O CRS-K leei:
Ρε 'σεις ...
Να οργανωθουμε !!!
Αναψτε κανα φως !
--------------------------------
Epeidh egw hr0a apo Amerika kai den katalabainei to joke
gia e3hghse mas ligo ti shmainei
KoZmAs
O CRS-K leei:
Ρε 'σεις ...
Να οργανωθουμε !!!
Αναψτε κανα φως !
KoZmAs
Alles wraies fwtografies me ekeinh th mhxanara dipla sth xazoHusaberg exeis;Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Κατι θα κανω για σενα !!!!
![]()
![]()
:*
Anarwtiomouna ama tou kaneis souza apo thn apenanti ox0h an se bgalei mexri ton Poro xwris na braxeis, alla kanei kruo!
Kala apo meros pio konta ston Poro den exei karabi; PortoXeli, Epidauro 3erw gw, den eimai kalos sth gewlogia.
Alla an apo A0hna pas Peiraia th fortwseis sto karabi me 18Eu kai pas Poro na fas, kalutera einai me ta podia.
Ti koiliodoulo forum?
0elw na'r0w ki egw, ena lepto na parw adeia ap'thn kura!
.aaaaaaaaaaaaxxxxxxx...... de sou'pa mhn petas mpieles einai epikhndunes!
KoZmas
YG Na thn kanw kopana dh0en oti paw na pai3w joker? Me to KLX toulaxistwn exw th dikaiologia oti den eperne mprosta!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Avapxia
[B]Alles wraies fwtografies me ekeinh th mhxanara dipla sth xazoHusaberg exeis;
:*
Anarwtiomouna ama tou kaneis souza apo thn apenanti ox0h an se bgalei mexri ton Poro xwris na braxeis, alla kanei kruo!
Kala apo meros pio konta ston Poro den exei karabi; PortoXeli, Epidauro 3erw gw, den eimai kalos sth gewlogia.
Alla an apo A0hna pas Peiraia th fortwseis sto karabi me 18Eu kai pas Poro na fas, kalutera einai me ta podia.
Ti koiliodoulo forum?
0elw na'r0w ki egw, ena lepto na parw adeia ap'thn kura!
Το φερυμποτ απο γαλατα φευγει καθε μιση ωρα και η αποσταση για πορο ειναι 3 λεπτα. μετα την επιδαυρο υπαρχει καινουργιοσ δρομος για Γαλατα -Πορο με τον οποιο γλυτωνεις 30 χιλιομετρα διαδρομης το μονο κακο ειναι τα δυο χιλιομετρα χωματοδρομος
που εχει ο οποιος ομως ειναι πατημενος και βατος. εαν λοιπον καπιος θελει να ερθει απο τον καινουργιο δρομο μετα την Επιδαυρο εκει που ο δρομος πλαταινει κανει αριστερα.
Η αποσταση απο επιδαυρο μεχρι γαλατα ειναι το πολυ μιση ωρα
απο τον καινουργιο δρομο χανεις ομως το στροφιλικι της παλιας
διαδρομης.Για αυτους που θα κανουν την διαδρομη πρωτη φορα
εαν θελουν να ακολουθησουν την παλια διαδρομη μετα την επιδαυρο ανεβαινουν προς το κολιακι και μετα τραχεια στην εξοδο της τραχειας κανουν αριστερα και ο δρομος τους βγαζει στον γαλατα.
το μονο κακο ειναι τα δυο χιλιομετρα χωματοδρομος
που εχει ο οποιος ομως ειναι πατημενος και βατος.
ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ??![]()
![]()
ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙ???![]()
![]()
ΛΟΙΠΟΝ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12- 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ..
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Φιλε σε περιμενουμε αν χρειαστης κατι το κινητο μου το εχεις
οκαιρος απο οτι δειχνη θα ειναι υπεροχος
KAWA IS THE BEST FUCK THE REST
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Κατι θα κανω για σενα !!!!
![]()
![]()
Αχχχ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οξυα !!!
Οι πιο πολλοι συνδιασμοι πρασινου που μπορει να παραξει ενα δενδρο ....![]()
Ο πιο ωραιος υπνος κατω απο αυτες, ειδικα με ψιλοβροχο ....![]()
Τα πιο ωραια χρωματα το φθινοπωρο ...![]()
Τα πιο μαλακα μονοπατια απο κατω τους ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από 21238
μετα την επιδαυρο υπαρχει καινουργιοσ δρομος για Γαλατα -Πορο με τον οποιο γλυτωνεις 30 χιλιομετρα διαδρομης το μονο κακο ειναι τα δυο χιλιομετρα χωματοδρομος
που εχει ο οποιος ομως ειναι πατημενος και βατος. εαν λοιπον καπιος θελει να ερθει απο τον καινουργιο δρομο μετα την Επιδαυρο εκει που ο δρομος πλαταινει κανει αριστερα.
Μονο 2 χλμ ???![]()
Κριμα ρε γαμωτο ...![]()
Ταμπελες εχει γι' αυτον τον δρομο ???![]()
ΡΕ AKIRA ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ:Αρχικά δημιουργήθηκε από NAKANO-1100
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΨΗΛΩΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ?
ΕΓΙΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΨΗΛΗ??
ΔΙΟΤΙ ΨΗΛΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΜΟΥ!!!!
ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ .
Π.Χ. ΨΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 24 ΕΤΩΝ
H GAMOVA ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ!!!!
ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΩΡΕΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΦΡΗΚΑΛΕΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΑΣ (και μη ξεχνας οτι η Ρωσια εχασε απο τις Κινεζες στη ολυμπιαδα! ειδες τι κανουν οι κοντες?)![]()
Ταμπελα εχει επανω στον καινουργιο δρομο πουγραφει δρομος υπο κατασκευη.Ειναι ομως ευκολο να τον βρεις γιατι σε αυτο το σημειο ο δρομος πλαταινει και καταλαβαινεις οτι υπαρχει διασταυρωση.Ειναι περιπου 1500 μετρα απο την Επιδαυρο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
Στο υψος σου Γιωργο !!!
γιατιιιιι...υπαρχουν και συνεπειες...:rotflmao:![]()
χεχε το ξερω...
ασε που δε μπαινω μεσα στο δερματινο με τιποτα... :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Avapxia
O CRS-K leei:
Ρε 'σεις ...
Να οργανωθουμε !!!
Αναψτε κανα φως !
KoZmAs
Αναρχεια ...
Ειναι ενα πολυ παλιο ανεκδοτο ...
Ηταν μεσα σ' ενα δωματιο καμμια 20αρια αντρες και γυναικες με σβηστα τα φωτα και παρτουζιαζοντουσαν.
Καποια στιγμη ακουγεται μια αντρικη φωνη να φωναζει ...
- Ρε παιδια, να οργανωθουμε λιγο! Για αναψτε κανα φως, γιατι μεχρι τωρα εχω φαει τρεις και δεν εχω ριξει κανεναν !!!
:rotflmao:
![]()
CRS-K:
Ειναι ενα πολυ παλιο ανεκδοτο ...
Ηταν μεσα σ' ενα δωματιο καμμια 20αρια αντρες και γυναικες με σβηστα τα φωτα και παρτουζιαζοντουσαν.
Καποια στιγμη ακουγεται μια αντρικη φωνη να φωναζει ...
- Ρε παιδια, να οργανωθουμε λιγο! Για αναψτε κανα φως, γιατι μεχρι τωρα εχω φαει τρεις και δεν εχω ριξει κανεναν !!!
Kati mou 0umize alla eixe politikh ekdwsh opou to dwmatio htan suneleush KNE
KoZmas
Α!! ωραία...αυτή ακριβώς την ταμπέλα πρέπει να αποφύγουν όσοι έχουν στρητάδικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από 21238
Ταμπελα εχει επανω στον καινουργιο δρομο πουγραφει δρομος υπο κατασκευη.Ειναι ομως ευκολο να τον βρεις γιατι σε αυτο το σημειο ο δρομος πλαταινει και καταλαβαινεις οτι υπαρχει διασταυρωση.Ειναι περιπου 1500 μετρα απο την Επιδαυρο.
τα δύο χλμ καλοστωμένου χωματόδρομου .....τα ξέεεερω εγω στο τέλος θα βγούν κανά ορειβατικό μονοπάτι στον όλυμπο δεν την ξαναπατάω άλλη φορά....
:rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...