Σελίδα 7 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 1005

Θέμα: R1 2007 h k7??

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
    Δεν μπορώ να σας καταλάβω!!!Το παιδί γουστάρει να πάρει 1000 εσείς τι τον κράζεται;;;
    αυτό είναι το κακό... ότι το μυαλό μας σταματάει στη λέξη κράξιμο και δε πάει παραπέρα...

Τεσπα... ας πάρει το yamaha να τελειώνουμε και καλές τάπες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    To kainurio r1 pantos exi 186 aloga
    είναι φαντάζομαι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό σε μία μηχανή για να την επιλέξεις έτσι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Εγώ πάλι νομίζω ότι κατά βάθος ήθελες να μας μιλήσεις για σένα... γιατί για μηχανάκια ούτε κουβέντα δεν γίνεται.

Επίσης νομίζω ότι είσαι ευθειάκιας, γιατί στις στροφές, στις ελληνικές ανύπαρκτες πίστες, αλλά κυρίως στους ελληνικούς δρόμους και τα 600ρια λίγοι τα τερματίζουν. Και ξαναεπίσης, όσο ταλέντο και να'χεις και ό,τι και να οδηγάς για τα δύο ολόκληρα χρόνια που τα λες και με καμάρι είναι απολύτως βέβαιο ότι ακόμα είσαι στην πρώτη σελίδα της οδήγησης.

Άμα καθίσεις και διαβάσεις και κάνεις και κανένα μάθημα και γράψεις μερικές εκατοντάδες γύρους στις πίστες και μερικές χιλιάδες χλμ στους δρόμους και ψαχτείς μαζί με το ταλέντο σου, με προπόνηση και τριβή, ίσως σε μερικά χρόνια να μπορείς να λες ότι οδηγάς ss και ξέρεις και τι κάνεις.

Τώρα γιατί τόση φιλολογία... Είπαμε ν'αλλάξουμε θέμα αλλά εκεί γύρω το πας. Δεν φταίμε εμείς μετά.
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ετσι χωστε όλοι στο παιδί.

Δεν μπορώ να σας καταλάβω!!!Το παιδί γουστάρει να πάρει 1000 εσείς τι τον κράζεται;;;Δεν σας ρώτησε να αγοράσει ή όχι, αλλά τι να αγοράσει. Σας αγαπώ παρόλα αυτά

Πάρε οτι θες.Αφου σου αρέσει το R1 πάρε αυτό.Μεταξύ μας εγώ το R1 8α έπαιρνα.
    Πότε δλδ έγιναν και τα Suzuki μηχανές, αμάν Οπως και να έχει τα YAMAHA έχουν πιο αναπτυγμένη τεχνολογία πάνω τους.

Όσον αφορά τα άλογα 5 πάνω, 5 κάτω σε αυτά τα κυβικά είναι απειροελάχιστα

Oπότε ψηφίζω όπως κατάλαβες το YAMAHA.

εγώ ρε γμτ θέλω πολύ το R6 αλλά πολλά λεφτά ...
    Δηλαδη αν εσενα ρε φιλε ερθει καποιος απο την παρεα σου,... που ας πουμε δεν τον ξερεις καλα, (τον οποιον τον εχεις κοψει και ψιλοασχετο) , "και σου πει τι να παρω" , θα του πεις ξερα "παρε το ταδε" ε;

Εδω ειναι φορουμ και θελετε δεν θελετε θα υπαρξουν πολλες αντιδρασεις.
    Και δεν παιρνουμε παντα αυτο που θελουμε.
    Μονο αποψεις και ισως λεω ισως, αν κατσουμε πολυ καιρο εδω και διαβασουμε και κρινουμε και αξιολογησουμε, θα συνηδειτοποιησουμε οτι ουτε αδιαφοροι ειναι οι περισσοτεροι ουτε μπαινουν εδω μεσα να γραψουν οτι τους κατεβει.
    Και καποιοι εχουν και χρεος να τσιγκλανε οποιον γουσταρουνε, γιατι αν αυριο δεις στον δρομο κανεναν πιτσιρικα με τα μυαλα χυμενα κατα μηκος της Λ.Καβουριου (οπως εχω δει εγω ΠΟΛΛΕΣ φορες) , η ενα κομμενο δαχτυλο ποδιου στον δρομο (και αυτο το εχω δει και αν θες μπορω να σου πω και αλλα που εχω δει) ,μπορει αυτος ο πιτσιρικας να μπηκε σε κανα φορουμ και να εγραψε "τι μηχανη να παρω;" .
    Και να του απαντησαν σε αυτο ακριβως που ηθελε να ακουσει.
    Με καταλαβες φιλε μου;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δηλαδη αν εσενα ρε φιλε ερθει καποιος απο την παρεα σου,... που ας πουμε δεν τον ξερεις καλα, (τον οποιον τον εχεις κοψει και ψιλοασχετο) , "και σου πει τι να παρω" , θα του πεις ξερα "παρε το ταδε" ε;

Μονο αποψεις και ισως λεω ισως, αν κατσουμε πολυ καιρο εδω και διαβασουμε και κρινουμε και αξιολογησουμε, θα συνηδειτοποιησουμε οτι ουτε αδιαφοροι ειναι οι περισσοτεροι ουτε μπαινουν εδω μεσα να γραψουν οτι τους κατεβει.
    Και καποιοι εχουν και χρεος να τσιγκλανε οποιον γουσταρουνε, γιατι αν αυριο δεις στον δρομο κανεναν πιτσιρικα με τα μυαλα χυμενα κατα μηκος της Λ.Καβουριου (οπως εχω δει εγω ΠΟΛΛΕΣ φορες) , η ενα κομμενο δαχτυλο ποδιου στον δρομο (και αυτο το εχω δει και αν θες μπορω να σου πω και αλλα που εχω δει) ,μπορει αυτος ο πιτσιρικας να μπηκε σε κανα φορουμ και να εγραψε "τι μηχανη να παρω;" .
    Με καταλαβες φιλε μου;
    Ρε gcrook τι ωραία που τα λες...

Μεστά.. σύντομα.. περιεκτικά!

Θα σου βάλω ένα τγία.
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Ρε gcrook τι ωραία που τα λες...

Μεστά.. σύντομα.. περιεκτικά!

Θα σου βάλω ένα τγία.
    Ωωωωω μερσι!
    -..Not Yet!

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    αυτό είναι το κακό... ότι το μυαλό μας σταματάει στη λέξη κράξιμο και δε πάει παραπέρα...

Τεσπα... ας πάρει το yamaha να τελειώνουμε και καλές τάπες...
    Αν εννοείς το δικό μου μυαλό πάει αρκετά παραπέρα, αν και όχι μεγάλος σε ηλικία, αλλά δεν το βλέπω απο αυτή τη σκοπιά.

Με τη δικιά σας λογική, θα σας πω ότι το WR είναι πιο επικίνδυνο με την ροπή που έχει και για το λόγο που χρεισιμοποιείται,καταλαβαίνεις τι λέω.

Οποια μηχανή και να πάρεις αν δεν προσέχεις είναι επικίνδυνη.

Και κάτι ακραίο: Ποιά η διαφορά όταν κάποιος με ένα παπάκι με 120-130χ.α.ω το έχει στην μια ρόδα, που με ένα αεράκι εχει φύγει, με εναν άλλον που οδηγάει με 250 μια μήχανη αυτών των προδιαγραφών;;;
    Μήπως κινδυνεύει κάποιος λιγότερο από τον άλλον;;;(ισως λιγότερο αυτος που πάει με 250)
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    De mporo na bro puthena xaraktiristika gia to k7 kseri kanenas ??
    To kainurio r1 pantos exi 186 aloga
    Το R1 2007 έχει 162 τροχό, μανίσιο εννοείται. Δεν έχω όμως το δυναμόγραμμα να το ανεβάσω μια φωτό. Η δυναμομέτρηση έγινε σε Fuchs δυναμόμετρο.

Για το Gixxer δεν ξέρω.

Αγαπητέ, ότι και να πάρεις καλοτάξιδο.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εγώ πάλι νομίζω ότι κατά βάθος ήθελες να μας μιλήσεις για σένα... γιατί για μηχανάκια ούτε κουβέντα δεν γίνεται.

Επίσης νομίζω ότι είσαι ευθειάκιας, γιατί στις στροφές, στις ελληνικές ανύπαρκτες πίστες, αλλά κυρίως στους ελληνικούς δρόμους και τα 600ρια λίγοι τα τερματίζουν. Και ξαναεπίσης, όσο ταλέντο και να'χεις και ό,τι και να οδηγάς για τα δύο ολόκληρα χρόνια που τα λες και με καμάρι είναι απολύτως βέβαιο ότι ακόμα είσαι στην πρώτη σελίδα της οδήγησης.

Άμα καθίσεις και διαβάσεις και κάνεις και κανένα μάθημα και γράψεις μερικές εκατοντάδες γύρους στις πίστες και μερικές χιλιάδες χλμ στους δρόμους και ψαχτείς μαζί με το ταλέντο σου, με προπόνηση και τριβή, ίσως σε μερικά χρόνια να μπορείς να λες ότι οδηγάς ss και ξέρεις και τι κάνεις.

