Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: ΑΓΩΡΑ Cb400

Όχι ρε γαμωτο...δεν ήξερα οτι δεν σε καλύπτει το δίπλωμα,μάλλον έχω μείνει λίγο πίσω...αλλά αφού είναι έτσι πάρε κάτι που να σε καλύπτει.Μην βρεις κανά μπελά και δεν φταις κιόλας.Όσα παραπάνω αλόγάκια σε καλύπτει το δίπλωμα,τόσα να πάρεις και καλές βόλτες να'χεις!Και ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα,μην τρελαίνεσαι

τρομοκρατης .... Το avatar του/της babishondakias
    Η πικρη αληθεια ειναι οτι δε με καλυπτει. Ας μη λεμε μ@λ@κιες.
    Και ερχομαι και λεω τωρα εγω.
    Πως να κοιταξω ρε παιδια αλλο μηχανακι αφου απ την στιγμη που ειδα το cb δακι
    δε μπορω να το βγαλω απ το μυαλο μου.
    Θα πειτε τωρα τη μ@λ@κιες λεει το σκατο που δε του φτανει ενα 250 και μου θελει και 400 αλλα τη να κανω?

Σιγουρα καποιοι εχετε βρεθει στη θεση μου.
    να εχετε κολισει με ενα μηχανακι.

ας πιουμε και καμια μπηριτσα να ξεχασουμε τον καιμο μας

ευτυχως που δεν ειδες το R1 τι θα καναμε τοτε?
    ''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
    Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''

εάν όπως λές δεν εχεις ξανακαβαλήσει μηχανή μην πάρεις το cb.

είναι και εμένα ένα από τα αγαπημένα μου μηχανάκια, είναι όμορφο αξιόπιστο και πολά άλλα.

αλλά εάν είσαι πρωτάρης έχε υπ όψη σου οτι με ένα μηχανάκι σχετικά "βαρύ"
    (σε σχέση με τα 250αρια) και με όχι λιγα άλογα θα πρέπει να έσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.

στο λέω απο ιδια πείρα. κάποια στιγμή θα βρεθείς να πηγαίνεις με 120-140 χλμ μέσα στην πόλη χωρίς να ξέρεις ακόμα πόσα μετρσ χρειάζονται για να σταματήσεις.
    ( το γκάζι είναι πιό εύκολο απο το φρένο ως γνωστόν).

πρέπει πρώτα να αποκτήσεις την αίσθηση της ταχύτητας και της συμπεριφοράς των μοτο, χωρίς να μπορέις να πιάσεις πολλά χλμ ετσι ωστε αν κάνεις μλκ να τη γλυτώσεις.

καλύτερα να πάρεις ένα 250 street ή ακόμα καλύτερα on-off 250 (DR , BAJA kai σχετικά
    ωστε να μάθεις λίγο και μετά πάρε ένα μεγαλύτερο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikforos

εάν όπως λές δεν εχεις ξανακαβαλήσει μηχανή μην πάρεις το cb.
    τα παραλές λίγο

πρώτο μου μηχανάκι ήταν (και παραμένει) το cb400sf

(πριν αυτό, μόνο ποδήλατο είχα καβαλήσει)

το σεβάστηκα, ήξερα καλά πόσο αρχάριος ήμουν, και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα

εξάλλου σ' αυτό έμαθα με το δάσκαλο! (μεγάλο πλεονέκτημα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    τα παραλές λίγο

πρώτο μου μηχανάκι ήταν (και παραμένει) το cb400sf

(πριν αυτό, μόνο ποδήλατο είχα καβαλήσει)

το σεβάστηκα, ήξερα καλά πόσο αρχάριος ήμουν, και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα

εξάλλου σ' αυτό έμαθα με το δάσκαλο! (μεγάλο πλεονέκτημα)
    ποσο χρονων εισουν τοτε?

βασικη παραμετρος
    ''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
    Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''

ταξιδιαρικο μελος Το avatar του/της XR_125L
    κ εγω ειμαι στιν ιδια κατασταση με εσενα αδελφε!
    Oι μοτοσικλέτες είναι μόνο για όσους βλέπουν μόνο το μέλλον κ ξεχνάν το άσχημο παρελθόν, γι αυτό δεν έχουν όπισθεν!!

