Σελίδα 8 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 1005

Θέμα: R1 2007 h k7??

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Nαι αλλά ακόμα δεν μας έχει πει πόσα Ευρά το μέτρο...... Απ' ότι ακουω πάει 1Ε το 1 μέτρο....

1000μ 1000Ε απο στάση.....

Τώρα τα "το πάω στα κόκκινα και δεν μου φτάνει αλλά δεν χριεάζεται να σπας την 6η" μόνο γέλια φέρνουν.... Αν δεν σου φτάνει η σπασμένη 2α γιατί δεν βάζεις μια 3η;

Ρωτάω... επειδή εγώ καβαλάω μια φιλική μαλακία του 2003 που δεν πάει ρουπι αλλά που κάποιες φορές με τρομάζει κιόλας.
    file sniper osa E/Metro thes ...eutheies strofes ta panta aplos pes to

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
    Δεν με ενδιαφέρει αυτό γιατί άλλο θέλω να τονίσω.Για άλλη μια φορά

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!!

Γιατι κολλάτε στο ακραίο και δεν σχολιαζεται τον αναβάτη του WR
    Στο βουνό ή στον δρόμο;

Και το ξέρουμε ότι όλα είναι επικίνδυνα....... Ακόμα και η μαλακία αν δεν προσέξεις... μπορείς να τραυματιστείς ανεπανόρθωτα αλλά εδώ μιλάμε για Κ7 και R1.....

Tώρα που το σκέφτομαι Γρηγόρη.... Πολύ μου αρέσει που δεν έχεις σκεφτεί και το ΖΧ10.... καλά για το 1000RR7 ούτε σκέψη... τελιωμένα μοτοσακά....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Στο βουνό ή στον δρόμο;

Και το ξέρουμε ότι όλα είναι επικίνδυνα....... Ακόμα και η μαλακία αν δεν προσέξεις... μπορείς να τραυματιστείς ανεπανόρθωτα αλλά εδώ μιλάμε για Κ7 και R1.....

Tώρα που το σκέφτομαι Γρηγόρη.... Πολύ μου αρέσει που δεν έχεις σκεφτεί και το ΖΧ10.... καλά για το 1000RR7 ούτε σκέψη... τελιωμένα μοτοσακά....
    to skeftika kai to zx10 alla to kseperasa me to k7 kai tora moy fenete tha kseperaso to k7 me to R1 apo oti fenete ayti einai i teleytaia epilogi mou....

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    file sniper osa E/Metro thes ...eutheies strofes ta panta aplos pes to
    Μου αρέσει που το πρωί έκανες τον κινέζο.... Τελικά δεν μιλάμε για κατανάλωση ε; :rotflmao:

Φιλαράκο..... εγώ κουλός είμαι... και με μηχανάκι χρέπι..... αλλά πρόσεχε...

Πάντα υπάρχουν και καλύτεροι από εσένα....

Τεσπα.... Πάρε R1 μπλε..... μόλις σε τσαγιώσει κανένα 600αράκι σε στροφιλίκι να πας στο πλησιέστερο λιμάνι για τα περαιτέρω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ας πούμε λοιπόν το ακραίο ...

αν καρφωθεί ένα παπάκι στην πόρτα ενός οδηγού αυτοκινήτου με 120 θα σκοτωθεί ο αναβάτης.

αν καρφωθεί ένα k7 στην πόρτα ενός οδηγού αυτοκινήτου με 250 θα το διαπεράσει και θα σκοτωθούν όλοι.

μυαλά όμως... ? στα κάγκελα?

τέσπα... ας έχουμε την υγειά μας κι ας πεθάνουμε... δε γαμιέται?

Τώρα μεγάλη κουβέντα είπες και δεν ξέρω κατά πόσο έχει σημασία να γράφουμε για ατυχήματα που είδαμε...απλώ να σου πω πως ξέρω το μετά όταν Ζ1000 μανίσιο φτάσει 2α στον κόφτη και 3η + κάτι ψιλά και πρέπει να σταματήσει αμέσως αλλά δεν το καταφέρνει. Πρίν μια εβδομάδα αυτό. Τέσπα...έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμη.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

grigoris είσαι ωραίος ρε. και μάγκας και μετρημένος. αν άλλοι τους έλεγες μπράβο, θα παίρναν τα μυαλά τους αέρα εσένα δε φαίνεται να συμβεί κάτι τέτοιο.

παρ'τους τα σώβρακα.

Μου αρέσει που το πρωί έκανες τον κινέζο.... Τελικά δεν μιλάμε για κατανάλωση ε; :rotflmao:

Φιλαράκο..... εγώ κουλός είμαι... και με μηχανάκι χρέπι..... αλλά πρόσεχε...

Τεσπα.... Πάρε R1 μπλε..... μόλις σε τσαγιώσει κανένα 600αράκι σε στροφιλίκι να πας στο πλησιέστερο λιμάνι για τα περαιτέρω...
    krima ego mallon aspro tha paro kai tha fenete stin thalassa atixises file sniper ... kai oso gia ta strofilikia kai ta 600 den ta fobamai...kai aytos poy einai pilotakos na kses den prokeitai na parei 600...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    isos tha eprepe na skefteis oti to oti to odigao apo ta 18 mou kai den exo pesei xtipisei oute mia fora paei na pei oti isos eimai ligo pio orimos apo oti ta atoma stin ilikia moy kai isos se ayta ta 2 xronia na exo plisiasei arketes fores ta 300 xlm.. kai omos eimai edo kai zitao kati parapano ti sou leei ayto ? efoson den epesa se kanenan den prokeitai na epefta kai pano sou. kai min nomizeis oti mono to diploma metraei an efteges esy esy tha tin plirones kai oxi ego.
    den exo paei se sxoleio CSS oxi ...
    den leo oti eimai o kaliteros kai oti den masao mia ego aplos thelo na bgalo tis gayles kai to mixanaki poy exo tora den me boithaei pleon..
    ΔΕΝ επιτιθομαι, απλα θελω να σου επισημανω οτι βλεπεις μονοπλευρα τα πραγματα. τι εννοω? παμε:

1) γνωριζεις ποιος ειναι ο χρονος αντιδρασης σου οταν πηγαινεις με 300 km/h ??? (δηλαδη απο τη στιγμη που θα αντιληφθεις κατι, μεχρι να χρειαστει να φρεναρεις?) (...βλεπεις οτι δεν θιγω ΚΑΝ αν ειναι παρανομη η συγκεκριμενη ταχυτητα στους δημοσιους δρομους)

2) σε συνδυασμο με την παραπανω γραμμη, πες οτι ειμαι με μηχανη ή αυτοκινητο (ή πεζος) και εσυ 300ριζεις, πιστευεις οτι ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΩ αν βρεθω μπροστα σου?

3) οκ, καλα το πας οτι αν εφτεγα εγω θα σε πληρωνα. οσο ομως εσυ οδηγεις 1000ρι, που (οσο εχεις το μικρο διπλωμα) απαγορευεται και η ασφαλιση που σου εχει γινει, ξερεις οτι θα παρω τα σωβρακα μεχρι και του προπαππου σου και οτι θα σε γδυσω?

αυτα για αρχη. αν και αυτα τα θεωρεις επιθεσεις, τοτε φιλε μου λυπαμαι αλλα εισαι απο τους τυπους που θελουν να τους λενε "ναι" και να μην αντιτιθενται στις αποψεις τους. και αυτο ακριβως ΔΕΝ φανερωνει ωριμοτητα (και ας νομιζεις εσυ οτι επειδη εισαι ανω των 18 την εχεις... ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ να σου συμβει κατι και να δεις την ζωη απο αλλη οπτικη γωνια...

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

αυτή τη μαλακία την έχω ακούσει τόσες φορές πιά...:ZZZ:

πάλι καλά που υπάρχει πάντα και κάποιος καλύτερος, για να έχουμε καινούρια πράματα να μαθαίνουμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    8 σελίδες πρόλογος...

Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ΔΕΝ επιτιθομαι, απλα θελω να σου επισημανω οτι βλεπεις μονοπλευρα τα πραγματα. τι εννοω? παμε:

1) γνωριζεις ποιος ειναι ο χρονος αντιδρασης σου οταν πηγαινεις με 300 km/h ??? (δηλαδη απο τη στιγμη που θα αντιληφθεις κατι, μεχρι να χρειαστει να φρεναρεις?) (...βλεπεις οτι δεν θιγω ΚΑΝ αν ειναι παρανομη η συγκεκριμενη ταχυτητα στους δημοσιους δρομους)

2) σε συνδυασμο με την παραπανω γραμμη, πες οτι ειμαι με μηχανη ή αυτοκινητο (ή πεζος) και εσυ 300ριζεις, πιστευεις οτι ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΩ αν βρεθω μπροστα σου?

3) οκ, καλα το πας οτι αν εφτεγα εγω θα σε πληρωνα. οσο ομως εσυ οδηγεις 1000ρι, που (οσο εχεις το μικρο διπλωμα) απαγορευεται και η ασφαλιση που σου εχει γινει, ξερεις οτι θα παρω τα σωβρακα μεχρι και του προπαππου σου και οτι θα σε γδυσω?

αυτα για αρχη. αν και αυτα τα θεωρεις επιθεσεις, τοτε φιλε μου λυπαμαι αλλα εισαι απο τους τυπους που θελουν να τους λενε "ναι" και να μην αντιτιθενται στις αποψεις τους. και αυτο ακριβως ΔΕΝ φανερωνει ωριμοτητα (και ας νομιζεις εσυ οτι επειδη εισαι ανω των 18 την εχεις... ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ να σου συμβει κατι και να δεις την ζωη απο αλλη οπτικη γωνια...

katalabaino ti theleis na peis allo sto reply thigo 2 themata pote den eipa oti tha trakaro se kapoion me 300 kai pote den eipa oti den tha eftega kai ego ... aplos tonisa oti se ena troxaio den xreiazetai na einai me 100 mporei kai me 60 xoris thimata alles epiptoseis tha eixe o kathenas mas ...trexeis ekei poy mporeis..ekei pou den mporeis aplos badizeis grigora...

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Στο βουνό ή στον δρόμο;

Ξέρω γιατί μιλάμε.... Ουτε το Κ7 ούτε το R1 είναι επικίνδυνα αν δεν κάνεις μλκιες.

Από την αρχή είπα ότι αν θέλετε να τον κράξεται,κράξτε τον αλλά για να προσέχει και όχι για την επιλογή του να πάρει 1000

Αυτά...

Αντε καλοτάξιδο και τα μυαλά στο κεφάλι
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

......
    που τό έχεις 300ρίσει ρε φίλε το R1 toy 98;

Για πες μας που έμαθες να οδηγείς γρήγορα;

Για δώσε μας καμμιά διαδρομή....

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    'Οταν μαθαίνεις πάρα πολύ καλά το μηχανάκι δεν είναι πάντα καλό....
    Διότι με τη βεβαιότητα, ότι το έχω, το ξέρω, αρχίζουμε τις μαλακίες και μετά μπορεί να μας φάει η υπερσιγουριά
    Το ό,τι δεν έχεις πέσει ούτε μια φορά δεν λέει κάτι και δεν σημαίνει απαραίτητα καλός οδηγός.!
    Όσοι σου έχουν απαντήσει επιθετικά όπως λες, δεν το κάνουν γιατί να σου την "πουν", απλά όπως και να χει δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάρει ένα τόσο δυνατό μηχανάκι και να το κουμαντάρει και γω οδηγώ 7χρόνια και το έχω το μηχανάκι μου, αλλά δεν πάω να πάρω 1000+ γιατί ξέρω ότι δεν θα μπορέσω να το κουμαντάρω(μάλλον αυτό έχει να κάνει με το πως σκέφτεται ο καθένας).

Για κοίτα εδώ για τοΚ7 , εγώ αυτό θα έπαιρνα για να περνάω πάνω απ τον Sniper και λοιπούς που θέλουν να προστατεύσουν τους νεότερους

Τρελοκοτσιδού..!!!!

που τό έχεις 300ρίσει ρε φίλε το R1 toy 98;

Για πες μας που έμαθες να οδηγείς γρήγορα;

Για δώσε μας καμμιά διαδρομή....
    file sniper 1on pote den eipa oti to 300arisa eipa oti ta plisiasa koita ligo pio prosektika ti grafo... to toso min kaneis tooooooooooooso... 290 exei grapsei to konter den pisteyo na pigenei parapano...

Σελίδα 8 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Rossi - R1 2007
    από sapila racing στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 22:53
  2. ΤΕΡΜΑ Τ AΣΤΕΙΑ--- R1 2007
    από 675 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 07:42
  3. Νέο R1 (2007)
    από agrotemaxios στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 15:28
  4. video R1 2007 Qatar
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 17:52
  5. R1 2007
    από stratdevel στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2006, 17:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF