Σελίδα 19 από 54 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 810

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    το είπαμε αυτό ήταν κατακριτέο....(αν και χάρτινο ήταν, αλλιώς θα είχε πάει στο ΚΑΤ)....

το θέμα είναι ότι αν δεν αντιμετωπίσεις πρώτα τα χοντρά γεγονότα, όπως τη ρήψη αντικειμένων, και δεν καταπολεμήσης της νοοτροπία του χουλιγκανισμού δεν γίνεται να κάνεις λεονταρισμούς του τύπου: διακόπτω το παιχνίδι για υβριστικό σύνθημα....
    σκέψου πόσο οξύμωρο είναι αυτό όταν πριν μπορεί μια πέτρα να έχει σπάσει το κεφάλι κάποιου και να μην έχει διακοπεί το παιχνίδι....

Υ.Γ. από λίγο που είδα θεωρώ τον Νίνη υπέρταλέντο......απίστευτο ποσοστό ευστοχίας στις μεταβιβάσεις , τρομερή σέντρα, γρήγορος, ομαδικός.....τέλειος στα λίγα παιχνίδια που τον είδα....και το καλύτερο είναι ότι δεν προσπαθεί με το παιχνίδι του να αποδείξει τίποτα ούτε εκβιάζει προσπάθειες για να τραβήξει βλέματα....
    μάλιστα είναι τόσο ομαδικός που με έχει κάνει να αναφωνήσω "μην δίνεις πάσα ρεεε".....
    ΑΣΧΕΤΟ ΤΩΡΑ.............ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ COCA-COLA

Σέ...........ΧΑΡΤΙΝΟ.........??????????????????????????

Γιατί παιδί μου,έγώ πού είμαι fun τής coca-cola έδώ καί καμμιά τριανταριά
    χρόνια..................
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.............!!!!!!!!!!

ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΩΝ 330m.l..................ήταν λεβέντη μου......!!!!!!!!!!
    γιαυτό καί είπα τό παιδάκι δέν έκανε.......ΚΙΧ........γερή κράση.....!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΑΣΧΕΤΟ ΤΩΡΑ.............ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ COCA-COLA

Σέ...........ΧΑΡΤΙΝΟ.........??????????????????????????

Γιατί παιδί μου,έγώ πού είμαι fun τής coca-cola έδώ καί καμμιά τριανταριά
    χρόνια..................
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.............!!!!!!!!!!

ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΩΝ 330m.l..................ήταν λεβέντη μου......!!!!!!!!!!
    γιαυτό καί είπα τό παιδάκι δέν έκανε.......ΚΙΧ........γερή κράση.....!!!!!!!!!!!

στο ΟΑΚΑ απαγορεύονται τα μπουκάλια....
    η κοκα κόλα πωλείται χύμα απο τα γνωστά μηχανήματα που έχουν τα goodys, σε χάρτινα ποτήρια...
    (αυτό εννούσα , όχι χάρτινα κουτάκια), φαντάζομαι ότι ανάλογο πράγμα γίνεται και στην Τούμπα

αποκλείεται να πουλάνε τσίγκινα κουτάκια...είναι φονικά όπλα...εδώ πάνε να καταργήσουν τα πλαστικά μπουκάλια και θα πουλάνε τσίγκινα..???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    στο ΟΑΚΑ απαγορεύονται τα μπουκάλια....
    η κοκα κόλα πωλείται χύμα απο τα γνωστά μηχανήματα που έχουν τα goodys, σε χάρτινα ποτήρια...
    (αυτό εννούσα , όχι χάρτινα κουτάκια), φαντάζομαι ότι ανάλογο πράγμα γίνεται και στην Τούμπα

αποκλείεται να πουλάνε τσίγκινα κουτάκια...είναι φονικά όπλα...εδώ πάνε να καταργήσουν τα πλαστικά μπουκάλια και θα πουλάνε τσίγκινα..???
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..............

Πώς πήγε πάνω άπό τριάντα μέτρα ένα χάρτινο κουτάκι....????

Άν καί άπ΄ότι ξέρω έμείς έδώ στό χωριό δέν έχουμε τά φουαγιέ τής
    Καλογρέζας.............

Άπό καντίνα τό πήρε ρέ άγόρι μου καί τό λούφαρε.....!!!!!!!!!!
    Άλουμίνιο ....ΑΤΟΦΙΟ......γυάλιζε κιόλας τήν ώρα πού έσκασε στό κεφάλι του
    γερό σκαρί..........!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..............

Πώς πήγε πάνω άπό τριάντα μέτρα ένα χάρτινο κουτάκι....????

Άν καί άπ΄ότι ξέρω έμείς έδώ στό χωριό δέν έχουμε τά φουαγιέ τής
    Καλογρέζας.............

Άπό καντίνα τό πήρε ρέ άγόρι μου καί τό λούφαρε.....!!!!!!!!!!
    Άλουμίνιο ....ΑΤΟΦΙΟ......γυάλιζε κιόλας τήν ώρα πού έσκασε στό κεφάλι του
    γερό σκαρί..........!!!!!!!!!!!
    τι να σου πω...δεν πάγωσα και την εικόνα...αλλά τσίγκινο στο κεφάλι θα πήγαινε για ράμμματα....

και αν πρόσεξες θυμάμαι καθαρά ότι με το ποθ έσκασε στο κεφάλι διαλύθηκε...έφυγαν οι κοκα κόλες απο εδώ και από εκεί....
    λίγο δύσκολο να διαλύθηκε το αλουμινιο....
    τέλος πάντων...η πράξη ειναι η ίδια....
    κατά την άποψή μου βιαιοπραγία απο την εξύβριση έχει σαφή διαφορά...
    και θεωρώ ότι τα υβριστικά συνθήματα είναι ένα μέρος της κουλτούρας του γηπέδου....ειναι αρνητικό αλλά είναι το έλλασον μπροστά σε αυτά που γίνονται....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    τι να σου πω...δεν πάγωσα και την εικόνα...αλλά τσίγκινο στο κεφάλι θα πήγαινε για ράμμματα....

και αν πρόσεξες θυμάμαι καθαρά ότι με το ποθ έσκασε στο κεφάλι διαλύθηκε...έφυγαν οι κοκα κόλες απο εδώ και από εκεί....
    λίγο δύσκολο να διαλύθηκε το αλουμινιο....
    τέλος πάντων...η πράξη ειναι η ίδια....
    κατά την άποψή μου βιαιοπραγία απο την εξύβριση έχει σαφή διαφορά...
    και θεωρώ ότι τα υβριστικά συνθήματα είναι ένα μέρος της κουλτούρας του γηπέδου....ειναι αρνητικό αλλά είναι το έλλασον μπροστά σε αυτά που γίνονται....

ΑΣΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ.................

Γιατί θά άφήσουμε τό δάσος καί θά πάμε γιά τό δέντρο................

ΥΓ. Τόν sfero δέ βλέπω νά άπαντάει καί άνησυχώ...........
    Μάς συγχωρείτε............πού σάς κερδίσαμε........!!!!!!!

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    ΑΣΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ.................

Γιατί θά άφήσουμε τό δάσος καί θά πάμε γιά τό δέντρο................

ΥΓ. Τόν sfero δέ βλέπω νά άπαντάει καί άνησυχώ...........
    Μάς συγχωρείτε............πού σάς κερδίσαμε........!!!!!!!

Να σου απαντήσω να σου πω τί ρε iriniaa; Όλο μας λες για την ηλικία σου κλπ κλπ αλλά μου φαίνεται ότι ή δεν έχεις πάει ποτέ σου στο γήπεδο ή έχεις να πας τόσα χρόνια που 'χεις ξεχάσει τα πράγματα...

Με ρωτάς κι επιμένεις για τον Νίνη. Δηλαδή μόνο αν σου πω ότι "καλά του κάνανε του πούστη" θα ευχαριστηθείς; Τον χτύπησε χάρτινο ή τον χτύπησε μεταλλικό; Είχε κανονική κόκα ή μήπως ήταν light; Τί νούμερο ήταν το παπούτσι που πετάξανε και οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι το θέμα; Πες μου ένα ματς που δεν έχει πέσει τίποτα μέσα! Αφού αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας. Σε ερασιτεχνικό να πας σκοτώνονται τα διπλανά χωριά. Εδώ οι γαύροι έχουν σιχαθεί να παίρνουν κούπες και κόντεψαν να τους φάνε τους Γιαννιώτες που έτυχε σε εκείνο το ματς να παίξουν καλύτερα! Τί μου λες τώρα αν τον είπαν Αλβανό, Κινέζο ή ότι άλλο...

Κάποιοι ζούνε μέσα από αυτό και συντηρούν αυτή την κατάσταση αλλιώς δεν θα μπορούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους!

Σου είπα ότι αυτές οι μαλακίες είναι ο βασικότερος λόγος που είχα κόψει το γήπεδο πριν ακόμα κατέβω Αθήνα και που δεν πάω να δω την ομάδα μου όταν κατεβαίνει. Καλός ο ΠΑΟΚ, πόρωση, χαβαλέ, καζούρα, πίκρα αλλά δεν είναι πάνω από τη ζωή μου. Πότε δεν έχω πάρει λεφτά από την ομάδα (αντίθετα έχω δώσει) για να την βάλω πάνω από την υγεία μου. Γι' αυτό ακριβώς και δε γουστάρω τέτοιες παπαριές απ' όπου κι αν προέρχονται! Τώρα αν πρέπει με το ζόρι να απολογηθώ εγώ για τα τζάνκια, με συγχωρείς αλλά δεν θα το κάνω, όπως και δεν είναι δουλειά μου να τους σταματήσω. Τί κάνω; Απλά δεν πάω γήπεδο. Μόνο Εθνική (με διαρκείας παρακαλώ!)

Πάντως από σημάδι πάμε καλά ως έθνος...

ΥΓ Σε τί μας κερδίσατε αν επιτρέπεται;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Όπως ο Ανατολάκης στα πρώτα χρόνια του στον Ολυμπιακό. Το αποκορύφωμα της καριέρας του Γιώργου φυσικά ήταν όταν πήρε και βραβείο fair play γιατί βοήθησε παίκτη του ΠΑΟ να σηκωθεί!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα πλακα κανεις!!!!!!!!!!!!FAIR PLAY o ανατολακης??????????
    σαν να λεμε βραβειο νομπελ στον εσκομπαρ, τον κολομβιανο κοκαινεμπορα!!!!!

το αλλο με τον τοτο, το ξερεις?????
    ο ανατολακης εχει παρει ΤΟ ΠΟΛΥ 1 κοκκινη καρτα στα 10 περιπου χρονια που παιζει μπαλλα στον ελληνικο πρωταθλημα για τον οσφπ!!!!!!!!!!!!!!!!!(ας ειναι καλα η παραγκα)

και φυσικα, τα χρονια της θητειας του στον οσφπ δεν εχει στεριωσει αλλος παικτης στη θεση του, μιας και τους τρωει ολους ο κλικαδορος ανατολακης!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    προς ganfalf alximisti και λοιπους "αντικειμενικούς" ΑΕΚτζιδες...

ολα οσα λετε ειναι πολυ ομορφα και γουστραρω ...

ΝΑΙ δεν εχουμε τελεια ομαδα και οντως βγάζουμε τα ματια μας μονοι μας... χανοντας παιχνιδια σημαντικα πριν το ντερμπυ...

αλλα αμα ξερετε μαθηματικά ....

ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 1
    ΑΕΚ-ΟΣΦΠ Χ

ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΙΑΚΟΣ 50%-50% επρεπε

ΟΣΦΠ-ΑΕΚ Χ
    ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 1

+3 βαθμοι
    -3 το ΠΤΩΜΑ....

για καντε στο μυαλο σας τη βαθμολογια πως θα ηταν τωρα....

την κανατε??? τι λεει??? ΤΙ ΛΕΕΙ?????

ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΤΩΜΑΣ-ΞΕΦΤΙΛΑΣ?

δε κρίνουν το πρωτάθλημα 2 παιχνιδια? ΟΧΙ? Ναι ε???

Μηπως δε χρειάζεται να κανουμε καλυτερη ομαδα για να παρουμε το πρωτάθλημα απο ενα ΠΤΩΜΑ? μηπως θελουμε 6 κορακια αντι για παιχτες???? (για ελλαδα μιλαμε οχι για ευρωπαικη πορεια)

οκ δε με νοιαζει κιολλας.... μπορειτε να κοιμηθείτε ηρεμοι οτι ακομα και αν κανουμε ομαδα θα παρουμε το πρωτάθλημα απο τον ΞΕΦΤΙΛΑ του Κοκκαλη-Θεοδωριδη-Γκαγκατση και σια.... λες και αμα κανουμε αυτοι δε θα παρουν τα μετρα τους....

στους οπαδους του ΠΤΩΜΑΤΟΣ δε μιλαω αυτοι διαβαζουν το Πρωταθλητη και το Φως που τα λενε καλυτερα/... :a31:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    προς ganfalf alximisti και λοιπους "αντικειμενικούς" ΑΕΚτζιδες...

ολα οσα λετε ειναι πολυ ομορφα και γουστραρω ...

ΝΑΙ δεν εχουμε τελεια ομαδα και οντως βάζου μετα ματια μας μονοι μας... χανοντας παιχνιδια συμαντικα

αλλα αμα ξερετε μαθηματικά ....

ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 1
    ΑΕΚ-ΟΣΦΠ Χ

ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΙΑΚΟΣ 50%-50% επρεπε

ΟΣΦΠ-ΑΕΚ Χ
    ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 1

για καντε στο μυαλο σας τη βαθμολογια πως θα ηταν τωρα....

την κανατε??? τι λεει???

ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΤΩΜΑΣ-ΞΕΦΤΙΛΑΣ?

δε κρίνουν το πρωτάθλημα 2 παιχνιδια? ΟΧΙ? Ναι ε???

βαλε και

οσφπ-ξανθη 1, που νικησε με ανυπαρκτο γκολ φαουλ
    το διπλο με αρης-οσφπ που τον πηγε καροτσι ο ζωγραφος
    και μην συνεχισω, γιατι θα μιλαγαμε για το αν κρινεται η τριτη θεση και οχι το πρωταθλημα!!!!

το αστειο ειναι πως 5 φορες που εγινε παραπομπη διαιτητη σε αγωνα του οσφπ,
    με ξανθη
    με αεκ
    με αρη
    με παοκ
    παλι με αεκ

και τις 5 ηταν για λαθη που εκανε ο διαιτητης εις βαρος του αντιπαλου του οσφπ!!!!!!!!!!!!

ο γκαγκατσης αναθετει την ΑΠΟΣΤΟΛΗ στα κορακια να ευνοησουν το γαυρο, και μετα για τα ματια του κοσμου τους τιμωρει!!!!!!!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    idi,

Ανεξάρτητα απο τους γαύρους...

χάσαμε 6-9 ποντάκια στην αρχή;

Χάσαμε άλλους δύο απο τον Ηρακλή λίγο πριν το derby;

Να σου θυμίσω και τις ισοπαλίες-γκέλες (ήττα με ΠΑΟΚ και ισοπαλία νομίζω με Ξάνθη)που μας έκαναν να παίζουμε κρυφτούλι με τον ΠΑΟ, για την δεύτερη θέση;

Αν είχες το 70% των παραπάνω ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.. θα ήσουν πίσω απο τον ΟΣΦΠ 3 βαθμούς στην χειρότερη και θα περιμένες το παιχνίδι με τον ΠΑΟ , για να δέις τι θα κάνουν;

Γιατί λοιπόν να γίνω "γαύρος" στην θέση του "γαύρου" και να πάρω τα κοράκια μαζί μου αντί να πάρω κανά παίκτη καλύτερο μπας και δώ φώς στο υπόλοιπο πρωτάθλημα;

Τι θα κάνουμε τώρα φίλε μου την Τετάρτη που η μισή ομάδα λείπει απο τραυματισμούς και παίζουμε με Ευρωπαϊκή ομάδα για τα προκριματικά του UEFA που οι περισσότερες ομάδες εκεί δίνουν το 110%;
    Ο έμερσον εκτός, ο Δέλλας εκτός, ο Ζήκος μισός, ο Λυμπερόπουλος κουρασμένος.... ο Σέζαρ μια πάνω μια κάτω...

Για πεσμου ρε φίλε... γιατί σου είπα... για μένα μια θέση πρόκρισης στους 16 , ηχεί πολύ καλύτερα απο τον ντόπιο κατιμά που κοιτάνε ποιός θα πάρει το κοράκι για να πάρει την κούπα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    idi,

Γιατί λοιπόν να γίνω "γαύρος" στην θέση του "γαύρου" και να πάρω τα κοράκια μαζί μου αντί να πάρω κανά παίκτη καλύτερο μπας και δώ φώς στο υπόλοιπο πρωτάθλημα;

Gandalf

γιατι αν παρεις κανα δυο παικτες καλυτερους το μονο που θα καταφερεις ειναι να δωσεις περισσοτερη δουλεια στο γκαγκατση!!!
    για ευρωπη ........τα λες πολυ σωστα

(σορυ που παρεμβαινω)

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    γιατι αν παρεις κανα δυο παικτες καλυτερους το μονο που θα καταφερεις ειναι να δωσεις περισσοτερη δουλεια στο γκαγκατση!!!
    για ευρωπη ........τα λες πολυ σωστα

(σορυ που παρεμβαινω)
    +1924....

ΑΣ ΥΜΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ...

ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΗΣ ΠΕΛΑΤΙΣΑΣ ΜΑΣ...

ΤΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ...

ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ...

ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 5...

ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ Χ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ...

ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΕΙ...

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗ...

ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ...

ΠΟΛΥΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΥ...

ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΝΔΗ....

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ.....

ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Εχετε πλάκα ρε γαύροι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Εχετε πλάκα ρε γαύροι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και εσεις γκρινια ρε βαγγελη αλλα δεν το κανουμε και θεμα!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2005, 16:43
  5. Πιος θα παρει το πρωταθλημα στα MotoGP