Αναφέρομαι σε ολες αυτες τις υπόπτου προέλευσης προσωπικότητες, που συναντόνται κατα νομάδες πάνω σε κολοφτιαγμένα παπιά (GLX,ASTREA ΚΤΛ) με τα μαλλιά τίγκα στο ζελέ (για κράνος κλπ δε το συζητώ),με παπουτσάκι puma απο τους κινέζους (20 euro) και που στο δρόμο κάνουν ότι μαιμουδιές μπορείτε να φανταστείτε.
Χτες 18/2 την ώρα που πήγαινα σπίτι μου μετά τη δουλειά,περνώντας απο την πλατεία Γλυφάδας,κανονικά με πράσινο,στα 50 μέτρα πρίν βγώ στο φανάρι (επαναλαμβάνω ΠΡΑΣΙΝΟ) ένα τσούρμο απο περίπου 7-8 κολοφτιαγμένα παπιά αποφασίζουν να διασχίσουν την παραλιακή κάθετα κι ας είχαν και κόκκινο φανάρι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τί κάνουν τα μαλακισμένα......κοκκαλώνω και ξαφνικά ο ένας απο αυτούς τρώει μια σούπα πάνω στις γραμμές του τραμ όπως μπαίνει για πλατεία Γλυφάδας.
Ηταν ένας λίγδας σκατοχοντρός (δεν εχω τίποτα με τους χοντρούς αλλα με αυτόν ναι)
Οι άλλοι μην τους είδατε...συνέχισαν!!Εν το μεταξύ,είχαν σταματήσει πολλά αμάξια και μηχανές.
-Ρε μάλακισμένε σκατοχοντρέ,είσαι Γ Τ Π...καλά να πάθεις παλιονούμερο...ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΑΝΑ...
ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΣΑΣ...ΝΑ (μούτζα) ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΝΑ (κι αλλη μούτζα)
Με κοίταζε σα να μου έλεγε κι ευχαριστώ...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ...ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΣΟΥΠΙΔΙΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ...