Ποια ειναι η γνωμη σας για το θεμα της καυσης των νεκρων κατοπιν επιθυμιας ;
Γιατι οι εκκλησια (παπαδες) την πολεμανε;
Παιζοντε μηπως πολα συμφεροντα;
Προσωπικα πιστευω στην ελευθερια του καθενος να ταφει η να καει.
![]()
![]()
Ποια ειναι η γνωμη σας για το θεμα της καυσης των νεκρων κατοπιν επιθυμιας ;
Γιατι οι εκκλησια (παπαδες) την πολεμανε;
Παιζοντε μηπως πολα συμφεροντα;
Προσωπικα πιστευω στην ελευθερια του καθενος να ταφει η να καει.
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Υπέρ...
και χ@στηκα για το τι λενε οι παπαδες...![]()
Δεν πανε αυτοί κάθε 3 χρόνια να ξεθαύουν συγγενείς απο κορεσμένα νεκροταφεία και να τους ξαναθάβουν επειδή δεν έχουν λιώσει...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είναι τέτοια η απαράδεκτη κατάσταση και η κατάντια των Ελληνικών νεκροταφείων (τουλάχιστον στην Αθήνα που έχω προσωπική άποψη), που η προαιρετική καύση των νεκρών φαντάζει σαν την μόνη λογική λύση ....
Εγω ειμαι υπερ!!!
Ασε που σκεφτομαι πολυ σοβαρα εαν επιτραπει να κανω και αλυσιδα επιχειρησεων καυσεως νεκρων!!
Εαν ενδιαφερετε κανεις απο αθηνα για franchise.... μηνυμα!!!!:rotflmao:
Καρά-ΥΠΕΡ....
Η βιομηχανία της κηδείας εκμεταλλεύεται πολύ κόσμο... και το γάμου επίσης αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
![]()
Θίγονται οι τελετάρχες (που παρόλ' αυτά θα συνεχίσουν να πουλάνε φέρετρα και ομαδικούς καφέδες παρηγοριάς.
Θίγεται το κορακό-παπαδαριό γιατί τα κέρδη είναι πολλά πέριξ των νεκροταφείων.
Θίγονται οι δήμοι καθώς έχουν αρκετά κέρδη από τα νεκροταφεία τους.
Η εκάστοτε κυβέρνηση θα δυσκολευτεί να υπερψηφίσει τέτοιο νόμο (εκτός κι αν πιέσει η Ε.Ε.) καθώς το πολιτικό (και οικονομικό) κόστος της κόντρας με τους ρασοφόρους είναι μεγάλο.
ΥΠΕΡ στην καύση...
αλλά πολύ γουστάρω να βγει κάποιος με αντίθετη γνώμη και επιχειρήματα καθώς έχω πολλά να πω...
![]()
![]()
![]()
+1000000Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Υπέρ...
Δεν πανε αυτοί κάθε 3 χρόνια να ξεθαύουν συγγενείς απο κορεσμένα νεκροταφεία και να τους ξαναθάβουν επειδή δεν έχουν λιώσει...
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Πάντα υπέρ στο να υπάρχει επιλογή...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Καρά-ΥΠΕΡ....
Η βιομηχανία της κηδείας εκμεταλλεύεται πολύ κόσμο... και το γάμου επίσης αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
![]()
Θίγονται οι τελετάρχες (που παρόλ' αυτά θα συνεχίσουν να πουλάνε φέρετρα και ομαδικούς καφέδες παρηγοριάς.
Η εκάστοτε κυβέρνηση θα δυσκολευτεί να υπερψηφίσει τέτοιο νόμο (εκτός κι αν πιέσει η Ε.Ε.) καθώς το πολιτικό (και οικονομικό) κόστος της κόντρας με τους ρασοφόρους είναι μεγάλο.
ΥΠΕΡ στην καύση...
αλλά πολύ γουστάρω να βγει κάποιος με αντίθετη γνώμη και επιχειρήματα καθώς έχω πολλά να πω...
![]()
![]()
![]()
Σο ότι θα θιγεί η βιομηχανία της κηδείας.....
ΔΕΝ νομίζω...
Και οι παπάδες εκεί θα είναι να διαβάσουν τον/ την νεκρό, και οι τελετάρχες θα σου δείχνουν αντί για μοντέλα κουτιών, μοντέλα βάζων, και οι δήμοι, αφού είναι ήδη κορεσμένα τα νεκροταφεία, ευκαιρία να τα αδειάσουν λίγο για αυτούς που δεν θα επιλέγουν την καύση...
Ο δογματικός λόγος που η εκκλησία δεν επιτρέπει την καύση είναι γιατί στην ανάσταση νεκρών, τόσο η ψυχή, όσο και το σώμα ανασταίνονται... με την καύση, σώμα δεν υπάρχει...
Βέβαια, τώρα γιατί επιτρέπει η εκκλησία τους δωρητές οργάνων (που είναι και ο Χριστόδουλος) και όχι την καύση, ενισχύει το παράλογο της εκκλησίας...
Αυτά
θέμα και αυτό που βρήκατε!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
Πάντα υπέρ στο να υπάρχει επιλογή...
Σο ότι θα θιγεί η βιομηχανία της κηδείας.....
ΔΕΝ νομίζω...
Και οι παπάδες εκεί θα είναι να διαβάσουν τον/ την νεκρό, και οι τελετάρχες θα σου δείχνουν αντί για μοντέλα κουτιών, μοντέλα βάζων, και οι δήμοι, αφού είναι ήδη κορεσμένα τα νεκροταφεία, ευκαιρία να τα αδειάσουν λίγο για αυτούς που δεν θα επιλέγουν την καύση...
Ο δογματικός λόγος που η εκκλησία δεν επιτρέπει την καύση είναι γιατί στην ανάσταση νεκρών, τόσο η ψυχή, όσο και το σώμα ανασταίνονται... με την καύση, σώμα δεν υπάρχει...
Βέβαια, τώρα γιατί επιτρέπει η εκκλησία τους δωρητές οργάνων (που είναι και ο Χριστόδουλος) και όχι την καύση, ενισχύει το παράλογο της εκκλησίας...
Αυτά
φυσικά υπέρ της επιλογής,
δε μίλησε κανείς για υποχρεωτική καύση εξάλλου θα περάσουν 20-30 χρόνια για να περάσει στη συνείδηση του γιου και της κόρης να επιλέξει κάτι διαφορετικό από τα θέσφατα...![]()
+100000000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Υπέρ...
![]()
πιο υπερ δε γινετε![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Ως άνθρωπος φυσικά υπέρ!!!!!!!
Και όχι μόνο στα λόγια. Θα πάω κανονικότατα να γίνω μέλος του συνδέσμου και να εκφράσω την επιθυμία μου να με κάψουν.
Από κε ικαι πέρα.... είναι και ζήτημα δικαιώματος.
Να υπάρχουν επιλογές!!!! Να αποφασίζει ο καθένας όπως εκείνος κρίνει.
Φυσικά και είμαι ΥΠΕΡ
Είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέξει τον τρόπο που ζει καθώς και τον τρόπο που θα πεθάνει εφόσον δεν ενοχλεί τους άλλους. Άρα πως σε ένα ελεύθερο κράτος που επιτρέπει την ανεξιθρησκία μπορεί να απαγορεύεται η κάυση των νεκρών?
Καλά για την Εκκλησία δεν το συζητώ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ (και όχι ο Χριστιανισμός) είναι ενας μεγάλος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και εκμεταλεύονται όλο τον κόσμο. Το ίδιο φυσικά πρέπει να κάνουν και όλες οι ηγεσίες των οποιαδήποτε θρησκειών αλλά δεν με ενδιαφέρει για αυτές. Άσε που όλα σχεδόν όσα μαθαίνουμε σχετικά με την θρησκεία μας είναι διαστρευλωμένα. Τους έχω σιχαθεί πια. Τουλάχιστον να μαθαίνουμε την αλήθεια και ας μην είναι τόσο εντυπωσιακή όσο θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε.
Μακάρι να γινόταν η δευτέρα παρουσία για να έβλεπα όλους (σχεδόν) τους παπάδες που θα έτρεχαν να κρυφτούν.
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ μαζί τους και με τα λεφτά τους
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
+++++++++ ΥΠΕΡ ΛΟΙΠΟΝΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Καρά-ΥΠΕΡ....
![]()
ΥΠΕΡ στην καύση...
![]()
![]()
![]()
κάργα υπέρ
κι ας λένε ό,τι θέλουν οι παπάδες
θεωρεις οτι στην περιπτωση της καυσεως .οτι ολοι θα το γυρισουν στο να καινε τους νεκρους τους?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Καρά-ΥΠΕΡ....
Μα ακομα και στις επιχειρησεις με κλιβανους ,που καινε νεκρους ,και εκει χρησιμοποιουνε φερετρα,και εχουνε και κψμ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Θίγονται οι τελετάρχες (που παρόλ' αυτά θα συνεχίσουν να πουλάνε φέρετρα και ομαδικούς καφέδες παρηγοριάς.Θα ανεβει το κερδος στις πωλησης του βαζου που θα βαζεις την τεφρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Θίγεται το κορακό-παπαδαριό γιατί τα κέρδη είναι πολλά πέριξ των νεκροταφείων.Πολυ απλα ,και το να ανοιξεις μια επιχειρηση με χρηση κλιβανου για αποτεφρωση νεκρου θα σου ζηταν ενα καρο φορους,τους οποιους θα ανακαλυψουν αργοτερα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Θίγονται οι δήμοι καθώς έχουν αρκετά κέρδη από τα νεκροταφεία τους.Το ιδιο ηταν και με τις αστυνομικες ταυτοτητες,, Ποιος κερδισε????Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Οπως και να ειναι παλι θα βρουν τους τροπους να μας τα παρουν!!!
Το θέμα όμως είναι αλλού...![]()
Το οτι σε μια, κατ' όνομα δυστυχώς, ευρωπαϊκή χώρα γίνεται συζήτηση για κάτι που είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δικαίωμα του καθενός μας, δείχνει πόσο πίσω ειναι αυτή η χώρα και πόσο ισχυ΄ρό είναι το λόμπυ των ορθόδοξων μουλάδων...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais