Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
και παρε μου.......
‘ ki ego poy apla kolobarao edo mesa ti kano re gamoto?”
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re psile mas pires ta splaxna leme..
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
και παρε μου.......
‘ ki ego poy apla kolobarao edo mesa ti kano re gamoto?”
re psile mas pires ta splaxna leme..
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Εμένα δεν με πείραξε και τόσο το gay της ταινίας αν και το παραγαμούσαν ώρες ώρες ειδικά και με εκείνο τον Πέρση πούστη ερωμένο του Αλέξανδρου.
Εμένα απλά η ταινία (γαμώ τα 7 ευρά μου!) με άφησε ενετελώς άδειο και χωρίς τίποτα άξιο λόγου να θυμάμαι.
Ακόμα και οι μάχες σκατά ήταν (μόνο μία άξιζε).
Δεν είμαι από τους λάτρεις του Αλέξανδρου αλλά όχι και 3 ώρες να βλέπουμε μόνο την παρακμή της αυτοκρατορίας και των Ελλήνων!
Ναι και έσφαξε και πηδιόταν με τον Ηφαστίωνα και μπορεί να ήταν και αλαζόνας αλλά όχι και τόσο Λάμψη ρε παιδιά όλη του η ζωή και όλο του το έργο!
Τα μόνα στοιχεία του χαρακτήρα του καθώς και του Φίλιππου και των λοιπών Μακεδόνων που άφησαν να φανούν ήταν η λαγνεία, η παιδεραστία, ο αλκοολισμός, οι συζυγικές διαμάχες και τα κερατώματα, τα όργια, η απληστία, η βία, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και όλα τα σκατά γενικά.
Αν πρόσεχε κανείς θα άκουγε και θα έβλεπε και μερικές ατάκες που άλλα έλεγαν στα άγγλικά και αλλιώς τα μετέφραζαν οι μεταφραστές στα ελληνικά.
Και τι τυχαίο! Οι ατάκες αυτές ήταν ατάκες που διαχώριζαν σαφώς Μακεδονία και Ελλάδα, που οι κορόιδευαν του Έλληνες και λοιπά.
Προσέξτε τις!
οχι αν μπορείς σχολίασε τωρα....
:rotflmao:
εμααα αν είναι δυνατόν να καθόμαστε να τρελενόμαστε για μια κολοταινία.......
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
mporo giati exo ton amasito ke den tin vgazis ka8ari me tipotaΑρχικά δημιουργήθηκε από free rider
οχι αν μπορείς σχολίασε τωρα....
:rotflmao:
εμααα αν είναι δυνατόν να καθόμαστε να τρελενόμαστε για μια κολοταινία.......
![]()
ala sxolao ke prepi na figo me perimeni i makaronada me kima ke o kanapes me to dvd
opos katalavenis exo spoudeotera pragmata na kano
:rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
αγαπητέ φίλε δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω μαζί σου....Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Εμένα δεν με πείραξε και τόσο το gay της ταινίας αν και το παραγαμούσαν ώρες ώρες ειδικά και με εκείνο τον Πέρση πούστη ερωμένο του Αλέξανδρου.
Εμένα απλά η ταινία (γαμώ τα 7 ευρά μου!) με άφησε ενετελώς άδειο και χωρίς τίποτα άξιο λόγου να θυμάμαι.
Ακόμα και οι μάχες σκατά ήταν (μόνο μία άξιζε).
Δεν είμαι από τους λάτρεις του Αλέξανδρου αλλά όχι και 3 ώρες να βλέπουμε μόνο την παρακμή της αυτοκρατορίας και των Ελλήνων!
Ναι και έσφαξε και πηδιόταν με τον Ηφαστίωνα και μπορεί να ήταν και αλαζόνας αλλά όχι και τόσο Λάμψη ρε παιδιά όλη του η ζωή και όλο του το έργο!
Τα μόνα στοιχεία του χαρακτήρα του καθώς και του Φίλιππου και των λοιπών Μακεδόνων που άφησαν να φανούν ήταν η λαγνεία, η παιδεραστία, ο αλκοολισμός, οι συζυγικές διαμάχες και τα κερατώματα, τα όργια, η απληστία, η βία, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και όλα τα σκατά γενικά.
Αν πρόσεχε κανείς θα άκουγε και θα έβλεπε και μερικές ατάκες που άλλα έλεγαν στα άγγλικά και αλλιώς τα μετέφραζαν οι μεταφραστές στα ελληνικά.
Και τι τυχαίο! Οι ατάκες αυτές ήταν ατάκες που διαχώριζαν σαφώς Μακεδονία και Ελλάδα, που οι κορόιδευαν του Έλληνες και λοιπά.
Προσέξτε τις!
επιτέλους ο Gandalf που ξέρω....
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
μπορεις λοιπόν να κατλάβεις με το φτωχό σου μυαλουδάκι γιατί απάντησα έτσι σε αυτήν την ώρα .....Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
mporo giati exo ton amasito ke den tin vgazis ka8ari me tipota
ala sxolao ke prepi na figo me perimeni i makaronada me kima ke o kanapes me to dvd
opos katalavenis exo spoudeotera pragmata na kano
:rotflmao: :rotflmao:
τελικά υποχρεώθηκες να μην μιλήσεις.....
free rider : afro 1-0
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Ποιός Gandalf ρε;Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
αγαπητέ φίλε δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω μαζί σου....
επιτέλους ο Gandalf που ξέρω....
Με μπερδέυεις με άλλον μήπως;
Βρε Αφρο, africa οδηγείς δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από εσένα. Έχει μία τάση να τα γ@μ@ς όλα. Μήπως είσαι κανένας τρελός έλληνας???Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
.............................
![]()
Τώρα αν κερδίσω τόσα πολλά χρήματα δεν ξέρω τι θα λέω. Μπορεί να τρελαθώ τελείως τότε και να λέω χειρότερα. Αυτό που θα ήθελα πάντως θα ήταν να γυρίσω τον κόσμο όλο με το κρουαζιερόπλοιο μου και με φίλους καλούς. Όχι με τον στρατό μου.![]()
καθόλου απλά μοιάζει ο τρόπος που γράφεις ρε φιλαράκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Ποιός Gandalf ρε;
Με μπερδέυεις με άλλον μήπως;
οπότε συνειρμός τίποτα άλλο.....
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Ε μάγος ο ένας, μάγος και ο άλλος...Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
καθόλου απλά μοιάζει ο τρόπος που γράφεις ρε φιλαράκι...
οπότε συνειρμός τίποτα άλλο.....
Τι να πεις;
Έτσι μας μαθαίνουν στην σχολή μαγείας!
![]()
![]()
![]()
ισα ισα ρε Θοδωρή που δεν έχουμε ξαναμιλήσει και απ' οτι βλέπω πάντα μιλάς πολύ σωστά....
Να ζήσουν οι βόριοι......
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
κερνάω σήμερα....
λόγω του
free rider - afro 1 -0
![]()
![]()
![]()
toy thn ;efera.......
xaxaxaxaxaa