Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Εκδρομη Τουρκια

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    ...

Υγ Έσβησα το μήνυμα γιατί…οι τούρκοι είναι φίλοι μας
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Αρχικά δημιουργήθηκε από BMW1150
    Εχω διαβασει κατι ταξιδιωτικα στο moto και αλλα περιοδικα και μου εχουν κανει πολυ εντυπωση....μετα αλλο βασικο ισως και το βασικοτερο ειναι το οικονομικο.....3 χρονια τωρα με εχουν ζαλησει οι Γερμανοι που πανε διακοπες εκει ....''πολυ ομορφα και πολυ φτηνα''.....εχω υπολογισει να κανω περιπου 3500 χιλιομετρα στην Τουρκια.....και να σου πω την αληθεια με τρωει η περιεργια να γνωρισω αυτο τον λαο....
    Οσο για Αιγυπτο να σου πω την αληθεια ειναι ο επομενος προορισμος αρκει να βρω καλη παρεα και καμια επιχορηγηση απο την γυναικα μου!!!!!
    Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση
    Μόνο που οι τούρκοι, δεν είναι φιλικοί αλλά υποκριτές, δεν μας αγαπούν αλλά μας μισούν, άλλη η συμπεριφορά στους γερμανούς και άλλη στους έλληνες
    και να μην ξεχνάς ότι είναι απατεώνες εκ προοιμίου -βλέπε παζάρι

Και φυσικά, εκτός του ότι είναι εξαιρετικά βρομιάρηδες, πρέπει να προσέχεις τι θα τρως και τι θα πίνεις
    Τα προϊόντα τους, συναγωνίζονται επάξια τα κινέζικα (και τα άλλα ανάλογα), σε διαγωνισμό άλματος ύψους, στο πιο θα πιάσει πρώτο την μπανάνα και άλλα πολλά..........

.

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΥΦΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΟΥΣΑΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΖΥΓΟ..
    ΚΑΙ ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ,ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ...

ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΛΕΜΕ,ΟΠΟΤΕ Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ,ΑΚΟΥΕΤΩ..
    otan milai o navigator na ton akoute

giati den kseri ti leei.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

...

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR

και να μην ξεχνάς ότι είναι απατεώνες εκ προοιμίου -βλέπε παζάρι
    Τι λες ρε παλλκάρι μ????
    Το παζάρι είναι δείγμα απατεωνιάς

σε κανά παζάρι σε χωριό η επαρχία στο Ελλάντα έχεις πάει για να δεις αν γίνετε παζάρι??

Για να γνωρίσουμε τον κόσμο, δεν χρειάζεται να ταξιδεύσουμε αποκλειστικά με μηχανή
    Σίγουρα....αλλά το παιδί που ξεκίνησε το post ΘΕΛΕΙ να πάει με μηχανή

Και φυσικά, εκτός του ότι είναι εξαιρετικά βρομιάρηδες, πρέπει να προσέχεις τι θα τρως και τι θα πίνεις
    εξαρτάται από που τρως και που πίνεις...

τυχαία είναι η ανατολίτικη κουζίνα ή σμυρνιώτικη ή καλύτερα αυτή που βγήκε από την κουλτούρα και των δύο λαών.....εσύ μη φας.

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και έχει πάει πολλές φορές στην Τουρκία. Μάλιστα γνωρίζει και την γλώσσα και συνομιλεί άνετα μαζί τους. Οι τούρκοι πράγματι μισούν τους έλληνες και ας μην το ξεχνάμε. Επίσης έχω και φίλους έλληνες από τουρκία και μου έχουν πει ότι πέρασαν δύσκολες στιγμές στην χώρα αυτή. Βέβαια υπάρχουν και αρκετοί τούρκοι οι οποίοι είναι πραγματικά φιλέλληνες και η τουρκική κυβέρνηση τους προσφέρει δωρεάν λευκά κελιά. Η Τουρκία δεν είναι ακόμη έτοιμη και πολιτισμένη χώρα και δύσκολα θα γίνει διότι και εφόσον βολεύει η κατάσταση αυτή πολλούς. Αν ο φίλος μας θέλει να πάει στην Τουρκία καλώς να πάει και να μας πει και εντυπώσεις. Αλλά ας προσέχει και λίγο στην χώρα αυτή.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
    Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και έχει πάει πολλές φορές στην Τουρκία. Μάλιστα γνωρίζει και την γλώσσα και συνομιλεί άνετα μαζί τους. Οι τούρκοι πράγματι μισούν τους έλληνες και ας μην το ξεχνάμε. Επίσης έχω και φίλους έλληνες από τουρκία και μου έχουν πει ότι πέρασαν δύσκολες στιγμές στην χώρα αυτή. Βέβαια υπάρχουν και αρκετοί τούρκοι οι οποίοι είναι πραγματικά φιλέλληνες και η τουρκική κυβέρνηση τους προσφέρει δωρεάν λευκά κελιά. Η Τουρκία δεν είναι ακόμη έτοιμη και πολιτισμένη χώρα και δύσκολα θα γίνει διότι και εφόσον βολεύει η κατάσταση αυτή πολλούς. Αν ο φίλος μας θέλει να πάει στην Τουρκία καλώς να πάει και να μας πει και εντυπώσεις. Αλλά ας προσέχει και λίγο στην χώρα αυτή.
    i tourkia ine mia xora me terastio ikonomiko provlima
    ke i anagki tis gia isroi sinalagmatos ine megaliteri apo misos tis gia tous elines

ke den 8a pai kanis na igi8i tis elinotourkikis filias eki ke 8a ton doulepsoune...
    :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

...

Ο ΑΝΥΣΗΧΟΣ Το avatar του/της TRANSALP
    διαβασα τισ αποψεις των παρπανων και καπου διερωτομε.εγω που πηγα των αυγουστο, γυρισα την τουρκια 15 ημερες και εγραψε το κοντερ 4000χλμ ολα αυτα τα αρνητικα γιατι δεν τα ειδα.
    τρια ζευγαρια φευγωντας απο την τουρκια ειχαν αποκομιση τις καλυτερες εντυπωσεις.
    η τουρκια σιγουρα δεν μπορει να χαρακτιριστει συχρωνει χωρα και ισως αυτο να ειναι η ομορφια της.υπαρχουν φοβερα αξιοθεατα και οσο για τις σχεσεις (του απλου λαου) ελληνων-τουρκων ηταν αψογες.
    σκευτωμε να ξαναπαω και φετος ακομα πιο βαθια ,καπαδοκια μερια.

για εσενα φιλε που το σκεφτεσε η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να το κανεις το ταξιδη αυτο.αν θελεις πληροφωριες εγω εδω ειμαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BMW1150
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TRANSALP
    διαβασα τισ αποψεις των παρπανων και καπου διερωτομε.εγω που πηγα των αυγουστο, γυρισα την τουρκια 15 ημερες και εγραψε το κοντερ 4000χλμ ολα αυτα τα αρνητικα γιατι δεν τα ειδα.
    τρια ζευγαρια φευγωντας απο την τουρκια ειχαν αποκομιση τις καλυτερες εντυπωσεις.
    η τουρκια σιγουρα δεν μπορει να χαρακτιριστει συχρωνει χωρα και ισως αυτο να ειναι η ομορφια της.υπαρχουν φοβερα αξιοθεατα και οσο για τις σχεσεις (του απλου λαου) ελληνων-τουρκων ηταν αψογες.
    σκευτωμε να ξαναπαω και φετος ακομα πιο βαθια ,καπαδοκια μερια.

για εσενα φιλε που το σκεφτεσε η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να το κανεις το ταξιδη αυτο.αν θελεις πληροφωριες εγω εδω ειμαι.
    Ευχαριστω πολυ φιλε....θα σε εχω στα υποψην.....

.
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

...

....αλληλεγγύη

Υγ Έσβησα το μήνυμα γιατί…οι τούρκοι είναι φίλοι μας

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Super εκδρομη
    από illuminatios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2004, 12:02
  2. Εκδρομη -μαθημα........Στην Β.Ευβοια (Φωτο προστεθηκαν)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 07:26
  3. Εκδρομή της ΛΕ.ΜΟΤ.Α.
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2004, 17:54
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  5. ΕΚΔΡΟΜΗ 28-11 σαββατοκυριακο
    από dariosk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2