Τώρα γιατί τόση φιλολογία... Είπαμε ν'αλλάξουμε θέμα αλλά εκεί γύρω το πας. Δεν φταίμε εμείς μετά.
    Nαι αλλά ακόμα δεν μας έχει πει πόσα Ευρά το μέτρο...... Απ' ότι ακουω πάει 1Ε το 1 μέτρο....

1000μ 1000Ε απο στάση.....

Τώρα τα "το πάω στα κόκκινα και δεν μου φτάνει αλλά δεν χριεάζεται να σπας την 6η" μόνο γέλια φέρνουν.... Αν δεν σου φτάνει η σπασμένη 2α γιατί δεν βάζεις μια 3η;

Ρωτάω... επειδή εγώ καβαλάω μια φιλική μαλακία του 2003 που δεν πάει ρουπι αλλά που κάποιες φορές με τρομάζει κιόλας.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Και κάτι ακραίο: Ποιά η διαφορά όταν κάποιος με ένα παπάκι με 120-130χ.α.ω το έχει στην μια ρόδα, που με ένα αεράκι εχει φύγει, με εναν άλλον που οδηγάει με 250 μια μήχανη αυτών των προδιαγραφών;;;
    Μήπως κινδυνεύει κάποιος λιγότερο από τον άλλον;;;(ισως λιγότερο αυτος που πάει με 250)
    Αρα τι προτεινεις;
    Εγω λεω Κ7:hypnotize
    -..Not Yet!

ας πούμε λοιπόν το ακραίο ...

αν καρφωθεί ένα παπάκι στην πόρτα ενός οδηγού αυτοκινήτου με 120 θα σκοτωθεί ο αναβάτης.

αν καρφωθεί ένα k7 στην πόρτα ενός οδηγού αυτοκινήτου με 250 θα το διαπεράσει και θα σκοτωθούν όλοι.

μυαλά όμως... ? στα κάγκελα?

τέσπα... ας έχουμε την υγειά μας κι ας πεθάνουμε... δε γαμιέται?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...... Ποιά η διαφορά όταν κάποιος με ένα παπάκι με 120-130χ.α.ω το έχει στην μια ρόδα, που με ένα αεράκι εχει φύγει, με εναν άλλον που οδηγάει με 250 μια μήχανη αυτών των προδιαγραφών;;;
    Τρελλή διαφορά....

γιατί αυτός με το παπάκι δεν θα διανοηθεί ποτέ να μπει με 120 σε στροφή των 80 ενώ με το SS θα μπείς με πολύ παραπάνω.....

Αν μιλάμε για ευθείες έχεις δίκιο.... Για ευθείες μιλάμε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Με καταλαβες φιλε μου;
    + 10000 Φυσικά και σε καταλαβαίνω

Αλλά να μην κολλάμε στο ότι θέλει το παιδί να πάρει ένα 1000 αλλά στο ότι πρέπει να έχει τα μυαλά στο κεφάλι,όπως ο καθένας μας εδώ μέσα.
    Όπως είπα και ποιό πάνω όλα είναι επικίνδυνα αν δεν προσέχεις
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

ta gousta den einai se mia euthia kai ena paidaki mpori na to pari kai na to dosi terma se mia euthia to thema na mporis na antimetopisis oti dipote brethi mprosta me sosta antalaktistika kai sosto xeirismo den goustaro na kaio lastixa kai benzina askopa se mia eytheia pano kato. goustaro na kikloforo na brisko atoma san emena na ta dinoume pou kai pou kai opoudipote stin kinisi stis strofes pantou.. afto einai pou se kanei kalo odigo na kses pou pote kai poso mporeis na to doseis etsi oste na mporeseis na stamatiseis kai fisika an ginete kai mporeis na eisai esy aytos poy tha stamatisei protos kai tha perimenei ton allon.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Τρελλή διαφορά....

γιατί αυτός με το παπάκι δεν θα διανοηθεί ποτέ να μπει με 120 σε στροφή των 80 ενώ με το SS θα μπείς με πολύ παραπάνω.....

Αν μιλάμε για ευθείες έχεις δίκιο.... Για ευθείες μιλάμε;
    Δεν με ενδιαφέρει αυτό γιατί άλλο θέλω να τονίσω.Για άλλη μια φορά

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!! αυτό προσπαθώ να πω

Γιατι κολλάτε στο ακραίο και δεν σχολιαζεται τον αναβάτη του WR
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Σελίδα 7 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Rossi - R1 2007
    από sapila racing στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 22:53
  2. ΤΕΡΜΑ Τ AΣΤΕΙΑ--- R1 2007
    από 675 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 07:42
  3. Νέο R1 (2007)
    από agrotemaxios στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 15:28
  4. video R1 2007 Qatar
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 17:52
  5. R1 2007
    από stratdevel στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2006, 17:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF