Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 66

Θέμα: ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΑΚΙΑ...ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΙ

Παλαιό μέλος

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΑΚΙΑ...ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΙ

Αναφέρομαι σε ολες αυτες τις υπόπτου προέλευσης προσωπικότητες, που συναντόνται κατα νομάδες πάνω σε κολοφτιαγμένα παπιά (GLX,ASTREA ΚΤΛ) με τα μαλλιά τίγκα στο ζελέ (για κράνος κλπ δε το συζητώ),με παπουτσάκι puma απο τους κινέζους (20 euro) και που στο δρόμο κάνουν ότι μαιμουδιές μπορείτε να φανταστείτε.

Χτες 18/2 την ώρα που πήγαινα σπίτι μου μετά τη δουλειά,περνώντας απο την πλατεία Γλυφάδας,κανονικά με πράσινο,στα 50 μέτρα πρίν βγώ στο φανάρι (επαναλαμβάνω ΠΡΑΣΙΝΟ) ένα τσούρμο απο περίπου 7-8 κολοφτιαγμένα παπιά αποφασίζουν να διασχίσουν την παραλιακή κάθετα κι ας είχαν και κόκκινο φανάρι

ρε τί κάνουν τα μαλακισμένα... ...κοκκαλώνω και ξαφνικά ο ένας απο αυτούς τρώει μια σούπα πάνω στις γραμμές του τραμ όπως μπαίνει για πλατεία Γλυφάδας.

Ηταν ένας λίγδας σκατοχοντρός (δεν εχω τίποτα με τους χοντρούς αλλα με αυτόν ναι)
    Οι άλλοι μην τους είδατε...συνέχισαν!!Εν το μεταξύ,είχαν σταματήσει πολλά αμάξια και μηχανές.

-Ρε μάλακισμένε σκατοχοντρέ,είσαι Γ Τ Π...καλά να πάθεις παλιονούμερο...ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΑΝΑ...
    ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΣΑΣ...ΝΑ (μούτζα) ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΝΑ (κι αλλη μούτζα)
    Με κοίταζε σα να μου έλεγε κι ευχαριστώ...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ...ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΣΟΥΠΙΔΙΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ...

χαχαχα καλα εκανες
    αλλα θα συνεχισουν να υπαρχουν
    ειναι πολυ βλακες για να σταματησουν
    ...appetite for destruction...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    kala maga ara3e ta kyvika sou kai esi.....epidi den eixes mixanaki pitsirikas tha vgaleis ta apothimena sou pano tou?Kai ti grafeis tora edo,poso gamao eisai pou to paidaki epese kai esi to evrizes? (pou amfivalo oti to ekanes)
    Exoume 3efigei teleios...koita tin douleia sou esi,kai na 3ereis oti oi pitsirikades tha kanoun tis malakies tous,tha fane ta moutra tous alla tha mathoun apo ayta kai tha megalosoun.Ektos an genithikes 40 xronon kai den 3ereis....tespa
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    kala maga ara3e ta kyvika sou kai esi.....epidi den eixes mixanaki pitsirikas tha vgaleis ta apothimena sou pano tou?Kai ti grafeis tora edo,poso gamao eisai pou to paidaki epese kai esi to evrizes? (pou amfivalo oti to ekanes)
    Exoume 3efigei teleios...koita tin douleia sou esi,kai na 3ereis oti oi pitsirikades tha kanoun tis malakies tous,tha fane ta moutra tous alla tha mathoun apo ayta kai tha megalosoun.Ektos an genithikes 40 xronon kai den 3ereis....tespa
    KAI TI ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ?ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ??ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ!

ΕΠΙΣΗΣ:

1)TO AN ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

2)ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ (ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ ΕΧΩ)

3)ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΩ.ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.