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    αν εισαι 18 μπορεις να βγαλεις μονο για 125,ετσι δεν ειναι?
    καλο θα ηταν να ξεκινουσες με ενα 125 υπαρχουν αρκετα αν ψαξεις.
    ειναι πολλα τα 50+ αλογα για να ειναι το πρωτο σου μηχανημα,αν εισαι γκαζακιας οπως και να'χει
    μπορεις να βρεις καποιο δυχρονο 125(αν σε ενδιαφερει)
    με το cb δεν θα εχεις τοσο μεγαλο προβλημα με τα γκαζια του,οσο με το βαρος του κ με το τημονι.προτιμησε ενα πιο ελαφρυ μηχανημα για αρχη, και οσο για το cb θα ερθει η ωρα που θα το παρεις.

to pragma exei ws e3hs..mia pou eisai 18 ena kai mono diplwma mporeis na vglaeis gia moto..auto se kalyptei gia mhxanh mexri 33aloga h 25 kW h 0,16kW/kg..Toutestin an e3airesoume ta papia kai ta scooter apo mhxanes mporeis na pareis ena opoiodhpote pseudoenduro (vlepe ttr,dr,klx,tracker,dt125,dt200 ktl,ktl) panta mexri 250cc ,mhxanakia eukolodhghta arketa ropata kai arketa volika gia to megethos sou me megalytero atou tous tis fthines toumpes kai th fthinh synthrhsh...apo kei kai pera mporeis na pareis ena street typou cbf250,cbr125 h ena on-off typou varadero125 mhxanakia pou den tha synistousa giati enw einai eukolodhghta kai e3isou fthna se synthrhsh ston paragonta kostos ptwshs einai arketa akrivotera logw diaforwn plastikwn alla ysteroun kai ston paragonta epidoseis logw au3hmenou varous kai eleipsh ipodynamhs kinhthra...a!nomizw oti to diplwma se kalyptei akoma kai gia xt400 mhxanaki pou den tha agoraza proswpika...auta.....

apo kei kai pera peri ore3ews kolokythopita!kales voltes!

p.s.tha sou synistousa na pareis kapoio apo ta proanaferthenta mia pou xwris diplwma kamia asfaleia den se kalyptei se periptwsh atyxhmatos(koufia h wra).ki afou exeis apokthsei dieth empeiria sta pio 'eukola' mhxanakia me mia eukolh diadikasia kai plhrwnontas mono ena paravolo anavathmizeis to diplwma sou se aperioristou kyvismou xwris na epane3etasteis!
    laspwmeno na nai ki oti na nai..!

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Φίλε μου πάρε ενα μεχαχειρισμένο σε καλή κατάσταση ή ενα καινουργιο αν θές που όμως να σε ΚΑΛΫΠΤΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ειναι μεγάλη παραμετρος.
    Δεν θα σε καλύπτει η ασφάλεια και θα τρέχεις χωρίς λόγο!
    Ετσι και εγω ήμουν στην θέση σου πριν 3 χρόνια!Δεν ηθελα παπί ,ούτε σκούτερ .κατέληξα λοιπόν στο cbf επειδή μου αρέσουν πολύ οι στρογγυλο φάναρες μηχανές! Θα το κρατήσεις άνετα για 2 χρόνια και μετά είτε πέρνεις το 400αρι είτε οποιο άλλο θες!(Μετα απο 2 χρόνια το A1 γινεται απεριορίστων κυβικών)
    Απλά κάνε υπομονη όπως πολλα παιδια απο εδω μέσα...γιατι θα εχεις αργότερα προβλήματα

Φιλικά
    Μανώλης

τρομοκρατης .... Το avatar του/της babishondakias
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!!!

Καταρχην παιδια ειτε enduro ειτε διχρονο τα έχω απόκλεισει.

Το μηχανάκη που θα πάρω θα το έχω για βάσικο μέσο μετακίνησης ( δηλάδη παντού και πάντα θα είμαι με το μηχανάκη).

Βασικοί λόγοι που θέλω 400αρι είναι οι εξής :

Θα κάνω καθημερίνα αρκέτα χιλιόμετρα (τα πέρισσοτερα εκτός πόλης)

Απ τους βασικότερους λόγους είναι το ότι θα πηγαίνω σύχνα ταξίδια εώς και 250 χλμ. (πράγμα λίγο δύσκολο με το 125αρι ή το 250αρι.)

Αλλος λόγος είναι ότι θα το κράτισω 3-4 xronia. (βασίκος λόγως νόμιζω).

Θα ηταν όλα κάλα αν δεν ήτανε αυτό το ρημάδι το κολοδίπλομα
    που δε καλίπτει 50 άλογα.

Λοιπόν

δε λέω ότι είναι λίγα 50 άλογα και ότι τα κούμαντάρω για πλάκα και ότι θα είμαι οδηγάρας ............ σε κάμια πέριπτωση.

Αλλα απ την αλλη το σκεφτόμαι καλά και λέω.
    Αν θα φοράω πάντα κράνος και καλο εξοπλίσμο και έχω τα πάντα στο μηχανάκη ( φλας, καθρεπτες κτλ) δε πίστεύω να με γράψει.

2 χρόνια είναι αύτα, με μέγαλη πρόσοχη και χώρις μάλακιες ένοείτε........ θα πέρασουνε.

Πληροφοριακά σου λέω οτι με το Cbf 250 εχω γύρίσει την Πελλοπόνησο
    Μην τα υποτιμάς τόσο...εγω πιστεύω οτι θα σε υπέρ καλύψουν τα 250cc!!!

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Σωστος ο φιλος,και εγω με NSR125(διχρονο)εχω γυρισει ολη την πελλοπονησο.εχουν παραπανω αντοχες τα 125-250 απο'σο νωμιζεις,αλλα σε βλεπω πορομενο με το 400αρι οποτε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από babishondakias
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!!!

Καταρχην παιδια ειτε enduro ειτε διχρονο τα έχω απόκλεισει.

Το μηχανάκη που θα πάρω θα το έχω για βάσικο μέσο μετακίνησης ( δηλάδη παντού και πάντα θα είμαι με το μηχανάκη).

Βασικοί λόγοι που θέλω 400αρι είναι οι εξής :

Θα κάνω καθημερίνα αρκέτα χιλιόμετρα (τα πέρισσοτερα εκτός πόλης)

Απ τους βασικότερους λόγους είναι το ότι θα πηγαίνω σύχνα ταξίδια εώς και 250 χλμ. (πράγμα λίγο δύσκολο με το 125αρι ή το 250αρι.)

Αλλος λόγος είναι ότι θα το κράτισω 3-4 xronia. (βασίκος λόγως νόμιζω).

Θα ηταν όλα κάλα αν δεν ήτανε αυτό το ρημάδι το κολοδίπλομα
    που δε καλίπτει 50 άλογα.

Λοιπόν

δε λέω ότι είναι λίγα 50 άλογα και ότι τα κούμαντάρω για πλάκα και ότι θα είμαι οδηγάρας ............ σε κάμια πέριπτωση.

Αλλα απ την αλλη το σκεφτόμαι καλά και λέω.
    Αν θα φοράω πάντα κράνος και καλο εξοπλίσμο και έχω τα πάντα στο μηχανάκη ( φλας, καθρεπτες κτλ) δε πίστεύω να με γράψει.

2 χρόνια είναι αύτα, με μέγαλη πρόσοχη και χώρις μάλακιες ένοείτε........ θα πέρασουνε.

:a24:και αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του ,λεμε τωρα και εμπλακεις σε δυστυχημα με θανατο (ολα ειναι στη ζωη ειδικα με 2 ροδες) τοτε εκτος απο τις τυψεις λογω μαλακιας:a31: και συμβαντος -δε σου φτανουν 2 χρονια αγριο σεξ με τον Ορεστη τον σουγια
    αφου ουτε διπλωμα θα παιζει ουτε ασφαλεια πραγματικη

Όντως μαλακια να τρέχεις ρε παλικάρι στα καλά καθούμενα!
    Και οπως εχουμε ξαναπει δεν ειναι το μέσον αλλα ο ανθρωπος!
    αμα εχεις ορεξη και καβλα με πάπι ο αλλος εκανε Χανια-Ξανθη!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CB400 - Χρώματα 2005
    από SF στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2005, 14:14
  2. Ψαχνω Cb400 μαύρο!!!
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 12:44
  3. cb400 SuperFour
    από sloumos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket