Σελίδα 3 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 228

Θέμα: hornet 600

motul 5100 αυτα ειναι ημισενθητικα πολυ καλα εγω βαζω τα full συνθετικα motul παλι τα 300v 15-50 το μονο με τα 15-50 θα ακουγετε μεχρι να ζεσταθει το λαδι το χειμωνα το κιβωτιο.αλιως 10-40 το χειμωνα και 15-50 το καλοκαιρι.ναι το λαδι ειναι γι ακιβωτιο και κινητηρα

hornet 600

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΛΑ ΡΕ POWER!!!

ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ FULL SYNTHETIC ΤΟ ΒΛΕΠΩ.... ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
    ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΤΗΣ MOTUL... ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ.

hornet 600

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	art_14534_2_hornet01.jpg 
Προβολές:	494 
Μέγεθος:	52,2 KB 
ID:	76090

hornet 600

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΦΙΓΓΕΣ!!!!
    ΕΡΩΤΗΣΗ.....
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Ο - RING ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΑ...???
    ΤΟ ΗΟΡΝΕΤΑΚΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΑΜΑ????

αυτο ειναι αυτονοητο οτι η αλυσιδα ειναι 0-ring.
    Eγω εχω την βλακεια και εβαλα,βεβαια τοτε δεν ηξερα,χ-ring που ειναι καλυτερες απο τις ο-ring.
    Ελα ντε ομως που δεν κανει για τις δικες μας μηχανες,ειναι πολυ καλη αλυσιδα αλλα ειναι βαρια,βαρια=περισοτερη τριβη και εχω χασει 5χλμ τελικη και σε ρεμπριζ.
    Τωρα απο μαρκες ολλες καλες ειναι did afam και διαφορες αλλες που δεν θυμαμε,εγω εχω βαλει did,αλλα στην επομενη αλλαγη θα βαλω afam εχω ακουσει παρα πολλα καλα λογια και βεβαια δεν την ξαναπαταω,ο-ring απλα θα ζητησω την καλυτερη ποιοτητα,πιστευω να σε βοηθησα.
    Μπορεις να πας και στα τεχνικα θεματα μου φαινεται εχει κανει ο oldman ενα ποστ σχετικα με τις αλυσιδες.

hornet 600

thanks power

ΑΑΑΧΧΧΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΦΙΓΓΕΣ!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hondahornet2003-3889-005-f.jpg 
Προβολές:	468 
Μέγεθος:	88,0 KB 
ID:	76702

hornet

ΣΦΙΓΓΕΣ SOS!!!!!!

ΣΠΡΑΥ ΓΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ?????

motorex racing
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

motorex racing και motul το δευτερο λιπαινει αρκετα αλα λερωνει κιολας την ζαντα ψιλοπιστιλαει,αμα βρεις ομως το πρωτο εισαι αρχοντας,το εχω δοκιμασει και ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλα 13ευρω

Παλαιό μέλος
    θα αλλαξω αλυσιδα και εγω οπου να ναι και ελεγα για χ ρινγκ

διαβασα αυτα που εγραψε ο φιλος οτι χανει 5 χιλιομετρα τελικι λογω του βαρους

ειναι σιγουρα ποιο βαρια? εχει μια διαφορα 30-35 ευρω αν θυμαμαι καλα, αμα ειναι να μην τα σκασω τσαμπα

για πες τε γνωμες

ναι μην βαλεις ακου που σου λεω,και εμενα ειναι και ζιγλερωμενη,η μηχανη χανει σε ρεμπριζ και σε τελικη,εκτος τι να πω αμα εχει παθει κατι η μηχανη μου.
    για εμενα παρε afam την καλυτερη ποιοτητα σε o-ring και εισαι μια χαρα,μην βαλεις χ-ring.

Παλαιό μέλος
    αφαμ ειναι καλυτερες απο τις ντιντ?

την μηχανη για 2 χρονια θα την κρατησω περιπου βασικα μετα παω για μεγαλα πραγματα gsxr 750 i 1000

τεσπα

εχεις κανα λινκ?

τι εχεις βαλει στο μηχανακι σου?
    κανα καλο μηχανικο για ρυθμιση καρμπς η και κανα ζιγλερ ξερεις?

εχεις διαφορα μεγαλη στο καυσιμο? στην αποδοση

πολλες ερωτησεις αλλα με μπριζωσες :P

ναι ειναι μακραν καλυτερες,αργησα να το ανακαλυψω αλα ποτε δεν ειναι αργα.ναι σε καυσιμο εχει γινει ρουφηχτρα,με δυο ατομα στην εθνικη με 140-150χλμ,φυρναω ρεζερβα στα 140 αντε 150 χλμ.
    μαστορας πολυ καλος ειναι δεν εχω παει ακομα, αλα θα παω,φιατι το πηγε φιλος μου και εμεινε απολυτα ικανοποιημενος,γιατι βρηκε ο μαστορας πολλες μαλακιες που ειχε κανει ο προηγουμενος, που το πηγαινε ο φιλος μου,αλλα επιδη μου τον εχει πει και λαστιχας μου,οτι εχει καλο ονομα,ειναι ο τσεσμελης.
    αυτος ειναι γιαμαχα, αλλα φτιαχνει και χοντα.δεν ηρθες τοτε στην κοπη της πιτας να με ρωταγες οτι ηθελες,να εβλεπες και τα καλουδια που του εχω βαλει,το τελευταιο ενα αμορτισερ τις ohlins,τρενο το χορνετ.

Παλαιό μέλος
    βασικα δεν μπορεσα επειδη δουλευα και δεν μπορεσα να παρω ρεπο, στεναχωρηθηκα ομως γιατι στο τσακ ηταν να μου την δωσουν αλλα δεν εκατσε γμτ

που ειναι αυτος ο τσεσμελης? τηλ.?

συγνωμη με 2 ατομα και με 140, σου φερνει ρεζερβα στα 145 πες και λες οτι καιει?

ποιο χορνετ εχεισ?
    εγω εχω του 2002, και μονος μου χωρις πολλα πολλα, βγαζει 140 με το ζορι, μην σου πω 130, αλλα πρεπει να θελουν ρυθμισμα καρμπς, ακουγεται και ενα σκασιματακι απο πισω, εσενα σου σκαει η εξατμιση καθολου? εχω φιλτρο και εξατμιση και δεν πειραξα καρμπς, λογικα ηθελε και ζιγλερ ε? γιαυτο μπορει να μαλακιζεται

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet 60
    αυτο ειναι αυτονοητο οτι η αλυσιδα ειναι 0-ring.
    Eγω εχω την βλακεια και εβαλα,βεβαια τοτε δεν ηξερα,χ-ring που ειναι καλυτερες απο τις ο-ring.
    Ελα ντε ομως που δεν κανει για τις δικες μας μηχανες,ειναι πολυ καλη αλυσιδα αλλα ειναι βαρια,βαρια=περισοτερη τριβη και εχω χασει 5χλμ τελικη και σε ρεμπριζ.
    Τωρα απο μαρκες ολλες καλες ειναι did afam και διαφορες αλλες που δεν θυμαμε,εγω εχω βαλει did,αλλα στην επομενη αλλαγη θα βαλω afam εχω ακουσει παρα πολλα καλα λογια και βεβαια δεν την ξαναπαταω,ο-ring απλα θα ζητησω την καλυτερη ποιοτητα,πιστευω να σε βοηθησα.
    Μπορεις να πας και στα τεχνικα θεματα μου φαινεται εχει κανει ο oldman ενα ποστ σχετικα με τις αλυσιδες.
    Αυτό που λες, οτι δηλαδή η X ring σου μειωσε τις επιδόσεις, δεν ισχύει.
    Εκτός και αν έβαλες αλλου τύπου αλυσίδα (διαφορετικες διαστάσεις).
    Οι X Ring αλυσίδες γενικώς βγάζουν περισσότερα χιλιόμετρα από τις O Ring.

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 3 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βελτίωση για Hornet 600
    από nikonian στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2016, 13:14
  2. Hornet 600 Kai Taksidia.
    από anixneyths στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2016, 00:49
  3. Πώληση HORNET 600 (01)
    από gispy στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 15:57
  4. service manuals fazer 600 2004 και hornet 600 2003
    από lousou76 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:15
  5. new HORNET 600
    από liospi στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 12:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα