Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 58

Θέμα: μεγαλωνουμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    θες να πνίξεις τίποτα Δημητράκη και το σκέφτεσε?

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Χωρίς να έχω πρόθεση να σε μειώσω, δεν πιστεύω ότι οι τρόποι που λές (και δεν αμφισβητώ ότι τους έχεις) σε εμπόδισαν. Μάλλον ο φόβος για της συνέπειες.

Άλλες εποχές ναι, αλλά ίδιες ορμές, Λιγότερες κοινωνικές κατακρίσεις και όχι περισσότερο ήθος σήμερα.
    λιγότερο δήθεν μάλλον
    στα 17 ημουν σε νυχτερινο τεχνικο στα καμινια.....αν σου λεει κατι....

απο τα 16 ειχα γυρισει ολη την ελλαδα με συνδεσμο.... για τον ολυμπιακο....αν και αυτο σου λεει κατι.....

ημουν σε τετοιο ''κυκλο'' που δεν με ενοιαζαν οι συνεπειες...και για να σε βαλω στο ''κλιμα'' ειχα και συνεπειες....(απο κοντα και λεπτομερειες)....

απλως....ολα ειχαν ενα μετρο.....ειχα (αν και μπορει να σου φαινετε παραξενο) και καποια ''ωριμοτητα" -''παιδεια'' σε αυτα που εκανα.....

παντως μειωση δεν νιωθω....μην αγχωνεσε...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    θες να πνίξεις τίποτα Δημητράκη και το σκέφτεσε?

Όχι....ή μάλλον ναι.... ή .... τί να σου πώ....δέν ξέρω άν θα το ξανακάνω....

Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό! Σκέφτομαι αν πρεπει να γράψω ή καλύτερα ΤΙ να γράψω!

Τί να γράψω που τα βλέπω συνέχεια μπροστά μου με τη κωλοδουλειά που κάνω και χάνω το μπούσουλα κι εγώ ο ίδιος πολλές φορές!

Με δυό λόγια... αυτά που μου έρχονται στο νου σαν πρώτες σκέψεις...

α) Πώς θα μεγαλώσω-που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου
    β) Άν εγώ που σε κάποια πράγματα η "ηθική" μου είναι πιό χαλαρή κι από "πουτάνας", σοκάρομαι, βράστα!

Λέτε πολλά που με βρίσκουν σύμφωνο και άλλα που απλώς δεν με αγγίζουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ, όταν λέω για την ηθική μου, δεν αναιρώ κάποιους φραγμούς ή "αξίες" που όλοι μας έχουμε ή ανακαλύπτουμε στη πορεία της ζωής μας...

Τί άλλο.... γάμησέ τα!

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Όχι....ή μάλλον ναι.... ή .... τί να σου πώ....δέν ξέρω άν θα το ξανακάνω....

Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό! Σκέφτομαι αν πρεπει να γράψω ή καλύτερα ΤΙ να γράψω!

Τί να γράψω που τα βλέπω συνέχεια μπροστά μου με τη κωλοδουλειά που κάνω και χάνω το μπούσουλα κι εγώ ο ίδιος πολλές φορές!

Με δυό λόγια... αυτά που μου έρχονται στο νου σαν πρώτες σκέψεις...

α) Πώς θα μεγαλώσω-που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου
    β) Άν εγώ που σε κάποια πράγματα η "ηθική" μου είναι πιό χαλαρή κι από "πουτάνας", σοκάρομαι, βράστα!

Λέτε πολλά που με βρίσκουν σύμφωνο και άλλα που απλώς δεν με αγγίζουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ, όταν λέω για την ηθική μου, δεν αναιρώ κάποιους φραγμούς ή "αξίες" που όλοι μας έχουμε ή ανακαλύπτουμε στη πορεία της ζωής μας...

Τί άλλο.... γάμησέ τα!

+1000000000

Παλαιό μέλος
    Επειδή κάποιοι μίλησαν για "ηθική"...

Η ηθική επινοήθηκε σε κάποιες πιο σκοτεινές εποχές σαν μηχανισμός ελέγχου των συνειδήσεων και καταπίεσης της ανθρώπινης προσωπικότητας από τα εκάστοτε κέντρα εξουσίας. Σε πιο σύγχρονες δε, χρησίμευσε σαν άλλοθι της αδυναμίας και της χαμηλής αυτοεκτίμησης... Δεν είμαι αμοραλιστής, αλλά προτιμώ την ατομική συνείδηση από την κοινωνική ηθική.

Όσο για τα ατοπίματα που προσάπτουν πολλοί στη νεολαία, πολλά από τα οποία δε τα αμφισβητώ, ας σκεφτούν κάποιοι με τι κληροδοτήθηκε:

Χαμηλότατου επιπέδου παρεχόμενη παιδεία... μια εποχή χωρίς ιδανικά, κατάργηση των ιδεολογιών... μέτρια τέχνη, κακό ποδόσφαιρο... κιτς μόδα... AIDS... γονείς απόντες, εργασιομανείς, πολυάσχολοι, καριερίστες, βλαχογιάπηδες... έγχρωμη TV σε ρόλο παιδαγωγού (στην καλύτερη περίπτωση φιλιπινέζα ή αλβανίδα μπεϊμπισίτερ/παραδουλεύτρα)... πολιτικοί ψεύτες, γλειώδεις, κρετίνοι... παπάδες υποκριτές, άπληστοι,πορνιοδιαστροφικοί... διανοούμενοι μπλαζέ,απρόσιτοι, ανύπαρκτοι... (μελλοντικοί) εργοδότες απάνθρωποι, αιμοπότες αριβίστες... πλαστικό χρήμα, πλαστές ανάγκες, ψεύτικοι άνθρωποι...

Θα μπορούσα να πω πολλά ακόμα αλλά δε θέλω να γίνω κουραστικός. Ο νοών νοείτω.

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125

Η ηθική επινοήθηκε σε κάποιες πιο σκοτεινές εποχές σαν μηχανισμός ελέγχου των συνειδήσεων και καταπίεσης της ανθρώπινης προσωπικότητας από τα εκάστοτε κέντρα εξουσίας. Σε πιο σύγχρονες δε, χρησίμευσε σαν άλλοθι της αδυναμίας και της χαμηλής αυτοεκτίμησης... Δεν είμαι αμοραλιστής, αλλά προτιμώ την ατομική συνείδηση από την κοινωνική ηθική.

Όσο για τα ατοπίματα που προσάπτουν πολλοί στη νεολαία, πολλά από τα οποία δε τα αμφισβητώ, ας σκεφτούν κάποιοι με τι κληροδοτήθηκε:

Χαμηλότατου επιπέδου παρεχόμενη παιδεία... μια εποχή χωρίς ιδανικά, κατάργηση των ιδεολογιών... μέτρια τέχνη, κακό ποδόσφαιρο... κιτς μόδα... AIDS... γονείς απόντες, εργασιομανείς, πολυάσχολοι, καριερίστες, βλαχογιάπηδες... έγχρωμη TV σε ρόλο παιδαγωγού (στην καλύτερη περίπτωση φιλιπινέζα ή αλβανίδα μπεϊμπισίτερ/παραδουλεύτρα)... πολιτικοί ψεύτες, γλειώδεις, κρετίνοι... παπάδες υποκριτές, άπληστοι,πορνιοδιαστροφικοί... διανοούμενοι μπλαζέ,απρόσιτοι, ανύπαρκτοι... (μελλοντικοί) εργοδότες απάνθρωποι, αιμοπότες αριβίστες... πλαστικό χρήμα, πλαστές ανάγκες, ψεύτικοι άνθρωποι...

+100000

αρε παποδες με τις εμπειριες κ τις αποψεις!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	now and then.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	31,5 KB 
ID:	79111
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Εγώ θα έλεγα να το πάρει ο Τάσος! Πάει αλλού η "βαλίτσα"!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ρε είσαστε έτοιμοι για το μοναστήρι.
    Αυτό το internet έκανε την ζημειά μου φαίνεται.
    Το 90 στις 4 το πρωί καθημερινές είχε μποτιλιάρισμα στους δρόμους απο τον κόσμο που διασκέδαζε.
    Τώρα δεν υπάρχουν μαγαζιά πλέον.
    Ούτε λεφτά..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125

Ακριβώς έτσι!!

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    anf125:a19:

Ο δρομος της υπερβολης οδηγει στην Σοφια

Αν καταλαβα καλα απο τα λεγομενα πολλων εδω μεσα το ξερετε καλα το παραπανω

Και εγω μεχρι προσφατα ειχα ενα κολημα με τα 17-18χρονα γιατι σχεδον 10 χρονια διαφορα αλλα.....
    Με βοηθανε να το ξεπερασω σιγα σιγα

Ο καθε ανθρωπος φτιαχνει τους δικους του ηθικους κανονες τους οποιους συχνα αναθεωρει και αλλαζει,λιγο καθε φορα αλλα γινετε

Δεν ξερω πως τα βλεπετε εσεις τα πραγματα αλλα τα 17χρονα τωρα ειναι αρκετα(λεω εγω τωρα) πιο καλοστεκουμενα στο μυαλο απο οτι ειμαστε εμεις στην ηλικια τους

Δεν εχουν ταμπου στο σεξ και στον τροπο που ντυνονται,ε και?
    Και εγω ετσι ηθελα να ειμαι τοτε αλλα ηταν πολυ δυσκολο,ξερετε τι ρατσισμο ετρωγα εγω για τα μαλλια και την μουσικη μου μολις 12 χρονια πριν?

Καλα ειναι ρε,μην κολατε
    Δεν καταλαβα δηλαδη περα απο καποιο κολημα λογο ηλικιας τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σας πειραζει?
    το οτι δεν δινουν ραντεβου στο ζαχαροπλαστιο?
    Ο πυργος της Βαβελ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rc31
    το κακο με την ενα γενια ειναι οτι τα κανει σχεδον ολα απο πολυ νωρις με αποτελεσμα να μην εχει να προσδοκαει κατι για το μελλον
    φτανουνε στα 30αντα και συμπεριφερονται λες και εχουν γερασει αφου τα παντα τα εχουν κανει μεχρι τα 18

παντος σε καθε υπερβολη ερχεται παντα η διορθωση και τωρα νομιζω οτι βιωνουμε την υπερβολη

+1000000

Βέβαια η διόρθωση στη συγκεκριμένη περίπτωση ονομάζετε συντηρητισμός (και μέσα από αυτόν ο πουριτανισμός), και τα επακόλουθα αυτού γνωστά.

Στα ’70 είχαμε τους μαλιάδες με της καμπάνες(παντελόνια) ή τους ροκάδες με της σωλήνες. (παντελόνια και αυτά)
    Και βέβαια τους αλήτες τους μηχανόβιους.
    Από το 79 και μετά είχαμε και τους σκουλαρικαδες.
    Ταυτόχρονα είχαμε και τα ακούσματα.
    Στα 70 τα roc με τα αντάρτικα παρέα, μετά τα hart roc μετά τα 80τόσα το metal και φυσικά τους αλήτες τσαντάκηδες μηχανόβιους
    Οι 45ριδες του ’70 έλεγαν για την νεολαία (τους 20ριδες)τα χειρότερα.
    Οι 45ριδες του ’80 έλεγαν για την νεολαία (τους 20ριδες)τα χειρότερα.
    Οι 45ριδες του ’90 έλεγαν για την νεολαία (τους 20ριδες)τα χειρότερα.
    Οι 45ριδες του 2000 έλεγαν για την νεολαία (τους 20ριδες)τα χειρότερα.
    Οι 45ριδες του 2007 γιατί να το αλλάξουν??
    1ον Όταν μεγαλώνεις, αποκτάς μια ικανότητα, λόγω πείρας, να αποφεύγεις το επικίνδυνο.
    Αυτό σε κάνει να κρίνεις τον απερίσκεπτα ριψοκίνδυνο, σαν αφελή, ξεχνώντας την (απερίσκεπτη ) τόλμη των 15-18 σου.
    2ον Το καμάκι που κάναμε τότε ήταν με τα πρότυπα που είχαμε, προχωρημένο και βιαστικό. Δεν πηγαίναμε βόλτα στο πάρκο με την συνοδεία της κουβερνάντας μυρίζοντας της βιολέτες, αλλά χορεύαμε στα πάρτιΑ κολλητούς χορούς και πίναμε και βερμούτΙΑ.
    Τα αρσενικά για την μαμά ήταν πρόστυχα, και τα θηλυκά για τον μπαμπά ξετσίπωτα.
    Την τελευταία πρόταση θα την ακούμε όσο ζούμε από τους αμνήμονες.
    το επόμενο βήμα στην σκέψη σου είναι ο πουριτανισμός.
    Σε καμία απο τις παραπάνω δεκαετίες τα πιαχά και οι φούντες δεν πουλιόντουσαν στα "περίπτερα" και όλες οι παραπάνω "επαναστάσεις" είχαν κάποιο "σκοπό".

Δεν νομίζω ότι τα σημερινά πιτσιρίκια βλέπουν μέλλον. Οτι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο λοκός μας. Φυσικά δεν είναι όλα έτσι.

Οσο φια το "μεγαλώνουμε" Ο καθένας όσο αισθάνεται.......
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    +1000000

Βέβαια η διόρθωση στη συγκεκριμένη περίπτωση ονομάζετε συντηρητισμός (και μέσα από αυτόν ο πουριτανισμός), και τα επακόλουθα αυτού γνωστά.

Σε καμία απο τις παραπάνω δεκαετίες τα πιαχά και οι φούντες δεν πουλιόντουσαν στα "περίπτερα" και όλες οι παραπάνω "επαναστάσεις" είχαν κάποιο "σκοπό".

Δεν νομίζω ότι τα σημερινά πιτσιρίκια βλέπουν μέλλον. Οτι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο λοκός μας. Φυσικά δεν είναι όλα έτσι.

Οσο φια το "μεγαλώνουμε" Ο καθένας όσο αισθάνεται.......

στσι ειναι και οπως ολοι μας εχουμε ενα δικιο και τα πινια εχουν δικιο

.και καλα απο 16 και μετα ειναι εφηβια ........

απο 12 εως 16 ειναι τα αποτομα και επικυνδινα ......

ακολουθουν και αντιγρ4αφουν χωρις κανενα μετρο και φοβο ....

κατα τα αλλα ......

ρε σεις τελικα ειμαστε ομορφος λαος .

Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas

ρε σεις τελικα ειμαστε ομορφος λαος .
    Ω!! ναι!! Να'σαι καλά! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    e?
    malon zousame se diaforetiko kosmo kata tin dekaetia tou 90...

welcome to the 00's

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μεγαλώνουμε...
    από Dr Luv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 19:18
  2. παρηγορια που μεγαλώνουμε ;;;)
    από GST στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2006, 22:09

Κανόνες δημοσιεύσεων