Σελίδα 12 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516172262 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 1005

Θέμα: R1 2007 h k7??

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    Γρηγόρη...

αν πραγματικά ήξερες τόσο καλά το ταπεινό γιαμαχάκι σου...

θα είχες καταλάβει αυτό που οι περισσότεροι ξέρουμε,

ότι με λόγια και με αριθμούς δε μπορείς να διαλέξεις μεταξυ δύο μότο...

βρες απο μία και κάνε τεστ ραίντ...

μάλλον ήδη έχεις αποφασήσει και πολύ απλά χρειάζεσαι μια επιβεβαίωση για να επικυρώσεις την επιλογή σου...

Τα παιδιά που "σου την λένε" προσπαθούν να σου μεταφέρουν την πραγματικότητα...

εχουν καλή κι ευγενική πρόθεση,

ξεκόλλα το λοιπόν απο το αντιδραστικό σου ύφος, γιατί δεν ταιριάζει σε έναν εικοσάχρονο πόσο μάλλον κάποιον που δαμάζει R1 με ασφάλεια...

και εσείς οι λοιποί που δίνεται δίκιο και θάρρος στον μικρό το σκεφτήκατε καλα;

Γκρέγκορυ θα σε πώ την γνώμη μου...

για να διασκεδάζεις στην πόλη (όσο σε παίρνει εννοείται) χρειάζεσαι ενα Super Motard

για να διασκεδάζεις στρίβωντας χρειάζεσαι ένα 600 , και 50 ευρώ στην τσέπη για τις Σέρρες...

για να διασκεδάζεις ταξιδέυωντας χρειάζεσαι ένα άνετο Sport Touring

για ξανασκέψου την χρήση που θέλεις να κάνεις ... μήπως ζητάς λάθος μηχανάκι;

ορθιοι πάντα!

+1

Και μία διευκρίνηση.Εγώ δεν τον προτρέπω να τρέχει απλά υπερασπίζομαι το δικαίωμά του να μπορεί να αγοράσει ότι γουστάρει.Τώρα αν είναι σωστό να καβαλάει R1 ή όχι ούτε εγώ μπορώ να το κρίνω αλλά ούτε και εσείς,είναι καθαρά δικό του θέμα.Ας ελπίσουμε είτε πάρει R1 είτε GSXR να είναι τόσο ικανός ώστε να μπορεί να οδηγάει με ασφάλεια και να διαψεύσει όλους όσους (καλοπροαίρετα ελπίζω) κριτικάρισαν αυτή του την επιλογή...

Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    ...Ας ελπίσουμε είτε πάρει R1 είτε GSXR να είναι τόσο ικανός ...

και ο ρόσσι αν δεν είχε τον πατέρα του απο πίσω ... και ήταν γιός ενος αρχιτέκτονα φερειπείν πολύ πιθανών να ήταν άγνωστος... και το ταλέντο του να κοιμόταν

θέλω να πώ, κανείς δε γεννήθηκε πιλότος...

άλλοι έχουν φυσική ταχύτητα άλλοι δεν έχουν

όλοι τους όμως για να βελτιωθούν χρειάζονται εξάσκηση, και σωστές θεωρητικές βάσεις...

αφου στα 20 του κάποιος μπορεί να διαθέσει 15 χιλιάρικα για τα σαββατοκύριακα, ας δώσει άλλο ένα χιλιάρικο για εξοπλισμό

και άλλο ένα για να κάνει μαθήματα...

ΑΑΑΑΑΑ προυποθέτει ώριμη σκέψη έτσι ;

Γουσταρεις να λιωνεις στις ευθειες?
    Πηγαινε παρε ενα haya μεταχειρο,και την διαφορα στα ευρα δωσε την σε aftermarket (εξατμες,pc,φιλτρα,αντικοφτες κλπ).Να εισαι σιγουρος οτι θα παενει το σκοτωμου..κυριολεκτικα.
    Απο εκει και περα ελπιζω να εισαι πραγματικα οσο καλος λες οτι εισαι.Αν και αμφιβαλλω.
    Γιατι?Γιατι αν ησουν τοσο καλος θα ειχες καταλαβει οτι η μαγεια μιας στριταδικης μηχανης δεν κρυβεται σε ευθειες αλλα σε στροφες.Και την χαρα του στριβειν μπορει να στην προσφερει ακομα και το ταπεινο GSRaraκι μου με τα 89 ψοραλογα του.
    Και που σαι,αφου εχεις τα λ7 για να αγορασεις κατι τετοιο,χωσε και κανα χιλιαρικο σε εξοπλισμο οπως λενε και οι αποπανω.

Ελπιζω μονο,οταν θα φυγεις απο αυτον τον κοσμο να μην παρεις και κανεναν αλλο μαζι σου.

Ενας συνομηλικος σου.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    το διαβασα στα γρηγορα το ποστ ,εφοσον το παιδι εχει βαρεθει το μηχανακι καλα κανει κ το αλλαζει.

παρε το ρ1 αφου σ αρεσει.στην αρχη σου απαντησα βασει της ηλικιας κ γω.υποψην εγω ειμαι 18 με 125 της φουτσας κ θελω 125 στριφτεροτερο.

αλλα μηπως νομιζεις οτι το εχεις το ρ1?

στις σερρες εχεις παει?ποσο γυρνας?

χχαχαχαχαχαχχααχαχαχα
    τι βλακας εισαι
    σε λιγο θα πεις να συγκρινεις το χρονο σου με το 125 της φουτσας οπως λες,με τον χρονο του τυπου που λεει οτι εχει R1
    σας ευχαριστω που με κανετε και γελαω
    ...appetite for destruction...

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Εγω θα γελάω οταν ο φιλος με το 125 θα κάνει καλύτερο χρονο απο τον R1 τον γλύγορο!

Ολοι μας ειμαστε για τον @ουτσο καβαλα!
    Ρε παιδια ασχολουμαστε με ενα παλικαρι που εχει τα φραγκα να παρει Κ7 κτλ και τιποτα αλλο!
    Ειναι δυνατον να μην του φτανει το R1 του 2003 απο τη στιγμη που δεν εχει παει ποτε Π Ι Σ Τ Α!
    Μαγκια του που του αρεσουν οι μηχανες, μαγκια του που του αρεσουν τα super sport, αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ μικρος για να ξερει τι μπορει να κανει ενα R1 του 2003.

Φιλαρακο τελειως φιλικα τα Κ7 και R1 ειναι μονο και μονο για πιστες!!!
    Εμεις οι μαμακες οι Ελληνες τα εχουμε κανει μοδα......
    Πιστεψε με σε δημοσιους δρομους ουτε ο ROSSI δε μπορει να βαρεθει τα γκαζια του R1 που ειχες!

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!

Telika o kathenas sas petaei kai apo mia malakia edo mesa oxi re de mu ftani to r1 tu 99 kai thelo pio grigoro ego den rotisa na me simboulepsete ti tha kano ego rotisa ama KSERETE diafores.. mporo na to doso terma se opoiondipote periferiako kai me strofes kai me ola kai opoios de pisteuei kai einai apo thess as erthi na me dei

Αρχικά δημιουργήθηκε από brokenboy999
    Απλά λέω την ταπεινή μου άποψη.Κανένας δεν στην λέει.Απλά υζητάμε και λέμε απόψεις.το750 κ6 πιστεύω ότι είναι καλύτερο για τώρα.Τέλος πάντων και εγω θεσνίκη μένω.όποτε θες βγαίνουμε και για κανά κόφι και την βρίσκουμε την άκρη!!!!!

Opote thelis filarako pame gia kafedaki np.

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Telika o kathenas sas petaei kai apo mia malakia edo mesa

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    Μη στεναχωριεσαι ρε Σταυρο.
    θα ανεβουμε πανω Θεσσαλονικη και θα σπινιαρουμε στην καραφλα του alexioannidh για αντιποινα:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μη στεναχωριεσαι ρε Σταυρο.
    θα ανεβουμε πανω Θεσσαλονικη και θα σπινιαρουμε στην καραφλα του alexioannidh για αντιποινα:rotflmao:
    ok! :rotflmao:

grigorisr1 afou απετείς απάντηση στο ερώτημα σου...

πάρε όποιο νά'ναι την ίδια μαλακια θα κάνεις!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Λυπάμαι που η συζήτηση έχει φτάσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο ώστε να βρίζει ο ένας τον άλλο.Ο καθένας έχει την δική του γνώμη και πρέπει να γίνετε σεβαστή.Εδώ τα παιδιά,τα περισσότερα τουλάχιστον,προσπαθούν να σε βοηθήσουν και να σου πουν την γνώμη τους και εσύ τους βρίζεις.Γνώμη μου είναι να μαζέψεις τις απαντήσεις,να ζυγίσεις τα πράγματα και να πάρεις μία σωστή,για εσένα,απόφαση.Σου ξαναείπα,μην κολλάς σε αριθμούς 1000αρια 750αρια 600αρια κλπ.Διάλεξε κάτι που θα το εκμεταλλευθείς σωστά.Δεν κρίνω τις οδηγικές σου ικανότητες γιατί δεν σε ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι ότι το 1000αρι απλά είναι overkill για τους Ελληνικούς δρόμους και τα Ελληνικά δεδομένα.Ακόμη και σε πίστα με το 600αρι πιο γρήγορα θα πας.Η απόφαση είναι δική σου με ότι ευθύνη συνεπάγεται αυτό.Θες 1000αρι...πάρε αυτό που σου αρέσει και είμαι σίγουρος ότι όποια και να διαλέξεις δεν θα απογοητευτείς..
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Telika o kathenas sas petaei kai apo mia malakia edo mesa oxi re de mu ftani to r1 tu 99 kai thelo pio grigoro ego den rotisa na me simboulepsete ti tha kano ego rotisa ama KSERETE diafores.. mporo na to doso terma se opoiondipote periferiako kai me strofes kai me ola kai opoios de pisteuei kai einai apo thess as erthi na me dei
    εισαι φιλος του fzr600r;
    ...appetite for destruction...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
    εισαι φιλος του fzr600r;
    Oxi de ton ksero...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Λυπάμαι που η συζήτηση έχει φτάσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο ώστε να βρίζει ο ένας τον άλλο.Ο καθένας έχει την δική του γνώμη και πρέπει να γίνετε σεβαστή.Εδώ τα παιδιά,τα περισσότερα τουλάχιστον,προσπαθούν να σε βοηθήσουν και να σου πουν την γνώμη τους και εσύ τους βρίζεις.Γνώμη μου είναι να μαζέψεις τις απαντήσεις,να ζυγίσεις τα πράγματα και να πάρεις μία σωστή,για εσένα,απόφαση.Σου ξαναείπα,μην κολλάς σε αριθμούς 1000αρια 750αρια 600αρια κλπ.Διάλεξε κάτι που θα το εκμεταλλευθείς σωστά.Δεν κρίνω τις οδηγικές σου ικανότητες γιατί δεν σε ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι ότι το 1000αρι απλά είναι overkill για τους Ελληνικούς δρόμους και τα Ελληνικά δεδομένα.Ακόμη και σε πίστα με το 600αρι πιο γρήγορα θα πας.Η απόφαση είναι δική σου με ότι ευθύνη συνεπάγεται αυτό.Θες 1000αρι...πάρε αυτό που σου αρέσει και είμαι σίγουρος ότι όποια και να διαλέξεις δεν θα απογοητευτείς..

Δεν αρχισα εγω να βριζω αλλοι αρχισανε... και αυτοι που κοροιδευουν μαλλον ζιλευουν γιατι εχουνε κανα σαραβαλο

Παρόμοια θέματα

1. Rossi - R1 2007
    από sapila racing στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 22:53
  2. ΤΕΡΜΑ Τ AΣΤΕΙΑ--- R1 2007
    από 675 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 07:42
  3. Νέο R1 (2007)
    από agrotemaxios στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 15:28
  4. video R1 2007 Qatar
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 17:52
  5. R1 2007
    από stratdevel στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2006, 17:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF