Για το Ηνωμενο Βασιλειο τι να πω; Να μου πεις κάνα Σουρινάμ, να πω εντάξει.
Για το Ηνωμενο Βασιλειο τι να πω; Να μου πεις κάνα Σουρινάμ, να πω εντάξει.
Ατσάτσα
Hey Atsatsos, έχεις πμ!
ναι ρε συ αλλα την ιταλια την ξερει...αυτοι δενξερανε ουτε τη κουβα που ειναι διπλα τους!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Χαζοι δεν ειναι..απλα δεν εχουν ιδεα απο γεωγραφια και οσο οι πολεμοι τους γινονται μακρυα απο την χωρα τους..δεν προκειται να τους ενδιαφερει.
Αν ρωτησεις την μητερα μου τι και που ειναι το Ηνωμενο Βασιλειο θα σου πει δεν ξερω. Δεν σημαινει οτι ειναι χαζη.
ελεος!!!!!!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
σουριναμ:κρατος της κεντρικης αμερικης με πρωτευουσα το παραμαριμπο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
Για το Ηνωμενο Βασιλειο τι να πω; Να μου πεις κάνα Σουρινάμ, να πω εντάξει.![]()
Δεν θεωρω την αγνοια βλακεια απο μονη της. Γινεται βλακεια οταν συνειδειτοποιεις ( αν η λεξη ειναι λαθος θα βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο) την αγνοια σου και δεν σε απασχολει.
αποψη σου...no hard feelings!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Δεν θεωρω την αγνοια βλακεια απο μονη της. Γινεται βλακεια οταν συνειδειτοποιεις ( αν η λεξη ειναι λαθος θα βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο) την αγνοια σου και δεν σε απασχολει.![]()
Δεν θεωρω 'αποψη' το να μην θεωρω τον εαυτο μου χαζη επειδη εχω αγνοια απο PC. << παραδειγμα
Εχουμε αγνοια για πολλα πραγματα...δεν ειμαστε ντε και καλα χαζοι ομως.
Και δεν υπηρχε ποτε θεμα hard feelings..or soft![]()
Καληνυχτα![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Δεν θεωρω 'αποψη' το να μην θεωρω τον εαυτο μου χαζη επειδη εχω αγνοια απο PC. << παραδειγμα
Καληνυχτα![]()
συμφωνω μαζι σου αλλα η ενημερωση δεν ειναι κατι εξειδικευμενο οπως η γνωση πανω στους η/υΑρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Καληνυχτα![]()
θεωρω ατυχες το παραδειγμα σου...![]()
Ναι ρε Trooper,ok. δε λέω να ψάξει κάποιος για να το βρε αλλά για κάτι πιο απλό. Πιστεύω να συμφωνείς οτι άλλο να ξέρεις το Ηνωμενο Βασιλειο και άλλο το σουριναμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σουριναμ:κρατος της κεντρικης αμερικης με πρωτευουσα το παραμαριμπο.![]()
Ατσάτσα
ναι ρε συ συμφωνω απλα εδωσα απαντηση στο ερωτημα σου μια που το ξερα (δεν το εψαξα).Αρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
Ναι ρε Trooper,ok. δε λέω να ψάξει κάποιος για να το βρε αλλά για κάτι πιο απλό. Πιστεύω να συμφωνείς οτι άλλο να ξέρεις το Ηνωμενο Βασιλειο και άλλο το σουριναμ.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Η παραδοση και η κουλτουρα αυτης της χωρας ξεκιναει και σταματαει στον Ελβις , στο μπεϊζμπολ , στα χαμπουργκερ και σε ενα καρο αλλες απεγνωσμενες προσπαθειες...
Ενώ οι νεοέλληνες, indeed, ΔΕΝ ασχολούνται με τον Αρναούτογλου και τον Ψινάκη...
...αλλά καθημερινά οργανώνουν ποιητικές βραδυές...
...και απαγγέλλουν Ισοκράτη και Βιργίλιο!!!
![]()
![]()
![]()
καλα το πες... οι νεοελληνες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Ενώ οι νεοέλληνες ΔΕΝ ασχολούνται με τον Αρναούτογλου και τον Ψινάκη...
![]()
![]()
![]()
αντιθετα με τις εντυπωσεις που δημιουργει η τηλεοραση και περα απο την αποκλειστικη προβολη απο τα μεσα της γκλαμοτουρκομπαροκ αισθητικης , υπαρχει πολυς κοσμος ο οποιος ενα ρημαδοβιβλιο το εχει ανοιξει και εχει επιγνωση του τι γινεται γυρω του και στον κοσμο γενικοτερα....
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Ενώ οι νεοέλληνες, indeed, ΔΕΝ ασχολούνται με τον Αρναούτογλου και τον Ψινάκη...
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
Μου θυμιζει τα ρεπορταζ που κανουνε τα δικα μας τα καναλια στις εθνικες εορτες!!
Τι γιορταζουμε την 25η Μαρτιου?Την απελευθερωση της Μυκονου λεει ο πιτσιρικας
Τέτοιου είδους γκάλοπ του δρόμου γίνονται για να δημιουργούν εντυπώσεις. Σχεδόν πάντα είναι φτιαχτά για να κάθεται ο κόσμος και να ασχολείται με το πρωτοφανές των ασυνήθιστων απαντήσεων.
Οι έρευνες για εμένα έχουν αξιοπιστία όταν υπάρχουν σοβαρές ανεξάρτητες ερευνητικές ομάδες και ερευνητές που προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο. Δεν πρόκειται να πιστέψω τα περισσότερα από αυτά τα τηλεγκάλοπ που δημοσιοποιούν οι Ανώνυμες Εταιρίες(ΜΜΕ) γιατί είναι διαπλεκόμενοι με τεράστια οικονομικά, πολιτικά και διεθνή συμφέροντα.
Πάντα όρθιοι