ελ ζητησες χτες να ειμαι εδω σημερα η δεν θυμαμαι καλα????
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σιγα μην χανατε την ευκαιρια να μπειτε εδω μεσα σημερα.....
και ελεγα, γιατι μου μυρηζει ψαρι....![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
γιατι εισαι διπλα στο λιμανι ρε βουρλο!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
![]()
![]()
![]()
Γαλλικός λούτσος πρέπει να είναι το ψάρι που σου μυρίζει!!Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπα, πετρελαιο μυριζω εδω κατω....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γιατι εισαι διπλα στο λιμανι ρε βουρλο!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Αλλα εδω μεσα, με τα γαυρακια, ψαρι μου μυρισε....![]()
@Ζεταρας: βλεπω εχεις καλες σχεσεις με τους "λουτσους".....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Live fast...
Die Young...
Μη πυροβολειτε το Βυντρα .... ειναι αδικιά να μη παιξει τη Κυριακη... εμεις θα κατεβασουμε (αναγκαστικά) Τζιωρτζωπουλο-Μορα-Πλιατσικα στην αμυνα μας... ε να μην εχετε και εσεις ενα Βυντρα ??? να εχει ενδιαφέρον!!![]()
Είναι αλήθεια ψαρεύω και μοιράζω κάθε χρόνο σε ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Μπα, πετρελαιο μυριζω εδω κατω....
Αλλα εδω μεσα, με τα γαυρακια, ψαρι μου μυρισε....![]()
@Ζεταρας: βλεπω εχεις καλες σχεσεις με τους "λουτσους".....
Θελετε να εχετε καποιον βαλετε και κανα γκολ???Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Μη πυροβολειτε το Βυντρα .... ειναι αδικιά να μη παιξει τη Κυριακη... εμεις θα κατεβασουμε (αναγκαστικά) Τζιωρτζωπουλο-Μορα-Πλιατσικα στην αμυνα μας... ε να μην εχετε και εσεις ενα Βυντρα ??? να εχει ενδιαφέρον!!![]()
Η απλα για να γελαμε ολοι μαζι και μετα να πιασουν το Βυντρα οι δικοι μας και να τον κοπανανε....![]()
Live fast...
Die Young...
εγω νομιζα οτι θα εχεις δυσπεψια απο το σκατοφαγο του delivery...τι να πεις και εσυ...για το μονο που μπορεις να μιλησεις ειναι η μαλακια που μας δερνει...αυτοκτονησαμε ενω καναμε πολυ καλη εμφανιση και η ισοπαλια ηταν πολυ πιθανο αποτελεσμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
δεν ψαρευεις , σου τους δινουνε δωρεαν στην Ευρωπη και τους φερνεις μετα εδω....Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
Είναι αλήθεια ψαρεύω και μοιράζω κάθε χρόνο σε ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!!!
εγω αλλο σε ρωτησα...εσυ αλλα μου λες...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω νομιζα οτι θα εχεις δυσπεψια απο το σκατοφαγο του delivery...τι να πεις και εσυ...για το μονο που μπορεις να μιλησεις ειναι η μαλακια που μας δερνει...αυτοκτονησαμε ενω καναμε πολυ καλη εμφανιση και η ισοπαλια ηταν πολυ πιθανο αποτελεσμα...![]()
Ας είναι και έτσι το θέμα είναι ότι αλλού καταλήγουν!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
δεν ψαρευεις , σου τους δινουνε δωρεαν στην Ευρωπη και τους φερνεις μετα εδω....
![]()
![]()
ρε σεις μην τα βλεπετε ολα τελειως επιφανειακα....
Ο Γκαλινοβιτς δεν ξεχασε ξαφνικα να ειναι τερματοφυλακας, αλλα χεζεται πλεον σε καθε ενεργεια του γιατι η ψυχολογια του ειναι χαλια.. Το πρωτο και το δευτερο γκολ ΔΙΚΑ ΤΟΥ λαθη.
ΟΥΤΕ εκπληκτικο απιαστο σουτ του Τζεμα, ουτε φαουλ του κειτα....ΑΝΟΙΧΤΕ τα ματια σας...
Βυντρα....ο ανθρωπος δεν παιζει μπαλα ουτε στην Χαλκηδονα. Ειναι μεγαλο Βυσμα, εχει μπει στην κλικα της ομαδας και γιαυτο παιζει.Παρτε το χαμπαρι. Και περιμενω παλι τους ηλιθιους να βγουν και να πουν οτι ειναι απο τους καλυτερους..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στα αμυντικα του καθηκοντα!!!!!!!!!! Εδω παιζει μπαλα ο Γκουμας, που δεν τον ηθελε καμμια ομαδα, παρακαλουσε τον Βαρδινογιαννη να τον κρατησει και εμεινε με ΜΕΙΩΣΗ μισθου....για να κανει τον ρουφιανο των αποδυτηριων.
Επισης γαμιουντε οι σιχαμενοι πια εκφωνητες και ειδικα οι χθεσινοι, που ΟΟΟΣΑΑΑ γκολ και να τρωγαμε αυτοι τον χαβα τους..... ¨¨ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ¨¨
Ρε μαλακες γραμενα τα ειχατε και τα διαβαζατε ή βλεπατε αλλον αγωνα;;;;
Αντε γαμιθειτε πια, και 5-1 να ηταν θα λεγανε....ε ενταξει με 4-0 το γυρναμε.![]()
![]()
Α και μια παρατηρηση γαι καποιους που αναφερονται στο παιχνιδι της κυριακης..
Ρε μην ειστε μαλακες πια...το αεκακι παντα αεκακι ηταν και παντα θα ειναι....
- Την ηττα απο την Παρι την περασαν στο ντουκου και η απαντηση στις ερωτησεις ηταν ¨¨ χασαμε αλλα την κυριακη παιζουμε με τον παναθηναικο![]()
- Ο φερερ εχει αρχισει και χανει την μπαλα, κλαψομουνιαζεται και αρχιζει να φερεται σαν Ελληνας προπονητης πια, ψαχνει να ριξει αλλου τα λαθη του. Με την παρι κατεβασε ομαδα λαθος, με τον γαυρο λαθος τακτικη, και του φταινε οι διαιτητες....που δεν εδωσαν ντε και καλα πεναλτυ στο καπανταη που ειχε χασει κατι στο χορτο και επεφτε ολο κατω. Στον καπαταη που δεν επαιζε βασικος ουτε στον ΑΡΗ!!!!
- Και τελος οι αεκτζηδες ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....ο ντεμης σας κοροιδευει χοντρα μαλακες και εσεις γινεστε γαυροι σιγα σιγα....οτι πει ο προεδρος...δικιο εχει ο προεδρος....ετσιι ειναι οπως τα λειει ο προεδρος.....
Ρε, ο ντεμης ΤΩΡΑ καταλαβε οτι ο γαυρος ευνοειται;;;;; Η μηπως καλυπτει ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ψαχνωντας γαι αλλοθι και εσεις τα χαπτετε;;;;;
Δημιουργει ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ρε δεν το καταλαβατε;;;;
Βαλτε κατω τα εσοδα του ντεμη απο ευρωπη, τηλεοπ δικαιωματα, χορηγο φανελας, εισιτηρια διαρκειας και μη, κλπ κλπ.....και δειτε με την ενδεκαδα παιζει το αεκακι.....και μετα ριχτε τα αλλου ρεεεεεεε
Με ροστερ ιωνικου δεν πας μπροστα, οταν το καταλαβετε και βαλετε καμμια φωνη τοτε μπορει κατι να κανετε