Καλώς την Δαπ!Αυτο που με νοιαζει ειναι οτι θελω να δωσω εξετασεις και δε μπορω...
Κι οχι μονο εγω, ειναι αρκετα ατομα...
Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σου στερησει την εξεταστικη! Ακομα κι ενα ατομο να ηθελε να δωσει εξετασεις και να ηταν κατα της καταληψης, θα επρεπε η σχολη να μεινει ανοιχτη!!! Εξαλλου δε το καταλαβα...απο ποτε οι εξετασεις ειναι υποχρεωτικες? Αμα θες δινεις, αλλιως δεν παιρνεις ποτε πτυχιο, οτι γουσταρει κανει ο καθενας!!! Μη παιρνεις ομως τους αλλους στο λαιμο σου... Οποιος δε θελει να γραψει μπορει απλα να κατσει σπιτι του!!!
Το κοβω να πεφτει ξυλο στην αυριανη συνελευση...
Koiτα αν ειναι έτσι ούτε εγω γουστάρω την Δαπ ουτε την ψηφισα...αρα δεν θα πρέπει να βγεί σαν παράταξη?
Οι καταλήψεις και γενικότερα οι κινητοποιήσεις τις αποφασιζουν οι φοιτητές και οι Γενικές Συνελέυσεις...
Και δεν ειναι μόνο τα ιδιωτικά σαν ιδιωτικά αλλα ειναι η κοροιδία...Τα ιδιωτικά θα χρηματοδοτούνται και αυτα απο το κράτος ( Γιαννάκου speaking)...αυτό σημαίνει λιγότερα χρηματα για τα ιδιωτικά...
Επισης ο επιστημονας που θα βγαίνει απο το δημοσιο θα ερχεται σε συγκρουση με αυτόν απο το Ιδιωτικό...Γιατι?
Γιατι? Γιατι τα ιδιωτικά συνήθως εχουν σπονσορες εταιρείες που αυτές καθορίζουν το πρόγραμμα σπουδών τους...ετσι θα βγαίνουν εξηδικευμένοι για τις ανάγκες τις αγοράς και όχι επίστήμονες που θα γνωρίζουν ολα τα αντικειμενα σπουδών της επιστήμης τους...η εταιρεία θα τους κρατάει για Χ χρονια μέχρι οι ανάγκες τις αγοράς να αλλάξουν και θα απολύονται για να επανειδικευτουν (Νομος-Πλαισιο) ειναι και τόσα αλλα που βαριέμαι να γράψω απλά ψάξτε το λίγο πρίν πείτε οτιδήποτε...
Τελος επιδη ακούω οτι επειδη σημερα η παιδεία δεν ειναι δωρεάν δεν μας ενοχλουν τα ιδιωτικά....
Δηλαδη ειναι που ειναι στραβό το κλίμα να το φάει και ο Γαιδαρος???
Με τα ιδιωτικά σχολεία βελτιώθηκαν τα δημόσια?, το ίδιο και με τα Νοσοκομεία, με το ΚΤΕΟ....
Εγω λέω οτι ειναι πολύ αφελής όποιος νομίζει οτι οι μεταρυθμίσεις γίνονται ή θα βελτιώσουν την Παιδεία...
Αυτά απο έναν Φοιτητή