4)ΕΙΜΑΙ 29 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ 18 ΕΤΩΝ (ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ):KAWASAKI MAX100,HONDA ASTREA,ΜΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ASTREA ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ GLX90,META SEROW 225,TRANSALP 600 KAI ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ 200 ΑΡΙ (αυτα επειδη λες κατι για αποθημενα μου επειδη δεν ειχα μηχανακι πιτσιρικας)

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ''ΚΟΙΤΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ '' ΕΣΥ

ΦΙΛΙΚΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    ego stin thesi sou tha 3ekavalaga kai tha ton voithousa.....kai tha tou e3igousa tin malakia tou.Etsi mporei kai na ton 3anaskeftotan tin epomeni fora (opos kai to exo kanei).Den eipa oti sifmofono me ayto pou kanoun.Anyway nomizo oti me katalaves.
    Filika panta e
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    ego stin thesi sou tha 3ekavalaga kai tha ton voithousa.....kai tha tou e3igousa tin malakia tou.Etsi mporei kai na ton 3anaskeftotan tin epomeni fora (opos kai to exo kanei).Den eipa oti sifmofono me ayto pou kanoun.Anyway nomizo oti me katalaves.
    Filika panta e

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΗ ΙΔΕΑ.ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ:a017:

ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ,ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ .ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ .
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !

Πριν κανα χρονο πηγαινα μπουρναζι και ερχεται ενα παπι με χιλια με προσπερνα την ωρα που εκανα και εγω το ιδιο στα ''κουτια''απο αριστερα.Ηταν δικαβαλο με κατι μπουμπουκια χωρις κρανος με μαλλι πολυ power σκουλαρικια κλπ,οπως ειμουν ακριβως πριν 15 περιπου χρονακια.Τους φωναζω εεεεεε υπαρχουν και αλλοι στον δρομο και ο οδηγος μου δειχνει το ασημενιο δαχτυλιδι του μεσαιου του δαχτυλου.:a36:
    Στο καπακι ακουω το μπαμ και βλεπω την παπια κολλημενη σε ενα παλιο οπελ καντετ αλλα ευτυχως
    τα μπουμπουκια ηταν ορθια αλλα ο οδηγοςε τριβε πολυ τα @ρχιδι@ του ,τιμονι γαρ.
    Δεν χαρηκα με το ατυχημα αλλα χαρηκα με τον πορτιερη μαυρο που βγηκε συφιλιασμενος απο το οπελ και αρχισε να τα χωνει σε ακαταλαβιστικη γλωσσα
    :a029: :a31: :a36:
    ''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
    Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''

emena mou aresei pou exete vrei mia leji kai tin prosarmozete se otidipote sas xalaei se sxesi me tous sinadelfous dikiklistes...

apo ta malia, ta papoutsia, ta skoularikia, ton ejoplismo, tis paranomies, ta akrovatika, tous sinepivates, tis parees, tous troxous, to kostos, tis vides, tis valvides, tous kilindrous, ta amortiser, tin perioxi, tin katanalwsi [...]

katalavete oti i miopsifia eiste eseis kai prospathiste na min aftoperithoriopoiiste...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan

Re: ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΑΚΙΑ...ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    ..... με παπουτσάκι puma απο τους κινέζους (20 euro).....

..... λίγδας ...

....σκατοχοντρός ......

.....Με κοίταζε σα να μου έλεγε κι ευχαριστώ...

Σε πείραξε δηλαδή που φοράνε φτηνά παπούτσια και όχι αυθεντικά?

Σε πείραξε αν είναι καθαρός και αρωματισμένος ή λίγδας άπλυτος?

Σε πείραξε που ήταν ΣΚΑΤΟχοντρός, ενώ άμα ήταν κανονικός τι θα άλλαζε ?

Γιατί να σου έλεγε ευχαριστώ? Του άνοιξες τα μάτια?

Φίλε, έχεις πρόβλημα ρατσισμού. Είναι ολοφάνερο.

Ειναι οκ να τρομάζεις με αυτά που βλέπεις, αλλά μέχρι εκεί... οι χαρακτηρισμοί σου σε εκθέτουν
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

nai, omws den mporei opoios thelei na kanei paravaseis pou mporei na prokalesoun somatikes (kai psuxologikes) vlaves se allous... egw mia fora ekana mia paraviasi me autokinito logo afirimadas (kokkinos sumatodotis)... otan skeutika ti tha mporousa na eixa prokalesei (an kai den itan kaneis ekei)... anyway apo tote to mualo sto kefali...
    paraviasi kokinou tha eprepe na timorite me pasalima me pisa, aspra poupoula ktp (vlepe daltons).
    auta apo mena.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Και τι θέλατε να του πει,μπράβο φιλαράκι που δεν φοράς κράνος,που (πιθανόν) δεν έχεις δίπλωμα και σε θαυμάζω που έχεις τα παπάρια και περνάς χύμα με κόκκινο..;;

Για να πήγε και να τον έκραξε μετά τη σούπα,λογικά το παιδί δεν θα είχε πάθει τίποτα,αν είχε χτυπήσει και χρειαζόταν βοήθεια δεν νομίζω να μην τον βοηθούσε (εδώ είναι να μας το πει)..

Τα σχόλια περί ρουχισμού,χοντρού κλπ πιστεύω ότι τα έκανε επειδή τα πήρε με τον πιτσιρικά (εδώ είναι να μας το πει κι αυτό)..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Τα κάνουν αυτά οι πιτσιρικάδες. Κακώς βεβαίως. Ιδίως η παραβίαση του κόκκινου είναι κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα είτε γίνεται από αυτοκίνητο είτε από μηχανή. Εν πάση περιπτώσει, θα συμφωνήσω με αυτό:

ego stin thesi sou tha 3ekavalaga kai tha ton voithousa.....kai tha tou e3igousa tin malakia tou.Etsi mporei kai na ton 3anaskeftotan tin epomeni fora (opos kai to exo kanei).Den eipa oti sifmofono me ayto pou kanoun
    Ρωτώντας πας στην πόλη

Το blog μου

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Πάντως στην Αθήνα δεν κυκλοφορούν πολλοί κάγκουρες με παπιά. Πρέπει να πάτε Κρήτη να δείτε τι κυκλοφορεί. Λαός ολόκληρος από κάγκουρες (οι γνωστοί και ως σβούροι). Πας στην Κοραή στο Ηράκλειο και είναι ζήτημα αν θα δεις ένα νορμάλ παπί. Μιλάμε τα παλικάρια είναι σε άλλο επίπεδο. πχ. πηγαίνουν σε επαρχιακό δρόμο νύχτα και στις αριστερές στροφές κλείνουν τα φώτα για να δουν αν έρχεται άλλος ώστε να πάρουν τη στροφή από το αντίθετο ρεύμα.
    Triple 1050

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Παντως εχω διαπιστωσει οτι οταν καποιος κανει καποιους χαρακτηρισμους,αμεσως ορισμενοι τσιμπατε και λετε τον αλλον ρατσιστη,εθνικιστη κτλ...
    ΔΕΝ καταλαβα....και εγω 30 ειμαι και εγω εχω περασει απο τα 18..δεν εκανα τις καγκουριες που κανουν σημερα τα ζωντανα,αγραμματα διποδα,που ο ζελες που βαζουν στο κεφαλι εχει περισσοτερο φαια ουσια απο το 1,2 κιλα μαζας που εχει το ακρανωτο κρανιο τους....
    και εμενα με παιρναν τα μπορδελοπαπια και λεω τη βγαζει δεν την βγαζει την εβδομαδα ο τυπος....

γελαω οταν διαβαζω τετοια post σαν το πρωτο του φυλλου...ορισμενοι εχουν την μυγα μου φαινεται και ταυτοποιουνται με χαρακτηρισμους...
    για την ιστορια και εγω βαζω ΖΕΛΕ στην κεφαλη.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR 2005 - Όλα τα χρώματα
    από sniper στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2005, 10:53
  2. GSXR 750 Ολα τα μοντελα
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2004, 13:02
  3. Οχήματα για όλα τα γούστα....
    από sniper στο forum Off topic