Όταν η πόλη κοιμάται.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Japanese traffic police
και τους δικους μας ετσι τους εκπαιδευουν!!
![]()
![]()
Πριν πλησιάσει η μηχανή στους κώνους βλέπουμε ότι ο αναβάτης μειώνει ταχύτητα απότομα ! Παρατηρώ ότι το μπροστινό μέρος της μηχανής βυθίζεται απότομα ενώ στρίβει. Αυτό το επιτυγχάνει πατώντας εμπρός ή πίσω φρένο ή και τα δύο μαζί.Πάντως με τόσες μανούβρες φοβάμαι ότι αυξάνονται οι πιθανότητες για σαβούρωμα.
Δεν έχω οδηγήσει τέτοιου μεγέθους μηχανή και το έχω απορία.![]()
Πάντα όρθιοι
Δεν παταει πουθενα φρενο η συμπλεκτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Πριν πλησιάσει η μηχανή στους κώνους βλέπουμε ότι ο αναβάτης μειώνει ταχύτητα απότομα ! Παρατηρώ ότι το μπροστινό μέρος της μηχανής βυθίζεται απότομα ενώ στρίβει. Αυτό το επιτυγχάνει πατώντας εμπρός ή πίσω φρένο ή και τα δύο μαζί.Πάντως με τόσες μανούβρες φοβάμαι ότι αυξάνονται οι πιθανότητες για σαβούρωμα.
Δεν έχω οδηγήσει τέτοιου μεγέθους μηχανή και το έχω απορία.![]()
Καθαρα γυροσκοπικη οδηγηση με ανοιγμα-κλεισιμο γκαζιου μονο.
Βουταει αποτομα, γιατι στην εξοδο απο την "στροφη" δινει γκαζι, η μηχανη σηκωνεται, και μετα στην επομενη το κλεινει to γκαζι και το ριχνει αμεσως, οποτε η αναρτηση απο πληρως αποσυμπιεσμενη ξανασυμπιεζεται γιατι το μηχανακη βρισκεται υπο κλιση ξαφνικα.
Επισης το μπροστινα ειναι μαλλον υπερ του δεοντος μαλακα, αλλα οπως βλεπεις η τεχνη της οδηγησης δεν χρειαζεται ολινς και γουαιτ παουερ για να γινει σωστα και αν μη τι αλλο θεαματικα.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Japanese traffic police
Μόνο μην το δει ο Λεωνίδας...
Fortis Fortuna Adiuvat
Πατάει φρένο..Ανάβει το πίσω φανάρι αν το προσέξεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν παταει πουθενα φρενο η συμπλεκτη.
Καθαρα γυροσκοπικη οδηγηση με ανοιγμα-κλεισιμο γκαζιου μονο.
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πατάει φρένο..Ανάβει το πίσω φανάρι αν το προσέξεις..
μαλακια εκανα δεν ειχα δει καν ποιο βιντεο ηταν (υπαρχει και αλλο ενα που οδηγουν σε πιο δυσκολες συνθηκες με VRF400) .
Παρ'αυτα αυτο που σου ειπα ισχυει.
Καθαρα γυροσκοπικη οδηγηση κανουν.
Απλα εδω εχουν πιο πολλα χλμ και φρεναρουν ακριβως πριν την εισοδο της στροφης.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
einai απίστευτοι...
οι άνθρωποι ειναι σαμουραϊ στην ψυχή...
κοιτάξτε, πώς το ζούνε έντονα... ακόμα και οταν έπεσε ο πρωτος πώς έτρεξαν όλοι προς το μέρος του, ο ενας σκουπησε , ο άλλος τοποθετησε τις κορίνες...
μακαρι να τους μοιάζαμε λίγο...
οι μοτο εν το μεταξυ πάιζει να ειναι ιδιαίτερες.. η πρωτη ειναι πολυ κοντή!
τα κάγκελα δέ πολύ πρακτικά...
Τι λε ρε παιδί μου...κάτι θα παίζει όμως και με τις μηχανές,δε μπορεί...
ελα μωρε ...σιγα...
τους δικους μας εδω εχουν αντιγραψει τα γιαπωνεζακια....
σιγα τωρα......
![]()
![]()
![]()
Έτσι είναι,πες τα!Όποτε έρθουν από Ιαπωνία,ραντεβού στα λιμανάκια!Εγώ δεν μπορώ να πάω Ιαπωνία γιατί μαζεύω λεφτά για μηχανή:a5:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Έτσι είναι,πες τα!Όποτε έρθουν από Ιαπωνία,ραντεβού στα λιμανάκια!Εγώ δεν μπορώ να πάω Ιαπωνία γιατί μαζεύω λεφτά για μηχανή:a5:
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστος!!!
Φαντάζομαι πως και η ποιότητα της ασφάλτου παίζει κάποιο ρόλο...![]()
Αντε ρε...έχουμε κι εμείς....
http://www.youtube.com/watch?v=Rke87Cl6We8
CALCULATOR ISLAND
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Αυτός τώρα δεν πρέπει να κόψει στον εαυτό του κλήση για επικίνδυνη οδήγηση?Και άν περνούσε από δίπλα καμιά γριούλα?Παλιοαλήτες με τα μοτοσακά σας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: