Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: Περί Zzr 1400

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από eXJey
    Και το video τελειώνει....... "in the end, it can be only one"

http://www.youtube.com/watch?v=JN-CBpFRirY&NR
    Είναι πράγματι πολύ ωραίο ρε φίλε,ανεξαρτήτως αρκουδόγκαζου και επιδόσεων.Σήμερα το μεσημέρι είδα ένα ανθρακί,παρκαρισμένο σε νησίδα τής Θησέως(!) και μού τρέχαν τα σάλια!!

Μακάρι να έρθουν τα πράγματα καλά και σύντομα ν' αρχίσουν τα κεράσματα!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Είναι πράγματι πολύ ωραίο ρε φίλε,ανεξαρτήτως αρκουδόγκαζου και επιδόσεων.Σήμερα το μεσημέρι είδα ένα ανθρακί,παρκαρισμένο σε νησίδα τής Θησέως(!) και μού τρέχαν τα σάλια!!

Μακάρι να έρθουν τα πράγματα καλά και σύντομα ν' αρχίσουν τα κεράσματα!

ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΓΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΙ.................

Τουλάχιστον άμα τό πάρεις κοίτα μήν καρφωθείς καί πάρε τού 2007 πλέον καί όχι
    τού 2006......!!!!!!!!!
    Τό 2007........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΑΚΙ..........!!!!!!!!!!
    Τί άλλο έχουν άλλάξει δέν ξέρω, άλλά τό Μάρτιο τού 2007 δέν παίρνεις μοντέλλο 2006.
    Σκούρο μπλέ μέ μαύρο είναι πιά..........
    Άντε ξεκόλλα άπό τό άνθρακί.........!!!!!!!!!!!!!
    Τώρα γιατί πουλάει άκόμα πιό πολύ τό hayabusa....μετά άπό 8 χρόνια,δεν ξέρω βρές το έσύ...!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΓΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΙ.................

Τουλάχιστον άμα τό πάρεις κοίτα μήν καρφωθείς καί πάρε τού 2007 πλέον καί όχι
    τού 2006......!!!!!!!!!
    Τό 2007........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΑΚΙ..........!!!!!!!!!!
    Τί άλλο έχουν άλλάξει δέν ξέρω, άλλά τό Μάρτιο τού 2007 δέν παίρνεις μοντέλλο 2006.
    Σκούρο μπλέ μέ μαύρο είναι πιά..........
    Άντε ξεκόλλα άπό τό άνθρακί.........!!!!!!!!!!!!!
    Τώρα γιατί πουλάει άκόμα πιό πολύ τό hayabusa....μετά άπό 8 χρόνια,δεν ξέρω βρές το έσύ...!!

Τώρα που το ξαναφέρνω,μάλλον μαύρο ήτανε αλλά,οδηγούσα αυτοκίνητο και με την κόρη μου δίπλα,δεν με έπαιρνε να το χαζέψω και πολύ.
    Να σού πώ κάτι άλλο.......

Γιατί υπάρχουν δύο εκδόσεις;
    Υπάρχει δηλαδή το ZZR 1400 και το ZX14,με το δεύτερο να έχει κάλυμμα θέσης συνεπιβάτη.
    Αυτό που ξέρω είναι ότι το κόκκινο(και μόνο)χρώμα,είναι μόνο για την αμερικάνκη αγορά.
    Συμβαίνει το ίδιο με το ZX14 γενικώτερα;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Παλαιό μέλος
    Τώρα που το ξαναφέρνω,μάλλον μαύρο ήτανε αλλά,οδηγούσα αυτοκίνητο και με την κόρη μου δίπλα,δεν με έπαιρνε να το χαζέψω και πολύ.
    Να σού πώ κάτι άλλο.......

Γιατί υπάρχουν δύο εκδόσεις;
    Υπάρχει δηλαδή το ZZR 1400 και το ZX14,με το δεύτερο να έχει κάλυμμα θέσης συνεπιβάτη.
    Αυτό που ξέρω είναι ότι το κόκκινο(και μόνο)χρώμα,είναι μόνο για την αμερικάνκη αγορά.
    Συμβαίνει το ίδιο με το ZX14 γενικώτερα;

TΩΡΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΣ...........

Πού τά διάβασες αύτά βρέ...???

Οί άμερικάνικες έκδόσεις πάντα διαφέρουν στά χρώματα καί όχι μόνον....!!!!!!
    Τό καπάκι γιά τό συνοδηγό,έπειδή ρώτησα στήν άντιπροσωπεία, γιατί
    τό hayabusa τό έχω μέ μονόσελλο ,μού είπαν ότι άπλά είναι ένα άξεσουάρ.
    Τώρα τό ΖΧ14 είναι μιά παραλλαγή.........τίποτε άλλο.....!!!!!!!!!!!!

Οί μοναδικές δύο έκδόσεις είναι μέ.......καί άνευ ΑΒS.......!!!!!!!!!

Eπίσης αξεσουάρ είναι η προέκταση της καρίνας του φαίρινγκ.... η οποία όμως καταργεί το διπλό σταντ.

