Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 66

Θέμα: ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΑΚΙΑ...ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΙ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ....ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕΣ.
    ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΠΤ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ!!!
    ΟΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΚΑΣΤΟΥ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΛΚ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΑΜΑΛΙ.......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ.

ΑΙΝΤΕ..........ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    και επειδη αρκετοι ισως βγουνε (που δε με ξερουν) και αρχισουν τα α και τα ου...παρτε και αυτο να δειτε............

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=34144

η αυτο--------->http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=34356
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    ορισμενοι εχουν την μυγα μου φαινεται και ταυτοποιουνται με χαρακτηρισμους...
    Κάνεις λάθος φίλε μου, δεν πλησιάζω στο παραμικρό στην περιγραφή που έδωσε ο el_mojito για τον κάγκουρα.

Το ότι πέρασες από τα 18 και δεν έκανες καγκουριές σε κάνει ανώτερο εσένα? Είσαι μακρυά νυχτωμένος φίλε μου, λυπάμαι
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Δεν προκειται να γινει τιποτα οτι και να του πεις οσο και να βρισεις...Μηνες τωρα κυνηγαω εναν πιτσιρικα(18 ειναι το καθικι) στην γειτονια μου και τον πριζω με το κρανος αλλα αυτος στο παπι εχει την φρατζα να ανεμιζει....τι σφαλιαρες του εχω ριξει,τι το κρανος μου απο την περσινη πτηση μου πανω απο το αντιθετο ρευμα του εχω δειξει,τι κραξιμο του εχω ριξει.....τιποτα....

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δεν προκειται να γινει τιποτα οτι και να του πεις οσο και να βρισεις...Μηνες τωρα κυνηγαω εναν πιτσιρικα(18 ειναι το καθικι) στην γειτονια μου και τον πριζω με το κρανος αλλα αυτος στο παπι εχει την φρατζα να ανεμιζει....τι σφαλιαρες του εχω ριξει,τι το κρανος μου απο την περσινη πτηση μου πανω απο το αντιθετο ρευμα του εχω δειξει,τι κραξιμο του εχω ριξει.....τιποτα....
    You cannot teach a pig to sing....
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Κάνεις λάθος φίλε μου, δεν πλησιάζω στο παραμικρό στην περιγραφή που έδωσε ο el_mojito για τον κάγκουρα.

Το ότι πέρασες από τα 18 και δεν έκανες καγκουριές σε κάνει ανώτερο εσένα? Είσαι μακρυά νυχτωμένος φίλε μου, λυπάμαι

NAI ME KANEI ΑΝΩΤΕΡΟ,διοτι σεβομαι την ηρεμια των συνανθρωπων μου,σεβομαι την ζωη μου οταν δεν περναω με κοκκινο,σεβομαι την ζωη του αλλου,και εχω προσαρμοστει σε μια κοινωνια οπου δεν προκαλω με την συμπεριφορα μου...

ο καθε τσοπανης που κανει οτι του κατεβει σε δημοσιο δρομο α)εχει προβλημα προσαρμογης για εμενα, σε κοινωνικο συνολο,β)ειναι κομπλεξικος και θελει να αποβαλει με επιδεικτικο τροπο αυτο που δεν εχει-επιπεδο δηλαδη-συνεπως καταφευγει σε κατι που νομιζει οτι τον κανει να ξεχωριζει απο τους αλλους,καγκουρια δηλαδη

εγω δεν λυπαμαι φιλε μου,απλα χαιρομαι γιατι τα 85 κατα μεσο ορο βιολογικα χρονια ζωης που ευελπιστω να ζησω δεν θα κατσω να ασχοληθω με γιδια, προβατα και καγκουρες...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Πάντως παιδιά...κι εγω με τα παποσκουτεράκια τα συγκεκριμένα που σου πρίζουν τους όρχεις με τις εξατμίσεις τους ξεκράνοτοι κι ακόμα χειρότερα αν ειναι 2Τ και ειναι μπροστά σου στο φανάρι κάνοντας μαμακίες και ντουμανιάζοντας τον τοπο......τους αρχίζω στα καντίλια....μια φορά που ειμουν με το σκούτερ και τέτοιος πιτσιρικάς με παπίδιον με "χωρίς" εξάτμιση μου είχε πρίξει ολίγον τα ούμπαλα, οπότε πήγα δίπλα του και του ειπα να πάει να τον πετάξει τον ντενεκέ του και στην συνέχεια περνώντας μπροστά του και φτάνοντας σε σημείο με κάδους του το υπέδειξα ως το σημείο που ειχε την ευκαιρία να το κάνει....ΕΕΕ μαααα πιά....εντάξει, κάνε οτι κένεις αλλά μην ζαλίζεις τους υπόλοιπους με μπούρδες! Κούφιες και βλακείες κστον δρόμο και burn out στα φανάρια ντουμανιάζοντας τον τόπο και τους πίσω σου!!!
    CALCULATOR ISLAND

Το πιο σοβαρο ειναι να μαθουνε να οδηγουν με ασφαλεια και να φορανε τον απαραιτητο εξοπλισμο...Εχω χασει τοτε συμμαθητη μου(στο μοιραιο ητανε συνοδηγος) (16 χρ.) που αν φορουσε κρανος θα ζουσε και ξαδερφο (22 χρ) μια απο τα ιδια...Χτυπημενοι μονο στο κεφαλι

Και οι δυο <<καγγουρες>> και πιλοτακια απο φαση οδηγησης ειδικα απο τον ξαδερφο λιγους καλυτερους ξερω προσωπικα...

Το θεμα burn-out και φασαριας,σουζας και εντο ειναι το λιγοτερο μπροστα στον κινδυνο να φορεσει μαυρα η μανα τους...

Παλαιό μέλος
    ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ-ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΛΟΙΠΟΝ,ΘΕΛΩ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ

1)ΟΤΑΝ ΣΕ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΝΑΙ Η ΟΥ?

2)ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΣ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΝΑΙ Η ΟΥ?

3)ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΠΡΟΣ ΣΕΦ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΞΥΣΤΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ (ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ) ΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΝΑΙ Η ΟΥ?

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΤΡΕΛΕΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΧΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΜΕΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΕΚΕΙ) ΜΠΡΟΥ ΜΠΡΟΥ ΜΠΡΟΥ...ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ?ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ?

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ.Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Ο ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΣΑΙ.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan

θα μας απαντησεις γιατι εκτος απο ρατσιστη τον φιλο που εγραψε το παραπονο του,κατηγορησες εμενα οτι περνιεμαι ανωτερος και οτι λυπασαι για αυτο...
    αν ειναι καθε φορα που καποιος κανει ενα χαρακτηρισμο ετσι για το θεαθηναι χωρις επιχειρηματα και χωρις να ξερεις ποιος ειναι και τι βιωματα εχει ο συνομιλητης....αστο καλυτερα γιατι εδω μεσα ολοι οσοι γραφουν για τεχνικα θεματα μπορω τοτε ετσι απλα και εγω να πω ειναι ασχετοι και ανικανοι....
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    ...αστο καλυτερα γιατι εδω μεσα ολοι οσοι γραφουν για τεχνικα θεματα μπορω τοτε ετσι απλα και εγω να πω ειναι ασχετοι και ανικανοι....
    για εξήγησε το λίγο αυτό......

ρε δεν έχετε μηχανάκια να ασχοληθείτε, ασχολείστε με τα μαλακισμένα :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    [B]για εξήγησε το λίγο αυτό......

Για τον αλλον θα λεει !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Για τον αλλον θα λεει !!!!

Ποιόν?

Εκείνον?

You BETA believe...

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Ρε παιδιά έλεος!!!!!!!!
    Νομιμοποιούμε τη μαλακία και την παραβατικότητα; Και γινόμαστε ρατσιστές αν δε το κάνουμε;
    Μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει αστυνομία; Ή επειδή στη μπανανία όλοι οι πιτσιρικάδες που σέβονται εαυτόν πρέπει να βγούν στο δρόμο και να μαλακιστούν, να ξυπνήσουν 10 συνοικίες κόσμο, και να θέσουν σε κίνδυνο ακόμα 100 οδηγούς;;;;
    Ελεος!! Σκεφτείτε πριν γράφετε τις "σεβαστες" κατα τ'αλλα απόψεις... για τους... "συνάδελφους"!!!!
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Δικαιολογημένος ο θυμός σου...πέρασε με κόκκινο.Θα έμπλεκες απ το τίποτα...

Α-Λ-Λ-Α...

Τί πρότυπα ακολουθούν οι πιτσιρικάδες αυτοι ξέρείς?
    Τα πάντα φίλε μου,ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,αρχίζουν απο το περιβάλλον τους και εξηγούμε...

Είναι τυχαίο οτι από τότε που εμφανίστηκαν τα περίοδικά τύπου ...(όλοι ξέρουμε ε?)
    εμφανίστικαν τα μπλε λαμπάκια ,τα μπουριά,οι τσαλα-βούτες,
    Μέχρι και δωρεαν προφυλακτικά μοίρασαν...

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα...για το περιστατικό σου δεν φταίει...
    ούτε το κακό οδόστρωμα,ούτε η τροχαία που έχει εισπρακτικό ρόλο,
    ούτε η ηλίθια συμπεριφορά της πλειοψηφίας των αυτοκινητιστών,
    ούτε τα λαδώματα σε "δασκάλους"...

Λες και δεν είχαμε αρκετα προβλήματα ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
    εμφανίστικαν και τα συγκεκριμένα περιοδικά ... με μεγάλους
    τίτλους ε? Mε τσόλια στα εξωφυλλα ε? αλλά κυρίως με νοοτροπία ψευτο-απελευθερωτική!
    "ο καλύτερος έιναι στην ευθεία και όχι στην στροφή"
    "ο μάγκας είναι αυτος που θα φτάσει τα 220 και όχι αυτός που θα
    σετάρει φρένα-αναρτήσεις-λάστιχα ώστε να νοιωσει την χαρά να τιθασέυεις τα άλογα
    που οδηγάς"(και το γκάζι θα έρθει απο μόνο του...)

Μπορεί να μην του είπαν τα "περιοδικά" να περάσει με κοκκινο...
    ομως τον έκαναν να μ-η-ν το θεωρεί σημαντικό...

γνώμη μου...

φιλικά
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR 2005 - Όλα τα χρώματα
    από sniper στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2005, 10:53
  2. GSXR 750 Ολα τα μοντελα
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2004, 13:02
  3. Οχήματα για όλα τα γούστα....