Στις 1 τη νύχτα κι ενώ είχα ξαπλώσει ακούω ένα δυνατό θόρυβο κοπανήματος πλαστικού μηχανής.
Κοιτάω απ'έξω και βλέπω τη μηχανή μου γύρω στο μισό μέτρο πιό πίσω απ'ότι την αφήνω.
Με ζώνουν τα φίδια,αρχίζω να τρέμω από τα νεύρα,νιώθω μιά σκατούλα να μετακινείται προς την κάλτσα,ντύνομαι και γράφω ένα μήνυμα σε άλλο φόρουμ για την εμπειρία μου.(Την τελευταία ενέργεια δεν κατάλαβα ακριβώς γιατί την έκανα.)
Μέχρι να ντυθώ ακούω άλλον ένα θόρυβο και κοιτάω από το παράθυρο.
Εκείνη τη στιγμή βλέπω έναν τύπο να ψαχουλεύει τη μηχανή.
Αρχίζω και ουρλιάζω σαν παλαβός,αμολάει τη μηχανή η οποία έπεσε πάνω σε έναν τοίχο και κατεβαίνω κάτω.
Κατεβαίνει και η μάνα μου,έρχεται και ένας γείτονας που του είπε η κόρη του για τη μηχανή και τριγυρνάμε.
Η μάνα μου πάει μέχρι τη γωνία και μου λέει πως είδε σε ένα περίπτερο φορτηγάκι με πορτοκαλί φάρο να φεύγει.
Εγώ εντωμεταξύ αναγράφω μήνυμα στο νετ σχετικό με την περιπέτεια μου.(Δεν πάω καλά.)
Τέλος πάντων σηκώνουμε τη μηχανή,βλέπω αρκετές γρατσουνιές,έσπασε την κλειδαριά του τιμονιού αλλά το Abus δε μπόρεσε ή δεν πρόλαβε να το ακουμπήσει.
Τελικά έρχεται ένα παλικάρι που γύρναγε από διασκέδαση και πάμε τη μηχανή μου και το παπί του στο πάρκινγκ του.
Μου είπε πως τις προηγούμενες μέρες είδε έναν τυπά να τριγυρνά σε όλες τις μοτοσυκλέτες της περιοχής.Κάλεσε την αστυνομία αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε.(Μαλάκες)
Αύριο μπαίνει σε κλειστό πάρκινγκ η μηχανούλα μου.
Έχω όμως ένα πρόβλημα.Η μηχανή σεν πέρνει μπροστά γιατί δε γυρνάει το κλειδί.
Το τιμόνι είναι ελεύθερο επειδή έσπασε την κλειδαριά του τιμονιού και το κλειδί ενώ μπαίνεικανονικά,δε γυρνάει.
Καμιά βοήθεια για το τι να κάνω;
Ή μήπως οδική και συνεργείο να ξεμπερδεύω;
Μουνόπανα κλεφτρόνια.Φτηνά τη γλυτώσαμε.Ακόμη τρέμω.