Ρε Σώτερ ανάπαυσον...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ξεφτίλα να συζητάμε σε αυτό το post εάν θα τζαμάρουμε
Κανένα μαγνήτη για την Les Paul θα βρούμε ???
(Η Stratocaster σκέβρωσε γ@μώ την τύχη μου...)![]()
Ρε Σώτερ ανάπαυσον...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ξεφτίλα να συζητάμε σε αυτό το post εάν θα τζαμάρουμε
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
kala ego kseris oti s'agapao ke to ekmetalevese:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ψωναρα εεε ψωναρα
και τωρα που το δουλεψες καλα το εργαλειο σου με τις φωτο των κοριτσιων ηρθες να μας κανεις κηρυγμα
:rotflmao: οσες φωτο θελω θα βαζω κι αμα σ αρεσει αλλιως μπορεις παντα να μεινεις χωμενος στη μοναδικη κατηγορια που μπορεις να χαμουρευεσαι με τις Αφρικα
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ela re ke gia afto stenaxoriese kantine tokso...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε Σώτερ ανάπαυσον...
ke pare mia ali to 8ema ine pios 8a tin pezi ke afti?:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα σε ξαναστείλω mail με φουσκωτούς με πέτσινα, να με χέσεις ...![]()
ετσι και αλλιως, χεσμενο σε εχω γλυκια μου!![]()
:smilea:
Θα έχω το νου μου - του πότε είναι η LP?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε Σώτερ ανάπαυσον...
Kαι η strato ξεσκεβρώνει (την άφησες χωρίς χορδές?)
need more info...
You BETA believe...
ναι, του ειπανε να μην την αφησει χωρις χορδες, και αυτος την ειχε μεσα στην υγρασια του μπανιου γιατι ακουσε να μην την αφησει χωρις πορδες...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Θα έχω το νου μου - του πότε είναι η LP?
need more info...![]()
![]()
![]()
bart malakia... -1000Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ναι, του ειπανε να μην την αφησει χωρις χορδες, και αυτος την ειχε μεσα στην υγρασια του μπανιου γιατι ακουσε να μην την αφησει χωρις πορδες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντιπαρερχόμενος το γεγονός ότι οι αποπάνω κύριοι έχουν το ελεύθερο να πάνε να αγαπηθούνε (και να παίξουν και καμιά Οκαρίνα..), λέω εν τάχει (ζεσταίνεται η ρακή γμτ) ότι η Gibson είναι του '56 (MHN ρωτάς ούτε που την βρήκα ούτε πόσο κάνει...), ενώ η Feder έχει φρακαρισμένη την μπάρα του μπρ'ατσου (δεν ξεστρίβει...)Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Θα έχω το νου μου - του πότε είναι η LP?
need more info...
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
me pire i mikri thllefono ke ta xei parei (ke thelo na figo kai triimero)Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ναι, του ειπανε να μην την αφησει χωρις χορδες, και αυτος την ειχε μεσα στην υγρασια του μπανιου γιατι ακουσε να μην την αφησει χωρις πορδες...![]()
![]()
![]()
se parakalo poly
xekoympisoy apo ayto to thread, moy prokaleis provlimata ston oikogeneiako programmatismo
ps: epitides ta grafo me latinika - den tin exo stili akoma aglika
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αντιπαρερχόμενος το γεγονός ότι οι αποπάνω κύριοι έχουν το ελεύθερο να πάνε να αγαπηθούνε (και να παίξουν και καμιά Οκαρίνα..), λέω εν τάχει (ζεσταίνεται η ρακή γμτ) ότι η Gibson είναι του '56 (MHN ρωτάς ούτε που την βρήκα ούτε πόσο κάνει...), ενώ η Feder έχει φρακαρισμένη την μπάρα του μπρ'ατσου (δεν ξεστρίβει...)
![]()
![]()
![]()
'56???????
δεν θέλω να φαντάζομαι πόσα μπορεί να πιάνει.
Για τη strato θα μαζέψω πληροφορίες από πολύ πιο ειδικούς (βλ. Αποστόλης) και θα απαντήσω εν καιρώ.![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Να σ΄πω...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αντιπαρερχόμενος το γεγονός ότι οι αποπάνω κύριοι έχουν το ελεύθερο να πάνε να αγαπηθούνε (και να παίξουν και καμιά Οκαρίνα..), λέω εν τάχει (ζεσταίνεται η ρακή γμτ) ότι η Gibson είναι του '56 (MHN ρωτάς ούτε που την βρήκα ούτε πόσο κάνει...), ενώ η Feder έχει φρακαρισμένη την μπάρα του μπρ'ατσου (δεν ξεστρίβει...)
![]()
![]()
![]()
μΕ περισσεύει μια LesPaul απομίμηση gibson, 25ετίας (πανω-κάτω), χρήζει κάποιων μερεμετιών (μάλλον θέλει καινούριους μαγνήτες...)
τη θες ρε;
ανταλλαγή με το ΚΤΜ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μπορούμε να φτιάξουμε και μια υποκατηγορία για Ζώδια και προβλέψεις? Please?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι λες ρε;
μήπως να φτιάξουμε και υποκατηγορία για κηπουρική;
άλλη μία για γλυπτική και καλές τέχνες;
άλλη μία για μαγειρική;
άλλη μία για τυχερά παιχνίδια;
ορε δεν πάτε καλά ρε σεις...
:wacko:![]()
:a24:
![]()
ΤΕΛΟΣ
ne ke vevea arki na afora motosikletesΑρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Μπορούμε να φτιάξουμε και μια υποκατηγορία για Ζώδια και προβλέψεις? Please?
tou tipou
simera ta kawasaki Z 1000 pou anikoun sto zodio tou kriou na min vgoun sto dromo giati exoun anadromo ermi pou evnoi tis soupes:rotflmao: :rotflmao:
episis ta ducati 999 ss pou anikoun sto zodio tis mpalatzas simera ine i mera tous
8a treksoun aprovlimatista ke den 8a kai kamia asfalia sta ilekrika apo vraxikikloma...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kai den exei kinhto na stelnei sms? bravo pou eisai ypodeigmatikos se tetoia 8emata!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
me pire i mikri thllefono ke ta xei parei (ke thelo na figo kai triimero)
se parakalo poly
xekoympisoy apo ayto to thread, moy prokaleis provlimata ston oikogeneiako programmatismo
ps: epitides ta grafo me latinika - den tin exo stili akoma aglika
![]()
![]()
![]()
apla... em.... pws na sto pw.... to oti to 8ema grafei MIA EINAI H LYSH.... e... NA: DEN EIMASTE STA TEXNIKA karDia moy!![]()
![]()
![]()