γκουχ-γκουχΑρχικά δημιουργήθηκε από eNeRGy
ασε τα εχω "παρει" με την BMW!!!![]()
ολοκληρη Αθηνα και δεν υπαρχει ενα Κ1200r ή εστω s για test ride!!!![]()
:a31:
οποτε οτι και να προσφερει... πρεπει πρωτα να σκασεις 16.000... και μετα να δεις αν σου κανουν!!!!![]()
![]()
![]()
γκουχ-γκουχΑρχικά δημιουργήθηκε από eNeRGy
ασε τα εχω "παρει" με την BMW!!!![]()
ολοκληρη Αθηνα και δεν υπαρχει ενα Κ1200r ή εστω s για test ride!!!![]()
:a31:
οποτε οτι και να προσφερει... πρεπει πρωτα να σκασεις 16.000... και μετα να δεις αν σου κανουν!!!!![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γκουχ-γκουχ
![]()
![]()
μα δε μιλαμε για το ASC???
ειπα "οποτε οτι και να προσφερει... πρεπει πρωτα να σκασεις 16.000... και μετα να δεις αν σου κανουν!!!"...
αναφερομουν στο ASC!![]()
Forgive But Never Forget
Αυτό έρχεται για μένα. Εγώ δεν κάνω σούζες, θέλω πολιτισμένη οδήγηση.
![]()
Θέλω όμως να βάλουν κινητήρα σε σειρά και αερόψυκτο και υγρόψυκτο και να βάλουν και στη μηχανή την ηλεκτρονική ρύθμιση αναρτήσεων ESA. Τότε την αγοράζω αυθημερόν
Τί να το κάνεις το ABS με τέτοια υπερφρένα που έχει το R1200GS, εξάλου στην Αθήνα μέσα είναι μεγάλη μούφα με τα σαμαράκια, κάνεις κατέβασμα τσιμπάς λίγο φρένο και κάνεις άιτηση να σταματήσεις όπως συμβαίνει και στα περισσότερα αυτοκίνητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ναι, αλλά μαζί με το ΑΒS...
![]()
"And if the rider does not wish to use ASC, he is able to deactivate the system at any time, also while riding, simply by pressing a control button. Additional off-road set-up for the GS models. An additional off-road set-up has been developed and memorized within the control system for off-road use of the R1200GS and R1200GS Adventure." από το http://www.webbikeworld.com/BMW-moto...mw-abs-asc.htmΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μαλακίες!![]()
Τη στιγμή που θα θές να κάνεις την "καγκουριά" σου θα π΄ρεπει να σταματήσεις, να σβήσεις, να περιμενεις, να ξαναανάψεις, να ...... θα το έχεις ξανασκεφτεις και όσοι θα περιμενουν πισω στου στο φαναρι θα σε βριζουν!
Άμα σου λέω....καλύτερα!
![]()
Whatever it is, it's better in the wind
Αρχικά δημιουργήθηκε από gemara
"And if the rider does not wish to use ASC, he is able to deactivate the system at any time, also while riding, simply by pressing a control button. Additional off-road set-up for the GS models. An additional off-road set-up has been developed and memorized within the control system for off-road use of the R1200GS and R1200GS Adventure." από το http://www.webbikeworld.com/BMW-moto...mw-abs-asc.htm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()