You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Προς όποιον ενδιαφέρεται:
επειδή μου τη δίνει να διαβάζω π@π@ριές για 180 άλογα ρόδα (ΟΥΤΕ το ΖΖR 1400 δεν ε΄χει τόσα),
παραθέτω την δυναμομέτρηση από το έγκυρο Sport Rider Μαρτίου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Για περισσότερα, βρείτε-διαβάστε, βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Για το φίλο Γρηγόρη.
Το νεαρό της ηλικίας σου, προβληματίζει πολλούς για το αν πρέπει να σου προτείνουν ποιό 1000 πρέπει να πάρεις και όχι τόσο γιατί το παίζουν politically correct, αλλά γιατί δεν θα νοιώθουν καλά με την συνείδηση τους (π.χ. sniper - αυτή την εικόνα έχω σχηματίσει κι ας μην τον γνωρίζω προσωπικά).
Από κει και πέρα ας μιλήσουμε πρώτα με αριθμούς.
Το R1 που έχεις βγάζει μεταξύ 125 και 135 hp.
Το φετινό έχει κάτι παραπάνω από 155, δηλαδή χοντρικά μια διαφορά 25 hp.
Το δικό σου εκτιμώ ότι έχει καλύτερη απόδοση μέχρι τις 4-5000 σαλ.
ΣΙΓΟΥΡΑ στην αρχή θα νομίζεις ότι πάει χειρότερα.
Βάρος , πάνω - κάτω είναι τα ίδια.
ΕΚΕΙ που θα δεις μεγάλη διαφορά είναι σε αναρτήσεις, πλαίσιο, φρένα και γενικότερα ευκολία χειρισμων και συμπεριφοράς της μοτό (άσε που αν σου έδιναν ένα R1 του 98 από την κούτα, πάλι καλύτερο από το δικό σου θα σου φαινόταν).
Και όσον αφορά τις ικανότητες που νομίζει ότι έχει ο καθένας μας.
Νομίζω ότι πρέπει να ξανασκεφτείς εσύ προσωπικά (και μην μας πεις- εσένα αφορά) πως το εννοείς το 'τα τελειώνω τα άλογα'.
Ως γνωστόν στην ευθεία, όλοι (σχεδόν) μπορούν να τα τελειώσουν (με 1ες, 2ες 3ες και 4ες όπως σωστά διευκρινίζεις). Το θέμα είναι τι γίνεται στις στροφές, που για να τα λέμε όπως είναι -στους Ελληνικούς τουλάχιστον δρόμους- δεν τελειώνουν παρά μόνο υπό ειδικές συνθήκες.
Αλήθεια, τις διάφορες ρυθμίσεις που έχουν οι αναρτήσεις στο δικό σου (και τις περισσότερες που έχει το καινούργιο), ξέρεις τι κάνουν?
Όλα τα παραπάνω τα γράφω πιστεύοντας ότι είσαι τουλάχιστον άνω του μετρίου οδηγός και εκτιμώντας ότι έχεις αντίληψη (από αυτά που έγραψες) να τα καταλάβεις.
Ελπίζω να σε βοήθησα..
![]()
You BETA believe...
Mia apli erotisi ekana na me pi kanis ama exi diafora to k7 me r1 gia to r1 ksero xaraktiristika gia to k7 de ksero gia auto kai rotisa... kai esis to kanate thema.Nai eimai 21 kai tha paro to kainurio r1 giati o alos pu einai 25 ti parapano apo emena exei apo ta 14 mou odigao mixanaki.. ego pisteuo oti den exei sxesi to posa xronia odigas ala einai ston anthropo. kai iparxun atoma odigane pola xronia kai akoma den exune mathi na odigane... de ksero apo athina kai oute ksero ti dromus exei ekei edo pantos thess iparxun para poli dromoi kai arketoi einai kaloi dromoi pu mporis aneta na treksis me mixanaki...
......+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
βαρέθηκα![]()
τζάμπα....![]()
![]()
You BETA believe...
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Mia apli erotisi ekana na me pi kanis ama exi diafora to k7 me r1 gia to r1 ksero xaraktiristika gia to k7 de ksero gia auto kai rotisa... kai esis to kanate thema.Nai eimai 21 kai tha paro to kainurio r1 giati o alos pu einai 25 ti parapano apo emena exei apo ta 14 mou odigao mixanaki.. ego pisteuo oti den exei sxesi to posa xronia odigas ala einai ston anthropo. kai iparxun atoma odigane pola xronia kai akoma den exune mathi na odigane... de ksero apo athina kai oute ksero ti dromus exei ekei edo pantos thess iparxun para poli dromoi kai arketoi einai kaloi dromoi pu mporis aneta na treksis me mixanaki...
ρε κατεβαστε και τον pedrosa απο την honda 21 ειναι![]()
το μονο φιλε μου που εχω να σου πω γιατι ολοι περασαμε απο την ηλικια σου ειναι συναιση αλλα νομιζω οτι την εχεις.Αχ ελλαδα.οι ρουμανοι τρεχουν απο τα 18 με πηραγμενα 1000 στις σερρες και εμεις προσπαθουμε να αποτρεψουμε τους νεους.
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Ποιος τον απέτρεψε; Αντιθέτως! Λέμε να μάθουν και να γίνουν καλύτεροι απο τον Pedrosa....Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
+1000
ρε κατεβαστε και τον pedrosa απο την honda 21 ειναι![]()
το μονο φιλε μου που εχω να σου πω γιατι ολοι περασαμε απο την ηλικια σου ειναι συναιση αλλα νομιζω οτι την εχεις.Αχ ελλαδα.οι ρουμανοι τρεχουν απο τα 18 με πηραγμενα 1000 στις σερρες και εμεις προσπαθουμε να αποτρεψουμε τους νεους.
Αυτό πάντως να το κατεβάσουν απο τα Honda... καλό... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ λέω να πάμε κα βάλουμε φωτιά και στο εργοστάριο της καβασάκι.... Ό,τι να ναι εδώ μέσα λέμε...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ein o street racer BIKE BOY GSXR2000 K28 sth geitonia sou!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
paides oraia ola ayta alla kaneis den moy dinei mia apopsi...
1on. ego apo ta 18 mou odigao r1 98 modelo to opoio einai karmpilateri kai exei poli mpam gia osous gnorizoun... exo diploma gia aperriorista kibika gia kapoioys poy amfisbitoun mias kai meta apo 2 xronia to diploma anabathmizete aytomata ... kai den xreiazomai ta 21... kai ontos eimai apo ta atoma pou eimai oloi mera ston dromo kai goustaro na to liono oli mera...
to na ipotimate kapoion xoris na ton kserete den einai sosto...
ego to barethika to r1 moy kai mou fainete oti den paei
kai afou einai na paro kati as paro to kalitero gia ayto kai zitisa mia gnomi
den me endiaferei pios ksekinise ta 1000 me endiaferei na matho kapoia pramata gia ayta ta 2 modela etsi oste na krino monos moy poio einai to katalilotero kai to pio idaniko...
parakalo an einai na apantisete na to kanete sxetika me to thema mou kai oxi me asxeta peri cbr900 toy 98 ktl...
...appetite for destruction...
μεγάλε κοψε τις μλκίες.Είσαι υπερβολικά μικρός και φυσικά άπειρος για τέτοια εργαλεία.Τι πείρα έχεις¨¨
Και εγώ 20 είμαι αλλά οδηγώ απο τα 14.Στα 16 πήρα cr250.Εκανα εντουράδες με την παρέα.
Λίγο η κακή μου η τύχη λίγο η απειρία μου λίγο λίγο η απειρία μου...Αποτέλεσμα:2 σπασμέ χέρια και σπλήνα στα σκυλιά.ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Τι έχεις να πείς για αυτό??????Τώρα έχω crf450 και φούλ βουνό.Το πουλάω τώρα για να πάρω z750.To θέμα είναι ότι βιάζεσαι να πάς στα ψιλά.Εγώ την έφαγα την πατάτα και ξέρω τι σου λέω.Το γκάζι είναι πολύ γλυκό.Αλλά ξέρεις την συνέχεια...
Φυσικά είναι και οι γονείς..Τους δικούς μου τους διέλυσα στην κυριολεξία φίλε μου.Μν κάνεις και εσύ το ίδιο.Πάρε κάτι ποιο χαλαρό.Θα έρθει και η ώρα για αυτά.
Αλλά για να πάρεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις πολλά παράσημα την πλάτη σου.....
Καλές βόλτες.....
Παρε το κ-7 για να κανεις καμια βολτα και να μας πεις πως παει γιατι θελει να παρει ενας φιλος το καλοκαιρι
Ρε παιδια θα με μαθει κανεις να οδηγαω γιατι εγω ακομα δεν το παταω καλα το 400?![]()
και ενα σχολιο ουτε καν υπο την μορφη συμβουλης γιατι οδηγας μηχανη πιο πολυ καιρο απο εμενα,
τα ατυχηματα μετρανε με το ποσα χλμετρα κανεις ,γιατι εγω που οδηγαω κουτι πολλα χρονια και ειμαι καλος οδηγος σχετικα το μονο εξαμηνο που δεν τρακαρα με το αμαξι μου ειναι το προηγουμενο που εκανα μονο 1000 χλμετρα λογο της μηχανης
Ο πυργος της Βαβελ
Εγω πιστευω (who gives a fuck,anyway),oτι το παιδι φαινεται απο ολα αυτα που εχει γραψει,οτι δεν αντιμετωπιζει το θεμα ΄΄μηχανη΄΄ οπως πολλοι αλλοι συνομηλικοι του που αγοραζουν πυραυλους εδαφους εδαφους με βαση μονο ''ταπεινα'' κριτηρια.Τον κοβω για καποιον που εχει μερακι.Αυτος το λεει ''γκαυλα''.Το ιδιο ειναι...
Τον αποπηραν καποιοι για το οτι αμφιβαλλουν αν εχει στιψει το παλιο του μηχανακι.
Ακομα και να ΜΗΝ το εχει στιψει. ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΕ,ωχου πως να το κανουμε, το βαρεθηκε..
Δεν του προκαλει πια τα ιδια συναισθηματα,δεν του βγαζει πλεον αυτο το μερακι, τη βλεπει οπως βλεπει ενας παντρεμενος τη γυναικα του μετα απο 10 χρονια.
Μπορει να την αγαπαει αλλα η το δικο του μπουτι πιανει,η το δικο της το ιδιο ειναι..
Τον εχει χτυπησει κι αυτον ο καταναλωτισμος οπως ολους μας,τελως παντων οποιος απο αυτους τους λογους ειναι,ειναι αρκετος για μενα.
Αλλωστε εδω μεσα εγω διαβαζω για ατομα που αλλαζουν καθε 6 μηνες μηχανη,και δεν τους ρωταει κανεις αν τη προηγουμενη την ''εστυψαν''...
Εγω ειμαι της σχολης ''τη κραταω'' και τη μαθαινω κι οσο πιο πολυ τη μαθαινω τοσο πιο πολυ τη γουσταρω.
ΟΛΑ τα ατομα που κανω παρεα,αλλαζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ μηχανακια.Ακομα και σημερα το μεσημερι που ειχαμε βγει βολτα, ο ενας εστρωνε.
ΤΙ ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ!!!
Βλεπω και τηλ. ταυτοχρονα...
Λοιπον φιλε,απο επιδοσεις και στησιμο και τα 2 το ξερεις ηδη ειναι τα κορυφαια.
Στα χερια ενος εμπειρου οδηγου σε μια πιστα οι διαφορες θα ειναι απειροελαχιστες.
Οποτε αφου παρεις σαν βαση οτι και με τα 2 εχεις τα ΑΠΟΛΥΤΑ γκαζια,θα πρεπει να αγορασεις με βαση αλλα κριτηρια.
Οπως πχ εμφανιση,εργονομια,αντιπροσωπεια,ανταλλακτικα''κλικ'' κ.α.
Αν δεν εχεις κατα νου να τη πηγαινεις πολυ στη πιστα, και να κανεις καθημερινες μετακινησεις με κατι αλλο,π.χ ενα παπι,ΑΣΤΗ ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ.
Θα ειναι ενα λιγοτερος πυραυλος που θα σερνεται καθημερινα στους δρομους της βυρηττου.
Καλοριζικο οτι και να παρεις τελικα,και σταματα να γραφεις με αλαμπουρνεζικα γραμματα.
Στραβωθηκαμε.
Ti pio mikro na paro re file 1000 exo tha paro pio mikro na kseneroso ?Kai oso gia to crf kai cr pou les exo pari poles bolta tetia mixanakia me auta tros ta mutra thes de thes oti kai taxitita na balis mpantosuzes kanoun... ase pu einai 110 kila mixanakia eleos les kai papaki einaiΑρχικά δημιουργήθηκε από brokenboy999
μεγάλε κοψε τις μλκίες.Είσαι υπερβολικά μικρός και φυσικά άπειρος για τέτοια εργαλεία.Τι πείρα έχεις¨¨
Και εγώ 20 είμαι αλλά οδηγώ απο τα 14.Στα 16 πήρα cr250.Εκανα εντουράδες με την παρέα.
Λίγο η κακή μου η τύχη λίγο η απειρία μου λίγο λίγο η απειρία μου...Αποτέλεσμα:2 σπασμέ χέρια και σπλήνα στα σκυλιά.ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Τι έχεις να πείς για αυτό??????Τώρα έχω crf450 και φούλ βουνό.Το πουλάω τώρα για να πάρω z750.To θέμα είναι ότι βιάζεσαι να πάς στα ψιλά.Εγώ την έφαγα την πατάτα και ξέρω τι σου λέω.Το γκάζι είναι πολύ γλυκό.Αλλά ξέρεις την συνέχεια...
Φυσικά είναι και οι γονείς..Τους δικούς μου τους διέλυσα στην κυριολεξία φίλε μου.Μν κάνεις και εσύ το ίδιο.Πάρε κάτι ποιο χαλαρό.Θα έρθει και η ώρα για αυτά.
Αλλά για να πάρεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις πολλά παράσημα την πλάτη σου.....
Καλές βόλτες.....
kai asxeto to crf de su bgazi problimata giati ego ksero oti gamiountai poli eukola..
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις Ελληνικά γιατί βγάζουμε τα μάτια μας να τα διαβάσουμε.Το Κ7 έχει δυναμομετρηθεί 171 άλογα και 11.1 ροπή τροχό.Φίλος το παραλαμβάνει την άλλη εβδομάδα και σε 10 ημέρες θα έχω εντυπώσεις.Είναι πολλά τα άλογα φίλε μου.Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα πήγαινα σε Κ6 750.Μην σε χαλάει ο αριθμός 750 σε σχέση με το 1000.Στρίβει,φρενάρει,έχει πιο πολύ γκάζι από το δικό σου R1 και δεν είναι κανίβαλος.
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58