You BETA believe...

Για το κόκκινο χρώμα,είχα διαβάσει σχετικά,στο μοτό νομίζω,πως προορίζεται αποκλειστικά για την Αμερική.Αυτό που μού έχει κάνει εντύπωση είναι πως οι φωτογραφίες που βλέπω με την ονομασία ZX14,έχουν το κάλυμμα και είναι πάντα από το εξωτερικό,ενώ το κλασσικό ZZR δεν το έχει.
    Είχα ρωτήσει μάλιστα κι έναν έμπορο και φυσικά δεν ήξερε τίποτα
    Καλημέρα σας
    moto perpetuo

hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Για το κόκκινο χρώμα,είχα διαβάσει σχετικά,στο μοτό νομίζω,πως προορίζεται αποκλειστικά για την Αμερική.Αυτό που μού έχει κάνει εντύπωση είναι πως οι φωτογραφίες που βλέπω με την ονομασία ZX14,έχουν το κάλυμμα και είναι πάντα από το εξωτερικό,ενώ το κλασσικό ZZR δεν το έχει.
    Είχα ρωτήσει μάλιστα κι έναν έμπορο και φυσικά δεν ήξερε τίποτα
    Καλημέρα σας
    οι εκδόσεις που βγάινουν για την αγορά της Αμερικής ονομάζονται ΖΧ-14
    διαφορές ελάχιστες που έχουν να κάνουν συνήθως με τις αμερικάνικες προδιαγραφές...
    συνηθως τα φλας είναι έξω απο το σώμα της μηχανής (επιβάλλεται απο την αμερικανική νομοθεσία) και κάτι τέτοιες λεπτομέρειες...
    επίσης βγαίνουν σε άλλα χρώματα (συνήθως καλύτερα απο τα ευρωπαικά... )
    και απο ότι έχω παρατηρήσει η kawasaki βγαζει σε κοκκινο πολλά μοντέλα ενώ στην Ευρώπη είναι σπάνιο φαινόμενο

εγώ γλυκοκοίταζα στο αμερικανικό site της kawaa το ZZR600 που βγαίνει στο look και τη μηχανή του ZX 636 2002.... σε κόκκινο χρώμα..πολύ ομορφο κατά την άποψή μου...αλλά δυστυχώς δεν έρχεται στην ΕΥΡΏΠΗ..
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σαν κάτοχος ZZR1400 ABS ανθρακί, και επειδή το 2006 έψαξα καλά τα μοντέλα έχω να ενημερώσω τα εξής:
    Ευρώπη ήρθε ZZR1400 μόνο σε μπλε και ανθρακί και τα 2 χωρίς και με ABS.
    Αμερική το ονομάσανε ZX14R σε μπλε, αλλά και σε κόκκινο και σε μαύρο. (Μαύρο το ήθελα από πέρσυ αλλά δεν ήρθε το 2006 μαύρο Ευρώπη) Τα συγκεκριμμένα δε αμερικάνικα μοντέλα είχαν το πλαστικό του μονόσελου με την αγορά της μοτοσυκλέτας και όχι σαν αξεσουάρ όπως το δίνουν Ελλάδα τουλάχιστον. Κατά τα άλλα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια απλά αλλάξανε τον εμπορικό όρο ZZR1400 ZX14R (οι αριθμοί πλαισίου και στην Ελλάδα αρχίζουν με ZX...)
    Όλα του 2006 είχαν σκούρο χρυσό χρώμμα οι ζάντες.
    Του 2007 που είδα στην αντιπροσωπεία βγαίνει σε μαύρο με ασημένιες ζάντες, και σε ποιο σκούρο μπλε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZR1400
    Σαν κάτοχος ZZR1400 ABS ανθρακί, και επειδή το 2006 έψαξα καλά τα μοντέλα έχω να ενημερώσω τα εξής:
    Ευρώπη ήρθε ZZR1400 μόνο σε μπλε και ανθρακί και τα 2 χωρίς και με ABS.
    Αμερική το ονομάσανε ZX14R σε μπλε, αλλά και σε κόκκινο και σε μαύρο. (Μαύρο το ήθελα από πέρσυ αλλά δεν ήρθε το 2006 μαύρο Ευρώπη) Τα συγκεκριμμένα δε αμερικάνικα μοντέλα είχαν το πλαστικό του μονόσελου με την αγορά της μοτοσυκλέτας και όχι σαν αξεσουάρ όπως το δίνουν Ελλάδα τουλάχιστον. Κατά τα άλλα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια απλά αλλάξανε τον εμπορικό όρο ZZR1400 ZX14R (οι αριθμοί πλαισίου και στην Ελλάδα αρχίζουν με ZX...)
    Όλα του 2006 είχαν σκούρο χρυσό χρώμμα οι ζάντες.
    Του 2007 που είδα στην αντιπροσωπεία βγαίνει σε μαύρο με ασημένιες ζάντες, και σε ποιο σκούρο μπλε.
    Φίλε,όποτε έχεις χρόνο,θα ήθελα να γράψεις για τις εντυπώσεις σου,μιας και τα περιοδικά σε κάνουν και αισθάνεσαι μαλάκας που δεν έχεις πάρει ακόμα τη μηχανή,τής οποίας το τεστ διαβάζεις.
    Οπως είπα και στην αρχή τού thread,με ενδιαφέρει η γενική συμπεριφορά τής μοτοσυκλέτας στα ταξίδια,δικάβαλα και μη,σε κλειστά και ανοιχτά κομμάτια,τα φρένα της και τέτοια.

Νά'σαι πάντα καλά και να το χαίρεσαι
    moto perpetuo

hasta luego.

Φίλε,όποτε έχεις χρόνο,θα ήθελα να γράψεις για τις εντυπώσεις σου,μιας και τα περιοδικά σε κάνουν και αισθάνεσαι μαλάκας που δεν έχεις πάρει ακόμα τη μηχανή,τής οποίας το τεστ διαβάζεις.
    Οπως είπα και στην αρχή τού thread,με ενδιαφέρει η γενική συμπεριφορά τής μοτοσυκλέτας στα ταξίδια,δικάβαλα και μη,σε κλειστά και ανοιχτά κομμάτια,τα φρένα της και τέτοια.

Νά'σαι πάντα καλά και να το χαίρεσαι
    Για λέγε νέα, το πήρες το θηρίο;
    Όπως είχα πει το είχα παραγγείλει και το έχω από τέλη Ιουλίου 2006 από τα πρώτα γκρι με ABS.
    Άψογο, το έστρωσα και έφυγα εξωτερικό με 2000km από Αθήνα έως Βαρκελώνη όλο τον Σεπτέμβρη 2006, και το έφτασα 6000km.
    Έως 240km/h που το άνοιξα εθνική στην Ισπανία με 6η δεν πρόλαβε να μπει στην μέγιστη ροπή του...
    Είμαστε κοντά στην ηλικία, εγώ είμαι 40, και η εμπειρία μου στα τετρακύλινδρα είναι από τα 17 μου με 400cc (Z400F) και από τα 18 μου με 900cc (CB900F) και μετά CB1100R, FZR1000 GENESIS, FZR1000 EXUP (ενδιάμεσα για χώμα και για το κέντρο Αθήνας είχα endurάκια δίχρονα και ένα καθαρό WR250)
    Το ZZR1400 το αγόρασα για ταξίδια κυρίως, για τα γκάζια του και τα φρένα του γιατί πάντα με εντυπωσίαζαν οι hypermotos.
    Σε μια βόλτα που έκανα για να δω τη συγκέντρωση στα Καμμένα Βούρλα άνοιξα μια πέμπτη και ανέβασε άνετα 290km/h και αλλαγή σε έκτη έπιασε τα 300km/h άμεσα χωρίς κουνήματα χωρίς δισταγμό και βράχος (ά και με 2 άτομα).
    Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά της και όπως είπες εσύ την αγόρασα καινούργια για να μεγαλώσω μαζί της...
    Το ότι δεν πούλησε και δεν πουλάει ίσως όπως η SUZUKI είναι πρώτον και όπως ΠΑΝΤΑ η KAWASAKI ήταν και είναι σε τιμή πιο ακριβή (και αυτό είναι το πρώτο που κοιτάει ο αγοραστής) και δεύτερον είναι μαλακισμένη πολιτική της ελληνικής αντιπροσωπείας από εξυπηρέτηση από ανταλλακτικά και γενικά από marketing...
    Και τέλος:
    KAWASAKI IS THE BEST FUCK THE REST

Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZR1400
    Για λέγε νέα, το πήρες το θηρίο;
    Είμεθα εν αναμονή.Από τη μία το Hayabusa από την άλλη το ZZR.Πιστεύω πως,αν όλα πάνε καλά,μέσα στο χειμώνα θα έχω πάρει.

Βαρκελώνη ε;!!Νομίζω πως,αν πάω εκεί,δεν θα θέλω να γυρίσω.

moto perpetuo

hasta luego.

to zzr1400 toy aderfoy moy...2007 abs modelo...eos katohos to busa mporo na po pos to ZZR1400 einai katapliktiki motosykleta...fovero!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	zzr100.jpg 
Προβολές:	453 
Μέγεθος:	40,0 KB 
ID:	98436

Thumbs up ZZR1400 ΠΑΡΕ ΝΑΧΕΙΣ

:ZZZ: ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΡΤΟ ΑΒΛΕΠΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ..... ΛΙΓΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΧ:ΑΝΑΡΤΙΣΕΙΣ Κ ΑΠΟΚΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ [ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ]

toy filoy moy to ZZR1400 me 4-1 MUZZY!!!!
    epomeni selida------>

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ZZR 1400 Vs GSX-R 1300 Hayabusa (2008)
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2008, 10:01
  2. ΨΑΧΝΩ ΜΟΛΥΒΙ Zzr 1400 με Abs
    από drade στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2007, 09:03
  3. KLE 250 vs ZZR 1400
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2007, 15:56
  4. ZZR 1400 ride
    από dirtbird στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2006, 12:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα