φαινοταν οτι μηνας θα παει χαλια μια μερα εκει που δουλευα και ενω ειχα παρκαρει το cbf στο δρομο(συνηθως πανω σε πεζοδρομιο) περναει ενα μαυρο αμαξι με πινακιδα χαχ το αλλο δεν το προλαβα και μου την εριξε κατω 180Ε ζημια,μια μερα καθως πηγαινα στο τει στα ψαχνα με το αμαξι του πατερα μου να δωσω μαθηματα και ενω πηγαινα πολυ δεξια στη λωριδα μου δεν μου αρεσε ο σταθμος και ενω αλλαζα σταθμους παταει ο ενας τροχος στο χαντακι κοβω το τιμονι απο την αλλη χανω τον ελεγχο και προσπαθω δεν ειχε και abs το αμαξι τελικα δεν τα καταφερνω σκαω πανω σε μια μαντρα ανοιγουν αεροσακοι ευτυχως φορουσα ζωνη πρεπει να εσκασα με καμια 60 το αμαξι καταστραφηκε 6000Ε ζημια και δεν τελειωσα ακομα πριν απο 5 μερες και ενω πηγαινα με το cbf 250 μες στη χαλκιδα βολτες μια στροφη την πηρα παραπανω απο οτι επρεπε με αποτελεσμα να πηγαινω κατευθυαν πανω στο αλλο αυτοκινητο που ερχοταν απο το αλλο ρευμα αρχιζω φρενα πανικου γλυστραει η μηχανη ειχα και καποια κλιση λογο στροφης η μηχανη σκαει πανω στο αμαξι επαθε μερικες ζημιες αλλα εχω ασφαλεια δεν εχω μεικτη ομως η μηχανη μου επαθε κανα 1000Ε ακομα ποναει το χερι μου φορουσα κρανος παντα φοραω.Το αμαξι ειναι hyundai matrix 5 χρονων και δεν συμφερει να το φτιαξουμαι αφου μεταχειρησμενο εχει 7000 το μηχανακι θα το φτιαξω αλλα οταν θα φυγω για στρατο θα το πουλησω.το επομενο μηχανακι η αμαξι μου παντως θα εχει ολα τα ηλεκτρονικα βοηθηματα,abs,antispin,και οτι αλλο υπαρχει αν πηγαινει και μονο του ακομα καλυτερα,οπως ενα αμαξι της citroen που δεν βγαινει απο το δρομο,ολα αυτα για καλο ειναι σε γλυτωνουν και απο πολλα Ε που θα δωσεις σε μαστορες,νοσοκομεια,παλι καλα που ειμαι καλα και θα ερθουν καλυτερες μερεςπια πορνη με καταραστηκε