Γιατί είχαμε θέμα με αυτά;Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Τα πλαίσια στα σουζούκια τα φτιάξανε;
Γιατί είχαμε θέμα με αυτά;Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Τα πλαίσια στα σουζούκια τα φτιάξανε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
τι ασχολείστε ρε σεις...
δε φτάνουν τα 150 άλογα, τέρμα...
κάποιος απο την παρέα πήρε 1000άρι και οι υπόλοιποι έχουν θεμα...
χιλιοπαιγμένο το έργο
μικρέ, κάνε οτι γουστάρεις, ότι σου είπαν εδώ δεν ήταν για να σε υποτιμήσουν αλλά για να σε προφυλάξουν...
πρόσεχε τουλάχιστον και να ξέρεις: το οτι (θα) έχεις 180 άλογα ΔΕΝ σημαίνει οτι πρέπει να τα χρησιμοποιείς κιόλας...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
isos tha eprepe na skefteis oti to oti to odigao apo ta 18 mou kai den exo pesei xtipisei oute mia fora paei na pei oti isos eimai ligo pio orimos apo oti ta atoma stin ilikia moy kai isos se ayta ta 2 xronia na exo plisiasei arketes fores ta 300 xlm.. kai omos eimai edo kai zitao kati parapano ti sou leei ayto ? efoson den epesa se kanenan den prokeitai na epefta kai pano sou.kai min nomizeis oti mono to diploma metraei an efteges esy esy tha tin plirones kai oxi ego.
den exo paei se sxoleio CSS oxi ...
den leo oti eimai o kaliteros kai oti den masao mia ego aplos thelo na bgalo tis gayles kai to mixanaki poy exo tora den me boithaei pleon..
Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο αυτό?aplos thelo na bgalo tis gayles kai to mixanaki poy exo tora den me boithaei pleon
Τι ακριβώς δε σου φτάνει?
Έλα τώρα που κάνεις τον Αλέκο... ξέρεις για τι μιλάμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Γιατί είχαμε θέμα με αυτά;
Θάνος..
αυτό δε λέει κάτι πάντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
isos tha eprepe na skefteis oti to oti to odigao apo ta 18 mou kai den exo pesei xtipisei oute mia fora .....
μια φορά (μακριά απ' όλους μας) γίνεται η μαλακία
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ε θα τα φτιάξανε.... δεν κόψανε ΟΛΑ τα Κ5-Κ6 τα πλαίσιά τους.... τυχαία περιστατικά θα ήταν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Έλα τώρα που κάνεις τον Αλέκο... ξέρεις για τι μιλάμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
an nomizete oti gia na pareis k7
xreiazete dyploma asfaleia kai xeria tou rossi
δε χρειάζεται να έχεις δίπλωμα για να κυκλοφορείς στους δρόμους?
ούτε πινακίδα, ε?
ούτε ασφάλεια, ε?
μήπως ούτε κράνος ή ούτε μυαλό ?
επειδή είμαι στο όριο της ήπιας έκφρασής μου απλά θα δω μέχρι πού φτάνει η ανευθυνότητα μικρών και μεγάλων, παιδιών και γονέων, αναβατών και μη....
οδική παιδεία... κυκλοφοριακή αγωγή.... σεβασμός στον συνάνθρωπο... ευθύνη των πράξεων μας (θεμιτών και αθέμιτων)... Ντάξει.... τί ψάχνω κι εγώ....
![]()
![]()
![]()
loipon epeidi apo oti katalaba kapoioi nomizoun oti ayto ginete gia thema tis pareas.
oti kai kala kapoios pire 1000 kai thelo kai ego
gia na mathete kapia pramata stin parea moy kaneis den exei oute kan 600
ta filarakia den goustaroun toso mixanes ante na exoun kana mikro gia metafora
ego pira 1000 giati goustaro trela mixanes.den tithetai thema oti thelo na paro gia na poulao mouri i na pigaino gia kafe kai dixno lezanta.kai gia na kserete exoume aniksei 4 selides kai akoma kanenas sas den mou exei dosei mia apopsi ...
isos na ksanakano tin erotisi ..
re paidia mono opoios gnorizei kati sxetiko
ti pisteyete oti einai kalitero R1 07 i K7 ?? kai giati ...
Πάντως μια και σήμερα με έπιασε το ομιλητικό μου να πω ότι εντάξει ρε παιδιά, το πήρε το μήνυμα που θέλαμε να περάσουμε. Αν θα το κρατήσει άλλο θέμα.
Για τα μηχανάκια θα μιλήσουμε; Αυτό το Κ7 το ζαχαρώνω κι εγώ...
Θάνος..
:a028: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: λαθος φορουμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a028:Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
oute ego oute kanenas (pisteyo) exei oreksi an diabazei asxeta replies ...
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
Δεν χρειαζεται να έχεις κλείσει τα 21. Το δίπλωμα αναβαθμίζεται αυτόματα σε απεριόριστα μετά τα δύο χρόνια.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ξαναδιάβασε και λιγο τον νόμο...
Αναβαθμίζεται σε απεριορίστων ΕΦΟΣΟΝ έχεις κλεισει τα 21.... και άρα δεν εχεις δίπλωμα και ΑΡΑ δεν εχεις ασφάλεια....
Και ανασφάλιστα 180 άλογα τροχό και 15.000Ε είναι λιγάκι μαλακία να τα βγάζεις στο δρόμο....
Το παιδί μπορεί να είναι καλύτερος οδηγός από πάρα πολλούς εδώ μέσα. Το κόλημα με την ηλικία δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω!!! Γρηγόρη πάρε οποιο γουστάρεις. Για να έχεις μια σωστή γνώμη για το μηχάνημα πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος από την κυκλοφορία του.
ps: τα περί ηλικίας τα είχα περάσει και εγώ ...και ακόμα καποιες φορές.![]()
Κι εγώ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
... Αυτό το Κ7 το ζαχαρώνω κι εγώ...![]()
nostra ego den ginome epithetikos esy gineseΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
δε χρειάζεται να έχεις δίπλωμα για να κυκλοφορείς στους δρόμους?
ούτε πινακίδα, ε?
ούτε ασφάλεια, ε?
μήπως ούτε κράνος ή ούτε μυαλό ?
επειδή είμαι στο όριο της ήπιας έκφρασής μου απλά θα δω μέχρι πού φτάνει η ανευθυνότητα μικρών και μεγάλων, παιδιών και γονέων, αναβατών και μη....
οδική παιδεία... κυκλοφοριακή αγωγή.... σεβασμός στον συνάνθρωπο... ευθύνη των πράξεων μας (θεμιτών και αθέμιτων)... Ντάξει.... τί ψάχνω κι εγώ....
![]()
![]()
![]()
kai pinakida exo kai asfaleia kai teli kai ta panta alla sto ksanaleo an xtipousame kai efteges esy sto dikastirio emena tha me dikazane gia to diploma kai ESENA gia to troxaio ...
Αγόρασε όποιο είσαι ερωτευμένος μαζί του.
Αλλά πρώτα... ΣΕΒΑΣΟΥ τα "κοπάδια" αλόγων που έχουν μέσα τους.
Οταν τα γνωρίσεις, τα μάθεις και τα σεβαστείς, θα σου κάνουν όλα τα χατήρια.
Αν σου την "είπαν", πιστεύω ότι το έκαναν για να σε προστατεύσουν.Ηρέμησε.
Το ...
το ακούω βερεσέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
isos tha eprepe na skefteis oti to oti to odigao apo ta 18 mou kai den exo pesei xtipisei oute mia fora paei na pei oti isos eimai ligo pio orimos apo oti ta atoma stin ilikia moy kai isos se ayta ta 2 xronia na exo plisiasei arketes fores ta 300 xlm..
Πολλές φορές πάει η στάμνα στο ποτάμι.Μία πέφτει, και σπάει.
Μακρυά από μας!![]()
Πάντα όρθιος.
Ερωτεύσου το μηχανάκι σου και σεβάσου το!
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07: