Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Led Συναγερμου: Κρυμμενο ή οχι?

Led Συναγερμου: Κρυμμενο ή οχι?

Καλησπερα. Επειδη στην γειτονια μου ειναι ολοι αξεστοι και γυφτοι και μου κουνανε συνεχεια το ΧΤ(σημερα το βρηκα 3 μετρα μακρια με ολα κλειδωμενα...) θα παω να βαλω συναγερμο. Δεν λεω ενας λογος παραπανω ειναι σιγουρα και η προστασια.Αλλα σε αυτη την περιπτωση ειμαι τοσο πολυ τσαντισμενος που τον βαζω μονο για να μην το κουνανε. Το ερωτημα ειναι:

Το Led ενδειξης να ειναι σε ευκρινές σημειο? ή κρυφο? και γιατι...?

Αντε να δουμε τωρα ποιος μαγκας θα τολμησει να το κουνησει...

Steel Mate θα βαλω.... δεν θελω κατι παραπανω...

Ευχαριστωωωω!!

Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Κανονικά θες να είναι σε ευκρινές σημείο για να αποθαρρύνεις μια μερίδα κλεφτών που θα μασήσουν μόλις το δουν να αναβοσβήνει. Για τον επαγγελματία δεν το συζητάω, δεν έχει σημασία ο συναγερμός.

Πρόβλημα θα έχεις με τίποτα κωλοπαίδια που θα σου την πειράζουν για να κάνουν χαβαλέ με το συναγερμό...μικρό το κακό...

Λες ότι βρήκες το μηχανάκι 3 μέτρα πιο κάτω, αν δεν το κλειδώνεις κάπου σταθερά, το έχεις χάσει το παιχνίδι (και το μηχανάκι)...

Να βάλεις συναγερμό που χτυπάει μόλις κάποιος πάει να την σηκώσει...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Μα καλά που μένεις ; Είναι δυνατόν να σου μετακινούν τη μηχανή 3 μέτρα; Θα τους είχα αλανιάσει στα βρισίδια .

βασικα εδω που μενω δεν υπαρχει κανενα σταθερο σημειο να την κλειδωνω. Οσο για τα 3 μετρα που ειπα ,ναι αμα τους εβλεπα και εγω θα τους καντηλιαζα. Σας λεω την σηκωσαν ολοκληρη και την μετακινησαν... απιστευτοι τυποι...!!

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Να μη φαίνεται το λαμπάκι.
    Αν πάνε να την κουνήσουν θα τους έρθει αρκετά ξαφνικός ο ήχος του συναγερμού και θα αποθαρυνθούν.
    Το ίδιο και με τους κλέφτες.
    Δε θα τους είναι και πολύ ευχάριστο να μάθουν ξαφνικά πως έχεις συναγερμό.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

@kaps,

Τελικα εσυ τι συναγερμο εβαλες?? Εγω οπως ειπα θελω απλως να βαραει οταν πανε να μου την κουνησουν και να κλεινει μονος του. Αποφασισα να βαλω εναν steel mate, ειναι καλος για αυτο που θελω? ακουσα για κατι κολληματα που λενε μουλαρωνει και δεν κλεινει... Ξερεις τπτ??
    thx

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
    @kaps,

Τελικα εσυ τι συναγερμο εβαλες?? Εγω οπως ειπα θελω απλως να βαραει οταν πανε να μου την κουνησουν και να κλεινει μονος του. Αποφασισα να βαλω εναν steel mate, ειναι καλος για αυτο που θελω? ακουσα για κατι κολληματα που λενε μουλαρωνει και δεν κλεινει... Ξερεις τπτ??
    thx

ο δικος μου παντως εδω και 1 χρονο + δεν εχει κολησει ποτέ!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ο δικος μου παντως εδω και 1 χρονο + δεν εχει κολησει ποτέ!

ναι bart αλλα τι μαρκα ειναι?? πες ρε συ να ξερουμε... μην παω και μου πιασουν τα οπισθια...

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Να μην φαίνεται το λαμπάκι μπας και γλυτώσεις από κανένα κλεφτρόνι. Αν δεν βλέπει το συναγερμό πιθανά να προσπαθήσει να το βουτήξει χωρίς να μπει στην διαδικασία να τον μπλοκάρει και ίσως προλάβεις να κατέβεις και να το σώσεις.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
    ναι bart αλλα τι μαρκα ειναι?? πες ρε συ να ξερουμε... μην παω και μου πιασουν τα οπισθια...
    για να σου απανταω βρε συ, steel mate εχω και εγω!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    για να σου απανταω βρε συ, steel mate εχω και εγω!

εεεε λογικα!!
    :a13:

thx man

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Νέο μέλος
    Διακριτικά εμφανές διότι:
    1.Δε σκανδαλίζει τα πιτσιρίκια(αλλά και ενήλικες στην αυτή διανοητική κατάσταση) να παίξουν
    2.Αποθαρρύνει το κλεφτρόνι της ''στιγμής''
    3.Άμα την έχουν βάλει στο ''μάτι'' θα ξέρουν ήδη ότι έχει συναγερμό
    Καβάλλα παν στην Εκκλησιά..

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    3α. και θα είναι προετοιμασμένοι!

Βάλτο όπου θέλεις! Και οι δύο τρόποι έχουν πλεονεκτήματα και οι δύο έχουν μειωνεκτίματα!
    Ο βασικός κανόνας έχει ως εξής:
    Το ζώο που θέλει να την κλέψει, αν βρεθεί προ εκπλήξεως αν χτυπήσει συναγερμός, την επόμενη φορά θα έρθει προετοιμασμένος (ή με φορτηγάκι)
    Επίσης, τα πιτσιρίκια που θα δουν το led, το ποιο πιθανό είναι να θέλουν να ακούσουν την σειρήνα και όχι να αποφύγουν να την ακουμπήσουν !

Το ζώο που θέλει να την μετακινήσει, πίστεψε με, θα την μετακινήσει και ας βαράει! Όλοι νομίζω έχουμε δει κουτάκιδες που να κάνουν τέτοια!

Άποψη μου:
    Βρες μια θέση που να μην την χρειάζονται κουτάκιδες, βάλε και ένα συναγερμό να βαράει με την κίνηση (μην μπλοκάρεις μοτέρ και τέτοια) και αν μπορείς, πάκτωσε μια βάση λουκέτου κάτω για να το κλειδώνεις από εκεί.

Προσωπικά βέβαια,έχω πετύχει τύπο, να τραβάει κλειδωμένη μηχανή για να παρκάρει. Και όσο έβλεπε ότι η μηχανή δεν πήγαινε παραπέρα, τόσο τράβαγε!!!!
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
    3α. και θα είναι προετοιμασμένοι!

Βάλτο όπου θέλεις! Και οι δύο τρόποι έχουν πλεονεκτήματα και οι δύο έχουν μειωνεκτίματα!
    Ο βασικός κανόνας έχει ως εξής:
    Το ζώο που θέλει να την κλέψει, αν βρεθεί προ εκπλήξεως αν χτυπήσει συναγερμός, την επόμενη φορά θα έρθει προετοιμασμένος (ή με φορτηγάκι)
    Επίσης, τα πιτσιρίκια που θα δουν το led, το ποιο πιθανό είναι να θέλουν να ακούσουν την σειρήνα και όχι να αποφύγουν να την ακουμπήσουν !

Το ζώο που θέλει να την μετακινήσει, πίστεψε με, θα την μετακινήσει και ας βαράει! Όλοι νομίζω έχουμε δει κουτάκιδες που να κάνουν τέτοια!

Άποψη μου:
    Βρες μια θέση που να μην την χρειάζονται κουτάκιδες, βάλε και ένα συναγερμό να βαράει με την κίνηση (μην μπλοκάρεις μοτέρ και τέτοια) και αν μπορείς, πάκτωσε μια βάση λουκέτου κάτω για να το κλειδώνεις από εκεί.

Προσωπικά βέβαια,έχω πετύχει τύπο, να τραβάει κλειδωμένη μηχανή για να παρκάρει. Και όσο έβλεπε ότι η μηχανή δεν πήγαινε παραπέρα, τόσο τράβαγε!!!!

Πολυ σωστα ολα αυτα... Εχουν ξεφυγει τελειως αυτοι οι κουτακηδες...
    Δυστυχώς δεν υπαρχει θεση εδω που να μην την χρειαζονται. Μεχρι τους καδους μετακινουν και τους βαζουν θρασύτατα μπροστα απο παρκιν για να παρκαρουν.
    Οσο για το αν θα βαραει ο συναγερμος και θα συνεχιζει να την κουναει, κακο δικο του γιατι ΔΕΝ ξερει τι τον περιμενει......
    Τελειωσε, εγω αρχιζω και το καταλαβαινω τωρα. Αμα δεν μπορεις να διαθεσεις για γκαραζ μην μπεις στην διαδικασια να αγορασεις μηχανη(οχι παπι).
    Να δουμε μεχρι που θα μας φτασουν...

Thx παιδια για τις απαντησεις

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. LED Συναγερμού 1200 gs
    από G/S στο forum BMW
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2012, 19:38
  3. Ακυρωση Η ΟΧι ;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2004, 13:04
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2004, 19:23
  5. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ευρο ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!
    από dariosk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2003, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF