Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 192

Θέμα: Που να το καταργούσαν κι ολας...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Αν ηθελα καποιον να τον πω τσογλανι θα τον ελεγα στεγνα στα μουτρα του, πηγαινε γενικως αυτο...και νομιζω οτι με ξερεις αρκετα απο τα γραπτα μου, για να ξερεις οτι δεν θα βρισω καποιον απο το πληκτρολογιο μου!
    Σε ξέρω κάμποσο καιρό ηλεκτρονικά αλλά δεν έχω κάνει και τόμο τα ποστ σου να τα μελετήσω..! Γι'αυτό άλλωστε έγραψα και το 'αν' με κεφαλαίο..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Eπετρεψε μου σαν φοιτητης να εχω τις ενστάσεις μου...
    Σαφέστατα! Και θα χαρώ να τις ακούσω όχι τώρα όμως γιατί πάω να την πέσω ισγά-σιγά και αν έχεις δίκιο θα το δεχτώ κιόλας.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αντιλαμβανεσαι οτι αυτο ειναι λεκτικος τραμπουκισμος και cause for conflict???

αν ναι οφειλεις συγγνωμη.αν οχι εχεις εχεις προβλημα αντιληψης και αν μη τι αλλο για αυτον τον λογο και μονο εχεις το ακαταλογιστο...λυπαμαι...καλη σου νυχτα...
    Απαντησα ηδη...

Δεν τσακωνομαι online...

Ειμουν σαφης σε αυτο που ειπα, παιδακια που μιλανε με μαγκιες και δηλωσεις απο το πουθενα πισω απο την προστασια της οθονης δεν μου πανε, απλα! Δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα αρα δεν τραμπουκιζω καποιον. Λυπαμε αν δεν το καταλαβες!Καλο σου βραδυ φιλε μου!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Να σημειώσω οτι σε περιπτωση κατάργησης Ασυλου! Μια γενική συνέλευση μπορει να θεωρηθει παράνομη και να επιτραπει η εισοδος της αστυνομίας...
    Το ιδιο και σε μια κατάληψη! Αλλα και σε μια εκδήλωση-συζήτηση μεσα στο πολυτεχνειο...
    Εγω λοιπον απο ολα αυτα εχω καταλάβει ενα...Οτι το ασυλο ισχυει μονο για ιδεες που τους βολεύουν ή δεν τους ενοχλούν!
    Στην Γαλλια τον περασμένο Χρονο που και εκει ειχε περάσει αυτη η τροποποίηση του ασυλου...
    Το βράδυ εμπαινε μέσα η αστυνομια με αρκετά "κακή" διάθεση...με αποτελεσμα δεκάδων ξυλοδαρμων(Δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας)...
    Εγώ πιστευω οτι ειναι η ξεπερασμένη η ιδεά οτι σε μια ανάλογη περίπτωση η αστυνομια-κράτος θα δείξει σεβασμο σε καποια θεματα.

Αντιφάσκεις φίλε rsp...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Απαντησα ηδη...

Δεν τσακωνομαι online...

Ειμουν σαφης σε αυτο που ειπα, παιδακια που μιλανε με μαγκιες και δηλωσεις απο το πουθενα πισω απο την προστασια της οθονης δεν μου πανε, απλα! Δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα αρα δεν τραμπουκιζω καποιον. Λυπαμε αν δεν το καταλαβες!Καλο σου βραδυ φιλε μου!
    δεν προλαβα να διαβασω την απαντηση σου στον λαμπρο και το εγραψα.οταν επεστρεψα και διαβασα την απαντηση σου το εσβησα το ποστ μου γιατι δεν ειχε λογο υπαρξης!!!
    σου ζητω συγγνωμη!!!!!!!

και παλι καλυνυχτα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Να σημειώσω οτι σε περιπτωση κατάργησης Ασυλου!
    Γιατί πιπιλίζετε την καραμέλα περί κατάργησης..Δεν μιλάμε για κατάργηση,αλλά για τροποποίηση του τρόπου που λειτουργεί και άρση όταν συντρέχουν λόγοι!

υγ.Και γω φοιτητής είμαι..

Αντιφάσκεις φίλε rsp...
    θελεις να το εξηγησεις?

πριν ομως διαβασε σε παρακαλω τις απαντησεις μου!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δεν προλαβα να διαβασω την απαντηση σου στον λαμπρο και το εγραψα.οταν επεστρεψα και διαβασα την απαντηση σου το εσβησα το ποστ μου γιατι δεν ειχε λογο υπαρξης!!!
    σου ζητω συγγνωμη!!!!!!!

και παλι καλυνυχτα
    κανενα απολυτως προβλημα!! Να εισαι καλα!

Φιλε Rst εγραψες ενα πόστ λεγοντας διαφορα προσβάλοντας (δεν λες ποιους ) και στο τέλος λες πως δεν θα απαντησεις για τους λογους πους ειπες..Τες πα

Λαμπρο η τροποποιήση ειναι καμουφλαρισμένη αρση...Αφου στην μέχρι τώρα διάταξη για η αρση γινεται εφοσον υπάρχει ομοφωνια απο την επιτροπή ασυλου...και με την "τροποποίηση" θα γινει με πλειψηφια αν σκεφτείς οτι τα 3 απο τα 5 μέλη της επιτροπής ειναι της πρυτανιας...
    Τελος πάντων και εγω φοιτητητης ειμαι και οσο για το ποίημα που ανεφερες ποιο πάνω ο καθένας το ποίημα του λεει...αλλα υπάρχουν και μερικοι που λενε την γνωμη τους
    Και κατι αλλο γιατι μου μιλάς στον πλυθηντικο???

Λαμπρο η τροποποιήση ειναι καμουφλαρισμένη αρση...
    ΓΙα μένα δεν είναι έτσι..Πιστεύεις δλδ οτι μπορεί να αποφασίσουν να αρθεί το άσυλο για μια συνέλευση πχ..;Δεν το νομίζω..

Εγώ ποίημα δεν έμαθα ποτέ..Ή μάλλον το μόνο ποίημα που έμαθα είναι ότι τα KTM χαλάνε.. Όλα αυτά που λες εσύ μου φαίνονται πολύ γνωστά..ξέρεις τα ακούω καθημερινά,τα βλέπω τυπωμένα,βλέπω 10-20-50 δεν ξέρω πόσες διαφορετικές φάτσες να λένε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια..Άρα..;

Φιλε Rst εγραψες ενα πόστ λεγοντας διαφορα προσβάλοντας (δεν λες ποιους ) και στο τέλος λες πως δεν θα απαντησεις για τους λογους πους ειπες..Τες πα

Διαβασα το τοπικ και ειμουν κοκκινος απο τα νευρα με τις αποψεις καποιων...Αλλα!! Ξανα λεω!Το μοτο δεν ειναι το σωστο μερος να γινοντε τετοιες κουβεντες, κανενα μερος στο δικτυο δεν ειναι!! Ολα τα τσογλανακια γινοντε μαγκες πισω απο ενα πληκτρολογιο και αποκτουν και αποψη οι πλεον αμορφωτοι!! Για αυτο λεμε, μεινετε σε πιο χαλαρες κουβεντες εδω και τα υπολοιπα απο κοντα!!

Λεβεντακο μου, ξανα διαβασε τι εγραψα...Λεω οτι ειναι λαθος κουβεντες για το δυκτιο αυτες! Λεω τσογλανια αυτους που προστατευοντε πισω απο τις οθονες για να κανουν το μαγκα και για να κρυψουν το ποσο αμορφωτοι ειναι..
    Αν σε προσβαλα ειναι γιατι εχεις τη μυγα οχι γιατι το εκανα εγω...Πολυ απλα!

Και εμενα Λαμπρο μου φαινονται πολυ οικία αυτα που μου λες τα ακουω σχεδον σε καθε γ.σ.!
    Μην βιαστεις να βάλεις ταμπέλα

Ναι rst ισως να ειναι και λάθος αυτες οι κουβεντες απο το δικτυο...και οχι δεν εχω την μυγα...
    Αν την βρω θα την φέρω πισω

Και εμενα Λαμπρο μου φαινονται πολυ οικία αυτα που μου λες τα ακουω σχεδον σε καθε γ.σ.!
    Μην βιαστεις να βάλεις ταμπέλα
    Να σου πω πάντως οτι ούτε σε παραταξη ανήκω,ούτε στις εκλογές ψηφίζω,και σε συνελεύσεις σπάνια πηγαίνω..

Καληνύχτα..

Μαζι σου στα 2 πρώτα!

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θελω V-strom.....αλλα απο που να το παρω
    από cyclist777 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2008, 21:17
  2. Απο πού να το αγοράσω...