ti leei paidia magirevoume agirevoume??![]()
ante pame kai se kanena allo gliko....![]()
ti leei paidia magirevoume agirevoume??![]()
ante pame kai se kanena allo gliko....![]()
panta stin mia roda.....i souza i endo...panta orthioi!
ma epeigh prosoxi, mages exoun skotothei! taxitita, eleytheria, kratimata sti stofi!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
η καρμποναρα με κρεμα γαλακτος ειναι αισχρο ελληνικο δημιουργημα, οπως ειναι και ο καφες freddo, που ουδεποτε υπηρχε στην ιταλια, τουλαχιστον οχι ετσι οπως τον πινουν εδω
βιασμος συνταγων γινεται σε ολο τον κοσμο....
ο freddo αισχρος????
ο φραπε???
ασε μη πεις για 10.957.009 ατομα θα σε λιθοβολησουν!
ρε φιλε ο λαος μας δε ακουει στα πρεπει (π.χ.πανε δουλεψε λεχριτη 35 εγινες!!)
αλλα στα ΓΟΥΣΤΑΡΩ (ξανα-π.χ.-το φραπεδακι μου παγωμενο σε μια παραλια κ το κατερινακι να μου κανει ναζια!!!)
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
...Kronreif, Trunkenpolz, Mattighofen,ΜαμαλάκηςΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Γιώργη χρυσή μου ualione δε με λές... τα αυγά τα χτυπάς;
εμενα με αρέσει να ξαναρίχνω τα μακαρονια μετά το στράγγισμα ξανα στο μάτι...
στο καπάκι το μπέικον με τα λάδια απο το τηγάνι, όλα μέσα
ανακάτεμα
οι κρόκοι μέσα
ανακάτεμα
η μαρέγκα σιγά σιγά όλη μέσα
ανακάτεμα
μόλις αρχίζουν και σχηματίζονται κομματάκια ομελκέτας
πάνω στα πιάτα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
η καρμποναρα με κρεμα γαλακτος ειναι αισχρο ελληνικο δημιουργημα, οπως ειναι και ο καφες freddo, που ουδεποτε υπηρχε στην ιταλια, τουλαχιστον οχι ετσι οπως τον πινουν εδω
για εξηγησε αυτο με τον freddo, δλδ ειναι και αυτο ελληνικο δημιουργημα?
Για explain....(αν εχεις ορεξη βεβαια)
![]()
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
o πραγματικος cappuccino freddo, ειναι ενα ποτηρι κρυο γαλα με 1 φλυτζανακι espresso μεσαΑρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
για εξηγησε αυτο με τον freddo, δλδ ειναι και αυτο ελληνικο δημιουργημα?
Για explain....(αν εχεις ορεξη βεβαια)
![]()
αυτο που πινουμε εδω, ειναι ενα τερατουργημα της nescafe
nescafe=ο χειροτερος καφες που υπαρχει και ο πιο βλαβερος, στην πραγματικοτητα δεν ειναι καφες, ρωτηστε καποιον ειδικο να σας πει
οι καλυτεροι καφεδες ειναι ο ελληνικος και ο espresso
o πραγματικος cappuccino freddo, ειναι ενα ποτηρι κρυο γαλα με 1 φλυτζανακι espresso μεσα
αυτο που πινουμε εδω, ειναι ενα τερατουργημα της nescafe
nescafe=ο χειροτερος καφες που υπαρχει και ο πιο βλαβερος, στην πραγματικοτητα δεν ειναι καφες, ρωτηστε καποιον ειδικο να σας πει
οι καλυτεροι καφεδες ειναι ο ελληνικος και ο espresso
+ 1000 (Ξεκωλάτε με τον Νές Καφέ. ΔΕΝ είναι καφές. Ειναι ενα χημικο σκευασμα ελληνικής πατέντας. Αν ξέρατε τι κακό κανει στην υγεία δεν θα το ξαναβάζατε στο στόμα σας)![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
ρε συ δικιο εχεις - τοσα χρονια στην ξενιτιά δεν μπορεσα να βρω Νες Καφε που να κανει τον ιδιο αφρο με τον ελληνικο.. τι στο διαολο του βαζουν???Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
+ 1000 (Ξεκωλάτε με τον Νές Καφέ. ΔΕΝ είναι καφές. Ειναι ενα χημικο σκευασμα ελληνικής πατέντας. Αν ξέρατε τι κακό κανει στην υγεία δεν θα το ξαναβάζατε στο στόμα σας)![]()
ασχετος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mantras
st alithia iparxoun atoma pou kanoun trela kolpa??otan leo trela TRELA!!! ??![]()
![]()
Ναι
Fortis Fortuna Adiuvat
Γιατί δεν κάνετε μια πρόσκληση για εγγραφή στη Βέφα να σας λύσει τις απορίες με την καρμπονάρα?![]()
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
δυο backflip, ενα κομματια μπεικον, 3 κουταλακια εσπρεσσο χτυπημενα στο σεικερ του quicky k εχουμε ενα απολαυστικο
moto.gr!!!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
Γιατί δεν κάνετε μια πρόσκληση για εγγραφή στη Βέφα να σας λύσει τις απορίες με την καρμπονάρα?![]()
Τοσα χρονια στην Ιταλια εγω και ο κατανας, σιγα μην μας μαθει η φαλαινα τωρα...![]()
![]()
![]()
Η καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος δεν είναι Ελληνική συνταγή αλλά έτσι την βρίσκει κανείς σε πολλές χώρες (εκτός Ιταλίας). Φυσικά αν σερβίρει κανείς σε Ιταλό τέτοιο πράγμα δεν θα του μιλήσει για καιρό.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Πάντως από βιασμούς δημιουργούνται και πολλές καλές νέες συνταγές.
Δρομερός και τριάθλιος....
Έλα να σε κεράσω έναν Freddo στο Chocolat στην Λάρισα και μπορεί να αλλάξεις γνώμη![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
αυτο για την καρμποναρα το χα απορια γιατι ειχα δει ενα βιβλιο με ιταλικες συνταγες της μανας μου, κ την καρμποναρα δν την ειχαν οπως την ηξερα.δλδ με μπεικον κ κρεμα γαλακτος.
οπως κ οι ελληνικες δηθεν ιταλικες πιτσες ειναι διαφορετικες.οταν πηγα ιταλια η πιτσα δν ηταν αφρατη κ τοσο μεγαλη ουτε ξεχειλιζε απ τα λαδια.
τες πα.μου ανοιξε η ορεξη τωρα λεει...![]()
τρελα κολπα να σου κανω εγω ......
μαστορεματα κουνιματα και οχι μονο ...
κολπα να δουν τα ματια σου
αρκη να εχω κεφια για:a31: :a31: :a31: