Σελίδα 11 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415162161 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 1005

Θέμα: R1 2007 h k7??

ΑΜΑ ΠΑΡΩ 750 ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ... ΕΣΙ ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ 1000 ΤΗΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΜΕΤΑ 750 ?? ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ Κ7 ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΑ ΑΛΟΓΑ ΑΠΟ Ρ1 07' ?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    απο τηστιγμη που θα εισαι νομιμος παρε οτι γουσταρεις.προσωπικα YAMAHA RULEZ!!!!!!!

εγω απλα θα σε συμβουλευα να εξοπλιστεις.κρανος,μπουφαν,παντελονι,μποτες,γαντια για το δικο σου καλο.

η αληθεια ειναι οτι το καγκουρομανια μοτο κλαμπ με ενοχλει,οπως με ενοχλει και το λιγο ημαλλον καθολου μυαλο του γερου σου που σου επετρεπε να καβαλας απο τα 14 σου.

η μαλακια αγορι μου δεν ειναι δικια σου αλλα του πατερα σου,γιαυτο δε κατακρινω εσενα αλλα αυτον.

να προσεχεις εκει εξω....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    το διαβασα στα γρηγορα το ποστ ,εφοσον το παιδι εχει βαρεθει το μηχανακι καλα κανει κ το αλλαζει.

παρε το ρ1 αφου σ αρεσει.στην αρχη σου απαντησα βασει της ηλικιας κ γω.υποψην εγω ειμαι 18 με 125 της φουτσας κ θελω 125 στριφτεροτερο.

αλλα μηπως νομιζεις οτι το εχεις το ρ1?

στις σερρες εχεις παει?ποσο γυρνας?

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

ΤΙ λαλακιες διαβαζω...

2 σελιδες διαβασα και τρελαθηκα!!!!

Καλα ρε πατε καλα? Μια αποψη ζητησε το παλικαρι κ εσεις του λετε λαλακιες!!!!???
    Και ποιοι ειστε εσεις ρε που θα κρινετε το οποιονδηποτε? Ρε αντε παντε να δειτε τα χαλια σας κ μετα κρινετε αλλους!!

Και πουλατε κ ειρωνεια.....

Δεν με ενδιαφερει καθολου τι θα απαντησετε(και αν) γιατι απλα διαφωνω καθετα με την αποψη σας...αν κ την σεβομαι, οπως καθε αποψη(σαν τους κωλους που εχουμε ολοι...)

Παικτη και τα 2 ειναι πολυ καλα εργαλεια...αυτο που σου αρεσει παρε κ τερμα.
    Το θεμα ειναι να την βλεπεις κ να σε φτιαχνει....
    Παντως ελπιζω να φορας παντα μπουφαν-κρανος κλπ.... και απο εκει κ περα δεν ειμαι εγω καλυτερος σου για να σου πω τι να κανεις στον δρομο κ τι οχι.
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Με μια δεκάρα τσακιστή..! Το avatar του/της kost rider

Re: R1 2007 h k7??

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Eimai anamesa se auta ta 2 mporeitai na mou peite gnomes pio einai kalitero

osous rotisa mou lene k7 ala to r1 einai panemorfo einai ontos kalitero to k7 apo r1?
    Μεγαλε και τα δυο μηχανακια ειναι απιστευτα με μικρες διαφορες που φαινονται μονο μεσα στην πιστα και απο πολυ εμπειρους!Το μονο που μενει ειναι να δεις πιο ταιριαζει περισσοτερο στο στυλ σου,πιο σου αρεσει εμφανισιακα και το σημαντικοτερο πιο εχει αποδειχθει πιο αξιοπιστο τα τελευταια χρονια.Και αν εισαι πιλοτακι τους εχεις ολους χαλαρα για μερικα χρονια ακομα(μεχρι να εξελιχθουν πολυ περισσοτερο).Και οσον αφορα την ηλικια σου,οτι και να οδηγησεις θα εχεις καταλαβει πως...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ(στο δεξι!)!

Απλά λέω την ταπεινή μου άποψη.Κανένας δεν στην λέει.Απλά υζητάμε και λέμε απόψεις.το750 κ6 πιστεύω ότι είναι καλύτερο για τώρα.Τέλος πάντων και εγω θεσνίκη μένω.όποτε θες βγαίνουμε και για κανά κόφι και την βρίσκουμε την άκρη!!!!!

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    ta gousta den einai se mia euthia kai ena paidaki mpori na to pari kai na to dosi terma se mia euthia to thema na mporis na antimetopisis oti dipote brethi mprosta me sosta antalaktistika kai sosto xeirismo den goustaro na kaio lastixa kai benzina askopa se mia eytheia pano kato. goustaro na kikloforo na brisko atoma san emena na ta dinoume pou kai pou kai opoudipote stin kinisi stis strofes pantou.. afto einai pou se kanei kalo odigo na kses pou pote kai poso mporeis na to doseis etsi oste na mporeseis na stamatiseis kai fisika an ginete kai mporeis na eisai esy aytos poy tha stamatisei protos kai tha perimenei ton allon.
    Πώ πω Γουστα!!!Αυτα ειναι να πηγαίνεις με 200 ανάμεσα στα αμάξια ρε...αλλα στην στροφούλα εεεε εντάξη δεν πειράζει που μας περνούν και τα παπάκια

Φίλε ή μας κοροιδευεις για να σπάσεις πλάκα με τις αντιδράσεις μας ή εισαι μεγάλος κωλοτουμπας!

Αν έχεις ήδη Ρ1 αρα εχεις και τα φράγκα και δεν έχεις πάει στις Σέρρες ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!Οπότε μην μας λές για ωριμότητα και μαλακιες...
    Πριν πάρεις οτιδήποτε βάλτο στην πίστα και θα δείς...
    Αν και ανφιβάλω αν ολη αυτη η ιστορία ειναι αληθινη, τσαντίζομαι με όλους αυτούς που μπαίνουν και λένε "τι του λέτε του παιδιου ρε,το παίζεται ετσι κι αλλιώς , αφηστε το να πάρει οτι θέλει"
    Και όταν μπεί κανενα Πόστ "κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή" θα αρχίζεται να βάζεται τα θλιμενα προσωπάκια!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αφηστε το να παει στα κομματια το ποστ πιστευω οτι ο φιλος εχει κατασταλαξει σε μηχανη.
    Ζητω συγνωμη απο τον φιλο αν τον προσεβαλα.
    Απλα εγω το βλεπω το πραγμα αλλιως και αυτο ηθελα να τονισω.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Μην ξεχνάμε ότι πολλοί από μας εδώ μέσα δεν έχουνε την δυνατότητα να πάνε πίστα(και εγώ μέσα σε αυτούς) είτε λόγω απόστασης,είτε λόγω έλλειψης χρόνου,είτε λόγω οικονομικών προβλημάτων,είτε ακόμα λόγω έλλειψης κατάλληλου "εργαλείου".Αυτό όμως δεν μάς κάνει λιγότερο μοτοσυκλετιστές ούτε κάνει αυτούς που μπαίνουν πίστα περισσότερο μοτοσυκλετιστές.Επίσης σεβαστείτε τον άλλον που μπορεί να θέλει να αγοράσει supersport μηχανάκι μόνο και μόνο λόγω της εμφάνισης και όχι λόγω των δυνατοτήτων του.Είναι δικαίωμα του και εφόσον δεν προκαλεί και μιλάει όμορφα δεν υπάρχει λόγος να του κάνουμε επίθεση.Μπορεί επίσης να θέλει το supersport μόνο για τις ευθείες,με γειά του με χαρά του δεν μας πέφτει λόγος.Αν το πάμε έτσι πρέπει να κατακρίνουμε όλους όσους έχουνε χιλιάρια γενικά γιατί σύμφωνα με την λογική αυτά τα μηχανάκια δεν κάνουνε για Ελλάδα.Δεν είναι έτσι όμως...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Μην ξεχνάμε ότι πολλοί από μας εδώ μέσα δεν έχουνε την δυνατότητα να πάνε πίστα(και εγώ μέσα σε αυτούς) είτε λόγω απόστασης,είτε λόγω έλλειψης χρόνου,είτε λόγω οικονομικών προβλημάτων,είτε ακόμα λόγω έλλειψης κατάλληλου "εργαλείου".Αυτό όμως δεν μάς κάνει λιγότερο μοτοσυκλετιστές ούτε κάνει αυτούς που μπαίνουν πίστα περισσότερο μοτοσυκλετιστές.Επίσης σεβαστείτε τον άλλον που μπορεί να θέλει να αγοράσει supersport μηχανάκι μόνο και μόνο λόγω της εμφάνισης και όχι λόγω των δυνατοτήτων του.Είναι δικαίωμα του και εφόσον δεν προκαλεί και μιλάει όμορφα δεν υπάρχει λόγος να του κάνουμε επίθεση.Μπορεί επίσης να θέλει το supersport μόνο για τις ευθείες,με γειά του με χαρά του δεν μας πέφτει λόγος.Αν το πάμε έτσι πρέπει να κατακρίνουμε όλους όσους έχουνε χιλιάρια γενικά γιατί σύμφωνα με την λογική αυτά τα μηχανάκια δεν κάνουνε για Ελλάδα.Δεν είναι έτσι όμως...
    +1000000
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    1)Εγω επαναλαμβανω οτι ο σεβασμος ειναι αμοιβαιος.

2)Αμα ο φιλος παραπανω αποφασιζει να τρακοσαρισει το φτωχο μηχανακι του με τα 120 ψωραλογα στο αμαξι της μητερας σου πηγαινε και πες του μετα "Παρε αυτο που γουσταρεις αν αυτο που καβαλας σου φαινεται αδυναμο"
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    2)Αμα ο φιλος παραπανω αποφασιζει να τρακοσαρισει το φτωχο μηχανακι του με τα 120 ψωραλογα στο αμαξι της μητερας σου πηγαινε και πες του μετα "Παρε αυτο που γουσταρεις αν αυτο που καβαλας σου φαινεται αδυναμο"

Το παλλικάρι είπε ξεκάθαρα ότι έχει κάνει 50.000km πάνω στην R1 του 98 που έχει και που από όσο ξέρω είναι από τα πιο δύστροπα μηχανάκια.Όσο για το αν θα πέσει πάνω στην μάνα μου με 300 διαφωνώ.Είμαι σίγουρος ότι η μάνα μου κινδυνεύει πιο πολύ από 80άρηδες με κακοσυντηρημένα Lada που κάνουν την εμφάνισή τους τα Σαβ/κα παρά από 20άρηδες με R1 που πάνε με 300...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Το παλλικάρι είπε ξεκάθαρα ότι έχει κάνει 50.000km πάνω στην R1 του 98 που έχει και που από όσο ξέρω είναι από τα πιο δύστροπα μηχανάκια.Όσο για το αν θα πέσει πάνω στην μάνα μου με 300 διαφωνώ.Είμαι σίγουρος ότι η μάνα μου κινδυνεύει πιο πολύ από 80άρηδες με κακοσυντηρημένα Lada που κάνουν την εμφάνισή τους τα Σαβ/κα παρά από 20άρηδες με R1 που πάνε με 300...

Το ίδιο κινδυνεύει και από 50άρηδες με απαστράπτουσες μερτσεντέ....

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Το ίδιο κινδυνεύει και από 50άρηδες με απαστράπτουσες μερτσεντέ....

Μία ακόμα από τις κατηγορίες υψηλού κινδύνου...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Γρηγόρη...

αν πραγματικά ήξερες τόσο καλά το ταπεινό γιαμαχάκι σου...

θα είχες καταλάβει αυτό που οι περισσότεροι ξέρουμε,

ότι με λόγια και με αριθμούς δε μπορείς να διαλέξεις μεταξυ δύο μότο...

βρες απο μία και κάνε τεστ ραίντ...

μάλλον ήδη έχεις αποφασήσει και πολύ απλά χρειάζεσαι μια επιβεβαίωση για να επικυρώσεις την επιλογή σου...

Τα παιδιά που "σου την λένε" προσπαθούν να σου μεταφέρουν την πραγματικότητα...

εχουν καλή κι ευγενική πρόθεση,

ξεκόλλα το λοιπόν απο το αντιδραστικό σου ύφος, γιατί δεν ταιριάζει σε έναν εικοσάχρονο πόσο μάλλον κάποιον που δαμάζει R1 με ασφάλεια...

και εσείς οι λοιποί που δίνεται δίκιο και θάρρος στον μικρό το σκεφτήκατε καλα;

Γκρέγκορυ θα σε πώ την γνώμη μου...

για να διασκεδάζεις στην πόλη (όσο σε παίρνει εννοείται) χρειάζεσαι ενα Super Motard

για να διασκεδάζεις στρίβωντας χρειάζεσαι ένα 600 , και 50 ευρώ στην τσέπη για τις Σέρρες...

για να διασκεδάζεις ταξιδέυωντας χρειάζεσαι ένα άνετο Sport Touring

για ξανασκέψου την χρήση που θέλεις να κάνεις ... μήπως ζητάς λάθος μηχανάκι;

ορθιοι πάντα!

Σελίδα 11 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415162161 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Rossi - R1 2007
    από sapila racing στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 22:53
  2. ΤΕΡΜΑ Τ AΣΤΕΙΑ--- R1 2007
    από 675 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 07:42
  3. Νέο R1 (2007)
    από agrotemaxios στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 15:28
  4. video R1 2007 Qatar
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 17:52
  5. R1 2007
    από stratdevel στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2006, 17:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF