ολα 33 euro ειναι γιατι το αυτοφορο εχει πολυ χαρτουρα...
...τα παιδια μονο την κληση θελουν να δοσουν...![]()
ολα 33 euro ειναι γιατι το αυτοφορο εχει πολυ χαρτουρα...
...τα παιδια μονο την κληση θελουν να δοσουν...![]()
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
Προχθες την εφαγα και ηταν 33 ?.:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ρε συς κατοσταρικο δεν εγινε??
Ψοφηστηκε, αλλα εχουμε μερικους μηνες ακομη μεχρι να ισχυσει ο νεος κοκ..Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ρε συς κατοσταρικο δεν εγινε??
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Ζογαδιασμένος καθώς ήμουνα σε μπλόκο και σε επερώτηση του οργάνου σχετική με το να του παραδώσω την άδεια κυκλοφορίας για ανάγνωση, δήλωσα "άδεια απούσα επί το παρόντος".
Το (αριστερό+δεξί) όργανο έβγαλε την ιατρική πένα να με κάνει καλά πάνω σε μια ροζ χαρτούρα που μύριζε και άρωμα λεβάντα.
Τα ζογάδια μου γίναν τρισ-χειρότερα και πάνω στην εξαλλοσύνη μου (έχε χάρη που ήταν μικρότερος, σε παλιότερο 'στρουμφ' ίσως να μην τολμούσα), του λέω:
"Άκου φίλε, ο μισθός μου είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ από τα χάρτινα που εισπράττεις εσύ στο σώμα".
Επί λέξη.
Το βλέμμα μου καρφωμένο γιατί πλάκα δεν έκανα. Το εννοούσα. Και συνέχισα:
"Τα 1200 το λιγότερο που σου φακελώνουν κάθε μήνα εγώ θα τα δω σε 15 χρόνια από τώρα. Σε παρακαλώ, ξέχασε ότι συναντηθήκαμε".
Η αλήθεια είναι ότι το 25χρονο με κοίταξε μέ ανάμεικτα συναισθήματα και ευτυχώς από ότι φάνηκε έδειξε αρκετή κατανόηση και μου έκανε νόημα να <εξαφανιστώ>.
Ρισκάρισα λίγο, αλλά τα νεύρα μου ήταν τεντωμένα γιατί από τα 700 ευρά τα 400 πάνε σε δάνειο κάθε μήνα. Δεν θα έδινα και γαμησιάτικα στο κράτος στο φινάλε. Θα μπορούσε βέβαια να φωνάξει και συνοδεία να με πάνε κουβαλητό μέσα αλλά... ουφ... (ακόμα ξεφυσώ).
Αποστόλης
εγω εχω το φτερο πισω ,για να μην μου πεταει νερα το χειμωνα
..αλλα εχω βγαλει την πινακιδα.
γιατι
1)δν εχω διπλωμα,κ δε γουσταρω να τρεχω σε δικαστηρια...αν κ οποτε μου κανουν σημα να σταματησω ,τους λεω μες απ το κρανος βιαζομαι δν μπορω τωρα....κ το μονο που βλεπουν ειναι ενας λασπωμενος λασπωτηρας....χιχιχι!!!
2)εχω φαει 3 κλησεις της δημοτικης αστυνομιας απο 30 κατι εουρος για παρκαρισμα σε πεζοδρομιο.ε τωρα δν προκειται να ξαναφαω.χορτασα.
3)δν με φωτογραφιζουν τα ρανταρ στην εθνικη....ε........ετσι κ αλλιως το μηχανακι δν πιανει πανω απο 120...
![]()
τωρα ρε παιδια ,σε περιπτωση που κανει να με σταματησει το οργανο ,κ γω κανω πως δν τον βλεπω...υπαρχει περιπτωση δλδ να με παρει απο πισω...?το μηχανακι ειναι χωρις εξατμισεις κλπ,γενικα δν τραβαει την προσοχη κ γω φοραω κρανος παντα τωρα πια δν μπορω αλλιως συνηθεια βλεπεις..
εγω στη θεση του μπατσου θα λεγα αστονε μωρε οκ φαινεται...γιατι το κακο ειναι πως αν αποφασισει να με πιασει δν μπορω να το ξεφυγω ,μονο σε κινηση εχω αβανταζ..
Εγώ ότι και να μου πείτε δε καταλαβαίνω τίποτα (άσε που όσα λέτε μπορεί να τα έχω κάνει κιόλας παλιότερα).
Δέ γουστάρω να με σταματάνε, και γι' αυτό είμαι πάντα νόμιμος -και πινακιδούλα και χαρτιά και όλα. Έτσι έχω και κάθε δικαίωμα να τη λέω στους μπάτσους να μαζέψουνε κάναν ξεκράνωτο, ή να κάνουν κάνα αλκοτέστ σε κάνα κουτί την επόμενη φορά αντί να με σταματήσουνε.
Μόνο εκεί που παίζει μπάτσος -το όριο δεν είναι παντού 120 παίζουν και μικρότερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
Mε το GSX-R 750 δηλαδή πας μέχρι 120;![]()
Έχω ξαναπεί ότι ζω στο αθάνατη ελληνική επαρχία, παίζουν κάτι διακοσο...άρες για ξεμπούκωμα αλλά η αλήθεια είναι στις ερημιές που γουστάρω δύσκολα βγάζεις σε πολλές στροφές πάνω από 160 -οι ευθείες και οι ΕΟ δε μετράνε (και εκεί απλά ξέρεις που αράζουν τα μπλε).
Άσε που το ανέβασμα του ρυθμού είναι μια βασανιστική διαδικασία για να γίνει σωστά (άμα πονάνε οι πήχες, για μένα σημαίνει ότι το' χεις χάσει και θες δουλειά).
Ξαναρώτα με σε 10 χρόνια.
(μπσιτ, πηγαίνω καί χαλαρά έ; μη νομίζεις)
Και μιας και σου έλυσα την απορία -ίσως όχι όπως περίμενες-, χωρίς να θέλω να σας τη πώ για τις πινακίδες (είπα, μπορεί να έκανα κι εγώ τα ίδια παλιότερα), υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος να μην την έχεις κανονικά και να σε σταματάει ο κάθε καραγκιόζης (γιατί περί τέτοιου πρόκειται, αν αναλογιστεί κανείς ότι συνήθως όταν με σταματάνε εδώ και χρόνια ενώ φοράω γάντια, μπότες, κράνος κλπ και είμαι εντάξει, τους ρωτάω γιατί με σταματάτε αφού είμαι -και φαίνομαι- νόμιμος, και μου λένε επειδή τα φόραγες...);
Για την ιστορία, εγώ δεν έχω πίσω βάση πινακίδας (η ουρά είναι... μούρικη) αλλά έχω κάνει πατέντα και η πινακίδα φαίνεται τζάμι στη θέση που θα ήταν αν είχε βάση. Στην Αθήνα και γενικά όταν πολυγυρνάω σε κατοικημένες περιοχές κοτσάρω και το baffler στην εξάτμιση (μια βίδα είναι) και ακούγεται λιγότερο...
Δεν είναι θέμα μπάτσου η εξάτμιση, η λογική που λέει ότι η ανοιχτή εξάτμιση σώζει ζωές είναι μια παραμύθα και μισή.
Στο θέμα της πινακίδας ξανά, όποιος γουστάρει να κλαίγεται μπας γλιτώσει μια κλήση, ή να κάνει γνωριμίες με τα ανθρωπάκια με τα μπλε, ή ακόμα και να παραμυθιάζεται ότι είναι κάπως επειδή δίνει κάθε Τετάρτη μια 30άρα στους μπάτσους ας το πράττει, δημοκρατία έχομε. Εγώ δέ γουστάρω.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από cbanthropos
ωραιο thread. Εχει πολυ πλακα να το συγκρινεις και με αλλα thread του φορουμ.. Μια θελει ο κοσμος να βρει το μηχανακι του που εκλαπει. (Το ψαχνει βαση πινακιδας). Μια θελει να μην εχει πινακιδα το μηχανακι του για να ειναι ωραιος ο 'κωλος'. (Βεβαια, δε το βλεπει οσο οδηγαει). Το βλεπουν οι αλλοι ομως, και ολη η εννοια τους ειναι αν ειναι ωραιο :rotflmao:
Μια οι μπατσοι ειναι καλοι που ηρθαν εγκαιρα στο τρακαρισμα, και μια ειναι αμορφωτοι δημοτικου που απλα σε σταματουν γιατι εισαι παραβατης.
![]()
α ρε afrotwinos που σας χρειαζεται... :rotflmao: :rotflmao:
ARXONTAS
σωστοςςςςςΑρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
Kαι Busa έχουν. Άλλα για καταδιώξεις σε εθνική.
Παίδες ούτε εγώ έχω πινακίδα, πάντα σπίτι-μη πάθει τίποτα από τα νερά, αλλά σας λέω να ξέρετε πως αυτό είναι "απόκρυψη πρωσοπικών στοιχείων με δόλο" που είναι αυτόφωρο.
"Χωρίς δόλο" είναι να έχει γεμίσει λάσπες ας πούμε και να μη φαίνεται καλά. Αυτό είναι 33ε
ARXONTAS
Atomic H-D & Triumph
White Line Cycles
Paranoid Racing ltd.