Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 87

Θέμα: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    Πο Πο ρε τι εμαθα και σημερα καινουργια φιλοσοφημενη δικαιολογια για τα κατακεφαλα που τρωτε! Χμ πρεπει να ειναι πολυ δυσκολος ο κοσμος που ζεις ρε φιλε.Γιατι οντως ζεις στον κοσμο σου!!!!

ναι WWW ζεις στον κοσμο σου!!!!!!!!καλα σου λεει ο μητσοσκυλος!

εδω ειναι ελλαδα !!!!........και στην ελλαδα επικρατει ο κοσμος των τσουκαλαδων, της καρδιας του πρωταθλητη, και της ψυχωσης με το ελληνικο πρωταθλημα!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ!!!!!!!!!

:a24:

μπραβο ρε WWW!!!
    Nα δω ποιος δημοσιογραφος θα βρει τ αρχ@δια να βγαλει στη φορα αληθειες που μαστιζουν το ελληνικο ποδοσφαιρο και την ελληνικη κοινωνια!!!
    ο συριγος που το εκανε...........

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    www....

Σιγά ρε ... δεν τα λένε απότομα εδώ... άκου...

Και τι την θέλουν τη βιτρίνα? Μα για να καλύψουν τις αποκλειστικότητες που είπαμε πριν. Ίσως και άλλα που δεν φανταζόμαστε καν.

Και γιατί δεν αντιδρούν οι άλλοι μεγάλοι επιχειρηματίες (Β@ρδής κλπ) στην νέα Κοζα νόστρα? Γιατί φοβούνται.

Και γιατί φοβούνται ? Γιατί για να είσαι μεγάλος θα πρέπει να είσαι και λιγάκι βρώμικος.

Και τι σημαίνει αυτό ? Ρώτα τον πράκτορα της Στάζι που είχε εταιρεία τηλεφωνίας φάντασμα στην Ανατολική Γερμανία και τα άκουγε - μάθαινε όλα και μπορεί να τα ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙ και όλα.

Και γιατί δεν αντιδρούν οι πολιτικοί? Γιατί αυτοί είναι περισσότερο βρώμικοι και κινδυνεύουν να ξεβρακωθούν ευκολότερα από τον πράκτορα.

Και πότε έγιναν οι μυστικές συμφωνίες του ΟΤΕ κλπ? Επι οικομενικής κυβέρνησης ('89).

Γιατί τότε? Μα γιατί ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ = είναι όλοι στο κόλπο.

Μα καλά. Κανείς από τους τότε επιφανείς επιχειρηματίες δεν αντέδρασε? Και φυσικά αντέδρασε.

Ποιός ? Ο γνωστός Β@ρδυς.

Και τί έγινε? Ρουκέτα της 17Ν από το Συκούριο στη θωρακισμένη Mercedes που παραδόξος δεν έσκασε ποτέ 13-11-1990

Και μετά από αυτό τί έγινε? Τουμπεκιστάν ψιλοκομμένο και όλοι χαρούμενοι. Ο ΟΤΕ, Ξυστό κλπ παραδώθηκαν χωρίς διαγωνισμό.

Θα ξυπνήσεις τα κολλημένα μέλη των ομάδων και των κομμάτων , και θα σπεύσουν να υποστηρίξουν ο καθείς την προεδράρα τους.... Τον Μουστάκια και τους Μελισσανίδη, Καρά , Γιδόπουλο δεν έβαλες όμως και με ανυσηχείς.

Στα υπόλοιπα... Σιγά σου είπα....σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσττττ.....θα ξυπνήσεις κάτι "κολλημένους" εδώ και ποιός μας σώζει τότε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Πο Πο ρε τι εμαθα και σημερα καινουργια φιλοσοφημενη δικαιολογια για τα κατακεφαλα που τρωτε! Χμ πρεπει να ειναι πολυ δυσκολος ο κοσμος που ζεις ρε φιλε.Γιατι οντως ζεις στον κοσμο σου!!!!
    εσυ ζεις στο κοσμο σου! (δυστυχως!)

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    lol: :rotflmao: :rotflmao:

Αγαπητέ ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΕ. Πρέπει ίσως να μάθεις πως έμπρακτα δεν υποστηρίζω καμία ομάδα. Επομένως δεν τρώω ξύλο. Αντίθετα εσύ τρως ξύλο που χαλάς τον χρόνο σου με τις παρτίδες του ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ.

Ξέρεις είναι σα να τραβάς μαλακία και μετά να νομίζεις πως γάμησες κιόλας ένα πράγμα. :rotflmao: :rotflmao:

Και αυτό γιατί ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. Το γνωρίζουμε όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου και το γνωρίζετε πως για πολλά χρόνια ακόμα θα είστε πρωταθλητές. Τρέχετε μόνοι σας και πανυγηρίζετε ρε φίλε μου.

Εσύ φίλε Gandalf dr685sm ανέφερες κάτι προέδρους που ... είναι απλά ψιλικατζίδες. "Καλά παιδία" μεν ... αλλά ψιλικά ρε παιδάκι μου.

Με φοβίζει πως τα πράγματα τείνουν να γίνουν λέλαπα δυστηχώς, πως όλοι το γνωρίζουμε, όλοι το δεχόμαστε, καθώς επίσης πως κάποιοι τύποι είναι ένθερμοι οπαδοί μιας ΑΕ ιδιωτικής εταιρείας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ κλπ κλπ.
    Φανταστείτε για τη δική μου εταιρεία που πουλάμε Καρπούζια και πατάτες να κόβανε οι "καταναλωτές" τις φλέβες τους με τον ίδιο τρόπο. :rotflmao:

Όσο για τους φίλους Ολυμπιακούς ... δεν διάβασαν καλά φαίνεται το Legal Disclaimer του Post. Ήταν ξεκάθαρο. Μην το διαβάσετε Η ανάγνωση ενός τέτοιου κατασηκοφαντικού κι ελεϊνού post σας δημιουργεί ψευδαισθήσεις. Μην τις πιστεύετε ....

Καλή διασκέδαση σε όλους και Happy Jurking to you all ...
    I had a dream ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW

Με φοβίζει πως τα πράγματα τείνουν να γίνουν λέλαπα δυστηχώς, πως όλοι το γνωρίζουμε, όλοι το δεχόμαστε, καθώς επίσης πως κάποιοι τύποι είναι ένθερμοι οπαδοί μιας ΑΕ ιδιωτικής εταιρείας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ κλπ κλπ.
    Φανταστείτε για τη δική μου εταιρεία που πουλάμε Καρπούζια και πατάτες να κόβανε οι "καταναλωτές" τις φλέβες τους με τον ίδιο τρόπο. :rotflmao:

σε αυτό τον τομέα υπεραπλουστεύεις την σκέψη σου και κάνεις λάθος...
    το ποδόσφαιρο δεν ειναι μια οποιαδήποτε επιχείρηση...
    είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα-κοινωνικό φαινόμενο το οποίος μην ξεχναμε δεν ξεκίνησε ως επιχείρηση αλλά ως άθλημα ερασιτεχνικό.....
    η μεγάλη του επίδραση στις μάζες έκανε κάποιους επιχειρηματίες να το εκμεταλλευτούν προς όφελος τους...
    οι φίλαθλοι κ οι οπαδοί προϋπήρχαν των επιχειρηματιών που εισήλθαν στο ποδόσφαιρο....
    το γιατί συνεχίζουν να υπάρχουν χρίζει ολόκηρης κοινωνικο-ψυχολογικής ανάλυσης ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Με Προβληματισες βρε φιλε .....

Τρεις ερωτησεις μονο ....

Τα προαναφερθεν...

α) Τα ξερεις σιγουρα ( τσεκαρισμενα ) ?

β) Τα υπεθεσες ??

γ) Η τα διαβασες καπου και τα υιοθετησες ??

ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ....

ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ...

ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ...

ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΚΛΑΨΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ...ΣΤΟ ΦΙΛΟ...

ΠΛΥ ΔΑΚΡΥΒΕΧΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΧΕΛΑ...

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Η ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ???

ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???]

ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ???

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΕ...

ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ...

ΜΟΝΟ ...

ΜΟΝΟ ...

ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ...

ΓΡΑΨΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ Ο ΣΠΗΛΜΠΕΡΓΚ...

Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

Τσουκαλα διαβαζε ενα ενα αυτα που γραφει και μη τα βαζεις ολα μαζι στο μυαλο σου γιατι 20(τσε βαλε) χρονια αγνοιας ειναι δυσκολο να καλυφτουν με ενα ποστ... θες 20 χρονια σκεψης ακομα να καταλαβεις τι παιζει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    ο νεος υμνος της ΑΕΚ...τραγουδιεται οπως και ο παλαιος...

εμπρος του ντεμη παλικαριααα
    κλαψετε,ξαπλωστε στα χορταριααα
    στα μαυρα ντυθειτε
    τον Θρυλο προσκυνειστε
    για παντα τριτοι θα ειστε,θα ειστε!

OK φιλε WWW τα συγκεκριμενα οντως τα εχω ακουσει και εγω, να σου πω με σιγουρια οπως εσυ και οι αλλοι ομως που τα αποδεχοντε οτι ειναι ετσι δεν μπορω γιατι δεν το ξερω.Θα σου μιλησω σοβαρα απο την στιγμη που ανεφερες οτι δεν υποστηριζεις καμια ομαδα και επομενος δεν εισαι κολλημενος.Καταρχας να σου αναφερω οτι στα αρχιδια μου ο Κοκκαλης και ο Τσουκαλας ο αμπαλος, μελος δεν ειμαι και ουτε θα γινω στην 7-9 δεν παω πλεον,μονο στο παλιο Καραισκακη πηγαινα γιατι δεν ειχε προβατα 17 και 16 χρονων παιδακια.Με ενδιαφερει ο Ολυμπιακος και κανεις αλλος, μπαλα καλη εχω να δω σε διαρκεια απο τον Ολυμπιακο πολυ καιρο!!!Και το παραδεχομαι οτι δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω, περα απο χαβαλε και μαλακιες που λεμε για το να χαμε. Στην Ελλαδα αυτο που πιστευω για τον Ολυμπιακο οπως και στην Ευρωπη, εχω καταληξει οτι παιζει ρολο η ψυχολογια καταρχας παρα πολυ, και μετα αν παιξουμε και λιγο μπαλα θα το παρουμε το ματσακι,τους εχει παρει τον τσαμουκα και τον φοβουντε καλη μπαλα δεν παιζουνε ουτε αεκ ουτε παο(επι Μπαγεβιτς η αεκ ειχε παιξει μπαλαρα και ειχε ομαδαρα και μπραβο της).Στην ευρωπη εμεις παμε χεσμενοι γιατι δεν εχουμε κατι πολυ καλο κανει, στο να πατανε οι παιχτες και να ανεβενουνε,ο Παο αυτο το εχει και παιρνει ματσακια εκει που δεν το περιμενεις.Στο τωρα λοιπον αυτο το πρωταθλημα που βλεπω και οι τρεις μεγαλες ομαδες ειμαστε για το πουτσο κουραστικη μπαλα χωρις συνδυασμους και κινησεις μεσα στο γηπεδο με καμιναδες και γιουρια.

OK φιλε WWW τα συγκεκριμενα οντως τα εχω ακουσει και εγω, να σου πω με σιγουρια οπως εσυ και οι αλλοι ομως που τα αποδεχοντε οτι ειναι ετσι δεν μπορω γιατι δεν το ξερω.Θα σου μιλησω σοβαρα απο την στιγμη που ανεφερες οτι δεν υποστηριζεις καμια ομαδα και επομενος δεν εισαι κολλημενος.Καταρχας να σου αναφερω οτι στα αρχιδια μου ο Κοκκαλης και ο Τσουκαλας ο αμπαλος, μελος δεν ειμαι και ουτε θα γινω στην 7-9 δεν παω πλεον,μονο στο παλιο Καραισκακη πηγαινα γιατι δεν ειχε προβατα 17 και 16 χρονων παιδακια.Με ενδιαφερει ο Ολυμπιακος και κανεις αλλος, μπαλα καλη εχω να δω σε διαρκεια απο τον Ολυμπιακο πολυ καιρο!!!Και το παραδεχομαι οτι δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω, περα απο χαβαλε και μαλακιες που λεμε για το να χαμε. Στην Ελλαδα αυτο που πιστευω για τον Ολυμπιακο οπως και στην Ευρωπη, εχω καταληξει οτι παιζει ρολο η ψυχολογια καταρχας παρα πολυ, και μετα αν παιξουμε και λιγο μπαλα θα το παρουμε το ματσακι,τους εχει παρει τον τσαμουκα και τον φοβουντε καλη μπαλα δεν παιζουνε ουτε αεκ ουτε παο(επι Μπαγεβιτς η αεκ ειχε παιξει μπαλαρα και ειχε ομαδαρα και μπραβο της).Στην ευρωπη εμεις παμε χεσμενοι γιατι δεν εχουμε κατι πολυ καλο κανει, στο να πατανε οι παιχτες και να ανεβενουνε,ο Παο αυτο το εχει και παιρνει ματσακια εκει που δεν το περιμενεις.Στο τωρα λοιπον αυτο το πρωταθλημα που βλεπω και οι τρεις μεγαλες ομαδες ειμαστε για το πουτσο κουραστικη μπαλα χωρις συνδυασμους και κινησεις μεσα στο γηπεδο με καμιναδες και γιουρια.
    αλλαξα γνωμη για σενα... ΕΥΓΕ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    σε αυτό τον τομέα υπεραπλουστεύεις την σκέψη σου και κάνεις λάθος...
    το ποδόσφαιρο δεν ειναι μια οποιαδήποτε επιχείρηση...
    είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα-κοινωνικό φαινόμενο το οποίος μην ξεχναμε δεν ξεκίνησε ως επιχείρηση αλλά ως άθλημα ερασιτεχνικό.....
    η μεγάλη του επίδραση στις μάζες έκανε κάποιους επιχειρηματίες να το εκμεταλλευτούν προς όφελος τους...
    οι φίλαθλοι κ οι οπαδοί προϋπήρχαν των επιχειρηματιών που εισήλθαν στο ποδόσφαιρο....
    το γιατί συνεχίζουν να υπάρχουν χρίζει ολόκηρης κοινωνικο-ψυχολογικής ανάλυσης ...
    Έχεις απόλυτο δίκιο πως υπεραπλουστεύω τη σκέψη μου. Σίγουρα είναι κάτι παραπάνω από επιχείρηση. Γι αυτό και μου την βάρεσε όταν έγινε "επαγγελματικό".

Πλέον είτε το θέλουμε, είτε όχι είναι απλά ... ΑΕ, με ΔΣ, αποφάσεις, Βιβλία, επιδοτήσεις και ... ΟΠΑΔΟΥΣ !!!

Κακά τα ψέματα. Μην το βλέπεις ρομαντικά. Φαντάζομαι πως θα είσαι 35+. Αρχές του '80 σίγουρα ίσχυε αυτό που λές. Τώρα ΑΕ με οπαδούς.

Άλλωστε ... οι πιο απλές σκέψεις δεν είναι πάντα και σωστότερες ? (Merphy)
    I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ....

ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ...

ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ...

ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΚΛΑΨΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ...ΣΤΟ ΦΙΛΟ...

ΠΛΥ ΔΑΚΡΥΒΕΧΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΧΕΛΑ...

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Η ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ???

ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???]

ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ???

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΕ...

ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ...

ΜΟΝΟ ...

ΜΟΝΟ ...

ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ...

ΓΡΑΨΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ Ο ΣΠΗΛΜΠΕΡΓΚ...

Βρε συ ΟΣΚΑΡ κλάψας θα ήταν ίσως αν έκλαιγα για μια ομάδα που δεν καταφέρνει να σηκώσει κεφάλι στον Γαβρο.

Όμως δεν διαβάζεις με προσοχή (αν και είπαμε. δεν έπρεπε να το διαβάσεις καθόλου). Το παραδέχτηκα πως ο Γάυρος είναι ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡ. Ένα θωρηκτό που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του. Εντός κι εκτός τεραίν. Κι εξήγησα τους λόγους.

Κατάλαβε επιτέλους πως ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΔΕΡΦΕ .... Πάρτο χαμπάρι. Εντελώς μόνοι σας. Και άσε τους άλλους να κουρέβονται. Και του χρόνου και για τα επόμενα 5 - 10 χρόνια θα παίρνετε πρωτάθλημα. Ίσως όχι σερί (για τους τύπους μη σας κράξουν κιόλας) αλλά θα παίρνετε όμως. Και βλέπουμε. Και δεν είναι εξαιτίας της διαιτησίας.

Όμως, για σένα που είσαι πορωμένος ισχύει αυτό που ανέφερα πριν: "Happy Jurking". Ξεχνιέσαι όμως και την μαλακία την παίρνεις στα σοβαρά. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γιατί μόνο μαλακία μπορεί να χαρακτηριστεί το να παίρνεις πρωτάθλημα, χωρίς αντιπάλους, ένα πρωτάθλημα αλλωμένο από εσάς τόσο οff the record (παρασκηνιακά) αλλά και μέσα στο χόρτο (ως καλύτερη ομάδα).

Ναι είστε οι καλύτεροι ανάμεσα σε ένα μάτσο διαλυμένους ή συμβιβασμένους καραγκιόζηδες. Είστε οι καλύτεροι γιατί έχετε τα λεφτά, τα δικά μου και τα δικά σου να αγοράζετε ό,τι θέλετε αλλά, προφανώς, και τις πληροφορίες για να μη σας πειράζει κανείς. Αν βουλιάξει ο πρόεδρός σας θα βουλιάξει μαζί του και το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Είναι απλό. Αυτές οι αποκλειστικές συμφωνίες που λέγαμε επί οικουμενικής και όλα αυτά. Ένα μέσο δείκτη IQ χρειάζεσαι και τίποτα περισσότερο για να συλλάβεις το 99,9 %

Αν είχα τίμια λεφτά δεν θα τολμούσα να τα επενδύσω σε ομάδα. Μια μικρή λεπτομέρεια, μια σφυρίχτρα σε μια αμφισβητούμενη φάση (που το κάνουν όλοι) και θα έκλειναν σπίτια. Είναι όλα τόσο εύθραστα.

Μίλησα για το μικρό χωριό μου στην Αχαΐα. Όταν γίνονταν οι εκλογές των ΕΠΣ, επί Υφηπουργού κου Φ...ρα, (δεν θέλω να πω χρονιά), κάποιοι ιδιαίτεροι του πολιτικού του γραφείου μοίραζαν χρήματα στους παράγοντες της ομαδούλας, στο μικρό αυτό χωριουδάκι της αχαϊας με την καλή τοπική ομαδούλα, προκειμένου να βγει για τον Νομό (ως αιρετό μέλος της ΕΠΟ δηλαδή) ο κολλητός του ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ή ΘΕΙΟΥ ή όπως αλλιώς πείτε τον.

Κάποτε υπήρχαν οι θρησκείες για να ελέγχουν τις καταστάσεις.

Τώρα κάτι άλλο, καλύτερο. FootBall Domination. Γνωρίζεις αγγλικά φίλε γαύρε ?

Γιατί στην τελική καλή η πλακίτσα αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε και την αλήθεια. Πλάκα έχει να κάνεις καζούρα στους άμοιρους τους Βάζελους, Παοκτζίδες, Αεκτζίδες κλπ, που μειονεκτούν και πονούν γιατί αγαπούν την ΑΕ τους (δέχομαι αγαπούν το άθλημα και την ομάδα αλλά είναι και ΑΕ).

Όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσεις λιγάκι και την κατάσταση στα σοβαρά. Όχι οποιαδήποτε στιγμή παρά μόνο όταν μπροστά σου, κάποιος, ακόμα και άνγωστος, που χωρίς χρώμα, υποστηρίζει κάτι διαφορετικό έως πολύ διαφορετικό.

Όσο για τον Steven Spielberg ???? Έχει πέστου πολλά να μάθει. Στην αρχαιότητα ως Έλληνες δείξαμε τα φώτα μας. Τώρα ας δείξουμε την αθλιότητά μας. Έχει πολλά να μάθει και ο καλύτερος σεναριογράφος, αρκεί να ζεί στην Ελλάδα και να διαισθάνεται (δεν χρειάζεται να αντιλαμβάνετε), έστω κι ελάχιστα την πραγματικότητα.
    I had a dream ...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Mακροσκελες κειμενα ξερεις να γραφεις !!!!

Μια απαντηση δεν μπορεις να δωσεις ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Με Προβληματισες βρε φιλε .....

Τρεις ερωτησεις μονο ....

Τα προαναφερθεν...

α) Τα ξερεις σιγουρα ( τσεκαρισμενα ) ?

β) Τα υπεθεσες ??

γ) Η τα διαβασες καπου και τα υιοθετησες ??

Sorry ρε φίλε. Δίκιο έχεις.

Κάποια από αυτά απλά ... τα απλά και μικρά που περιέγραψα στο προηγούμενο post μου τα έζησα εκ των έσω. Κάποια σοβαρότερα τα άκουσα (και πάλι εκ των έσω). Και τα περισσότερο σοβαρά δυστηχώς (με την πλοκή και δέση των βιωμάτων μου μέσα στον χώρο) τα υπέθεσα.

Ένα έχω να πω. Μην κάνετε το λάθος και πληρώσετε ποτέ ΦΡΑΓΚΟ, δεκάρα τσακιστή που να σχετίζεται με την Φάμπρικα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ...
    I had a dream ...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF