Γυριζω απο μαθημα κεντρο αθηνα και σταματαω να παρω υγρο για τους φακους επαφης που φοραω
παρκαρω το μηχανακι σε πεζοδρομιο στη καραγεωργη σερβιας πισω απο την ερμου αναμεσα σε αλλα μηχανακια..δεν βαζω αλυσιδα γιατι θα κανα 10 λεπτα μονο..
παω παιρνω το υγρο γυριζω πουθενα το μηχανακι..λεω θα το βαλα αλλου και δεν το θυμαμαι..τελικα μου το χαν κλεψει..ρωταω εναν μαγαζατορα μου λεει "φιλε εδω παρκαρουν χιλιαδες μηχανες και να στο πηραν δεν θα το καταλαβαινα"
γαμησε τα σκεφτομαι..τηλεφωνω σπιτι λεω πατερα παει το μηχανακι το κλεψανε..παιρνω μετρο και ερχομαι σπιτι..
κατεβαινω την ερμου για μοναστηρακι να παρω το μετρο και λεω "δεν σταματαω στον μπαΪρακταρη να φαω κανα σουβλακι να πανε κατω τα φαρμακια?" οποτε στριβω αιολου![]()
Ωσπου....![]()
![]()
![]()
![]()
μητροπολεως και αιολου βλεπω το τιμονι του και το αναγνωριζω!!πλησιαζω και περιττο να σας πω τη χαρα πηρα!!
Οι τυποι το πηγαν σουρτο μεχρι εκεινο το σημειο και το εγκατελειψαν αφου δεν εσπασαν το τιμονι για να το μετακινησουν πιο ευκολα και κουραστηκαν..αυτο σκεφτηκα και κατι παρομοιο ειπε και ενασ μαγαζατορας που ειδε να το αφηνουν εκει
το οτι δεν εσπασαν το τιμονι με εσωσε γιατι ζυγιζει 90 κιλα και ειναι πολυ ευκολο να το τσουλησεις..
Ευχαριστω τον Αγιο Χριστοφορο![]()
προστατη των μηχανοκινητων και θα φτιαξω και μια φανουροπιτα στον Αγιο Φανουριο μου το φανερωσε!
Περιττο να πω οτι απο τη χαρα μου τσακισα 3 διπιτα με απ΄ολα και χαρουμενος πηρα το δρομο της επιστροφης!!![]()
![]()
![]()
![]()
:
Aeroxaki μου welcome home![]()
![]()