Αυτά που παλεύουν να ρυθμίσουν με jet kit.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ti να ρυθμισουν στο δυναμομετρο πατερα ????![]()
![]()
Αυτά που παλεύουν να ρυθμίσουν με jet kit.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ti να ρυθμισουν στο δυναμομετρο πατερα ????![]()
![]()
to dinamometro?Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αναρωτιέμαι γιατί δεν πάτε σε ένα δυναμόμετρο να ρυθμίσετε.![]()
You BETA believe...
RE mhn spamarete![]()
telika to carb einai ok, me thn eykairia katharisa filtrokoutia klp, EVALE EPITELOUS KAI KILL SWITCH OOEEEOOOOOOO
tora to rpioni pernei pros me MISI manivelia kai ksirizei apo polyyyyy xamila mexri polyyyyyyyyyy psila (oxi idietera gramika omologo alla mou aresei re paidia ti na kanoooo)
Άμα είναι από εκείνα της CEM, κανόνισε να μην μπαίνεις σε μονοπάτια όταν βρέχει ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
EVALE EPITELOUS KAI KILL SWITCH![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα είναι από εκείνα της CEM, κανόνισε να μην μπαίνεις σε μονοπάτια όταν βρέχει ...!!!![]()
'DIRT" eggyhsh, sta tria svisimata to ena doro :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SEM νομίζω έχει και το δικό μου, αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα (ακόμα και με τον κατακλυσμό της περασμένης Κυριακής) , so far....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα είναι από εκείνα της CEM, κανόνισε να μην μπαίνεις σε μονοπάτια όταν βρέχει ...!!!![]()
![]()
You BETA believe...
Julius(oxi idietera gramika omologo alla mou aresei re paidia ti na kanoooo)
Ουφ..... Τι πρεπει πια να γινει για να καταλαβει αυτο το παιδι ?????
![]()
Εμενα μου ειχε βγαλει προβλημα στο 250 !! Οποτε βρεχοταν με χτυπαγε το ρευμα !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Την ειχα καταβρει ομως !!!!![]()
Ειδικα οταν κουραζομουν πολυ ... Το παταγα μια-δυο φορες , την ακουγα , και μου εδινε καμμια 15αρια χιλμ αερα !!!!![]()
![]()