Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Πάλι καλά που τους πήρα χαμπάρι τους πούστηδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios_1977
    Ρε παιδες καποια στιγμη ειχα δει στις ειδησεις καποιον που επιασε εναν τυπα στην προσπαθεια να του κλεψει το αμαξι(ή μηχανη δεν θυμαμαι καλα) και τον ελιωσε στο ξυλο.Αλλα οταν λεω ξυλο εννοω τρελο βρομοξυλο.Εκτος απο τα μπουνιδια και τις μαπες τον εριξε κατω και τον κλωτσαγε στα πλευρα και στο κεφαλι για αρκετη ωρα.Ολοι λοιπον τα καναλια κατηγορουσαν τον αμοιρο ιδιοκτητη !!
    Το θυμαται κανεις?
    Α και κατι αλλο.Ξερω οτι δεν ειναι τσοντο φορουμ αλλα εχω μια φαντασιωση και θελω να την μοιραστω μαζι σας.
    Ειμαι λοιπον ιδιοκητης ενος R1 2007 και καθομαι στο μπαλκονι και χαζευω την μουν..... μου.Ξαφνικα ερχονται 2 κλεφτρονια και αρχιζουν διαδικασια κλοπης.Ομως επειδη μου αρεσει το κυνηγι εχω μια ωραια Remington στο σπιτι μου γεμισμενη με δραμιαρες.
    Ε λοιπον μολις τους βλεπω αδειαζω την καραμπνινα μου πανω τους και τους κανω αλοιφη !!
    Εχει κανεις αλλος τετοιες φαντασιωσεις?
    Μηπως πρεπει να ανυσηχω ή ειναι φυσιλογικο?

Δεν εισαι ο μονος να εισαι σιγουρος...απλα η φαντασιωση θα ηταν καλυτερη αν ειχες κατι με διοπτρα...ωστε να εισαι σιγουρος οτι δεν θα τραυματισεις το "μωρο" σου

Ρε Βοne...στα ειπα και διπλα...ενα ροπαλο του μπειζμπολ και βουρ
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios_1977
    ........

Α και κατι αλλο.Ξερω οτι δεν ειναι τσοντο φορουμ αλλα εχω μια φαντασιωση και θελω να την μοιραστω μαζι σας.
    Ειμαι λοιπον ιδιοκητης ενος R1 2007 και καθομαι στο μπαλκονι και χαζευω την μουν..... μου.Ξαφνικα ερχονται 2 κλεφτρονια και αρχιζουν διαδικασια κλοπης.Ομως επειδη μου αρεσει το κυνηγι εχω μια ωραια Remington στο σπιτι μου γεμισμενη με δραμιαρες.
    Ε λοιπον μολις τους βλεπω αδειαζω την καραμπνινα μου πανω τους και τους κανω αλοιφη !!
    Εχει κανεις αλλος τετοιες φαντασιωσεις?
    Μηπως πρεπει να ανυσηχω ή ειναι φυσιλογικο?
    Φυσιολογικό δεν είναι.... αλλά σε νοιώθω.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εεεε το παπαρα εχασε την ευκαιρια να αλλαξει μηχανακι!!!!

ρε συ ρομπι....δεν εχω λεξεις....σου κλεβανε το μηχανακι και εσυ την ειδες πηοιτης???μα πας καλα ρε παλικαρι μου???

τελος παντων...αντε τελος καλο....σε γκαραζ απο δω και περα!!!

@sniper συμφωνω...δεν ειναι φυσιολογικο να θελει ο φιλος να τους καθαρισει τοσο γρηγορα και αβασανιστα...το φυσιολογικο ειναι να πεσει πολυ-πολυ-ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Πες και σε ποια περιοχή είσαι να εχουν το νου τους οι υπόλοιποι...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    Πες και σε ποια περιοχή είσαι να εχουν το νου τους οι υπόλοιποι...
    K.Πατήσια.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

Re: Πάλι καλά που τους πήρα χαμπάρι τους πούστηδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    .............,έρχεται και ένας γείτονας που του είπε η κόρη του για τη μηχανή και τριγυρνάμε.

Η κορη του γειτονα......πως εμπλεκεται στην υποθεση?!?!!?!? Καλη καλη...?????

Καλα εισαι απαραδεκτος ,ακου να σου κλεβουν τη μηχανη και εσυ να ποσταρεις.....
    Επρεπε να βαλεις εν ριπει οφθαλμου κρανος μπουφαν γαντια και να παρεις και ενα χασαπομαχαιρο απ'την κουζινα (για εκφοβισμο) και το κανεις ντου ως μαινομενος ταυρος.

Παλι καλα.Τελος καλο (περιπου) ολα καλα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: Πάλι καλά που τους πήρα χαμπάρι τους πούστηδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Η κορη του γειτονα......πως εμπλεκεται στην υποθεση?!?!!?!? Καλη καλη...?????

Καλα εισαι απαραδεκτος ,ακου να σου κλεβουν τη μηχανη και εσυ να ποσταρεις.....
    Επρεπε να βαλεις εν ριπει οφθαλμου κρανος μπουφαν γαντια και να παρεις και ενα χασαπομαχαιρο απ'την κουζινα (για εκφοβισμο) και το κανεις ντου ως μαινομενος ταυρος.

Παλι καλα.Τελος καλο (περιπου) ολα καλα
    τα κλεφτρόνια πάντα κουβαλάνε και αυτά κάτι πάνω τους για εκφοβισμό και όχι μόνο
    οπότε αν ειναι αν την πέσεις καλύτερα με κανα κοντάρι , κανα ματσούκι, καμια μπετόβεργα....κατι τέτοιο...:smilea:
    καλό ειναι να αποφεύγονται οι σωματικές επαφές...

και συνήθως τα σοβαρά και οργανωμένα κλεφτρόνια δεν φοβούνται....το πολύ πολύ να φύγουν ατάραχοι...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Εγω το ντου το εννοω ετσι.Παιρνω φορα ( αλλα πολλη φορα λεμε )με πληρη εξαρτηση (και ανθρακονηματα στα γαντια εννοειται) και του σκαω κουτουλια με το κρανος στο κεφαλι.Επειτα ακολουθουν τα κλωτσομπουνιδια.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Δε ξέρω τi λέτε εσείς όμως εγώ αν βρεθώ παρών σε τέτοια πλάκα (φτου-φτου-φτου) όπως ο bonepeeler, θα φτάσω στα άκρα και στ'αρχίδια μου! (sorry)
    :a45: :a45: :a45:
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Γιατί νομίζω ότι κάτι έκανε με την κόρη του γείτονα στο άλλο "forum"? Η τέλος πάντων με καποιανού άλλου την κόρη?

Α και μην ξεχάσω, υπάρχει και "νερομπίστολο" με βιτριόλι για να τα πόδια του δράστη.

"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

γλαστραααααααααααα........

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν φωνάζεις... κατεβαίνεις σιγά... και όπως έχει πλάτη του σκάς μια με ενα σφυρί στα πόδια....

Ούτε κιχ δεν θα προλάβει να κάνει... αν δεν έχεις σφυρί και μια κλωτσιά αρκεί πίσω απο το γόνατο αλλά με δύναμη... .σαν τον Καραπιάλη-Καλιντζάκη ενα πράγμα και μετά φωνάζεις την αστυνομία.

Τον Γαμιόλη...

Και για τον φίλο με την Remington... με την διμούτσουνη φίλε... και με χοντρό αλάτι...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    K.Πατήσια.
    ενος φιλος μου ειπε πως σαυτην την περιοχη ακουγονται πολλα τετοια τωρα τελευταια...

τυχερος ησουν...( αφου προλαβες κ εγραψες κ σε φορουμ -τιμωρια που δεν εγραψες στο μοτο
    !)
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αδυνατώ να κατανοήσω το... αυτονόητο. Αυτό δηλαδή που είπαν κι άλλοι πιοπάνω.
    Ότι σου έκλεβαν τη μοτοσικλέτα κι εσύ.. έγραφες. δηλαδή ρε φιλαράκι αν την έβλεπς να στην καβαλάνε τι θα έκανες;
    Θα έπαιρνες τηλέφωνα ή θα έστελνες φαξ;;;;;

Κατά τα άλλα ένα ακόμη πραγματάκι.
    Επειδή βλέπω κάποιους εδώ και λένε έπρεπε να κατέβεις ή αν κατέβαινα θα του έκανα θα του έδειχνα κλπ.
    Δεν το παίζω πολύξερος αλλά για πολλοστή φορά θα πω ότι καλό είναι να ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ τέτοιου είδους μπλεξίματα!!!!!
    Θες να τον σταματήσεις; ΟΚ, αλλά όχι από κοντά.
    Σκάστου κάτι στο κεφάλι και μετά κατέβα κατά προτίμηση όχι μόνος.
    Αλλιώς αν τελικά τρέξτε φροντίστε να έχετε τουλάχιστον... κάτι μαζί σας. Κάποιο ξύλο κάποιο βαρύ αντικείμενο κάτι.
    Εγώ πάντως που μένω σε ισόγειο επομένως είμαι πιο ευάλλωτος έχω κάτι για άμυνα.
    Αυτά, πολύ προσοχή και ψυχραιμία.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Είπαμε ...

Με βαριά , με κράνος.. με σκουπόξυλο , με το σίδερο της ηλεκτρικής σκούπας κτλ...

Αρκεί να έχεις και την ψυχραιμία να το χρησιμοποιήσεις.

Μην ξεχνάς φίλε alximistis οτι το στοιχείο του αιφνιδιασμού , είναι με το μέρος σου την συγκεκριμένη στιγμή και έχεις πλεονέκτημα.. πράγμα όμως που πρέπει να το εκμεταλευτείς στο έπακρο και να τον αφήσεις ανήμπορο ή αναίσθητο.. για να μην μπορεί να αντιδράσει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 139
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2011, 21:01
  2. φρένα που χανουν την πιεση τους.
    από Gi_4ce στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2011, 17:19
  3. Σήμερα τα πήρα άγρια με τους μ*****ς τους Έλληνες
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 13:09