Μπραβο σε ολα τα παιδια!!
Σταυρακο μαλλον καλυτερα που δεν ηρθα γιατι το θεριο δεν το κουμανταρα πολυ ευκολα σε τοσο ζορικα κομματια και ειδα οτι θα ειμουν και ο μονος...
Παντα τετοια!!
Σταυρακο μαλλον καλυτερα που δεν ηρθα γιατι το θεριο δεν το κουμανταρα πολυ ευκολα σε τοσο ζορικα κομματια και ειδα οτι θα ειμουν και ο μονος...
Παντα τετοια!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Παντα τετοια!!
den θα σε άφηνε ούτως ή άλλως ο ΧΕΛman ...
και κάτι ADV640 τα έδιωξε για να μην φάνε τα πλαστικά τους
όπως επίσης την ανηφοριά στις "καλόγριες" την ανέβηκαν μόνο 2 άτομα οπότε στην 2η αποτυχημενη προσπαθεια ενος brand new 525 μας σταμάτησε, και μας γύρισε απο καβάτζα...
όπως είπε κι ο ίδιος... "εμένα αν με βάζαν να ανέβω ένα κομμάτι υπο αυτές τις συνθήκες (δύσκολες) με το μηχανάκι μου, θα υποπτευόμουν δώλο"
"δεν θέλω να σπάσω το μηχανάκι μου, και κανένας το δικό του ... ήρθαμε για να μαθουμε"
ο άνθρωπος πάντως είναι ΑΛΛΟΥ για τα ελληνικά δεδομένα!
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
μακαρι να μπορουσα....
μπραβο σε οσους πηγαν
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ενα βιντεακι με τον Σταυρο(katana) σε δυσκολο ανηφοριιι![]()
KaTaNaS!!!
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Ωραίος o Σταύρος!!![]()
![]()
είδες για να έχει ροπή το εργαλείο.. αν το έκανες αυτό το κλείσιμο γκαζιού με το διχρονάκι που θες να πάρεις η συνέχεια μάλλον θα ήταν το ανηφόρι να γίνει κατηφόρι.. (εγώ ακόμα το παλεύω να το μάθω..![]()
)
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Ρε κερατά Γουίνυ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
ενα βιντεακι με τον Σταυρο(katana) σε δυσκολο ανηφοριιι![]()
KaTaNaS!!!![]()
Σε έβλεπε ο Μήτσος να ανεβαίνεις ΚΑΘΙΣΤΟΣ (γι αυτό και "το'χασες" στην μέση και έφυγες τέρμα πίσω !!) και να κάνεις κουπί με τα πόδια και δεν σε πλάκωσε στις σφαλιάρες ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
δε ξερω ρε γαμωτο... νοιωθω περισσοτερη ασφαλεια οταν ειμαι καθιστος ή ε΄στω με λυγισμενα πόδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε κερατά Γουίνυ ...![]()
Σε έβλεπε ο Μήτσος να ανεβαίνεις ΚΑΘΙΣΤΟΣ (γι αυτό και "το'χασες" στην μέση και έφυγες τέρμα πίσω !!) και να κάνεις κουπί με τα πόδια και δεν σε πλάκωσε στις σφαλιάρες ???![]()
εκει που με πέταξε έχει μια ρίζα... γλίστρησε ο πίσω για αυτό και έφυγε ο κωλος!
θα παω να την ξανακανω ορθιος και θα σε πω Αντώνη! ευχαριστω παντως!![]()
ολο το VIDEO του enduro training>>>>
KtmHellasClub
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Είναι εντελώς "πλασματική" αίσθηση Σταυρή !!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
δε ξερω ρε γαμωτο... νοιωθω περισσοτερη ασφαλεια οταν ειμαι καθιστος ή ε΄στω με λυγισμενα πόδια...
(στην πράξη, μπορείς πιο εύκολα να κάνεις μικροδιορθώσεις με την μέση - φώναζε πριν 25 χρόνια ο Πρέντζας, αλλά ποιος τον άκουγε...- παρά καθιστός !!)
Αν το μηχανάκι "διώξει" τόσο που είσαι για τούμπα, ΟΥΤΕ καθιστός μπορείς να διορθώσεις τίποτε !!
Υ.Γ.1
Η μόνη περίπτωση που ΠΡΕΠΕΙ να κάθεσαι είναι σε ΠΟΛΥ κλειστές στροφές (πίστα ΜΧ) όπου πρέπει να βγάζεις το πόδι πολύ μπροστά για να φορτίζεις τον τροχό και για να μην στο πάρει από κάτω κανένα ανάχωμα !!
Υ.Γ.2
Τον ακούτε καθόλου τον Χελιώτη ρε Ευδαιμονιστές ή τσάμπα τα λέει ..??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
θα πηγαινα και γω αλλα δεν με θελανε φοβηθηκανε .... μην τουσ αφησω βαλω τα γυαλια
...... θα τουσ αφηνα .... μπροστα :rotflmao: :rotflmao:
σουπερ εμπειρια ετσι και αλιως τα ακουσματα .
..σε παρατεταμενες ανηφοριες,οταν νοιωθεις οτι αρχιζει να χανει την προσφυση ο πισω τροχος καθεσαι πισω για να τον φορτισεις εχοντας παραληλα το σωμα γυρτο μπροστα για την αποφυγη καπακιου.....ετσι εξηγησε ο δασκαλος νομιζω..
σκοπος ειναι να βγαλεις τον ανηφορο με καθε τροπο..![]()
εχω δει σε hillclimbing να κολοκαθονται με δυναμη πισω συντονισμενα για να βγει το τελευταιο κοματι της ανηφορας...:smilea:
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
..σε παρατεταμενες ανηφοριες,οταν νοιωθεις οτι αρχιζει να χανει την προσφυση ο πισω τροχος καθεσαι πισω για να τον φορτισεις εχοντας παραληλα το σωμα γυρτο μπροστα για την αποφυγη καπακιου.....ετσι εξηγησε ο δασκαλος νομιζω..
σκοπος ειναι να βγαλεις τον ανηφορο με καθε τροπο..![]()
εχω δει σε hillclimbing να κολοκαθονται με δυναμη πισω συντονισμενα για να βγει το τελευταιο κοματι της ανηφορας...:smilea:
auth einai h gnosth texniki KA-PA-KI soter :rotflmao:
ean se anifora SKEYTHS na kathiseis....... th kaneis eyyyyykola loopbebaia milame gia anifora me @@ kai oxi @@ anifora etsi???
αναφερομαι στο σημειο οπου η ταχυτητα της μοτο πεφτει στα 5km και ο τροχος σπινιαρει..οποτε η κολας.......η το διακινδυνευεις...
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!