Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Ακου πολυ συχνα να μιλανε για την ανεργια και για τους οκνυρους Ελληνες,που δεν πανε στην οικοδομη.Κ διαφορα αλλα σχετικα επαγγελματα.
    Εγω μια ερωτηση να σας κανω?

Εχετε δουλεψει ποτε σε οικοδομη?Ειτε ως οικοδομοι,ειτε ως ηλεκτρολογοι,ειτε ως μαρμαραδες,ειτε ως ξυλουργοι,η σιδεραδες και πολλα αλλα?
    Οχι ως αφεντικα αλλα ως υπαλληλοι?
    Οταν δουλεψετε σε τετοιες δουλειες,οταν δεις τη μεση σου να ματωνει και τα χερια να μελανιαζουν απο το κρυο,να σκαει το κρεας απο τα βερνικια η να πιανεις στην οικοδομη τα σιδερα και να ψηνονται τα χερια σου,τοτε πειτε την γνωμη σας.

με συγχωρείς φίλε μου, αλλά νομίζω πώς υπερβάλεις λίγο... πόσο μάλλον εδώ στην Ελλάδα που έχουμε 10 μήνες καλοκαίρι

στις βόρειες χώρες δηλαδή πώς επιζούν οι οικοδομοι; το μονο που τους φρεναρει ειναι ο πάγος κατα την σκυροδέτηση...

αλλά κανείς δεν σε εμπόδισε να ντυθείς καλά , να φορέσεις τα κατάλληλα προστατευτικά εξαρτήματα, ένα ζευγάρι γάντια, ένα φίλτρο όταν βάφεις, προστατευτικά στα μάτια όταν τρίβεις τον σοφά ...

το λοιπόν δεν δέχομαι τίποτα τόσο ακραίο που παρουσιάζει την οικοδομή σαν το Βιετνάμ... ήμαρτων...

πόσο μαλθακοί γίναμε;

και δείξε μου ένα άλλο επάγγελμα που διαρκεί 7.30 με 14.30 ...

Δεν λεω βεβαια,αν εισαι ανεργος ολα θα τα κανεις,και εισαι πραγματι κακομαθημενος αν εισαι ανεργος και δεν πας σε οτι δουλεια να ειναι.Αλλα καλος η μαλλον κακος απο αυτες τις δουλειες πρωτον δεν ζει ανθρωπος και δευτερον δεν αντεχει και πολυ σωματικα(απο πειρα μιλαω και οχι απο οτι βλεπω απο την τηλεοραση)

50 ευρώ μεροκάματο για έναν ανειδίκευτο εργάτη δε το θεωρώ διόλου ευκαταφρόνητο

Θα μου πεις,να ρε φιλε οι ξενοι που ζουν μια χαρα.
    Ναι αλλα οι ξενοι ζουν 10 ατομα σε ενα σπιτι,χωρις καμια ανεση χ με ενα παντελονι που το χαρησε η γειτονισα.

ας αφήσουμε το λοιπόν τις οικοδομες να μας τις φτιάχνουν ξένοι... ας αφήσουμε την τεχνογνωσία να χαθεί... ο έλληνας μάστορας ήταν πολύ καλός κάποτε, τωρα οι τελευταίοι έιναι έτοιμοι να συνταξιοδοτηθούν και την σκυτάλη την έχουν άλλοι.

ας όψεται που η κατασκευή βιομηχανοποιείται αργά αργά

Δευτερον.Αν μια μερα ερθει στο δελεαρ μαζι σας ενας οικοδομος(λεμε τωρα)
    και πει σε μια γυναικα του φορουμ:οικοδομος ειμαι.
    Πως θα τον κοιταξει?τι θα πει?
    Ο χαμαλης θα σκεφτει.Και οχι μονο η γυναικα.
    Να ακομα ενας λογος.

καλα αυτο δε το σχολιαζω... είναι αστείο ...

ότι δουλειά και να κάνεις, όπως βλέπεις τον εαυτό σου έτσι θα σε βλέπουν και οι αλλοι...

Αν ενας οικοδομος παρει μια μηχανη πως θα την πληρωσει?
    Με μεροκαματο 30 ευρω και χωρις να ξερει ποτε ξανα θα εχει μεροκαματο?

το μεροκάματο δεν είναι 30, στην χειρότερη ειναι 40 (στην αρχή)

και αν χρησιμοποίήσει ειδικά ελληνας το μυαλό του και διορατικότητα στη δουλειά πάνω φθάνει και 3 χιλιάρικα μηνιαίο μισθό...

μη λέμε ότι θέλουμε

Και επειδη δεν μπορω να γραφω πολλα.
    Για καποιον που ειπε οτι χτιζει.....
    Για λογαριασε ποσα στοιχηζει το ικα που θα πληρωσεις,τα μπετα,τα καλουπια,τα σιδερα,το κερδος του εργολαβου και τελος βγαλε να δεις και ποσο μεροκαματο θα πληρωσεις.

δεν καταλαβα τι θες να πείς...

αλλά αφου απευθύνεσαι σε μένα, να σου απαντήσω αλλιώς...

λυπάμαι πολύ που φτιάχνω το σπίτι των γονιών μου και το δικό μου στην Ελλάδα και το χτίζουν ξένοι...

με τεχνογνωσία που έμαθαν εδώ...

και τώρα παρουσιάζονται σαν εργολάβοι...

και το ακόμα πιο δυστηχές είναι ότι και να θέλεις δύσκολα βρίσκεις έλληνα... και ας πληρώνεις παραπάνω.

τώρα αν αυτό το χάλι δικαιολογείται με την παρακάτω σου πρόταση μάλλον μας παραχαιδεψανε στα σπιτια μας...

Να δοξαζετε το Θεο οσοι δεν κανετε τετοιες δουλειες και αφηστε τους αλλους στον καημο τους.

Τελος οσοι εχουν αμφιβολια για αυτα που λεω μπορουν να πανε σε μια οικοδομη να πιασουν δουλεια......

μακάρι φίλε να πήγαιναν τα παιδάκια...

να τελειώναν το Λύκειο, να έκαναν μια τεχνική σχολή 1 χρόνο και κατευθείαν βοηθόί, και το κράτος να επιδοτούσε τους εργοδότες με μειωμένη ασφάλιση για να δώσει κινητρα...

την ευριματικότητα του έλληνα την χρειάζεται ο τεχνικός χώρος

Παντα φιλικα!

παρομοίως,

Παντα ορθιοι

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    πρόσαφατα έχει γίνει σκάνδαλο με καταγγελίςε καθηγητών για γνωστό αμερικανικό πανεπιστήμιο που είχε παράρτημα στην Ελλάδα και αποδείχθηκε πως λειτουργούσε χωρίς κανένα έλεγχο....και η ποιότητα σπου΄δών ήταν της πλάκας

πιστεύεις ότι ένα πανεπιστήμιο μπορεί να λειτουργήσει με επιτήρηση απο 2000-3000 μίλια μακριά?

αλλά εγώ άλλο είπα στον φίλο...
    είπα ότι σε καμία χζώρα της Ευρώπης δεν λειτουργούν πανεπιστήμια αμιγώς ιδιωτικά χωρίς δημόσια εποπτεία....γιατί να υπάρξει στην Ελλάδα???
    επειδη εχω βασιμες υποψιες οτι ΔΕΝ ειναι το la verne, μηπως αναφερεσαι στο southeastern college?

γιατι δεν μπορω να θεωρησω την ποιοτητα σπουδων του la verne της πλακας!

το να λειτουργει ενα πανεπιστημιο ΔΕΝ ειναι θεμα 3000 μιλιων, δεν ειμαστε και στην εποχη του χαλκου που δεν μπορει να ελεγχθει ή καταγγελθει και παρ ολα αυτα συνεχισει να δουλευει!

οσο για το ερωτημα σου, οκ, θα συμφωνησω οτι χωρις καμμια δημοσια εποπτεια ειναι δυσκολο. ΑΛΛΑ: πως την εννοουμε αυτη? ετησιες εξετασεις των φοιτητων απο δημοσια υπηρεσια? ετησιες εξετασεις της ιδιας της σχολης-κολλεγιου με βαση την υλη, κτιρια, κλπ κλπ? και απο ποια χωρα θα εποπτευεται η ποιοτητα? απο το πχ αγγλικο υπουργειο παιδειας?(μιας και αυτο ειναι που εχει πιστοποιησει το πανεπιστημιο του αρα υπο την δικη του δικαιοδοσια ειναι και ο ελεγχος του παραρτηματος) ή απο το ελληνικο που δεν γουσταρει το αγγλοσαξωνικο συστημα και θα βαζει τρικλοποδιες συνεχεια (ΔΙΚΑΤΣΑ κλπ) με αποκορυφωμα την εμμεση αποριψη αυτων των φοιτητων?

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    εχεις αναλογιστει γιατι οι Σκανδιναβικες χωρες εχουν τα τελεια σχεδον κοινωνικα συστηματα?

γιατι αν και αντικοινωνικοι (με πολλα ερωτηματικα πισω απο αυτη τη λεξη) εχουν ΜΕΣΑ τους την αισθηση της υποχρεωσης ΚΑΙ του δικαιωματος.

εδω, μονο δικαιωματα ξερουμε. τις υποχρεωσεις στην καλυτερη τις αγνοουμε επιδεικτικα.

οοοοοοοοοοοταν αυτο αλλαξει, τοτε ναι, θα ανεβω και εγω σε ενα συννεφο να πεταξω μαζι σας!

...αλλα φοβαμαι οτι αυτη η στιγμη εχει φυγει δια παντος, εχοντας παρατηρησει την εξελιξη της ελληνικης κοινωνιας (δηλαδη εμενα, εσενα, τον πιο αγνωστο στο "παλαι ποτέ φιλοξενο χωριο στη μεση του πουθενα") απο το 80 και μετα ...
    είχε μια πολύ ωραία συνέντευξη του Πρώην Σουηδού Πρωθυπουργού στην Ελευθεροτυπία πρόσφατα όπου επεσήμανε τα θετικά του δημοσίου τομέα...
    έλεγε οτι στηΣουηδία δεν έχουν έχουν αυξηθεί οι θέσεις εργασίας στο ιδιωτικό τομέα εδώ κ πολλά χρόνια
    αντίθετα οι θέσεις στο Δημόσιο τομέα συνεχώς αυξάνεται...ενώ παράλληλα αυξάνεται η παραγωγικότητα και η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας
    αυτά για τους θιασώτες της ιδιωτικοποίησης....
    απλά εκεί όπως λές έχουν κοινωνική ευσυνείδησία....
    ξέρουν ότι το κράτος είναι αυτοί και όχι ενα νταβατζής που τους προσέχει....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

αααααααααααααα μπραβο στο στομα σου! that's the difference!

γιατι αν μας ενδιεφερε απλα να δουλευουμε και μεσα απο τη δουλεια να αποδεικνυουμε οτι την αξιζουμε την θεση, ΔΕΝ θα την χρειαζομασταν τις "μονιμοτητες" ως ασπιδα... μ@λακας ειμαι εγω στον ιδιωτικο τομεα, που τρεμω καθε φορα μην γινει το παραμικρο στη δουλεια μου?
    H κλίκα μου!!!

ειδες που τελικά τα πιο απλά πράγματα κάνουν την τρομερή διαφορά!

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    εδω, μονο δικαιωματα ξερουμε. τις υποχρεωσεις στην καλυτερη τις αγνοουμε επιδεικτικα.

οοοοοοοοοοοταν αυτο αλλαξει, τοτε ναι, θα ανεβω και εγω σε ενα συννεφο να πεταξω μαζι σας!
    Αυτο που είπε και ο φίλος ο ΖΖR ηθελα να πώ γιατι το είχα διαβάσει και εγώ...
    Μπορείς να μου αναφέρεις μερικές απο τις υποχρεώσεις μας που τις αγνοούμε επιδεικτικά...
    Πιστεύεις δηλαδή για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα οτι ο δρόμος που ανοίγεται προς τις ιδιωτικες επιχειρήσεις- Πανεπιστήμια θα οφελήσει τους φοιτητές και θα βελτιώσει την παιδεία?
    Και εγώ συμφωνώ οτι ειμάστε λαός στ'αρχιδισμού...αυτο δεν ειναι θέμα παιδείας?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    επειδή κατά βάθος συμφωνούμε πιστεύω ότι η κοινωνική ευσυνειδησια καλλιεργείται από το κράτος ....
    μέσω της Παιδείας, των παροχών κτλ...
    οταν το κράτος απο τη στιγμή που γεννιέσαι κοιτάει πως να σε αφαιμάξει χωρίς να σου προσφέρει τίποτα τότε και εσύ κοιτάς την αρπαχτή όπως γίνεται στην Ελλάδα....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

οταν το κράτος απο τη στιγμή που γεννιέσαι κοιτάει πως να σε αφαιμάξει χωρίς να σου προσφέρει τίποτα τότε και εσύ κοιτάς την αρπαχτή όπως γίνεται στην Ελλάδα....
    +1000

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Φιλε KATANAS ,σε κατι εχεις δικιο.Αυτο ειναι το ωραριο.Αν και δεν θα μεινει ετσι για πολυ αλλα ενταξει.Απο εκει και περα φιλε μου,για τις συνθηκες εργασιας,ετσι για δοκιμη οταν το καλοκαιρι περνας απο μια οικοδομη,για πιασε ενα σιδερο να δεις ποσο αντεχει το χερι σου να το κραταει.Επισης κρατα το και μια μερα του χειμωνα.
    Για σκεψου τα σιδερα που πρεπει να ανεβουν με την πλατη στον τελευταιο οροφο,γιατι ο γερανος δεν μπορει...(ενα παραδηγμα)
    Και σου ξαναλεω οτι αυτες τις δουλειες τις εχω φαει πολυ στην μαπα.
    Επισης το μεροκαματο 50ευρω ειναι σε δουλειες ειτε χωρις ικα ειτε παρταιμ.
    Τελος η κοινονικη απαξιωση ειναι τοσο μεγαλη που μακαρι να μην την γνωρισει ανθρωπος.
    απο τα 15 μου εκανα τετοιες δουλειες.....και εστρωσα τον κ@@@ μου στο σχολειο.
    Τελος μιας και δεν το θεωρεις ασχημο επαγγελμα..Δεν γινεσε οικοδομος?
    Αστο φιλε λοιπον...
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Αυτο που είπε και ο φίλος ο ΖΖR ηθελα να πώ γιατι το είχα διαβάσει και εγώ...
    Μπορείς να μου αναφέρεις μερικές απο τις υποχρεώσεις μας που τις αγνοούμε επιδεικτικά...
    Πιστεύεις δηλαδή για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα οτι ο δρόμος που ανοίγεται προς τις ιδιωτικες επιχειρήσεις- Πανεπιστήμια θα οφελήσει τους φοιτητές και θα βελτιώσει την παιδεία?
    Και εγώ συμφωνώ οτι ειμάστε λαός στ'αρχιδισμού...αυτο δεν ειναι θέμα παιδείας?

το τι αγνοουμε επιδεικτικα ειναι κατι το οποιο μπορεις να παρατηρησεις απο μονος σου εκει εξω. δεν θα σου πω εγω τι αλλα θα σου δωσω ενα προχειρο παραδειγμα (Σ.Σ. σε παρακαλω ΜΗΝ κολησεις στο παραδειγμα το κανω μονο ως τροφη για γενικοτερα σχολια, οχι για σχολιασμο στο ιδιο το παραδειγμα): κυκλοφορει ο υπ.μεταφορων ξεκρανωτος. του την λεμε εμεις οι μοτοσυκλετιστες, οταν οι ιδιοι δεν θα το φορεσουμε και τις 1.000.000 φορες που θα το χρησιμοποιησουμε. αλλο συντομο παραδειγμα: βασεις για πινακιδες ωστε να κλεινουν και να μην μας γραφουν τα ρανταρ. παρανομουμε, το ξερουμε αλλα ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ.

θα παω ομως κατ΄ευθειαν στα ερωτηματα σου: αν τα ιδιωτικα πανεπιστημια εχουν το ΟΚ να λειτουργησουν, και αρχισει η ανταλλαγη (αν και μαλλον μονοδρομος θα ειναι παρα ανταλλαγη) φοιτητων προς αυτα απο τα δημοσια, για να μην κλεισει το κρατος τα δημοσια, μετα τον περαιτερω ξεπεσμο, ΜΑΝΤΕΨΕ τι πρεπει να κανει: ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙ την ποιοτητα και τις υπολοιπες αρρωστιες των!

και προσεξε: αναφερθηκα ως τωρα χρησιμοποιωντας την λεξη εκπαιδευση ΟΧΙ παιδεια. παιδεια ειναι κατι που ξεκιναει απο την πρωτη ημερα που ζουμε μεσα στο σπιτι, ΔΕΝ περιμενουμε τα πανεπιστημια να γινουμε ανθρωποι "μορφωμενοι"!

H κλίκα μου!!!

δυστυχως για τη συζητηση, αλλα ειμαι στη δουλεια και πρεπει να φυγω.

ελπιζω αυριο να εχω καποιο χρονο να συμμετασχω... αρκει να μην πλακωσει ο μακης1996 και σπαμαρει αποπροσανατολιζοντας μας!

παω για καμμια καπνιστη-τσικνο

H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Φιλε KATANAS ,σε κατι εχεις δικιο.Αυτο ειναι το ωραριο.Αν και δεν θα μεινει ετσι για πολυ αλλα ενταξει.Απο εκει και περα φιλε μου,για τις συνθηκες εργασιας,ετσι για δοκιμη οταν το καλοκαιρι περνας απο μια οικοδομη,για πιασε ενα σιδερο να δεις ποσο αντεχει το χερι σου να το κραταει.Επισης κρατα το και μια μερα του χειμωνα.
    Για σκεψου τα σιδερα που πρεπει να ανεβουν με την πλατη στον τελευταιο οροφο,γιατι ο γερανος δεν μπορει...(ενα παραδηγμα)
    Και σου ξαναλεω οτι αυτες τις δουλειες τις εχω φαει πολυ στην μαπα.
    Επισης το μεροκαματο 50ευρω ειναι σε δουλειες ειτε χωρις ικα ειτε παρταιμ.
    Τελος η κοινονικη απαξιωση ειναι τοσο μεγαλη που μακαρι να μην την γνωρισει ανθρωπος.
    απο τα 15 μου εκανα τετοιες δουλειες.....και εστρωσα τον κ@@@ μου στο σχολειο.
    Ασε καλυτερα....
    φίλε soundstorm

επειδή έχω μεγαλώσει στα σίδερα...

και ξέρω πολύ καλά τη μυρωδιά τους και το βάρος τους...

ξέρω οτι πληρώνεται καλά η δουλειά, και επιμένω πώς τα νέα παιδιά δεν πρέπει να εξοστρακίζονται στα πανεπιστήμια απο κολλημένες ιδεολογίες της κοινωνίας και των οικογενειών τους!

καλα έκανες και σταματησες τη δουλεια στην οικοδομη... φαίνεται πώς ήταν επειδή δεν είχες άλλη λύση , οπότε και δε την αγάπησες, οπότε και μάστορας καλός δύσκολο να γινόσουν...

η κοινωνική απαξίωση δεν υφίσταται, εκτός κι αν πάς στο κολωνάκι να πάρεις ενα εσπρέσσο με τα ρούχα της δουλειάς...

εμείς καθορίζουμε το επίπεδο μας... αν νοιώθεις μίζερος σαν οικοδόμος, θα το νιώθεις παντού...

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Και πώς θα βελτιωθει το δημόσιο χωρίς να βοηθήσει το κράτος και σ'αυτην την περίπτωση το κράτος αγνοεί επιδεικτικά την εκπαιδευση...
    Στην μόνη περίπτωση που θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός ειναι ανάμεσα στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
    Οταν ο προυπολογισμός του κράτους δινει μονο το 2,5 % για την Παιδεια (Αυτο σημαίνει απο Παιδικους σταθμους μεχρι Πανεπιστήμια) και αυτο το 2,5 θα το μοιράσει και στα ιδιωτικά μετά τι θα περισέψει με κοροιδεύουν μπροστά στα μούτρα μου!
    Ζητάω το αυτονόητο δεν ζητάω τπτ τρελο

Δεν ηταν αυτη η δουλεια μου.Για να καταλαβεις ο πατερας μου ηταν σιδερας στις οικοδομες και αγροτης.Απο πιτσιρικας το μονο που ηξερα ηταν οικοδομη και ''ντεμπλα''.
    Δεν λεω,αυτο με εκανε αυτο που ειμαι σημερα.Στρωνει χαρακτηρα ο καζμας μου ειπαν καποτε.
    Αλλα δυστηχως φιλε δεν ζεις με αυτο.Μαστορας..Ο εργατης?
    Ενω ο δικηγορος?
    Θα μου πεις ναι,αλλα ολοι δικηγοροι?
    Κ εγω θα συμφωνησω,αλλα αν ειχα τα 50 ευρω τη μερα,6ημερο,ικα,και 8ωρο θα αφηνα τα σκυλαδικα και θα πηγαινα στην οικοδομη και εγω~:wacko:
    www.tsakosart.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Και πώς θα βελτιωθει το δημόσιο χωρίς να βοηθήσει το κράτος και σ'αυτην την περίπτωση το κράτος αγνοεί επιδεικτικά την εκπαιδευση...
    Στην μόνη περίπτωση που θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός ειναι ανάμεσα στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
    Οταν ο προυπολογισμός του κράτους δινει μονο το 2,5 % για την Παιδεια (Αυτο σημαίνει απο Παιδικους σταθμους μεχρι Πανεπιστήμια) και αυτο το 2,5 θα το μοιράσει και στα ιδιωτικά μετά τι θα περισέψει με κοροιδεύουν μπροστά στα μούτρα μου!
    Ζητάω το αυτονόητο δεν ζητάω τπτ τρελο
    Το προβλημα φιλε μου ειναι οτι ο καθε ανθρωπος σκεφτεται το συμφερον του.
    Ενος εργατη το συμφερον ας πουμε,δεν ειναι να εχει ικα,να εχει 8ωρο,6ημερο
    αλλα μια θεση στο δημοσιο,γιαυτο και αγωνιζετε.
    Οποτε φτασαμε σε ενα σημειο ο καθε ενας να λεει,,,ε τι με νοιαζει εμενα εγω στο δημοσιο να μπω.....
    Ολα τα αλλα πλεον ειναι λεπτομερειες!
    www.tsakosart.gr

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2004, 13:23
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 11:06
  3. Όσοι πιστοί (και μη) προσέλθετε...
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2003, 10:46
  4. Μη Ψαρωνετε Ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
    από code στο forum Αντιπαραθέσεις