Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Ο χειροτερος μηνας που ειχα ποτε

Unhappy Ο χειροτερος μηνας που ειχα ποτε

φαινοταν οτι μηνας θα παει χαλια μια μερα εκει που δουλευα και ενω ειχα παρκαρει το cbf στο δρομο(συνηθως πανω σε πεζοδρομιο) περναει ενα μαυρο αμαξι με πινακιδα χαχ το αλλο δεν το προλαβα και μου την εριξε κατω 180Ε ζημια,μια μερα καθως πηγαινα στο τει στα ψαχνα με το αμαξι του πατερα μου να δωσω μαθηματα και ενω πηγαινα πολυ δεξια στη λωριδα μου δεν μου αρεσε ο σταθμος και ενω αλλαζα σταθμους παταει ο ενας τροχος στο χαντακι κοβω το τιμονι απο την αλλη χανω τον ελεγχο και προσπαθω δεν ειχε και abs το αμαξι τελικα δεν τα καταφερνω σκαω πανω σε μια μαντρα ανοιγουν αεροσακοι ευτυχως φορουσα ζωνη πρεπει να εσκασα με καμια 60 το αμαξι καταστραφηκε 6000Ε ζημια και δεν τελειωσα ακομα πριν απο 5 μερες και ενω πηγαινα με το cbf 250 μες στη χαλκιδα βολτες μια στροφη την πηρα παραπανω απο οτι επρεπε με αποτελεσμα να πηγαινω κατευθυαν πανω στο αλλο αυτοκινητο που ερχοταν απο το αλλο ρευμα αρχιζω φρενα πανικου γλυστραει η μηχανη ειχα και καποια κλιση λογο στροφης η μηχανη σκαει πανω στο αμαξι επαθε μερικες ζημιες αλλα εχω ασφαλεια δεν εχω μεικτη ομως η μηχανη μου επαθε κανα 1000Ε ακομα ποναει το χερι μου φορουσα κρανος παντα φοραω.Το αμαξι ειναι hyundai matrix 5 χρονων και δεν συμφερει να το φτιαξουμαι αφου μεταχειρησμενο εχει 7000 το μηχανακι θα το φτιαξω αλλα οταν θα φυγω για στρατο θα το πουλησω.το επομενο μηχανακι η αμαξι μου παντως θα εχει ολα τα ηλεκτρονικα βοηθηματα,abs,antispin,και οτι αλλο υπαρχει αν πηγαινει και μονο του ακομα καλυτερα,οπως ενα αμαξι της citroen που δεν βγαινει απο το δρομο,ολα αυτα για καλο ειναι σε γλυτωνουν και απο πολλα Ε που θα δωσεις σε μαστορες,νοσοκομεια,παλι καλα που ειμαι καλα και θα ερθουν καλυτερες μερες πια πορνη με καταραστηκε

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Τι σε κανει να πιστευεις οτι τα ηλεκτρονικα-απο μονα τους- θα σε γλιτωσουν απο περαιτερω ατυχηματα ?
    Εισαι σιγουρος οτι οι υπολοιποι "παραγοντες" δεν ευθυνονται ?

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

isws 8a eprepe na prosexeis ligo perissotero kata thn odhghsh eite odhgas moto eite odhgas auto. h odhghsh den einai paixnidi 8elei prosoxh.

Honda Innova 125 Το avatar του/της yiagt
    Φίλε μου καταρχήν περαστικά σου κ όσο γίνεται να περάσεις γρηγορότερα την ψυχολογική κατρακύλα στην οποία φαντάζομαι θα έχεις πέσει μετά από όλα αυτά.
    Ωστώσο βλέπω οτι το πάθημα δε σου έγινε μάθημα.
    Αντί να βλέπεις τα λάθη που έχεις κάνει κ το πως μπορείς να τα διορθώσεις για να μην την ξαναπατήσεις, κάνεις σκέψεις για αγορά καινούριου με ηλεκτρονικά βοηθήματα κτλ. λες κ αυτά θα σε σώσουν.Το καλύτερο ABS στον κόσμο είναι το μυαλό σου κ η γνώση των οδηγικών σου ικανοτήτων.
    Αν δεν αλλάξεις "μυαλά" πάλι τα ίδια κ χειρότερα θα πάθεις.
    Απότι καταλαβαίνω είσαι μικρός σε ηλικία κ λογικό είναι να έχεις ενθουσιαμό για μηχανές και αυτοκίνητα αλλά δεν πρέπει να είναι αυτός που θα σε καθοδηγεί αλλά η σύνεση κ η λογική.
    Όταν το καταλάβεις αυτό δε θα σου χρειάζεται κανένα ηλεκτρονικό βοήθημα ενώ παράλληλα θα είσαι κ πιο γρήγορος κ πιο ασφαλής

Παλαιό μέλος
    Φίλε, αφού δεν έπαθες τίποτα, οι λαμαρίνες φτιάχνονται και είναι ψιλά γράμματα. Πάντα καλά και όρθιος!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Φίλε μου ελπίζω αυτά που έπαθες να είναι τα τελευταία ατυχήματα που είχες ΑΛΛΑ όλα όσα έπαθες ήταν καθαρά απο οδηγικά λάθη. Αυτό δηλαδή που πρέπει να βελτιώσεις είναι ο ευατός σου και να μη στηρίζεσαι στα ηλεκτρονικά του κουτιού ή της μηχανής οτι θα σε σώσουν. Αυτά βοηθούν μέχρι εκει που μπορούν αλλά το τιμόνι εσύ το κράτας. Πάντα όρθιοι....
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Μάλλον φίλε μου φαίνεται ότι πρέπει να προσέχεις περισσότερο και να είσαι πιο συγκεντρωμένος σ αυτό που κάνεις (οδήγηση) αλλιώς ότι και να έχει πάνω η μοτοσυκλέτα σου το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    Και να προσθέσω ότι με αυτά που μας είπες, εάν δεν διορθωθείς, θα είσαι και ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ για όλους τους άλλους που βρίσκονται στον δρόμο σου..

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Περαστικά και όλα αυτά διορθώνονται μη στεναχωριέσαι.

Να προβληματιστείς όμως και να "σοβαρέψεις"..

Α, να παίρνεις και καμιά ανάσα, όταν γράφεις και και γενικότερα!

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

min axonese file gia tipota ola sto programa einai eftixos pou den xtipises esy kai kanenan allo aplos prepi na einai kapies meres straves den ksero giati ego xristougena epatha atixima me ntalika eftixos den xtipisa kanenan oute ego xtipisa 20.000 euro zimia asta na pane i zoi einai orea alla ta exei me allon, min ta skeftese aplos prosexe tora pio poli..

Πάντως σχετικά με το αυτοκίνητο και το ράδιο, πρέπει να αλλάξει γενικά η φιλοσοφία των διακοπτών. Ειδικά στα ράδια. Είναι μικροί και πολύ κοντά μεταξύ τους. Αν δεν έχεις χειριστήρια στο τιμόνι, είναι πολύ πιθανό να πατήσεις άλλο κουμπί από αυτό που θες. Και τότε όχι μόνο θα σπαστείς αλλά και θα αποσπαστείς από το δρόμο. Το τελευταίο CD-player που πείρα για το αυτοκίνητο, το επέλεξα, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, από το μέγεθος του κουμπιού του volume και του pause. Τουλάχιστον να έχει κλέισει η μουσική πριν τη στούκα, μην γίνουμε και ρεντικολο.

Παρόμοια θέματα

1. Εβίβα στα κορόϊδα... Η που και πότε καθορίζετε η τύχη της Ελλαδίτσας
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2010, 17:00
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2008, 18:40
  3. ΘΕΛΩ ενα Kiwi σαν αυτό που ειχα !!
    από kiriakost στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 22:34
  4. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ?