Συμφωνούμε ρε Νinja! γ@μισΕ τους τωρα. εκεί θα κολλήσουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ninja636
Hey Atsatsos! Τώρα είδα το προφίλ σου! Και ομόσταβλος και συντοπίτης! Να συμφωνούσαμε κιόλας στο thread...![]()
![]()
![]()
![]()
(Ποιό μοντέλο έχεις; )
Συμφωνούμε ρε Νinja! γ@μισΕ τους τωρα. εκεί θα κολλήσουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ninja636
Hey Atsatsos! Τώρα είδα το προφίλ σου! Και ομόσταβλος και συντοπίτης! Να συμφωνούσαμε κιόλας στο thread...![]()
![]()
![]()
![]()
(Ποιό μοντέλο έχεις; )
Ατσάτσα
Να ενα καλο παραδειγμα του ποσο ΑΝΤΕ-ΓΕΙΑ εισαστε!!!
Απο τη μια σας αρεσουν τα Αμερικανικα πραγματα, και απο την αλλη
θελετε να εξαφανιστουν απο το πλανητη.... :a31:
Οταν αποφασησετε ποιο απο ολα ειναι, πειτε και σε μας να ξερουμε...![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Να μετακομίσουν οι μισοί Ιάπωνες στο Αμέρικα ίσως ;Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
![]()
![]()
:rotflmao:
2003 σε μαύρο χρώμα. Εσύ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
Συμφωνούμε ρε Νinja! γ@μισΕ τους τωρα. εκεί θα κολλήσουμε;![]()
(Ποιό μοντέλο έχεις; )
εμεις ειμαστε αντε γεια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
αυτοι γιατι δεν ειναι αι στο διαλο ειναι το θεμα!!!
και ποιοι ακριβως εισαστε εσεις?????
και σιγουρα προτιμω μια πιο ευρωπαικη κουλτουρα και νοοτροπια.
απο κει και περα.....η κορεα ειναι στην αυστραλια,πρεπει να βομβαρδισουμε ολο τον κοσμο επειδη μας απειλει,ο καστρο ειναι μπρεικ ντανσερ εχουνε γινει 3 παγκοσμιοι πολεμοι (θα θελες μαλακα!!!)
και αλλα ωραια!!!!!
ναι!!!πολυ μας αρεσουνε οι φιλοι μας οι αμερικανοι!!!
ποιος ειναι αντε γεια ειπαμε???????
αντε γεια κατερινα...
α και κατι τελευταιο....μια χωρα που φτιαχνει χαρλει και αγαπαει τα γκολντγουινγκ (χοντα) εεε δεν ειναι για το πεος????????
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ελα ρε μλκ μη λες τετοια και παω ny μεσα μαρτιου!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μολις φακελωθηκες...![]()
![]()
2004 γρήγορο (πράσσινο δηλαδή)
Μήπως έχεις φιμέ ζελατίνα και κωλοφάναρο με ενσωματωμένα ledφλας;
Ατσάτσα
τι πας να κανεις εκει ρε φιλε αμα σε χαλανε τοσο? ή παιζει διαλεγουμε και παιρνουμε φαση?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ελα ρε μλκ μη λες τετοια και παω ny μεσα μαρτιου!!!!!!!![]()
![]()
ασχετος...
Eχεις σκεφτει οτι τα Αμερικανικα πραγματα που αρεσουν στον κοσμο δεν ειναι και τοσο ''Αμερικανικα''?Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Και τελικα ποιος θεωρειτε Αμερικανος?
Το μονο πραγμα που εχει εξαπλωθει σε παγκοσμια κλιμακα απο την Αμερικη , χωρις να προξενησει κανενα κακο ειναι η μουσικη....και αυτη ...χαχα!... ειναι εργο ΑΦΡΟ αμερικανων....
παω να δω τα σκατα τους και απο κοντα.σου φτανει?Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
τι πας να κανεις εκει ρε φιλε αμα σε χαλανε τοσο? ή παιζει διαλεγουμε και παιρνουμε φαση?
![]()
δλδ επειδη και τη ρωσσια δε τη γουσταρω τι παει να πει????οτι δε θα παω ποτε στην αγια πετρουπολη???
μην εχεις αμερικανικο τροπο σκεψεις!!!!μην αποριπτεις τα παντα.να εισαι λιγο πιο ανοιχτομυαλος!!!
σε τελικη αναλυση ολοι κρινουμε αλλα ποσοι εχουμε παει για να μπορουμε να κρινουμε πιο αντικειμενικα???
εγω μετα το ταξιδι θα μπορω...εσυ?
![]()
Αυτο ακριβως ελεγα και γω νωριτερα αλλα το προσπερασες...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε τελικη αναλυση ολοι κρινουμε αλλα ποσοι εχουμε παει για να μπορουμε να κρινουμε πιο αντικειμενικα???
![]()
Οτι εγω μπορω να κρινω γιατι εχω ζησει εκει, και οτι δεν ειναι ολα
ασπρα η μαυρα, υπαρχει και πολυ γκρι!!!!
Πηγαινε πρωτα, και μετα τα ξαναλεμε....![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
ρε τελειωμενε πες οτι πας στην ΠΕΦΟ Ν.Υορκης....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ελα ρε μλκ μη λες τετοια και παω ny μεσα μαρτιου!!!!!!!![]()
εσυ εισαι ο απολυτος - οχι εγω. Καλα τα λες, πηγαινε να δεις απο καντα , γνωρισε και κανα ντοπιο (με ανοιχτο μυαλο και οχι κολημενος) και μετα μιλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παω να δω τα σκατα τους και απο κοντα.σου φτανει?
δλδ επειδη και τη ρωσσια δε τη γουσταρω τι παει να πει????οτι δε θα παω ποτε στην αγια πετρουπολη???
μην εχεις αμερικανικο τροπο σκεψεις!!!!μην αποριπτεις τα παντα.να εισαι λιγο πιο ανοιχτομυαλος!!!
![]()
εχω παει δυο φορες ΝΥ - απιστευτο μερος. Να ξαναπαω αμερικα χλωμο, ειμαι και εγω πιο Ευρωπαιος στις προτιμήσεις μου και με χαλαει και η πολιτικη τους. Αμα αλλαξουν τα πραμματα ισως
καλως η κακως ολοι πλεον στον δυτικο κοσμο ακολουθουμε Αμερικανικα προτυπα - και η Ελλαδα ειναι μπροσταρης σε κατι τετοια (με κρατος προνοιας του κωλου που ψυχορραγεί, με νοοτροπία παρτάκια και εφημερου καπιταλισμου κτλ )
σε αυτο εχει δικιο η Κατερινα - μηπως η αντιμετωπιση μας ειναι λιγο υποκριτικη?
ασχετος...
Οχι φιλε μου, η δικη τους αντιμετωπιση προς τον υπολοιπο κοσμο ειναι υποκριτικη. Καταλαβαινεις τι εννοω νομιζω, δεν χρειαζεται αναλυση. Και μη μου πεις τη δουλεια εχουν οι απλοι πολιτες με αυτα τα θεματα. Εχουν γιατι αυτοι βγαλανε τον Μπους-στη και για δευτερη φορα επομενως γουσταρουνε αυτη την ζωη που τους προσφερουν εις βαρος αλλων λαων.Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
μηπως η αντιμετωπιση μας ειναι λιγο υποκριτικη?
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!