απ κάνεις λάθος, παίζει δρόμος κάτω απο τη θάλασσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Καλά ρε φίλε είπες να κάνεις μια γύρα και έπεσες και στα καλύτερα μας μέρη;
Τι ένστικτο ήταν αυτό;
Σαλαμίνα γαμάει από φαεί και Κρήνη γαμάει από κοριτσάκια!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω μύτη τρομερή και όραση μοναδική.![]()
Φίλε Στέλιο, αν όλα μου πάνε όπως τα υπολογίζω, το καλοκαίρι θα πάω οδικός με το νέο μου μοτόρι στην Γαλλία. Από εκεί η Αγγλία είναι δύο μιλκο δρόμος. Γι’ αυτό αν είναι και κερνάς πετάγομαι να γνωρίσω και την Αγγλία.Αρχικά δημιουργήθηκε από asmar
Ε με τη λογική αυτή σας κερνάω και εγώ. Δεν έρχεστε όλοι βορειότερα, προς Αγγλία μερια; χα χα![]()
![]()
άκου το καλύτερο....
Επειδή το καλοκαίρι είναι λίγο μαλακία να το περάσω στην Αγγλία και μιας και θα έχω μπόλικη άδεια προτείνω:
Ραντεβού στο Παρίσι, πέρνουμε τα μηχανάκια και την κάνουμε προς Μαράκο μεριά.
Άδεια μπορώ να πάρω όποτε γουστάρω μετά τον Μαϊο, οπότε κανονίζετε.
Το κέρασμα θα στο κάνω στο Παρίσι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Φίλε Στέλιο, αν όλα μου πάνε όπως τα υπολογίζω, το καλοκαίρι θα πάω οδικός με το νέο μου μοτόρι στην Γαλλία. Από εκεί η Αγγλία είναι δύο μιλκο δρόμος. Γι’ αυτό αν είναι και κερνάς πετάγομαι να γνωρίσω και την Αγγλία.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από asmar
άκου το καλύτερο....
Επειδή το καλοκαίρι είναι λίγο μαλακία να το περάσω στην Αγγλία και μιας και θα έχω μπόλικη άδεια προτείνω:
Ραντεβού στο Παρίσι, πέρνουμε τα μηχανάκια και την κάνουμε προς Μαράκο μεριά.
Άδεια μπορώ να πάρω όποτε γουστάρω μετά τον Μαϊο, οπότε κανονίζετε.
Το κέρασμα θα στο κάνω στο Παρίσι!
Φύγαμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!![]()
στείλε μήνυμα κανένα μήνα πριν για να κανονίσω και με την κοπέλα μου να πάρει άδεια.
Την καλημέρα μου
Μέχρι το καλοκαίρι έχουμε καιρό. Θα τα λέμε έστω και από εδώ και κανονίζεται η βόλτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από asmar
στείλε μήνυμα κανένα μήνα πριν για να κανονίσω και με την κοπέλα μου να πάρει άδεια.
Την καλημέρα μου
Την καλημέρα μου και από εμένα.![]()
Ρε εσύ υπερβόρειε τι βάζεις πρίζες για ταξιδάκια;
Δεν ντρέπεσαι;
Αν έχω πάρει και εγώ μοτόρι εώς τότε μέσα!
![]()
![]()
![]()
sinantisi miristika!
loipon paidia ti lete re seis 18 tou minos na sinantithoume ston leuko pirgo stin thessaloniki stis 2 i wra to mesimeri kai apofasizoume ekei pou tha pame oloi mazi? e? egw pantos eimai sigoura mesa!!!!!!!
an kati stravosei i psaxnete kapoios pou einai ti saloniki kai exei xathei
(hahahahah) leme twra 6993152686
allo ena fazer stin sinantisi!
![]()
![]()
![]()
Με μια λέξη... Ταξιδιώτης των 2 τροχών
Έλα να οργανωνόμαστε ! !!! Αποφασίστε σε ένα post !!!!![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Λοιπον Βορειοι....
σκοπευω κατα τις 17-18-19 να ανεβω ισα παν........
τι λετε θα συναντηθουμε...?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ireneepi
Λοιπον Βορειοι....
σκοπευω κατα τις 17-18-19 να ανεβω ισα παν........
τι λετε θα συναντηθουμε...?
Με μεγάλη μας χαρά. Μείνε συντονισμένη .
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Ρε Κορίτσια,
αν και βασικά χωμάτινος ( η άσφαλτος έχει σκληρήνει όταν πέφτεις ή μου φαίνεται λογω ηλικίας ?? ), έχω μια (ταλαίπωρη) Laverda 1000 S (που στο διάολο την άφησα τελευταία φορά??).
Αν κανονιστεί καμιά συνάντηση, ρίξτε μήνυμα νωρίτερα (το πόσο νωρίτερα το ξέρουν μόνο κάτοχοι παλαιών ιταλικών ) μπας και καταφέρω να βάλω μπροστά την "μπουργκάνα".
Αν δείτε κανέναν μυστήριο παππού πάνω σε κίτρινο ιταλικό μοτόρι με γάντια motocross, μην γελάσετε μπροστά του γιατί θα σβήσει (τι είναι ρελαντί ???) και θα κατεβεί για παρεξήγηση και άντε μετά να βάλει μπροστά το μοτόρι (τι είναι μίζα ???)!!!
Καλά να περνάτε κούκλοι (ες)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
όσοι πιστοί προσέλθετε!Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Ρε εσύ υπερβόρειε τι βάζεις πρίζες για ταξιδάκια;
Δεν ντρέπεσαι;
Αν έχω πάρει και εγώ μοτόρι εώς τότε μέσα!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε Κορίτσια,
αν και βασικά χωμάτινος ( η άσφαλτος έχει σκληρήνει όταν πέφτεις ή μου φαίνεται λογω ηλικίας ?? ), έχω μια (ταλαίπωρη) Laverda 1000 S (που στο διάολο την άφησα τελευταία φορά??).
Αν κανονιστεί καμιά συνάντηση, ρίξτε μήνυμα νωρίτερα (το πόσο νωρίτερα το ξέρουν μόνο κάτοχοι παλαιών ιταλικών ) μπας και καταφέρω να βάλω μπροστά την "μπουργκάνα".
Αν δείτε κανέναν μυστήριο παππού πάνω σε κίτρινο ιταλικό μοτόρι με γάντια motocross, μην γελάσετε μπροστά του γιατί θα σβήσει (τι είναι ρελαντί ???) και θα κατεβεί για παρεξήγηση και άντε μετά να βάλει μπροστά το μοτόρι (τι είναι μίζα ???)!!!
Καλά να περνάτε κούκλοι (ες)![]()
![]()
Παππούς?? Το επώνυμο σου με παραπέμπει σε γνωστό χωματερο που έφαγες αρκετά χρόνια σε πίστα μαζί με το καρντάση σου τον Νικηφόρο:hypnotize Είδες τι κουτσομπόλα είμαι ??.
![]()
Τι έγινε και έμεινες με την laverda ??
Πάντως αν είναι να γίνει κάτι αυτό το σαββατοκύριακο να γίνει σωστά ,και βέβαια να είμαστε όλοι εκεί να το πούμε λιγάκι. Άντε ρε οργανωθείτε ,να ξέρω να μη φάω δύο μέρες !!!!!![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