Σελίδα 25 από 54 ΠρώτοΠρώτο ... 15202122232425262728293035 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 810

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Κάποτε,αγαπητέ iriniaa,το ποδόσφαιρο ήταν ερασιτεχνικό και η "φανέλλα" έπαιζε πολύ στους παίχτες.Τα ντέρμπι δηλαδή είχαν αγωνία,όχι μόνο για τούς οπαδούς όπως εμείς,αλλά και γι αυτούς.Κι ας τα έπαιρναν αδρά από τούς προέδρους.
    Τώρα,καλώς ή κακώς,ο αγοράζων επιβιώνει και πάει μπροστά.Τρανό παράδειγμα όλες οι μεγάλες ομάδες τής Ευρώπης.Σπαταλάνε δις για γήπεδα,παίχτες,προπονητές,γιατρούς,διαιτολόγους, ψυχολόγους(ναι,ψυχολόγους!)κλπ και οι διαφορές τους κρίνονται στις λεπτομέρειες.
    Στον αντίποδα φέτος η Bayern,η αγαπημένη μου ομάδα,που δεν τά 'σπρωξε και πάει για διασυρμό.
    Τί να κοιτάξει λοιπόν ο Ντέμης;Το οικονομικό του συμφέρον θα κοιτάξει.Κι εγώ,όπως όλοι μας,θα ήθελα να θυμάται τον δικέφαλο που χάραξε στο μπράτσο ή που πανηγύριζε σκαρφαλώνοντας τα συρματοπλέγματα τής σκεπαστής.Γίνεται;Δεν γίνεται και το ξέρουμε.Το μόνο που μάς μένει είναι να βρισκόμαστε εδώ στις διαμάχες και να δουλευόμαστε αλλήλοις,που έλεγε κι ο Ζαμπέτας!
    Γιατί αυτοί το έχουν γυρίσει στο μετρητό κι εμείς είμαστε ακόμα ερασιτέχνες!

ΝΑ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.........................

Γιατί έγώ ........ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΥΡΙΕ ΝΤΕΜΗ........ούτε έπενδύω,ούτε ρεφάρω,ούτε

Συμφωνώ και επαυξάνω
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Trooper...ειδικά για τα διαρκείας... άστο...έχουμε δεί εποχές που παίζατε και εσείς στο ΟΑΚΑ και είχατε προβλήματα με το κατεστημένο του ΠΑΟ, όπως και η ΑΕΚ με το δικό σας τώρα...

Ούτε στο όνειρο σας τα 22.000

Άστο φίλε...

Για τα υπόλοιπα που μιλάμε με τον iriniaa...δεν ανακατεύομαι.

Gandalf
    καλα το ειπες μαγε...μονο που τις εποχες που παιζαμε οακα...τα διαρκειας ηταν απλα μια ιδεα στα γενοφασκια της!!!

και σε τελικη αναλυση...ο θεσμος του διαρκειας 1ον δε μου λεει τπτ γιατι μπορω να το αγορασω και να μη πατησω ποτε και 2ον απαγορευει ουσιαστικα τους φιλαθλους της επαρχιας η του χαμηλου εισοδηματος απο το γηπεδο.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    META EΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ....????

Αύτό γιά τή βροχή μού άρεσε..........ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....:rotflmao: :rotflmao:

Άλλά καί τό δεύτερο..............ΘΑΝΑΤΟΣ.............
    Δέ σάς χωράει τό σύμπαν........
    Θές καμμιά δεκαριά όμάδες ,πού έχουν έδρα τό μισό γήπεδο άπό ΑΕΚ καί
    έχουν τά διπλάσια διαρκείας.....?????????????????

Τόν καημένο τόν Μπακούνιν τί τόν θές τώρα...??????????????????????

Μού άρέσει πάντως πού νιώθεις ύποχρεωμένος νά άπαντήσεις καί νά
    καλύψεις τά πάντα.......
    Ούτε έπικεφαλής τού τμήματος δημοσίων σχέσεων τού προέδρου νά ήσουν...
    Έκείνον στή Γιουγκοσλάβία μού θυμίζεις...........
    Πού πέφτανε οί βόμβες σκοτώνανε καμμιά 50αριά άθώους άπό αύτούς
    πού πήγαιναν νά σώσουν καί άπαντούσε ό Άγγλος....
    Τό καθήκον μας κάναμε............ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ.....!!!!!!!!!!

ΥΓ. Τόσα λεφτά τόσα έξοδα κρίμα, έπρεπε νά γίνει σκεπαστό τό Καραισκάκη....
    άλλά πού νά προβλέψει ό πρόεδρος 10 σερί πρωταθλήματα......τόση άνία
    Μέχρι καί οί θεοί κουράζονται.... :rotflmao:

ΥΓ. Άντε νά παρακαλάμε μή βρέξει τώρα, έκτός άν δώσουμε σασπένς στό πρωτάθλημα
    όπως πέρυσι......γιά νάχει ένδιαφέρον.....!!!!!!!!
    Είδες τί σού είναι τό νάχεις όμαδάρα.....Νά καί ή Μάντσεστερ τά ίδια έπαθε.........
    μόλις πήρε τή διαφορά.........ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ........
    Είδες τί παθαίνεις άμα έχεις όμαδάρα...???
    Καί δέν έχει καί Λειβαδιά φέτος ρέ παιδάκι μου, ούτε sir takis....
    Άλλά, όλο καί καμμιά ........... θά βρεθεί....!!!!!!!!!!!

ξερεις τι γινεται ρε συ?
    δε μπορω να διακρινω πραγματικα το χιουμορ σου.πχ...να σου απαντησω θελω σε ολα αλλα με προσβαλει αυτο που λες οτι σου θυμιζω.διαρκως καταφερεσαι προσωπικα με χαρακτηρισμους και οχι απεναντι στα επιχηρηματα μου.αν παλι ειναι χιουμορ αυτο...παω πασο.εστω οτι εγω δε το καταλαβαινω.εσυ συνεχιζεις να το κανεις και δεν αντιλαμβανεσαι οτι αν μη τι αλλο εκτιθεσαι!!!!προτιμω pure βρισιδι!!!!

αυτα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ξερεις τι γινεται ρε συ?
    δε μπορω να διακρινω πραγματικα το χιουμορ σου.πχ...να σου απαντησω θελω σε ολα αλλα με προσβαλει αυτο που λες οτι σου θυμιζω.διαρκως καταφερεσαι προσωπικα με χαρακτηρισμους και οχι απεναντι στα επιχηρηματα μου.αν παλι ειναι χιουμορ αυτο...παω πασο.εστω οτι εγω δε το καταλαβαινω.εσυ συνεχιζεις να το κανεις και δεν αντιλαμβανεσαι οτι αν μη τι αλλο εκτιθεσαι!!!!προτιμω pure βρισιδι!!!!

αυτα.

KAΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ.............

Είμαστε δυό άνθρωποι μέ διαφορετική κουλτούρα.........έπόμενο λοιπόν είναι
    νά έχουμε ίσως καί διαφορετική άποψη γιά τό τί σημαίνει......ΧΙΟΥΜΟΡ.......

Μήν ξεχνάς ότι έχω καί τά διπλά χρόνια άπό σένα......άλλο στύλ, άλλη παιδεία...
    πονεμένες έποχές,στερημένοι άνθρωποι, όχι σάν καί σάς πού τάχετε όλα....
    ΠΟΥ ΓΑΜΗΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ..............γιά νά τάχετε έσείς..........
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΦΥΣΙΚΑ.............ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ..........
    καί σάς κακομάθαμε.....!!!!!!!!!!!
    ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑΣ............ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ.......!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ..........άν θές καί τόχεις άνάγκη γιά τό πρεστίζ σου, γιά τό image σου βρέ παιδί μου
    πού λέτε έσείς οί νέοι νά σού ζητήσω καί ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.........άφού δέν σέ κάλυψε
    τό κατ΄ίδίαν.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άλλά μή μού ζητάς σέ παρακαλώ νά άπαντήσω στά έπιχειρήματα σου όπως λές.........
    Πολλές φορές, πάντα κατά τήν άποψη μου ......ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.........όπότε
    τί νά κάνω ό καημένος τό ρίχνω στήν πλάκα........
    Έξάλλου έσείς μέ συμβουλεύσατε νά χαλαρώσω......!!!!!!!!!!!!!
    Άμα μιλάμε γιά μηχανές, γιά πολιτική, κ.λ.π. νά κάνουμε σοβαρή κουβέντα.........
    Όταν μιλάμε γιά ποδόσφαιρο.........τί νά πούμε.....????????????
    Μήπως είδες κανέναν σοβαρό σέ αύτό τό χώρο.....????????????
    Έχω τήν έντύπωση πώς έδώ .....ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ...................
    Τί νά άπαντούσα δηλαδή στό iriniaa μονομαχούμε..??????
    Άφού μέ βλέπουν οί δικοί μου μπροστά στόν ύπολογιστή νά χαζογελάω καί τρελλαίνονται...!!!!

Πές μου τό ναί καί δέν θά σέ ξαναενοχλήσω...........ΑΛΛΑ........άν μέ δέχεσαι μή
    μού ζητάς ........ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΤΥΛ...........μέ σκοτώνεις.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσε με τώρα είμαι καί πονεμένος.......ήθελα νάξερα ρέ πούστη πού πήγαν αύτά τά 16 μύρρια
    μή βάλω καί τά σημερινά......!!!!!!!!!
    Λοιπόν άπό σήμερα ΑΕΚ τής καρδιάς............έρασιτεχνική πυγμαχία καί ποδηλασία.....!!!!!!!!!

ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ
    ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ........

ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ.........
    ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.......

ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ.........
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ.......!!!!!!!!!!!

Καλό βράδυ.....

KAΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ.............

Είμαστε δυό άνθρωποι μέ διαφορετική κουλτούρα.........έπόμενο λοιπόν είναι
    νά έχουμε ίσως καί διαφορετική άποψη γιά τό τί σημαίνει......ΧΙΟΥΜΟΡ.......

Μήν ξεχνάς ότι έχω καί τά διπλά χρόνια άπό σένα......άλλο στύλ, άλλη παιδεία...
    πονεμένες έποχές,στερημένοι άνθρωποι, όχι σάν καί σάς πού τάχετε όλα....
    ΠΟΥ ΓΑΜΗΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ..............γιά νά τάχετε έσείς..........
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΦΥΣΙΚΑ.............ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ..........
    καί σάς κακομάθαμε.....!!!!!!!!!!!
    ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑΣ............ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ.......!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ..........άν θές καί τόχεις άνάγκη γιά τό πρεστίζ σου, γιά τό image σου βρέ παιδί μου
    πού λέτε έσείς οί νέοι νά σού ζητήσω καί ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.........άφού δέν σέ κάλυψε
    τό κατ΄ίδίαν.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άλλά μή μού ζητάς σέ παρακαλώ νά άπαντήσω στά έπιχειρήματα σου όπως λές.........
    Πολλές φορές, πάντα κατά τήν άποψη μου ......ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.........όπότε
    τί νά κάνω ό καημένος τό ρίχνω στήν πλάκα........
    Έξάλλου έσείς μέ συμβουλεύσατε νά χαλαρώσω......!!!!!!!!!!!!!
    Άμα μιλάμε γιά μηχανές, γιά πολιτική, κ.λ.π. νά κάνουμε σοβαρή κουβέντα.........
    Όταν μιλάμε γιά ποδόσφαιρο.........τί νά πούμε.....????????????
    Μήπως είδες κανέναν σοβαρό σέ αύτό τό χώρο.....????????????
    Έχω τήν έντύπωση πώς έδώ .....ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ...................
    Τί νά άπαντούσα δηλαδή στό iriniaa μονομαχούμε..??????
    Άφού μέ βλέπουν οί δικοί μου μπροστά στόν ύπολογιστή νά χαζογελάω καί τρελλαίνονται...!!!!

Πές μου τό ναί καί δέν θά σέ ξαναενοχλήσω...........ΑΛΛΑ........άν μέ δέχεσαι μή
    μού ζητάς ........ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΤΥΛ...........μέ σκοτώνεις.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσε με τώρα είμαι καί πονεμένος.......ήθελα νάξερα ρέ πούστη πού πήγαν αύτά τά 16 μύρρια
    μή βάλω καί τά σημερινά......!!!!!!!!!
    Λοιπόν άπό σήμερα ΑΕΚ τής καρδιάς............έρασιτεχνική πυγμαχία καί ποδηλασία.....!!!!!!!!!

ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ
    ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ........

ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ.........
    ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.......

ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ.........
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ.......!!!!!!!!!!!

Καλό βράδυ.....
    δε θα ξαναμπω σε αντιπαραθεση για τη γενια μου και τη γενια σου....οπως δεν εβγαζες και εσυ ακρη με τη γενια του πατερα σου ετσι δε θα βγαλω και εγω μαζι σου.τουλαχιστον οχι απο εδω.
    κατα τα αλλα...
    δε κουραστηκες ρε παιδι μου να τα γραφεις ολα αυτα εδω???
    αρκουσε να μου πεις κανω πλακα ρε!και θα τελειωνε.
    τελος παντων.
    εγω αυτο που σου ειπα μαλλον δεν το καταλαβες

να το ξαναπω λοιπον...
    προτιμω να μου πεις για τον ολυμπιακο μου και τον πειραια μου παρα να με χαρακτηρισεις ως μικρο μπους,κλιντον,παπαδοπουλο κλπ....δε σου λεω να αλλαξεις στυλ!!!!σου λεω να μη προσωποποιεις τη διαμαχη γιατι εφοσον προσωποποιεις το πραγμα (εστω στην πλακα...μεσω φορουμ δεν γινεται απολυτα αντιληπτο) θα ανασυρω το θρεντακι μονομαχουμε ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ....ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!!

κατα τα αλλα φαε μια παστα σοκολατινα να πανε κατω τα φαρμακια!!!

υγ:δεν τιθετε θεμα πρεστιζ!!!

υγ2:δεν γαμιεται μωρε.............σας συγχωρουμε.σκατα τα κανατε αλλα σας αγαπαμε.

Παλαιό μέλος
    δε θα ξαναμπω σε αντιπαραθεση για τη γενια μου και τη γενια σου....οπως δεν εβγαζες και εσυ ακρη με τη γενια του πατερα σου ετσι δε θα βγαλω και εγω μαζι σου.τουλαχιστον οχι απο εδω.
    κατα τα αλλα...
    δε κουραστηκες ρε παιδι μου να τα γραφεις ολα αυτα εδω???
    αρκουσε να μου πεις κανω πλακα ρε!και θα τελειωνε.
    τελος παντων.
    εγω αυτο που σου ειπα μαλλον δεν το καταλαβες

να το ξαναπω λοιπον...
    προτιμω να μου πεις για τον ολυμπιακο μου και τον πειραια μου παρα να με χαρακτηρισεις ως μικρο μπους,κλιντον,παπαδοπουλο κλπ....δε σου λεω να αλλαξεις στυλ!!!!σου λεω να μη προσωποποιεις τη διαμαχη γιατι εφοσον προσωποποιεις το πραγμα (εστω στην πλακα...μεσω φορουμ δεν γινεται απολυτα αντιληπτο) θα ανασυρω το θρεντακι μονομαχουμε ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ....ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!!

κατα τα αλλα φαε μια παστα σοκολατινα να πανε κατω τα φαρμακια!!!

υγ:δεν τιθετε θεμα πρεστιζ!!!

υγ2:δεν γαμιεται μωρε.............σας συγχωρουμε.σκατα τα κανατε αλλα σας αγαπαμε.

TEΛΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ................Η.....................ΟΧΙ...????

Άντε καί σάς παραδίδουμε τήν Έλλάδα νά τή σώσετε ..............μιά καί τά κάναμε έμείς σκατά...!!!
    Έτσι κι άλλιώς κουρασμένα παλικάρια είμαστε πιά.....!!!!!!!!!!

Άλλος κουράστηκε,άλλος βαρέθηκε, άλλος τά .....ΑΡΠΑΞΕ....[πολλοί πουλήθηκαν πολύ φτηνά]....
    τί σημασία έχει .........
    Γιά ένα όμως σάς κλαίω..................

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.............έστω νά παλέψετε γιά άξίες καί ίδανικά...
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δέν είστε μόνο ή γενιά τού φραπέ καί τού .....ΠΟΥΡΚΟΥΑ.......άλλά είστε σπόροι τού καφέ
    πού άλλέθεστε......!!!!!!!!!!!!!!
    Εύχομαι τά παιδιά σας καί τά έγγόνια μου νά μή ζήσουν ήμέρες....ΟΡΓΟΥΕΛ.......
    ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ......

