Σελίδα 26 από 54 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526272829303136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 810

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    οχι ρε trooper!!!!!!!!

με κανεις παρεα
    παιρνεις αυτο που εχω τη δυναμη να σου προσφερω
    αναλλαμβανεις της ευθυνες και αξιωματα που σε βοηθησα να παρεις

οταν εγω ομως παω να γαμησω αυτο που εσυ δημιουργεις
    με προειδοποιεις
    και αν εγω συνεχισω να κανω μαλακιες
    με γραφεις στ αρχιδια σου

αυτο εκανε ο ντεμης!!!

τι πρεπει να γινει δηλαδη???
    επηδη τον στηριξαν πρεπει να τους αφησει να κανουν οτι γουσταρουν?????

αν η original αγαπαει την ΑΕΚ και θελει γηπεδο στην φιλαδελφεια ας παει να αντιτεθει στους φιλαδελφειοτες που ΔΕΝ στηριζουν την ΑΕΚ.......αντι να δημιουργει τριβες στην ομαδα!!!!
    δεν ειναι ετσι φιλε μου...καποτε ητανε ενθερμος και τωρα ειναι χαρτογιακας ο μαλακας τους.ε αυτο ειναι προδοσια.
    οπως και να χει και επειδη ειμαστε στις διαμαχες.......................

ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δεν ειναι ετσι φιλε μου...καποτε ητανε ενθερμος και τωρα ειναι χαρτογιακας ο μαλακας τους.ε αυτο ειναι προδοσια.
    οπως και να χει και επειδη ειμαστε στις διαμαχες.......................

ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ!!!!

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    βρε αγορινα, (οπως λες)
    και ο κωνσταντινου oρκισμενος βαζελος ηταν!

τελος παντων
    ο ντεμης εξηγησε στους original..........παιδια ειμαι μαζι σας αλλα οχι επισοδεια, για να φερουμε τον κοσμο ΟΛΟ στο γηπεδο για το καλο της ομαδας!

οι original ομως (οπως ολοι οι οργανωμενοι) αποδιοργανωνονται οταν ΠΙΝΟΥΝ, και κανουν και μαλακιες.......και με τις μαλακιες βλαπτουν την ομαδα!

ο ντεμης περιμενε μεγαλυτερη στηριξη απο τους οργανωμενους!
    δεν φταιει αυτος για αυτη τη ρηξη!

εγω δεν ειμαι υπερ των hooligan...

αν και ειμαι οργανωμενος και ο ιδιος απο μικρος σε εναν απο τον πιο ''καλο'' συνδεσμο του ολυμπιακου οταν κανουν ''χοντραδες'' τα μαλακισμενα τους τα χωνω αγρια....

εγω ναι ειμαι υπερ των οργανωμενων αλλα μεχρι ενα σημειο....πες μου ποιος απο τους καναπεδακηδες και λαικους θα παει εκτος να υποστηριξει την ομαδα...???

που ηταν ολοι αυτοι με τον πουθεναικο με βροχη στο κυπελο στην πρωτη φαση...εεε..??σπιτια τους ηταν ...μονο οι οργανωμενοι ηταν στο γηπεδο....

αντε οι παλιο σκατο μαλακες ...τους πειραξαν οι οργανωμενοι...

τεσπα αυτο ειναι αλλο θεμα συζητησης.....

το θεμα ειναι οτι ο ντεμης οταν ηταν παικτης δεν ηταν και τοσο εναντιον των hooligans ... μη πω οτι ηταν και υπερ τους....

...π.χ .....ο ντεμης εξηγησε στους original..........παιδια ειμαι μαζι σας αλλα οχι επισοδεια, για να φερουμε τον κοσμο ΟΛΟ στο γηπεδο για το καλο της ομαδας!..... αυτα δεν τα ελεγε οταν ηταν παικτης...τοτε δεν ηθελε το καλο της ΑΕΚ..??? ....φαινεται ο ανθρωπας κοιταει μονο την παρτυ του και μονο....

οπως και ο δικος μας ...ετσι για να μην παρεξηγηθω....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ........??????????????

Δύο γαύροι καί ένας βάζελος...........έχουν άποψη γιά τόν Ντέμη......!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καί οί τρείς είστε στόν κόσμο σας....!!!!!!!!!!!

Ξέρετε ρέ τί είπε χθές ό άνθρωπος....???????????????????????????????????
    Ότι έπένδυσε 16 μύρρια φέτος στήν ΑΕΚ,
    ότι πληρώνουν γιατί τούς άρέσει,καί ότι κάνουν τό κέφι τους καί δέν παίρνουν
    φράγκο άπό τήν ΑΕΚ.......... :rotflmao: :rotflmao:

Τό άκούτε...........γαύρους μάς καταντήσανε...............!!!!!!!!!!

Κι άν δέ βγήκε νά δώσει έξηγήσεις γιατί βγήκε γιά νά μάς δείξει τό κορμί του..???
    Ή γιά νά μάς ξαναμαζέψει, γιά τήν Κυριακή..??????????

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.........

Καί είναι πρώτος....!!!!!!!!!!!!
    Άλλά μέχρι έδώ.........ήλίθιοι δέν είμαστε......!!!!!!!!!!
    Ξέρουμε καί προπαίδεια.........ξέρουμε καί νά μετράμε.....!!!!!!!!!!!

ΑΣΥΛΙΑ..............ΤΕΛΟΣ............!!!!!!!!!!!!!!!

Όχι πάρτε διαρκείας ή φεύγω.......!!!!!!!
    Όχι έγώ ή τά τάνκς........!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Όχι θά κάνουμε μεταγραφές........τό Γενάρη .....τό καλοκαίρι.......τό Γενάρη......
    τό καλοκαίρι.........άμα περάσουμε ch.l., άμα δούμε τόν άντίπαλο στά
    προκριματικά, άμα περάσουμε σέ όμίλους........ξανά τό Γενάρη......τώρα πάλι
    τό καλοκαίρι..............καί νά μάς λένε ότι στό τέλος μάς κάνουν καί χάρη
    πού κυβερνούν τήν ΑΕΚ..............
    ότι κάνουν τό κέφι τους καί ότι δέ βγάζουν μία.........

ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΡΕ...........???
    ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...........................................????????????

Κανένας δέν έχασε στήν ΑΕΚ...........μόνο ό θείος Λουκάς.......τού τά φάγανε
    ΟΛΑ.............

ΑΘΑΝΑΤΟΣ.........!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ........??????????????

Δύο γαύροι καί ένας βάζελος...........έχουν άποψη γιά τόν Ντέμη......!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καί οί τρείς είστε στόν κόσμο σας....!!!!!!!!!!!
    απαγορευεται κε συνταγματαρχα??????????

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ναι ναι πειτε μας να μας ξεστραβωσετε ποιο ειναι το καλο της ΑΕΚ(να διωξουμε το σωτηρα μας) ρε γαυροι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καμενοι !

προσκυνητές του Κροκους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    idi speaking παλι

αυτη η ευη δε λεει να κανει ενα logout ποτε απο το Pc Μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aek.png 
Προβολές:	74 
Μέγεθος:	74,0 KB 
ID:	78622
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    απαγορευεται κε συνταγματαρχα??????????

ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.............

Καί προσωπικές έμπειρίες μέ τούς συνταγματάρχες...........
    τούς νεοφιλελεύθερους όπως τούς λέτε τώρα έσείς οί νέοι..............

ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ........δέν θά άπαντήσω.....!!!!!!!!!!!

Έχουν άποψη οι χρηματοδοτούμενοι της θύρας7 και οι ανύπαρκτοι της θύρας13 για τα τεκταινόμενα στην ΑΕΚ?

όπως είπε και ο iriniaa ασυλία τέλος. το διαρκείας μου αν ανανεωθεί θα ανανεωθεί τελευταία στιγμή κυριολεκτικά και εφόσον έχουν γίνει κινήσεις που να αξιοποιούν την επένδυση αυτή. Πήγα Κρήτη να δω την ΑΕΚ να φέρνει Χ και γύρισα άρρωστος να τρέξω να πάω να την δω να παίζει φιλικό με την Παρί. Γιατί? (ρητορική η ερώτηση δεν θέλω απάντηση)
    Και σήμερα θα πάω να την δω να παίζει με την σέξυ βαζέλα. Ωραία και? Είπαμε....ΑΕΚάρα είμαι χάλια...βλέπω έναν αετό με 2 κεφάλια...
    it's the Nexus of the crisis...and the origin of storms

μαλιστα.......

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.... ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ.....

1. σαν παικτης.....
    α. πήγε στην αεκ αντί για τον ολυμπιακό...
    β. απέρριψε προτάσεις απο το εξωτερικό για να παραμείνει...
    γ. κράτησε ουδέτερη σταση με τον ντουσαν για να μην γίνει της πόπης.... αν τότε ο ντέμης καταφερόταν κατά του ντούσαν τι θα γινόταν λέτε???
    δ. εδιωξε τον ψωμιάδη....
    ε. όταν η κατάσταση πια ήταν ανεξέλεγκτη, πήρε μεταγραφή στο εξωτερικό και μπήκαν κάποια λεφτα στο ταμείο.... (μην με ρωτάτε τι γίνανε)....

2. σαν πρόεδρος...
    α. εσωσε την αεκ από την οικονομικη κατστροφή...
    β. έσωσε την αεκ απο την αγωνιστική καταστροφή (δ εθνική - ήθελα να δω οι οριτζιναλίστες πού και πόσοι θα ήταν αν παίζαμε δ εθνική)...
    γ. έφερε προπονητές ευρωπαικού κύρους στην αεκ (οχι λαμόγια τύπου μπιγκον κλπ)...
    δ. κάνει σωστή οικονομική διαχείριση όσον αφορά τα χρέη και τις αμοιβές των ποδοσφαιριστών...

ΕΝΩ, οι άλλοι οι αγαπησιάρηδες, οι άλλες οι σημαίες μας, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
    που είναι ο ΚΑΣΑΠΗΣ
    που είναι ο ΜΑΝΩΛΑΣ
    που είναι ο ΜΑΥΡΟΣ

ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ γιατί δεν συμμετέχει στους χρηματοδότες της ΑΕΚ??? μήπως γιατι δεν θα βγάλει αυτη τη φορά??? επειδή κατα πώς λετε, ο ντεμακος και η παρέα του τα αρπάζουν και μετά κάνουν την πάπια, λέτε ο τίγρης να πιάστηκε μαλακας και να μην συμμετέχει??? τον δύστυχο....

η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ γιατί δεν μπορεί να εγγυηθεί οτι δεν θα γίνονται επεισόδια??? - το μόνο που έχει ζητήσει ο ντέμης

ΤΙ προτιμάτε γήπεδο τελικού champions league ή γηπεδάκι στην Νέα Φιλαδέλφεια με 30000 θέσεις και να παίρνουμε πιπες να βρούμε εισητήριο για την Μίλαν???

ΠΟΙΟΣ άλλος έχει κάνει αυτά που κανει ο ντέμης σε πανευρωπαικό επίπεδο???

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.... ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ - τι δουλειά κάνει αυτός και ποιο το ποθεν εσχες του??)....

Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΕΜΗ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
    μαλιστα.......

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.... ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ.....

1. σαν παικτης.....
    γ. κράτησε ουδέτερη σταση με τον ντουσαν για να μην γίνει της πόπης.... αν τότε ο ντέμης καταφερόταν κατά του ντούσαν τι θα γινόταν λέτε???
    ε. όταν η κατάσταση πια ήταν ανεξέλεγκτη, πήρε μεταγραφή στο εξωτερικό και μπήκαν κάποια λεφτα στο ταμείο.... (μην με ρωτάτε τι γίνανε)....

2. σαν πρόεδρος...
    β. έσωσε την αεκ απο την αγωνιστική καταστροφή (δ εθνική - ήθελα να δω οι οριτζιναλίστες πού και πόσοι θα ήταν αν παίζαμε δ εθνική)...
    γ. έφερε προπονητές ευρωπαικού κύρους στην αεκ (οχι λαμόγια τύπου μπιγκον κλπ)...
    δ. κάνει σωστή οικονομική διαχείριση όσον αφορά τα χρέη και τις αμοιβές των ποδοσφαιριστών...

που είναι ο ΚΑΣΑΠΗΣ
    που είναι ο ΜΑΝΩΛΑΣ
    που είναι ο ΜΑΥΡΟΣ

ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ γιατί δεν συμμετέχει στους χρηματοδότες της ΑΕΚ??? μήπως γιατι δεν θα βγάλει αυτη τη φορά??? επειδή κατα πώς λετε, ο ντεμακος και η παρέα του τα αρπάζουν και μετά κάνουν την πάπια, λέτε ο τίγρης να πιάστηκε μαλακας και να μην συμμετέχει??? τον δύστυχο....

η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ γιατί δεν μπορεί να εγγυηθεί οτι δεν θα γίνονται επεισόδια??? - το μόνο που έχει ζητήσει ο ντέμης

ΤΙ προτιμάτε γήπεδο τελικού champions league ή γηπεδάκι στην Νέα Φιλαδέλφεια με 30000 θέσεις και να παίρνουμε πιπες να βρούμε εισητήριο για την Μίλαν???

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.... ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ - τι δουλειά κάνει αυτός και ποιο το ποθεν εσχες του??)....

Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΕΜΗ......

+1000

και να συμπληρωσω για τον ντεμη............

ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.............

Καί προσωπικές έμπειρίες μέ τούς συνταγματάρχες...........
    τούς νεοφιλελεύθερους όπως τούς λέτε τώρα έσείς οί νέοι..............

ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ........δέν θά άπαντήσω.....!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΤΑΞΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:a47:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
    μαλιστα.......

1. σαν παικτης.....

2. σαν πρόεδρος...

που είναι ο ΚΑΣΑΠΗΣ
    που είναι ο ΜΑΝΩΛΑΣ
    που είναι ο ΜΑΥΡΟΣ

Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΕΜΗ......

ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ...............

ΕΙΠΑΜΕ ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ............κατάλαβες..................ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ...................

Όλα όσα γράφεις δέν άγγίζουν τούς άγνούς Άεκτσήδες...........
    Καί γώ φίλε μου είμαι θύρα 21 πολύ πρίν τόν κάθε Ντέμη καί τόν κάθε Χατζηχρήστο.........
    Καί μετά άπό αύτούς πάλι ΑΕΚΑΡΑ θά είμαι...............

Αύτά γιά νά ξεκαθαρίσουμε τό πράμμα..............!!!!!!!!!!!

Τά τρία χρόνια πέρασαν............κι άν είμασταν στήν 4η Έθνική ή φέτος ή τού χρόνου πάλι
    έδώ θά παίζαμε.........!!!!!!!!
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΙΑ.............δέ μπορεί τόσοι μαλάκες είμαστε , κάποιος θά τόπαιρνε
    τό καράβι....!!!!!!!!!!!

Ή ίστορία μας μάς έσωσε καί κανένας Ντέμης................!!!!!!!!!!!!!!!

Έγώ έκείνον τόν τύπο μέ τό ξυρισμένο κεφάλι .....ΤΟΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ...........
    Όλο μασημένα λόγια καί άπειλές τού ή παίρνετε διαρκείας ή φεύγω άκούω........

Άς έβγαινε καί άς έλεγε............ΘΕΛΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ.............δέν θά ζητάτε τίποτε, μόνο θά δίνετε...
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ...............

Όχι τώρα πάμε γιά τίτλο, τώρα πάμε γιά 2η θέση καί παπαριές τού είδους προτιμώ τήν
    Εύρώπη καί μού άφήνει έξω τούς 3 καλύτερους παίκτες.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πού είναι ό τύπος πού είπε................ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.........καί παρέσυρε καί
    τούς ύπόλοιπους τής ΑΕΚ όταν μάς πήδαγε ή σφυρίχτρα....????????

Δέν έχω ούτε τό κουράγιο νά φωνάξω μέ αύτά πού βλέπω τίς δυό - τρείς Κυριακές...
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΙ.....?????????????

Άπό φτωχόπαιδο μπήκε στό club........???????????????

ΕΜΑΘΕ ΠΩς ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ....???????????????????????

Όχι φιλαράκο..........ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ..............
    έμείς φτωχοί είμασταν,.............φτωχοί μείναμε καί τό ύστέρημα μας πάει καί στήν
    ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ......................

ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΑΝ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
    ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ...................
    καί κάνουν πάρτυ στήν Έλούντα........................

Καί έπειδή δίνουμε τόν όβολόν μας γιά τήν όμαδάρα μας ..........ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ.......
    ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.............

Γιατί ή ΑΕΚ είναι δική μας καί κανενός Ντέμη.........!!!!!!!!!
    Ξέρει πόσους Ντέμηδες θυμάμαι άπό τό 1960....?????????

Όλοι όμως πέρασαν καί έμείς, ό κιτρινόμαυρος κόσμος, μαζί μέ τήν ΑΕΚ είμαστε ....
    καί θά είμαστε....ΕΔΩ.............ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ.......άν πρέπει.............

ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..........
    ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ..............

ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.........
    ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΩΘΩ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    η σταση πολλων φιλων της αεκ μου θυμηζει τη σταση πολλων δικων μας επι εποχης ΓΚΟΥΜΟΜΠΑΣΙΝΑΔΩΝΝ LOOSERS...........μια ομαδα ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ που λογο της αμφισβητησης διαλυθηκε πολυ πριν της ωρας της!!!!!!!!!!!!!!!!!

που ηταν η αεκ πριν 3 χρονια και που ειναι τωρα?εχει κανει αλματα μπροστα?????????εχει η δεν εχει, ανοδικη πορεια?????

μα καλα!!! υπαρχει ανθρωπος που πιστευει πως ο ντεμης βαζει το χρημα πανω απ την ομαδα?????

ξεχνατε οτι ο ντεμης προτημησε να παει στην αεκ με πολυ λιγοτερα αντι στο γαυρο??????
    ξεχνατε οτι απ τα 23 του χρονια αρνηθηκε ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ για χαρη της αεκ?????
    αν δεν αγαπουσε τοσο την αεκ ο ντεμης, θα μπορουσε να εχει βγαλει τα 10πλασια χρηματα απ οτι εβγαλε στην αεκ!!!!!!!!

ο ανθρωπος ακομα κλεινει τρυπες!!!!!!!!!!!!
    ντε και καλα να φερει παικτη ακριβο, και να του βγει κανας ντανυ, μπισκαν, κονσεισαο και μετα παλι φτου και απ την αρχη!!!!!θα παρει παικτη οταν βρει σε τιμη/αξια αναλογη του μπατζετ!
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ δεν ειναι υποχρεωμενος να αναλυσει τον προυπολογισμο της ομαδας στους δημοσιογραφους.........δεν ειναι αλλωστε και λογιστης.......μηπως το εκανε ποτε καποιος αλλος προεδρος?

ΟΥΕΦΑ θελει περισσοτερο απο πρωταθλημα απλα η ομαδα ΔΕΝ ειναι ακομα ετοιμη για κατακτηση ευρωπαικου τιτλου........και σου λεει, ας παω για δευτερη θεση, να βελτιωσω ακομα περισσοτερο τα οικονομικα........και σιγα σιγα να ανεβουμε περισσοτερο ως ομαδα!(αν και με την παρι η αεκ επρεπε να δωσει περισσοτερη βαση στο παιχνιδι)

φταιει αυτος για το γηπεδο, οταν οι ιδιοι οι φιλαδελφειοτες στηριζουν δημαρχους που ειναι κατα του γηπεδου??????????????
    ο κοντος που ειναι δημαρχος τωρα, προεκλογικα ειχε ως σημαια ΟΧΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!μην τυχων και φυγει η πιατσα απο τα μαγαζια της δεκελειας!!!!!

μηπως ο μελλισανιδης δεν ειναι λαμογιο????αυτος και αν παει για τα λεφτα!!!!!!!!!!
    πριν μερικα χρονια, ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ σκεφτοταν να πουλησει τον ερασιτεχνη ΠΑΟ και ο ΑΕΚΤΖΗΣ μελλισανιδης ηταν ο πρωτος που ενδιαφερθηκε!!!!
    ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ ομως, του ειπε πως δεν δινει την ΚΑΕ ΠΑΟ σε μη παναθηναικο!!!

βγαζει γλωσσα και η ερασιτεχνης ΑΕΚ τωρα!!!!!που ηταν η ερασιτεχης ΑΕΚ οταν ΕΡΙΧΝΕ ο γρανιτσας το γηπεδο?????????????

ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ....................
    τωρα ηρθε ενας ανθρωπος ικανος που πραγματικα αγαπαει την ομαδα {Ο ΝΤΕΜΗΣ}............... και πανε να τον ριξουν!!!!

ΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!!

+100000000000000000000000000000000000000\

"oλοι οι ΑΕΚτζήδες έχουμε κοινό σκοπό, αλλά κουβαλάμε και κατάλοιπα από το παρελθόν. Θα πρέπει να το λύσουμε αυτό και όλοι να βοηθάμε την ομάδα να κερδίσει. Ιστορικά, όμως, εμείς οι ΑΕΚτζήδες πρέπει μόνοι μας να βάζουμε εμπόδια..."
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    +100000000000000000000000000000000000000\

"oλοι οι ΑΕΚτζήδες έχουμε κοινό σκοπό, αλλά κουβαλάμε και κατάλοιπα από το παρελθόν. Θα πρέπει να το λύσουμε αυτό και όλοι να βοηθάμε την ομάδα να κερδίσει. Ιστορικά, όμως, εμείς οι ΑΕΚτζήδες πρέπει μόνοι μας να βάζουμε εμπόδια..."

ΛΕΣ??....ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ............

Νά λαχταράς έσύ πιό πολύ άπό μένα .........ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ...???????

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2005, 16:43
  5. Πιος θα παρει το πρωταθλημα στα MotoGP