Σελίδα 14 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 263

Θέμα: Θόρυβος από το μπροστινό του v-strom 650 (5 threads in one)

Αναποφάσιστος.Να αγορασω? Το avatar του/της leonidasm
    Γιατι εχω το προβλημα ,οτι εχω να ανεβω σε μηχανη εικοσι χρονια οταν νεαρος ειχα μια βεσπα και μετα ενα εντουρο 125 ειδα και αυτα που γραφατε ενα προβλημα εδω ενα εκει ,πελαγωσα.Οπωτε γυρνω στο πρωτο προβλημα αν και χρονια ποδηλατακιας δεν ειναι θεμα ισοροπιας αλλα επαφης με το μηχανημα ,εκθεσεις στους κινδυνους και χρηστικοτητας.Θα μου πειτε οτι αν το βλεπω ετσι δεν θα το παρω ποτε ..εχεις μια αισθηση ελευθεριας ,νομιζω,μαζι της ξεχασα αυτο το συναισθημα και τα αυτοκινητα τα βαρεθηκα ασε που και στην επαρχια υπαρχει προβλημα παρκαρισματος .:a28:

Νέο μέλος
    παντως απαντηση για το θορυβο απ το μπροστινο δεν εχει δοθει..

να παρεις μια μηχανη κοντα στα 8000 που θελει να λεγεται και ον-οφφ και μολις πεφτει σε λακουβιτσα να κανει θορυβο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από leonidasm
    Δηλ.εγω που θελω να παρω ενα 650 σε δυο μηνες να μην το παρω αν ειναι να εχω τετοιο προβλημα και καινουργιο μηχανημα τρχω στο συνεργειο για να ψαχνουν το προβλημα και αν δεν παρω αυτο τι να παρω;

BMW R1200 Η" F800 AN EXEIS TA OBOLA ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ V-STROM DL650 .

ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ MADE IN EU (GERMANY) KAI ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	f800st3.jpg 
Προβολές:	313 
Μέγεθος:	24,1 KB 
ID:	75851
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Re: για το μπροστινο

Αρχικά δημιουργήθηκε από wrenchfzr
    και σε ενα αλλο κανει τα ιδια και πιστευουμε οτι ειναι ασφικτα τα ρουλεμαν.τωρα που το λες δεν μπορει να ειναι χαλαρα ρουλεμαν σε 2 μηχανες.σε ΑFRICA 750 750 κτυπουσε η φλογερα του πειρουνιου οπως και στο BROS650 χωρις να βρεθει ποτε λυση λογω παραεισαγωγης
    bros ειχα και δε χτυπαγε ποτε....οσο για τη λυση υπηρχε σετακι με ανταλλακτικα στον ακατανομαστο η μεταχειρω....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Νέο μέλος
    σε ερωτηση για το γνωστο θορυβο, ειπωθηκε οτι προκαλειται απο τα ελατηρια της μπροστινης αναρτησης και οτι αλλαζοντας τα με after market (πχ white power) το προβλημα διορθωνεται. Επισης μου ειπαν οτι στο Κ7 δεν υπαρχει τοσο εντονο προβλημα..

κανεις με Κ7 ή που να χει αλλαξει ελατηρια για να πει μια γνωμη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από tio
    σε ερωτηση για το γνωστο θορυβο, ειπωθηκε οτι προκαλειται απο τα ελατηρια της μπροστινης αναρτησης και οτι αλλαζοντας τα με after market (πχ white power) το προβλημα διορθωνεται. Επισης μου ειπαν οτι στο Κ7 δεν υπαρχει τοσο εντονο προβλημα..

κανεις με Κ7 ή που να χει αλλαξει ελατηρια για να πει μια γνωμη?
    ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ DL650 ΕΙΝΑΙ SHOWA ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Η HONDA ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ .
    ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,ΑΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΩΡΘΟΝΟΥΜΕ .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	104k.jpg 
Προβολές:	286 
Μέγεθος:	36,2 KB 
ID:	76125

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Νέο μέλος
    μ αρεσει σαν μηχανακι αισθητικα, εχει και αξιολογες επιδοσεις, τηρουμενων των αναλογιων, αλλα με το θορυβο με προβληματιζει η αγορα..ειναι σπαστικο δεν ειναι? θα προσεχω συνεχεια που εχει λακουβες μη πεσω μεσα, ετσι με κοβω..

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ 18000ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΩΤΗ.

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
    ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ 18000ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΩΤΗ.

Aκριβώς έτσι.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

φιλε tio εχω Κ7 και το κανει εντονα(με το παραμικρο) δεν εχω αλλαξει ακομα ελατηρια αν και εχω ακουσει οτι κανουν δουλεια οχι τοσο στο θορυβο οσο στην αποδση του μπροστινου στις απανοτες ανωμαλιες .εχω 1700 χλμ και στο πρωτο service το ανεφερα και πηρα μια απαντηση για καποια "bam stop" who knows ?? παντως το μηχανακι ειναι super
    unzip

Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF

Ετσι και εμενα. Δεν το κανει παντα
    Κυριως σε αποτομο εγκαρσιο χτυπημα (πχ λακουβα, πεζοδρομιο κλπ)
    Εχω βεβαια μονο 1050 χλμ αλλα
    Θα παω αυριο για την πρωτη αλλαγη λαδιων και θα ρωτησω, να δω τι θα μου πουνε
    Φιλικα παντα, Νακος

Γεια χαρά από έναν ακόμα κάτοχο καινούριου Vstrom 650. Από τη πρώτη στιγμή μου κοπανάει πολύ έντονα σε οποιοδήποτε εμπόδιο (καπάκι δρόμου λίγο στραβό, σαμαράκι, "νερά" ασφάλτου κτλ) και μετά από τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία προσπαθούν να με πείσουν πως είναι φυσιολογικό.

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, είναι απαράδεκτο μηχανάκι on/off του 2007 να κοπανάει έτσι. Και η θεωρία πως είναι φυσιολογική συμπεριφορά των πλευστών δίσκων δε στέκει, επειδή τότε θα έκαναν όλα τα Vstrom αυτό το χτύπημα, πράγμα που δεν ισχύει (έχω καβαλήσει VStrom 650 '07 φίλου και δεν ακούγεται απολύτως τίποτα).

Έχει επικοινωνήσει κανείς με εξωτερικό άραγε γι'αυτό το θέμα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από apapadop01
    Γεια χαρά από έναν ακόμα κάτοχο καινούριου Vstrom 650. Από τη πρώτη στιγμή μου κοπανάει πολύ έντονα σε οποιοδήποτε εμπόδιο (καπάκι δρόμου λίγο στραβό, σαμαράκι, "νερά" ασφάλτου κτλ) και μετά από τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία προσπαθούν να με πείσουν πως είναι φυσιολογικό.

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, είναι απαράδεκτο μηχανάκι on/off του 2007 να κοπανάει έτσι. Και η θεωρία πως είναι φυσιολογική συμπεριφορά των πλευστών δίσκων δε στέκει, επειδή τότε θα έκαναν όλα τα Vstrom αυτό το χτύπημα, πράγμα που δεν ισχύει (έχω καβαλήσει VStrom 650 '07 φίλου και δεν ακούγεται απολύτως τίποτα).

Έχει επικοινωνήσει κανείς με εξωτερικό άραγε γι'αυτό το θέμα;
    Φιλε μου δυστυχως μας εχουν περασει το παραμυθι οτι αυτος ο θαρυβος ειναι φυσιολογικος και το κακο ειναι οτι το εχουν αποδεχτει ολοι.
    Εγω παντως θα το ψαξω οσο γινεται και πιστευω πως καποια λυση θα υπαρχει.
    Στις ωραιες βολτες.

Εμενα στο Σερβις μου ειπαν οτι ειναι καθαρα απο το μπροστινο.
    Μαλιστα εκαναν λογω οτι ο θορυβος προερχεται απο τα μπουμ στοπ των καλαμιων και οτι δεν ειναι προβλημα
    Τωρα τι να πω
    Αφενος ολα κανουν ετσι λεει και αφετερου δεν εχει να κανει ο θορυβος με την ασφαλεια της μοτοσυκλετας και των επιβενοντων
    Φιλικα παντα, Νακος

sto neo kosmo to phges gia service??nakip
    unzip

Παρόμοια θέματα

1. ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΣΕ V-strom 650 κ7.
    από snatch στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 12:13
  2. γνώμες για το ABS του V-Strom 650
    από Skakinen στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 11:43
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 01:24
  4. Honda Innova θορυβος απο το φαναρι
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19