Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 87

Θέμα: ΛΑΝΣ - ΠΑΟ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    +1000 ...
    Εκτος απο τον Γκαλινοβιτς...εχει κανει χοντρες μαλακιες αλλα ειναι τερμα που μπορει να προσφερει πολλα ...κατα την γνωμη μου σημαντικο μεριδιο ευθυνης φερει και ο Μουνιοθ...αν δεν ηταν ετοιμος δεν επερπε να τον συμπεριλαβει στην ενδεκαδα...δεν ειναι παιχνιδια αυτα για να ξεπερνανε τα ψυχολογικα τους οι παικτες...τωρα η κατασταση του θα ειναι τρισχειροτερη...

Εκτος απο τον Γκαλινοβιτς...εχει κανει χοντρες μαλακιες αλλα ειναι τερμα που μπορει να προσφερει πολλα ...κατα την γνωμη μου σημαντικο μεριδιο ευθυνης φερει και ο Μουνιοθ...αν δεν ηταν ετοιμος δεν επερπε να τον συμπεριλαβει στην ενδεκαδα...δεν ειναι παιχνιδια αυτα για να ξεπερνανε τα ψυχολογικα τους οι παικτες...τωρα η κατασταση του θα ειναι τρισχειροτερη...
    εδω κανεις λαθος
    επρεπε να τον εμπιστευτει μια ακομα φορα
    αν τον εδιωχνε τοτε ηταν χαμενος απο χερι ο γκαλινοβτς, δνε προκειται να εβρισκε ψυχολογια παλι.
    Και αν δεν σου καθοταν και ο εμπεντε τοτε εμενες ΧΩΡΙΣ τερμα.
    Ενω αν του καθοταν καλα του γκαλινο εχτε, τοτε ειχες παλι δυο τερματοφυλακες...απλα τα σκατωσε μονος του ο γκαλινο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ρε παιδιά ο Γκαλίνοβιτς δεν πάσχει απο ψυχολογία....ειναι απλά ασταθής ....
    από τη στιγμή που ήρθε κάνει τέτοιες γκέλες...
    δεν θυμάστε τότε με την ροζεμποργκ αν θυμαμαι καλά τι είχε φάει στην Λεωφόρο...και τότε ψυχολογικά είχε??
    στην αρχή της χρονιάς με τον Ιωνικό??και τότε ψυχολογικά??
    με την Βίσλα πέρσι? πάλι ψυχολογικά?

απλά είναι τερματοφύλακας που θα στην κάνει την γκέλα και αυτό επιδεινώνει την ψυχολογία του και σου κάνει πολλές μαζεμένες/....
    αν δεν έχει ψυχολογία να τα παρατήσει....
    θυμάστε ποσες γκέλες έχει κάνει ο Νικοπολίδης....αλλά αυτό δεν τον επηρρέαζε μέσα στο παιχνίδι, ούτε στα επόμενα...για αυτό εγινε μεγάλο τέρμα...
    αμα σε επηρρεάζει η κάθε στραβή γίνε δημόσιος υπάλληλος....
    το μόνο καλό του Γκαλίνοβιτς είναι ότι συνήθως έχει καλή θέση κ δεν κάνει εκτινάξεις για να πιάσει τη μπάλα....όταν δεν έχει καλή θέση μονο τοτε θα τον δεις να εκτινάσεται....όταν βλέπω εκτίναξη απο Γκαλίνοβιτς ειμαι σχεδόν σίγουρος ότι η μπάλα θα πάει μέσα....όπως στο πρώτο γκολ...΄ένα σουτ που έυκολα ή δύσκολα θα έπρεπε να το βγάλει ...απλά ειχε εκτιμήσει λάθος τη θέση του...

ο Παναθηναικός χρειάζεται επιγόντως τέρμα....και οι καλοί τερματοφύλακες σπανίζουν στις μέρες μας....
    ο Μουνιόθ έχει καταλάβει ότι δεν έχει τέρμα καθώς κ ο Έμπεντε ειναι ασταθής...πρέπει να ποντάρει σε έναν απο τους 2 για να μην τους κάψει κ τους δύο...και επέλεξε να ποντάρει στον Γκαλινοβιτς...έπαιξε κ έχασε....αλλά τίποτα δεν προδικάζει ότι ο Έμπεντε θα έκανε καλή εμφάνιση...είναι και αυτός εξίσου ασταθής...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ρε παιδιά ο Γκαλίνοβιτς δεν πάσχει απο ψυχολογία....ειναι απλά ασταθής ....
    από τη στιγμή που ήρθε κάνει τέτοιες γκέλες...
    δεν θυμάστε τότε με την ροζεμποργκ αν θυμαμαι καλά τι είχε φάει στην Λεωφόρο...και τότε ψυχολογικά είχε??
    στην αρχή της χρονιάς με τον Ιωνικό??και τότε ψυχολογικά??
    με την Βίσλα πέρσι? πάλι ψυχολογικά?

απλά είναι τερματοφύλακας που θα στην κάνει την γκέλα και αυτό επιδεινώνει την ψυχολογία του και σου κάνει πολλές μαζεμένες/....
    αν δεν έχει ψυχολογία να τα παρατήσει....
    θυμάστε ποσες γκέλες έχει κάνει ο Νικοπολίδης....αλλά αυτό δεν τον επηρρέαζε μέσα στο παιχνίδι, ούτε στα επόμενα...για αυτό εγινε μεγάλο τέρμα...
    αμα σε επηρρεάζει η κάθε στραβή γίνε δημόσιος υπάλληλος....
    το μόνο καλό του Γκαλίνοβιτς είναι ότι συνήθως έχει καλή θέση κ δεν κάνει εκτινάξεις για να πιάσει τη μπάλα....όταν δεν έχει καλή θέση μονο τοτε θα τον δεις να εκτινάσεται....όταν βλέπω εκτίναξη απο Γκαλίνοβιτς ειμαι σχεδόν σίγουρος ότι η μπάλα θα πάει μέσα....όπως στο πρώτο γκολ...΄ένα σουτ που έυκολα ή δύσκολα θα έπρεπε να το βγάλει ...απλά ειχε εκτιμήσει λάθος τη θέση του...

ο Παναθηναικός χρειάζεται επιγόντως τέρμα....και οι καλοί τερματοφύλακες σπανίζουν στις μέρες μας....
    ο Μουνιόθ έχει καταλάβει ότι δεν έχει τέρμα καθώς κ ο Έμπεντε ειναι ασταθής...πρέπει να ποντάρει σε έναν απο τους 2 για να μην τους κάψει κ τους δύο...και επέλεξε να ποντάρει στον Γκαλινοβιτς...έπαιξε κ έχασε....αλλά τίποτα δεν προδικάζει ότι ο Έμπεντε θα έκανε καλή εμφάνιση...είναι και αυτός εξίσου ασταθής...

re file, ti egine o nikopolidis???????

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaaxaxxaxaaxaxxaxaaxaxxaxaaxaxxaaxaxaxaxaxaxxaxaaxxaaxaxaxaxaxaxax axax

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εδω κανεις λαθος
    επρεπε να τον εμπιστευτει μια ακομα φορα
    αν τον εδιωχνε τοτε ηταν χαμενος απο χερι ο γκαλινοβτς, δνε προκειται να εβρισκε ψυχολογια παλι.
    Και αν δεν σου καθοταν και ο εμπεντε τοτε εμενες ΧΩΡΙΣ τερμα.
    Ενω αν του καθοταν καλα του γκαλινο εχτε, τοτε ειχες παλι δυο τερματοφυλακες...απλα τα σκατωσε μονος του ο γκαλινο

+1000

στις μοιρες αλεξιπτωτιστων (οπως το 1991 στον ασπροπυργο οταν σε αλμα σκοτωθηκε ο αλεξιπτωτιστης Φωτοπουλος) μολις γινει ατυχημα με θανατο, οι διοικητες στελνουν ΑΜΕΣΩΣ μετα το ατυχημα, ΟΛΗ τη μοναδα για αλμα........ετσι ωστε να μην χασουν τον τσαμπουκα τους οι αλεξιπτωτιστες!

αλλα ο γκαλινοβιτς παρολες τις ευκαιριες που του εδωσε ο μουνιοθ παει να αποτελειωθει απο μονος του και να του μεινει το κουσουρι μια για παντα!
    κατι σαν τον πασπαλιε με τις βολες..........μετα τον τελικο του γαυρου με την μπανταλονα το 94/95 (καπου εκει) στην ευρωλιγκα!
    ελευθεροπουλος με τις εξοδους......κτλ

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    re file, ti egine o nikopolidis???????

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaaxaxxaxaaxaxxaxaaxaxxaxaaxaxxaaxaxaxaxaxaxxaxaaxxaaxaxaxaxaxaxax axax
    Τον πήραμε εμείς, γιατί ο πρόεδρας είδε ότι με το προηγούμενο που είχαμε(Ελευθερόπουλος) κάθε αγωνιστική χάναμε και από ένα οπαδό λόγω εμφράγματος !! Τώρα θα βγεί ο ΕΛΕ-Τώρα δεν θα βγεί-Την πιάνει-Δεν τη πιάνει κτλ. Τι, μονο εμείς να γινόμαστε καρδιακοί ; Δείτε και νιώστε και εσείς τη γλύκα ...

Ήρθε ο Αντώνης και μειώθηκαν τα καρδιακά επεισόδια. Ένα άγαλμα να του στήσουμε. Ακόμα και αν μερικές φορές, τα δύσκολα γκολ τα τρώει όρθιος.
    Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Τον πήραμε εμείς, γιατί ο πρόεδρας είδε ότι με το προηγούμενο που είχαμε(Ελευθερόπουλος) κάθε αγωνιστική χάναμε και από ένα οπαδό λόγω εμφράγματος !! Τώρα θα βγεί ο ΕΛΕ-Τώρα δεν θα βγεί-Την πιάνει-Δεν τη πιάνει κτλ. Τι, μονο εμείς να γινόμαστε καρδιακοί ; Δείτε και νιώστε και εσείς τη γλύκα ...

Ήρθε ο Αντώνης και μειώθηκαν τα καρδιακά επεισόδια. Ένα άγαλμα να του στήσουμε. Ακόμα και αν μερικές φορές, τα δύσκολα γκολ τα τρώει όρθιος.

diladi esy xarikes pou pirate ton nikopolidi?
    auto les twra?
    xaaaxaxaxaxaxaxaxax

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δενξέρω τι λέτε εσείς αλλά εκτός του ότι το φοβάμαι πολύ το ματς με το βάζελο κάτι μου λέει ότι δεν θα πάει και πολύ καλά υπάρχει και κάτι ακόμα.
    Σκεφτείτε μας όλους οπαδούς της Ρεάλ ή της Μάντσεστερ ή της Μίλαν. και σκεφτείτε μετά να μας βάλουν να δούμε τον αγώνα της ΑΕΚ με την Παρί ή του βάζελου με τη Λανς.
    Πρέπει να ρίχναμε ατελείωτο γέλιο!!!!!!!!!!
    Και μάλλον και την Κυριακή... γέλιο προβλέπεται.
    Μόνο που επειδή είμαστε οπαδοί αυτών των ομάδων καλύτερα να το ρίξουμε στο κλάμα.

Όσο για το αν νικώντας τον ΠΑΟ θα γίνουμε ομάδα ΟΧΙ βέβαια. Αλλά όσο ζω ελπίζω κι ελπίζω ότι με δεύτερη θέση και φέτος (χλωμό το κόβω) κάτι ΄μπορεί να γίνει. Κάποια ενίσχυση της ομάδας.

ΥΓ Τους φίλτατους γαύρους δεν τους αναφέρω γιατί τόσο καιρό στον καναπέ επί δέκα συναπτά έτη τους θεωρώ εκτός συναγωνισμού. Αφήστε που τώρα που αρχίζουμε σιγά σιγά να κάνουμε την σούμα προτιμώ να ασχολούμαι με τα του οίκου μου.

diladi esy xarikes pou pirate ton nikopolidi?
    auto les twra?
    xaaaxaxaxaxaxaxaxax
    σε χάλαγε ο Νικοπολίδης δηλαδή??
    έχεις δει απο τι έχει σώσει την άμυνα του Ολυμπιακού...ειδικά όταν βγαίνει σε στυλ λίμπερο να διώξει???έχει σώσει τον Ολυμπιακό σε πάνω από 15 τετ α τετ φέτος....
    επίσης κατευθύνει πολυ καλά την άμυνα....
    δεν έχει έξοδο αλλά τι να κάνουμε...
    μην ξεχνάμε με αυτόν κάναμε καλες πορείες στην Ευρώπη κ με αυτόν η Εθνική πήρε το Euro....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    σε χάλαγε ο Νικοπολίδης δηλαδή??
    έχεις δει απο τι έχει σώσει την άμυνα του Ολυμπιακού...ειδικά όταν βγαίνει σε στυλ λίμπερο να διώξει???έχει σώσει τον Ολυμπιακό σε πάνω από 15 τετ α τετ φέτος....
    επίσης κατευθύνει πολυ καλά την άμυνα....
    δεν έχει έξοδο αλλά τι να κάνουμε...
    μην ξεχνάμε με αυτόν κάναμε καλες πορείες στην Ευρώπη κ με αυτόν η Εθνική πήρε το Euro....

re zzr sovara milas? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: exei swsei tin omada tou olubiakou e? xaxaaxaxa
    kane mia souma ta teleutaia duo xronia tous pontous pou exei xarisei o nikopolidis...
    episis gai na mi les oti ta lew ek twn usterwn,.....panta ton vrizame ston panathinaiko, gelage o kosmos mazi tou

oso gia to euro...bravo re wraio skeptiko.xaaxaxaxxaxaxaxaxa
    ara o vryzas eprepe na paizei real, giati eiai gamw tous paiktes, giati me auton pirame to euro
    xaaxxaaxxaaxxaaxax

pare ena libero tote re sy kai vale allon termatofylaka

xaxaaxaxaxa, se kalo sas simera

re zzr sovara milas? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: exei swsei tin omada tou olubiakou e? xaxaaxaxa
    kane mia souma ta teleutaia duo xronia tous pontous pou exei xarisei o nikopolidis...
    episis gai na mi les oti ta lew ek twn usterwn,.....panta ton vrizame ston panathinaiko, gelage o kosmos mazi tou

oso gia to euro...bravo re wraio skeptiko.xaaxaxaxxaxaxaxaxa
    ara o vryzas eprepe na paizei real, giati eiai gamw tous paiktes, giati me auton pirame to euro
    xaaxxaaxxaaxxaaxax

pare ena libero tote re sy kai vale allon termatofylaka

xaxaaxaxaxa, se kalo sas simera
    τι να πω...πάρε τωρα τον Γκαλινοβιτς που ειναι καλύτερος....
    αυτό μου τι σπάει...κάποιοι παίχτες με προσφορά δεν αναγνωρίζονται στον Παναθηναικό...
    και ο Νικοπολίδης είχε προσφορά .....
    και ναι...είναι καλός τερματοφύλακας....
    αν ρωτήσεις σήμερα 9 στους 10 παναθηναικούς θα τον προτιμούσαν χτες κάτω απο τα δοκάρια...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Oxι και αχρηστος ο Νικοπολιδης ρε παιδια ... οσο ηταν στον ΠΑΟ ηταν πολυ καλος...τωρα στα αρχιδια μου τον γραφω...

Πεφτετε σε αντιφασεις

Απο την μια ο Παναθηναικος εχει να μεινει απο τερματοφυλακα 10ετιες απο την αλλη ο Νικοπολιδης ειναι μαπας ...

Τοτε και τα χρονια που τον κρατησε ο ΠΑΟ παλι ειχε μεινει απο τερματοφυλακα

Δικια μου γνωμη ειναι αν και δεν πολυπαρακολουθω μπαλα οτι ο ΠΑΟ εχει μεινει απο τερματοφυλακα απο την εποχη που σταματησε ο Βαντσικ

Οτι και να δω Βαντσικ δεν εχω ξαναδει κατω απο τα δοκαρια ... οσο βλεπω τελος παντων γιατι οπως προειπα δεν παρακολουθω πολυ μπαλα ...

ΥΓ)Παναθηναικος ειμαι/ημουν/νομιζω οτι ειμαι
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
    Πεφτετε σε αντιφασεις

Απο την μια ο Παναθηναικος εχει να μεινει απο τερματοφυλακα 10ετιες απο την αλλη ο Νικοπολιδης ειναι μαπας ...

Τοτε και τα χρονια που τον κρατησε ο ΠΑΟ παλι ειχε μεινει απο τερματοφυλακα

Δικια μου γνωμη ειναι αν και δεν πολυπαρακολουθω μπαλα οτι ο ΠΑΟ εχει μεινει απο τερματοφυλακα απο την εποχη που σταματησε ο Βαντσικ

Οτι και να δω Βαντσικ δεν εχω ξαναδει κατω απο τα δοκαρια ... οσο βλεπω τελος παντων γιατι οπως προειπα δεν παρακολουθω πολυ μπαλα ...

ΥΓ)Παναθηναικος ειμαι/ημουν/νομιζω οτι ειμαι
    το ότι έχει να μεινει απο τερματοφύλακα δεκαετίες το είπα εγώ...
    που αν πρόσεξες υπερασπίζομαι την προσφορά και την αξία του Νικοπολίδη?
    που είδες την αντίφαση?
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Οκ Σορυ απλα επειδη διαβασα και τις 4 σελιδες μονοκοπανια ζαλιστηκα και νομιζα οτι το ιδιο ατομο ειπε και τα 2 πραγματα
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αεκ-παο
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 07:26
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17
  3. Όσο κωλόφαρδος είναι ο ΠΑΟ...
    από Xlitos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2004, 02:50