Άλλά πάλι άν δέν έχεις φάει γιαρμά μέ χνούδι, πού νά ξέρεις πώς ήταν, καί πώς νά συγκρίνεις..??

Γιαυτό καβάλλα τό fazer καί όσο είναι άκόμα καιρός.............ΖΗΣΕ........

TEΛΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ................Η.....................ΟΧΙ...????

Άντε καί σάς παραδίδουμε τήν Έλλάδα νά τή σώσετε ..............μιά καί τά κάναμε έμείς σκατά...!!!
    Έτσι κι άλλιώς κουρασμένα παλικάρια είμαστε πιά.....!!!!!!!!!!

Άλλος κουράστηκε,άλλος βαρέθηκε, άλλος τά .....ΑΡΠΑΞΕ....[πολλοί πουλήθηκαν πολύ φτηνά]....
    τί σημασία έχει .........
    Γιά ένα όμως σάς κλαίω..................

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.............έστω νά παλέψετε γιά άξίες καί ίδανικά...
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δέν είστε μόνο ή γενιά τού φραπέ καί τού .....ΠΟΥΡΚΟΥΑ.......άλλά είστε σπόροι τού καφέ
    πού άλλέθεστε......!!!!!!!!!!!!!!
    Εύχομαι τά παιδιά σας καί τά έγγόνια μου νά μή ζήσουν ήμέρες....ΟΡΓΟΥΕΛ.......
    ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ......

Άλλά πάλι άν δέν έχεις φάει γιαρμά μέ χνούδι, πού νά ξέρεις πώς ήταν, καί πώς νά συγκρίνεις..??

Γιαυτό καβάλλα τό fazer καί όσο είναι άκόμα καιρός.............ΖΗΣΕ........

ρε θα με στειλει στο φρενοκομειο αυτος!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    KAI TΩΡΑ..............Ο........ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ........!!!!!!!!

Ότι καί νά γίνει σέ αύτό τό ντέρμπυ,ή ΑΕΚ.............έδειξε ότι είναι...........
    ΝΑΙ.............μικρή όμάδα.......!!!!!!!!!!!!!!!

Καί δυστυχώς ό Νικολαίδης ήταν ..........ΤΡΑΓΙΚΟΣ..........στήν συνέντευξη
    καί δέν ξέρω .....ΤΙ......βγήκε νά μπαλλώσει δύο μέρες πρίν τό ντέρμπυ....!!!!!!!!

Νά μάς τά ξαναπάρει θέλησε...???
    Νά μαζέψει κορόιδα θέλησε..????

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.............πολύ πιό άξιοπρεπής στήν Εύρώπη.....!!!!!!!!!!!!
    ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ........!!!!!!!!!!!!

Άκουσα τούς δημοσιογράφους νά τόν στριμώχνουν καί τά αύτάκια μου
    πήραν άπίθανες άπαντήσεις.........!!!!!!!!!!!
    Γιά άνθρώπους πού κάνουν τό κέφι τους,καί ....ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ......
    νά κερδίσουν άπό τήν ΑΕΚ,πού άγαπάνε αύτό πού κάνουν........!!!!!!!!
    Καί πώς όλα τά λεφτά πού βγάζουν πώς θά τά έπενδύουν στήν όμάδα.....!!!!!!!

7,2 έκατομμύρια είπε πώς ήταν τά συμβόλαια τών παικτών φέτος.....!!!!!!!!!
    Καί όταν τού ζητήθηκαν λεπτομέρειες είπε........ό προυπολογισμός μας
    είναι όλόκληρο βιβλίο καί δέν είναι τής στιγμής.....!!!!!!!!!!!!!!!

Δήλωσε πώς ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.........ένα κύπελλο Ούέφα ούτε μέ 10 τίτλους
    στήν Έλλάδα.....!!!!!!!!!!
    ΑΝΕΚΔΟΤΟ........?????????????????????????????????????????????
    Γιαυτό έμεινε ή μισή όμάδα έξω...??????????????????????????????

Γιαυτό πήγαμε μέ κατεβασμένα χέρια τήν Τετάρτη..????????????????????

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΝΤΕΜΗ..................................

ΟΥΤΕ ΓΙΝΑΜΕ...................ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ....................ΓΑΥΡΟΙ...........

ΠΟΤΕ....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΕΖΩ...............καί τό ντέρμπυ καί τή 2η θέση.................
    Καί δέν μέ νοιάζει.................τό άν θά ξαναεπενδύσετε..............ΕΣΕΙΣ..........
    τά έπόμενα 16 μύρρια............
    ΟΠΩΣ.........ΦΕΤΟΣ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η σταση πολλων φιλων της αεκ μου θυμηζει τη σταση πολλων δικων μας επι εποχης ΓΚΟΥΜΟΜΠΑΣΙΝΑΔΩΝΝ LOOSERS...........μια ομαδα ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ που λογο της αμφισβητησης διαλυθηκε πολυ πριν της ωρας της!!!!!!!!!!!!!!!!!

που ηταν η αεκ πριν 3 χρονια και που ειναι τωρα?εχει κανει αλματα μπροστα?????????εχει η δεν εχει, ανοδικη πορεια?????

μα καλα!!! υπαρχει ανθρωπος που πιστευει πως ο ντεμης βαζει το χρημα πανω απ την ομαδα?????

ξεχνατε οτι ο ντεμης προτημησε να παει στην αεκ με πολυ λιγοτερα αντι στο γαυρο??????
    ξεχνατε οτι απ τα 23 του χρονια αρνηθηκε ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ για χαρη της αεκ?????
    αν δεν αγαπουσε τοσο την αεκ ο ντεμης, θα μπορουσε να εχει βγαλει τα 10πλασια χρηματα απ οτι εβγαλε στην αεκ!!!!!!!!

ο ανθρωπος ακομα κλεινει τρυπες!!!!!!!!!!!!
    ντε και καλα να φερει παικτη ακριβο, και να του βγει κανας ντανυ, μπισκαν, κονσεισαο και μετα παλι φτου και απ την αρχη!!!!!θα παρει παικτη οταν βρει σε τιμη/αξια αναλογη του μπατζετ!
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ δεν ειναι υποχρεωμενος να αναλυσει τον προυπολογισμο της ομαδας στους δημοσιογραφους.........δεν ειναι αλλωστε και λογιστης.......μηπως το εκανε ποτε καποιος αλλος προεδρος?

ΟΥΕΦΑ θελει περισσοτερο απο πρωταθλημα απλα η ομαδα ΔΕΝ ειναι ακομα ετοιμη για κατακτηση ευρωπαικου τιτλου........και σου λεει, ας παω για δευτερη θεση, να βελτιωσω ακομα περισσοτερο τα οικονομικα........και σιγα σιγα να ανεβουμε περισσοτερο ως ομαδα!(αν και με την παρι η αεκ επρεπε να δωσει περισσοτερη βαση στο παιχνιδι)

φταιει αυτος για το γηπεδο, οταν οι ιδιοι οι φιλαδελφειοτες στηριζουν δημαρχους που ειναι κατα του γηπεδου??????????????
    ο κοντος που ειναι δημαρχος τωρα, προεκλογικα ειχε ως σημαια ΟΧΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!μην τυχων και φυγει η πιατσα απο τα μαγαζια της δεκελειας!!!!!

μηπως ο μελλισανιδης δεν ειναι λαμογιο????αυτος και αν παει για τα λεφτα!!!!!!!!!!
    πριν μερικα χρονια, ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ σκεφτοταν να πουλησει τον ερασιτεχνη ΠΑΟ και ο ΑΕΚΤΖΗΣ μελλισανιδης ηταν ο πρωτος που ενδιαφερθηκε!!!!
    ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ ομως, του ειπε πως δεν δινει την ΚΑΕ ΠΑΟ σε μη παναθηναικο!!!

βγαζει γλωσσα και η ερασιτεχνης ΑΕΚ τωρα!!!!!που ηταν η ερασιτεχης ΑΕΚ οταν ΕΡΙΧΝΕ ο γρανιτσας το γηπεδο?????????????

ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ....................
    τωρα ηρθε ενας ανθρωπος ικανος που πραγματικα αγαπαει την ομαδα {Ο ΝΤΕΜΗΣ}............... και πανε να τον ριξουν!!!!

ΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    μα καλα!!! υπαρχει ανθρωπος που πιστευει πως ο ντεμης βαζει το χρημα πανω απ την ομαδα?????

ξεχνατε οτι ο ντεμης προτημησε να παει στην αεκ με πολυ λιγοτερα αντι στο γαυρο??????
    ξεχνατε οτι απ τα 23 του χρονια αρνηθηκε ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ για χαρη της αεκ?????
    αν δεν αγαπουσε τοσο την αεκ ο ντεμης, θα μπορουσε να εχει βγαλει τα 10πλασια χρηματα απ οτι εβγαλε στην αεκ!!!!!!!!

μη ξεχνας ομως οτι ο ντεμης ενω συμπορευονταν με την original απο τοτε που επιασε τον παπα απο τα @@ (προεδριλικι εννοω), με τη σταση του προδωσε αυτους με τους οποιους ηταν καποτε μαζι!!!
    θελω να πω οτι τα πραγματα αλλαζουν αναλογα με το συμφερον.αν ημουνα αεκτζης θα ημουνα με τη πλευρα της original, οπως τωρα που ειμαι γαυρος ειμαι εναντια στις τακτικες του κοκκαλη.

φιλικα

μη ξεχνας ομως οτι ο ντεμης ενω συμπορευονταν με την original απο τοτε που επιασε τον παπα απο τα @@ (προεδριλικι εννοω), με τη σταση του προδωσε αυτους με τους οποιους ηταν καποτε μαζι!!!
    θελω να πω οτι τα πραγματα αλλαζουν αναλογα με το συμφερον.αν ημουνα αεκτζης θα ημουνα με τη πλευρα της original, οπως τωρα που ειμαι γαυρος ειμαι εναντια στις τακτικες του κοκκαλη.

φιλικα

σωστα
    τα πραγματα αλλαζουν αναλογα με το συμφερον........και ο ντεμης επελεξε το συμφερον της ΑΕΚ!!!!!
    γι αυτο δεν εκανε τους original αυληκους!

το μοντελο ομαδας του ντεμη δυστηχως αντιτιθεται στη βια........τι να κανουμε???γι αυτο κοβει και καμια 20.000 διαρκειας.

μην ξεχνας και συ καλε φιλε trooper οτι πολλοι οργανωμενοι φευγουν απ το γηπεδο χωρις να ξερουν το τελικο αποτελεσμα!!!!!
    σαν πολυ, μας εχουν ζαλησει Τ ΑΡΧΙΔΙΑ οι οργανωμενοι ΠΟΛΛΩΝ ομαδων με τα καπριτσια τους!!!!
    κ εγω καποτε οργανωμενος ημουν, αλλα πλεον αγαπαω μονο το ποδοσφαιρο!

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΑΠΟ
    ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
    και
    ΕΛΕΙΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

υ.γ: και φυσικα....... nothink personal my friend

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    σωστα
    τα πραγματα αλλαζουν αναλογα με το συμφερον........και ο ντεμης επελεξε το συμφερον της ΑΕΚ!!!!!

το μοντελο ομαδας του ντεμη δυστηχως αντιτιθεται στη βια........τι να κανουμε???γι αυτο κοβει και καμια 20.000 διαρκειας.

και

ναι βρε αγορινα....

οταν ο ντεμης ηταν παικτης και ηταν ''ορκιζμενος orginal'' δεν ηξερε περι οργανομενων στρατων και hooligans...

τωρα που εγινε προεδρος τους ανακαλυψε....

για το τελευταιο +1....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    ναι βρε αγορινα....

οταν ο ντεμης ηταν παικτης και ηταν ''ορκιζμενος orginal'' δεν ηξερε περι οργανομενων στρατων και hooligans...

τωρα που εγινε προεδρος τους ανακαλυψε....

για το τελευταιο +1....
    βρε αγορινα, (οπως λες)
    και ο κωνσταντινου oρκισμενος βαζελος ηταν!

τελος παντων
    ο ντεμης εξηγησε στους original..........παιδια ειμαι μαζι σας αλλα οχι επισοδεια, για να φερουμε τον κοσμο ΟΛΟ στο γηπεδο για το καλο της ομαδας!

οι original ομως (οπως ολοι οι οργανωμενοι) αποδιοργανωνονται οταν ΠΙΝΟΥΝ, και κανουν και μαλακιες.......και με τις μαλακιες βλαπτουν την ομαδα!

ο ντεμης περιμενε μεγαλυτερη στηριξη απο τους οργανωμενους!
    δεν φταιει αυτος για αυτη τη ρηξη!

σωστα

μην ξεχνας και συ καλε φιλε trooper οτι πολλοι οργανωμενοι φευγουν απ το γηπεδο χωρις να ξερουν το τελικο αποτελεσμα!!!!!
    σαν πολυ, μας εχουν ζαλησει Τ ΑΡΧΙΔΙΑ οι οργανωμενοι ΠΟΛΛΩΝ ομαδων με τα καπριτσια τους!!!!
    κ εγω καποτε οργανωμενος ημουν, αλλα πλεον αγαπαω μονο το ποδοσφαιρο!

και

οτι ειχα να πω το ειπε ο σπορακιας.
    συμφωνω ρε συ αλλα σαμπως αργα να θυμηθηκε οτι δε χρειαζεται τα χουλιγκανια της original.
    να λεμε του στραβου το δικιο...ο τυπος το παιξε εξυπνα πανω στις πλατες των αρρωστων αεκτσιδων.βγηκε επανω και τους εκοψε τα αρχιδια.
    δλδ σε κανω παρεα μεχρι να αποκομισω αυτο που θελω και μετα σε πεταω σα στημενη λεμονοκουπα και δινω και στους μπατσους αυτους που παλια ετρεχα να πανυγυρισω μαζι τους στα καγκελα και ενω τοτε ο τροχανας και οποιος αλλος ητανε αρχιδι και ηθελε το κακο της αεκ οι οριτζιναλ επρεπε να εχουνε λογο στα της αεκ.τωρα ...φιμωμα και ειμαι ο θεος!!!
    οχι φιλε!!!δε παει ετσι!!!

οτι ειχα να πω το ειπε ο σπορακιας.
    συμφωνω ρε συ αλλα σαμπως αργα να θυμηθηκε οτι δε χρειαζεται τα χουλιγκανια της original.
    να λεμε του στραβου το δικιο...ο τυπος το παιξε εξυπνα πανω στις πλατες των αρρωστων αεκτσιδων.βγηκε επανω και τους εκοψε τα αρχιδια.
    δλδ σε κανω παρεα μεχρι να αποκομισω αυτο που θελω και μετα σε πεταω σα στημενη λεμονοκουπα και δινω και στους μπατσους αυτους που παλια ετρεχα να πανυγυρισω μαζι τους στα καγκελα και ενω τοτε ο τροχανας και οποιος αλλος ητανε αρχιδι και ηθελε το κακο της αεκ οι οριτζιναλ επρεπε να εχουνε λογο στα της αεκ.τωρα ...φιμωμα και ειμαι ο θεος!!!
    οχι φιλε!!!δε παει ετσι!!!

οχι ρε trooper!!!!!!!!

με κανεις παρεα
    παιρνεις αυτο που εχω τη δυναμη να σου προσφερω
    αναλλαμβανεις της ευθυνες και αξιωματα που σε βοηθησα να παρεις

οταν εγω ομως παω να γαμησω αυτο που εσυ δημιουργεις
    με προειδοποιεις
    και αν εγω συνεχισω να κανω μαλακιες
    με γραφεις στ αρχιδια σου

αυτο εκανε ο ντεμης!!!

τι πρεπει να γινει δηλαδη???
    επηδη τον στηριξαν πρεπει να τους αφησει να κανουν οτι γουσταρουν?????

αν η original αγαπαει την ΑΕΚ και θελει γηπεδο στην φιλαδελφεια ας παει να αντιτεθει στους φιλαδελφειοτες που ΔΕΝ στηριζουν την ΑΕΚ.......αντι να δημιουργει τριβες στην ομαδα!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2005, 16:43
  5. Πιος θα παρει το πρωταθλημα στα MotoGP