ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ Η ΜΟΤΟ...ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΠΟΣΤ ΑΓΓΕΛΙΑ..
ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ...
ΠΩΛΕΙΤΑΙ DUCATI ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΙΛ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 23500 Ε...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ..
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ Η ΜΟΤΟ...ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΠΟΣΤ ΑΓΓΕΛΙΑ..
ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ...
ΠΩΛΕΙΤΑΙ DUCATI ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΙΛ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 23500 Ε...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ..
Παίδες, κατ'αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.![]()
Κολλάω μόνο στο μήπως, μιάς και τα 30 έρχονται και είμαι με 2 δουλιές, δεν την χαρώ και την έχω σε κανένα γκαράζ και την βγάζω μόνο όταν έχει πιάσει σκόνη...και μετά άντε να πώ οτι έδωσα καμιά 25άρα για 20000 χιλιόμετρα. Τεσπα, δεν είχα ποτέ 1000αρι supersport και πάντα περίμενα τη στιγμή να το αγοράσω, την κατάληλη στιγμή... Άντε και με το σπρώξιμο που τρώω με βλέπω να χρεώνομαι. Πάντως είναι υπο σκέψη. Ευχαριστώ και πάλι!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
τι χρωματακι ειπαμε?![]()
Ε αφού ξέρεις....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αν και δεν εχουμε τη καλυτερη των σχέσεων εδω μέσα..![]()
Τότε να την καλυτερέψουμε και να την κάνουμε πρότυπο και για τους άλλους..![]()
παρτην μωρε :o
και αν δεν σε αρεσει την δινεις σε εμενα![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
<DESSERT>
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 1 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ 998R ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ 1 MULTI.
V POWER
Ναι το ξέρω και εκεί κωλώνω... Φοβάμαι μην με πάρουν τα χρόνια και δεν την πάω ρε γαμώτο. Το mostro το έχω ξεσκίσει μονο για κατούρημα δεν πάμε μαζι. Είναι πολλά τα λεφτά και όσο μαγκας και να είναι ο κοντός δεν τα αξίζει. Σκέφτομαι να χτυπήσω το factory και να πάρω με τα ψιλά ένα zxr400 για τη γυναίκα μου. Αλλά δεν θέλω πάλι να φύγω απο την ducati , τόσα χρόνια την έζησα, την έμαθα και ξέρω τι θέλει.
Είπαμε υπο σκέψη. Γι'αυτό και ζήτησα τη βοήθειά σας... Αντε.. ..![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΡΕ DESERT.ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ MONSTERAKI MOY!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΟΡΕΙ Η 1098 ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ 22000 ΠΑΙΡΝΕΙΣ=888(ΓΙΑΓΙΑ) 748-916(ΜΙΣ ΚΟΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΕΝΑ DARMAH 900
ΩΡΑΙΟ ΓΚΑΡΑΖ Ε!!!!!!!!!!
V POWER
Δεν σε "κοβω" να την παιρνεις.![]()
Ασε καλητερα..αραξε στο Μοστρο...Για να παρεις τετοια μοτο πρεπει να εισαι EXTRA LARGE τυπος.
Ειδα σε μαγαζι με ανταλλακτικα για μοτο στην Αθηνα πριν 4 χρονια μια MV F4 κλειδωμενη με 3 λουκετα και τον συναγερμο ανοιχτο μεσα στο μαγαζι.
Οταν ειπα του τυπου οτι εχει φοβερο εργαλειο.....με κουφανε!!![]()
Ηταν ενος φιλου του και αφου την πηρε αρχησε να σκεφτεται ποσο εχει το σερβις,τα ανταλλακτικα,αν πεσει ποσο εχουν τα πλαστικα κλπ!!
Ετσι η μοτο ειναι αραγμενη μεσα στο μαγαζι με ολα τα λουκετα + οτι οταν ειναι στο μαγαζι εχει και τον συναγερμο και του μαγαζιου κτλπ.
Με 800χλμ ΜΟΝΟ!!!
Αν ειναι να σκεφτεσαι ολα αυτα τα αν..και αν δεν εχεις χρημα "ζεστο" στα χερια...αστο καλητερα.
Παντως εδω στην Ιταλια ηδη κυκλοφορουν και τις βλεπεις στον δρομο.![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Κοίτα το οτι θα πάρω κάτι θα πάρω. Τα μισα τα χρήματα τα έχω και δεν μασάω στο τι θα πληρώσω για να την αποκτήσω, αλλά τι θα πληρώσω για να την συντηρήσω, ειδικά στα 2 πρώτα χρόνια της εγγύησης... Την mostro δεν την πουλάω για να μπορώ να κινούμε, δεν ψάχνω μηχανή για να πάω για καφέ, έχω. Οπότε για να μην σας ζαλίζω με φοβίζει : α. το κόστος της στα πρώτα 2 έτη...και β. το κατα πόσο θα τη χαρώ... Πάντως ό,τι και να πάρω θα σας το postάρω να γουστέρνουμε....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Δεν σε "κοβω" να την παιρνεις.![]()
Ασε καλητερα..αραξε στο Μοστρο...Για να παρεις τετοια μοτο πρεπει να εισαι EXTRA LARGE τυπος.
Ειδα σε μαγαζι με ανταλλακτικα για μοτο στην Αθηνα πριν 4 χρονια μια MV F4 κλειδωμενη με 3 λουκετα και τον συναγερμο ανοιχτο μεσα στο μαγαζι.
Οταν ειπα του τυπου οτι εχει φοβερο εργαλειο.....με κουφανε!!![]()
Ηταν ενος φιλου του και αφου την πηρε αρχησε να σκεφτεται ποσο εχει το σερβις,τα ανταλλακτικα,αν πεσει ποσο εχουν τα πλαστικα κλπ!!
Ετσι η μοτο ειναι αραγμενη μεσα στο μαγαζι με ολα τα λουκετα + οτι οταν ειναι στο μαγαζι εχει και τον συναγερμο και του μαγαζιου κτλπ.
Με 800χλμ ΜΟΝΟ!!!
Αν ειναι να σκεφτεσαι ολα αυτα τα αν..και αν δεν εχεις χρημα "ζεστο" στα χερια...αστο καλητερα.
Παντως εδω στην Ιταλια ηδη κυκλοφορουν και τις βλεπεις στον δρομο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
master bike 2006![]()
το χρωμα του πλαισιου με χαλαει..δεν ξερω αν απο κοντα θα φαινεται καλυτερο.
γιατι δν κοιτας το απλο 1098?δε γαμιουνται οι ohlins..![]()
μην παρεις το s!
Το σκέφτηκα και αυτό billy, αλλά με την τρέλα που έχω και την απλή σε s θα την φτάσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
master bike 2006![]()
το χρωμα του πλαισιου με χαλαει..δεν ξερω αν απο κοντα θα φαινεται καλυτερο.
γιατι δν κοιτας το απλο 1098?δε γαμιουνται οι ohlins..![]()
μην παρεις το s!![]()
Αναφορικά σου λέω οτι τη γιαγιά monsterω την έχω τζιτιζί. Τόσο πολύ που τα τοπικά συνεργεία όταν έχουν ducati monster στη ράμπα με παίρνουν τηλέφωνο...![]()
Εγώ duc θέλω να πάρω αλλά ζητάνε πολλά....
![]()