Αφου εγινα 18 και ειπα να εγκαταλειψω το σκουτερ ειπα να παρω κανα husqvarna 125sms 'h kana wrf 250 yamaha..Επειδη ομως λεφτα δεν παιζουν ειπα να καταληξω σε μια σχετικα παλια μηχανη την Kawasaki zxr 400..Επειδη το ενδεχομενο να περασω σε αλλη πολη φοιτητης ειναι μεγαλο ε λεω θα μπορω να πηγαινοερχομαι αθηνα αφου και αρκετα δυνατο ειναι και τετρακυλινδρο και με φερινγκ..
Βρηκα 2-3 αγγελιες με τη μεγαλυτερη να ναι 2400 ευρω..
Απ την αλλη αν σκεφτουμε οτι ειναι μηχανες για πιτσιρικαδες κ πως αυτες οι μηχανες πανε καλα απο 10000 στροφες και πανω κατι μου λεει οτι θα ναι λιγο....σκισμενεςΔεν εχω ορεξη για συνεργεια.. Οπως ειπα λεφτα δεν υπαρχουν πολλα για κατι αλλο.. Αλλωστε μην ξεχναμε οτι ειναι και πανω απο τα αλογα που δικαιουμαι αλλα αυτο δεν με πολυπειραζει..
Αξιοπιστο ειμαι αλλα τι προτεινετε να τσεκαρω πριν το αγορασω, τουλαχιστον οπτικα γιατι κινητηρα δεν μπορω να ανοιξω για να δω? Ή σιγουρα θα ναι σκισμενο οποτε δεν αξιζει τον κοπο?
Και αλλη μια ερωτηση: Αν πρωτα ο θεος το παρω, επειδη ειναι σχεδιαστικα παλιο ξερει μηπως σελιδες ή και μαγαζια στην Ελλαδα (προτιμω Αθηνα) που πουλανε πλαστικα για να του αλλαξω? Δεν μου αρεσει να δειχνει παλιο γιατι ειδικα τα μοντελα πριν το 1996 φαινονται πολυ "περιεργα" και χτυπανε στο ματι.. Ευχαριστω