Καλη σου μέρα και σένα STOYBI-man![]()
![]()
Καλη σου μέρα και σένα STOYBI-man![]()
![]()
You BETA believe...
1+3, Γιναμε γριες κουτσομπολες, γι αυτο γραφουμε τοσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
1)Πω-πω η υπεραναλυση της υπεραναλυσης
2)Ασε βαλε τις παλιες βιδες και να θυμασαι τον τροπο που τις εβγαλες ...![]()
Που να καθεσαι να κανεις αποσταξη το αλουμινιο και να διαβαζεις pdf σχετικα με ανοξειδωτα και ανοδιωσεις ασε που επειδη φαινεσαι και δυνατο αγορι απο το σφιξιμο βλεπω να ξυλωνεις και το μεσαιο ρουλεμαν του στροφαλου![]()
3)Πςςςς Πυρηνικη επιστημη το καναμε το θεμα ...
4)Τελικα τις εβγαλες ?
Αλλα πιο καλα να γραφεις εδω παρα να τσακωνεσαι στο σπιτι με τους αλλους για τα καναλια της τηλεορασης, και ας εχεις τεσσερις...
2. Σωστοοοος, κατι ξερουν τα εργοστασια και βαζουν κατσαβιδωτες, αν εβαζαν εξαγωνες πολλοι θα τις εσφιγγαν οσο το παξιμαδι του τροχου!
4.Μαλλον τον φρικαραμε, πηρε ενα της εξωλεμβιας και ησυχασε...
Υ.Γ. Κατσαβίδι? μμμμ κατσα + βιδι (βιδα, βιδωνω κτλ), απο που βγηκε η λεξη?![]()
μήπως θές να το λέμε οδηγό βίδας (screwdriver)?Αρχικά δημιουργήθηκε από savvas
1+3, Γιναμε γριες κουτσομπολες, γι αυτο γραφουμε τοσα...
Υ.Γ. Κατσαβίδι? μμμμ κατσα + βιδι (βιδα, βιδωνω κτλ), απο που βγηκε η λεξη?![]()
![]()
You BETA believe...
Eyxaristo omadara gia thn analysh....
loipon nai tis elisa, afou tis elousa me wd-40 tis tris me to sosto noumero katsavidi kai poly prosoxi kai thn mia thn tsimpisa me thn pensa kai thn ksekatiniasa
to carb egine san kenourgio mesa ekso... afou skeftika na to stoliso sthn trapezaria
apo to apogeyma gia neo set vides kai desimo
me tis kataliles rythmiseis (parakalia ston panagatho) to prioni tha doulevei kanonika simera to vrady
Καλως όρισες υπερβολικέ Σωτήρη...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Και ο oldman δε λέει τίποτα?![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε συ, ο Jul θα ξανανοίξει το καρμπυρατέρ σε τουλάχιστον 2 χρόνια (υπό Κ.Σ.) και αυτό θα γίνει ξανά με το καρμπ εκτός μοτέρ (οπότε και θα το έχει καθαρίσει με πινελάκι, βενζίνη και toothpick).
Και το ξέρεις πολύ καλά ότι η επιλογή του κεφαλιού της βίδας από τους κατασκευαστές δεν γίνεται σύμφωνα με την προβλεπόμενη μηχανική αντοχή αλλά με την ελάττωση του μέσου χρόνου συναρμολόγησης !!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καλως όρισες υπερβολικέ Σωτήρη...![]()
Ρε συ, ο Jul θα ξανανοίξει το καρμπυρατέρ σε τουλάχιστον 2 χρόνια (υπό Κ.Σ.) και αυτό θα γίνει ξανά με το καρμπ εκτός μοτέρ (οπότε και θα το έχει καθαρίσει με πινελάκι, βενζίνη και toothpick).
Και το ξέρεις πολύ καλά ότι η επιλογή του κεφαλιού της βίδας από τους κατασκευαστές δεν γίνεται σύμφωνα με την προβλεπόμενη μηχανική αντοχή αλλά με την ελάττωση του μέσου χρόνου συναρμολόγησης !!![]()
Xαίρομαι που συμφωνούμε![]()
![]()
![]()
Σημ: κάτι μου λέει ότι ο Jul θα αλλάξει συνήθειες σύντομα...![]()
my jet kit is here![]()
You BETA believe...
Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι θα ξανακατεβάσει το καρμπ του πολύ σύντομα (λόγω άφιξης after market θαλάμου διαστολής και τελικού και πρακτικής αδυναμίας ζιγκλερώματος από την τάπα απολάσπωσης...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
κάτι μου λέει ότι ο Jul θα αλλάξει συνήθειες σύντομα...![]()
my jet kit is here![]()
).
@Bro, νομίζω ότι ο Άσωτος πουλάει ένα jet kit που κάνει για το πριόνι σου ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
op! ti poios???Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
@Bro, νομίζω ότι ο Άσωτος πουλάει ένα jet kit που κάνει για το πριόνι σου ...![]()
to ksero oti tha thelei ek neou rythmisi, alla den tha thn kano ego giati stadar tha ta kano @##@
tha paei "xelioti" gia geniko elegxo kai teliki rythmisi me thn nea eksatma
Sotiris kalos eirthes man
πάλι νομίζω οτι απο τότε που πηρα το πριονάκι μου...
ο τυπος εχει λυσει ολο το μηχανάκι για να εχει δικαιολογίες να μη βγουμε μαζι το Σαββατο...
η ΚΟΤΑ.![]()
ξεφουσκωσε και η αλυσίδα σου τσουλιε??
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πάλι νομίζω οτι απο τότε που πηρα το πριονάκι μου...
ο τυπος εχει λυσει ολο το μηχανάκι για να εχει δικαιολογίες να μη βγουμε μαζι το Σαββατο...
η ΚΟΤΑ.![]()
ξεφουσκωσε και η αλυσίδα σου τσουλιε??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι θα ξανακατεβάσει το καρμπ του πολύ σύντομα (λόγω άφιξης after market θαλάμου διαστολής και τελικού και πρακτικής αδυναμίας ζιγκλερώματος από την τάπα απολάσπωσης...).
to eida den me Kanei re man ego exo diaforetiko carb apo to 2004-2006 exc
Αναρωτιέμαι γιατί δεν πάτε σε ένα δυναμόμετρο να ρυθμίσετε.
Ti να ρυθμισουν στο δυναμομετρο πατερα ????Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αναρωτιέμαι γιατί δεν πάτε σε ένα δυναμόμετρο να ρυθμίσετε.![]()
![]()
I KALITERI KAI DOKIMASMENI LISI EINAI NA XEBIDOSIS ME KOFTI O OPIOS KOBI MPROSTA (SAN KAI AFTON POY XRISIMOPIOYN I SIDERADES .....DOKIMASMENO) KAI OXI PLAGIOKOFTI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()