Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 87 από 87

Θέμα: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Φίλε WWW,αλλού συμφωνώ κι αλλού όχι με τα γραφόμενά σου.

Επειδή όμως έχω μια ευαισθησία με το θέμα "αρχαία Ελλάδα",διόρθωσε σε παρακαλώ την υπογραφή σου..

Βίας ο Πριηνεύς ,λεγόταν ο ένας εκ τών 7 σοφών
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αν και το συγκεκριμένο άγαλμα είναι Ρωμαϊκό αντίγραφο, δεν ειμαι σίγουρος πως κάνω λάθος !!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	im003048.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	27,0 KB 
ID:	78321
    I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    lol: :rotflmao: :rotflmao:

. Πρέπει ίσως να μάθεις πως έμπρακτα δεν υποστηρίζω καμία ομάδα. Επομένως δεν τρώω ξύλο. Αντίθετα εσύ τρως ξύλο που χαλάς τον χρόνο σου με τις παρτίδες του ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ.

Ξέρεις είναι σα να τραβάς μαλακία και μετά να νομίζεις πως γάμησες κιόλας ένα πράγμα. :rotflmao: :rotflmao:

Και αυτό γιατί ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. Το γνωρίζουμε όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου και το γνωρίζετε πως για πολλά χρόνια ακόμα θα είστε πρωταθλητές. Τρέχετε μόνοι σας και πανυγηρίζετε ρε φίλε μου.

και πατάτες να κόβανε οι "καταναλωτές" τις φλέβες τους με τον ίδιο τρόπο. :rotflmao:

ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ...

ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
    (ΟΣΦΠ/ΑΝΤΙΟΣΦΠ)

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ....

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ...

ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
    (ΟΣΦΠ/ΑΝΤΙΟΣΦΠ)

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ....

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τόσα χρόνια τρως ψέματα και "δεν χορταίνεις" με τίποτα.

Το ξεροκόματο το δικό μου θα σε μπουκώσει ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    I had a dream ...

Τόσα χρόνια τρως ψέματα και "δεν χορταίνεις" με τίποτα.

Το ξεροκόματο το δικό μου θα σε μπουκώσει ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΕΣΣΙΑ!!!!
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979

(ΟΣΦΠ/ΑΝΤΙΟΣΦΠ)
    πρεπει να βγεις και λιγο εξω απο τον Πειραια..... θα σε φαει η αΡμυρα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    πρεπει να βγεις και λιγο εξω απο τον Πειραια..... θα σε φαει η αΡμυρα...
    αντιθετως εσυ μπηκες στον πειραια!!!

ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΥΡΑ!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αντιθετως εσυ μπηκες στον πειραια!!!

ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΥΡΑ!!!!!!!!!!
    ναι και ειδα απο μεσα... τι μυαλα εχετε ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι και ειδα απο μεσα... τι μυαλα εχετε ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και σου αρεσει!!!

αλλιως δεν εξηγητε το οτι καθεσαι!!!

μια χαρα ειναι ο Πειραιας και μια χαρα και οι Πειραιώτες... 8 χρονια συνεχόμενα σπουδαζω-δουλευω εδω....

αρκει να μην εχει αγωνα του Ολυμπικου γιατι θυμαμαι οτι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΣΩΜΑΤΙΟ ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΟΣ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μια χαρα ειναι ο Πειραιας και μια χαρα και οι Πειραιωτες... 8 χρονια συνεχομενα σπουδαζω-δουλευω εδω....

αρκει να μην εχει αγωνα του Ολυμπικου γιατι θυμαμαι οτι ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΣΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΟΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε μλκ μια φορα σε θελω στην 7.....ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Έχεις απόλυτο δίκιο πως υπεραπλουστεύω τη σκέψη μου. Σίγουρα είναι κάτι παραπάνω από επιχείρηση. Γι αυτό και μου την βάρεσε όταν έγινε "επαγγελματικό".

Πλέον είτε το θέλουμε, είτε όχι είναι απλά ... ΑΕ, με ΔΣ, αποφάσεις, Βιβλία, επιδοτήσεις και ... ΟΠΑΔΟΥΣ !!!

Κακά τα ψέματα. Μην το βλέπεις ρομαντικά. Φαντάζομαι πως θα είσαι 35+. Αρχές του '80 σίγουρα ίσχυε αυτό που λές. Τώρα ΑΕ με οπαδούς.

Άλλωστε ... οι πιο απλές σκέψεις δεν είναι πάντα και σωστότερες ? (Merphy)
    κοίτα ενα μου αρέσει κάτι που βλέπω θα πληρώσω για να το δω.....δεν με νοιάζει που πάνε να λεφτά αν ξέρω ότι ικανοποιεί μια ανάγκη μου...
    αν θέλω να παω σινεμά δεν θα σκεφτώ ότι το village το έχει ο Βαρδινογιάννης....ούτε ότι ο Ολιβερ Στουον ειναι δισεκατομμυριούχος...

σιγουρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.....οταν εχω την ευκαιρία παρακολουθώ ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κ μου αρέσει πολύ το πάθος σε αυτούς τους αγώνες...παίζουν όπως πεζαμε εμεις στις αλάνες..
    ΑΛΛΑ δεν καταδικάζω τον επαγγελματικό ποδόσφαιρο εάν αυτό μου προσφέρει ένα άλφα θέαμα.....
    δεν μπορείς να πεις ότι οσοι πηγαίνουν γήπεδο είναι πιονια ....πιόνια είναι όταν ακολουθούν την ομάδα σαν άβουλα όντα...όταν την επεφημούν με όποιο τρόπο και αν κερδίζει, και ας μην πέζει μπάλα....όταν πέρνουν διαρκείας χωρίς να ξέρουν τι θα παρακολουθήσουν κτλ..
    ΜΕ ΛΙΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF