Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 192

Θέμα: Που να το καταργούσαν κι ολας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    Κοίτα την ανεργία γύρω σου που έχουν τα στουρνάρια και βγάλε συμπέρασμα. Πήγαινε σε ένα νοσοκομείο και δες τις γνώσεις των γιατρών

Ζήσε με λίγα λόγια στην κοινωνία του σήμερα και θα με καταλάβεις

Γιατίβγήκαν φίλε μου τα στουρνάρια από το πενεπιστήμιο?
    γιατί κάποιος τα βοήθησε στους βαθμούς ή γιατί ήταν καλοί στα σκονάκια... αυτοί υποβαθμίσαν την παιδεία.

Μην κολάς στις λέξεις μου και ψάξε το λίγο θα βγάλεις νόημα, εγω δεν σπούδασα και το χαίρομαι.

Ρώτα τους σύγχρονους φοιτητές πως παίρνουν τα μαθήματα και θα δείς οτι οι παρέες μου είναι μια χαρά αλλά μάλλον οι παρέες σου το παίζουν έξυπνοι και σου λενε οτι και καλά πήραν "πτυχίο". Μπες στους κύκλους τους και μετά πες μου τι άποψη θα δημιουργήσεις.
    εσύ από ότι κατάλαβα ξέρεις λίγο απο ιατρική
    λίγο απο μηχανολογία
    λίγο απο πυρηνική φυσική
    και μπορείς να κρίνεις όσους βλέπεις γύρω σου. που έχουν τελείωσει Πανεπιστήμιο...και μάλιστα να βγάζεις το συμπέρασμα ότι είσαι και καλύτερος....
    εγώ πάντως όσες φορές πήγα νοσοκομείο έγινα καλά...
    άμα μου δώσει το τηλέφωνο σου να έρχομαι σε εσένα μήπως έχεις καλύτερες μεθόδους...

Υ.Γ.
    τα στοιχεία για την ανεργία στα στουρνάρια της Ελλάδας απο ποια πηγή να βρήκες???απο την εθνική στατιστική υπηρεσία?
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
    Ολα τα τσογλανακια γινοντε μαγκες πισω απο ενα πληκτρολογιο και αποκτουν και αποψη οι πλεον αμορφωτοι!!
    Vas_sia, όταν δεν συμφωνείς με την άποψη κάποιου, αυτός γίνεται αυτόματα "τσογλανάκι" και "πλέον αμόρφωτος"; Έτσι έμαθες να επιχειρηματολογείς στο Πανεπιστήμιο; Με ad hominem επιθέσεις; Όχι ότι εκπλήσσομαι βέβαια...

Όσο για το θέμα της συζήτησης:
    Πιστεύετε μήπως ότι είναι υπέρ των φοιτητών οι καταλήψεις..?
    Οι οποίες καταλήψεις αποφασίζονται με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας; Δεν το νομίζω.

Οι πορείες γίνονται για να εκφράσουμε τις ιδέες μας όχι για να γίνουν επεισόδεια....
    Δεν είπε κανείς ότι αυτή δεν είναι η άποψη της πλειονότητας των φοιτητών. Αναφορικά με τις ιδέες, όμως, που θέλετε να εκφράσετε έχω τις αμφιβολίες μου σχετικά...

Μήπως λέω τώρα τα επεισόδεια προκαλούνται και από τους ίδιους τους αστυνομικούς (...ασφαλίτες???τι είναι αυτό?) για να στρέφουν το ενδιαφέρον στους βανδαλισμούς και όχι στον πραγματικό λόγο για τον οποίο πραγματοποιείται η πορεία????
    Κι εγώ που νόμιζα ότι προκαλούνται από "αντιεξουσιαστές", "αναρχικούς" και λοιπούς τζάμπα-μάγκες-επαναστάτες.

Φίλε οριζοντα ένα θα σου πώ.... Επειδή όλοι οι έλληνες σκέφτονται σαν εσένα γιαυτό ποτέ δεν θα πάμε μπροστά....
    Νάτο πάλι το ad hominem! Μισό να το αντιστρέψω μήπως και το καταλάβεις:

Φίλη vas_sia ένα θα σου πω... Επειδή όλοι οι Έλληνες σκέφτονται σαν εσένα γι' αυτό ποτέ δεν θα πάμε μπροστά...

Ωραίο επιχείρημα, ε;!

Αυτή η αναθεώρηση του άρθρου 16 δεν αφορά μόνο τους φοιτητές... Αφορά όλους... Σε διαφορετικό κόσμο ζούμε και δεν το έχω καταλάβει????
    Άλλος ζει υπό το προστατευτική κουκούλι της φοιτητικής ζωής κι άλλος στην πραγματικότητα. Άραγε ποιος ζει πού;

Το άσυλο δεν προστατεύει τους ταραξείες.. προστατεύει ιδέες και αυτό θα κάνει όσο ακόμα υπάρχει....
    Απάντησα παραπάνω σχετικώς... Εν πάση περιπτώσει, αυτοί που μαντρώνονται στα Πανεπιστήμια, καίνε, σπάνε, πετάνε μολότωφ, πέτρες κ.λπ. είναι αυτοί που... προστατεύουν την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών; Έλεος!

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συμφωνούμε σε όλες τις προτάσεις της κάθε κυβέρνησης σαν τα πρόβατα????
    Τίποτε πιο κομφορμιστικό στις μέρες μας από τον αντικομφορμισμό...
    Ρωτώντας πας στην πόλη

Το blog μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ninja636
    [B]Vas_sia, όταν δεν συμφωνείς με την άποψη κάποιου, αυτός γίνεται αυτόματα "τσογλανάκι" και "πλέον αμόρφωτος"; Έτσι έμαθες να επιχειρηματολογείς στο Πανεπιστήμιο; Με ad hominem επιθέσεις; Όχι ότι εκπλήσσομαι βέβαια...

[B]

Οι οποίες καταλήψεις αποφασίζονται με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας; Δεν το νομίζω.

[B]

Δεν είπε κανείς ότι αυτή δεν είναι η άποψη της πλειονότητας των φοιτητών. Αναφορικά με τις ιδέες, όμως, που θέλετε να εκφράσετε έχω τις αμφιβολίες μου σχετικά...

[B]

Κι εγώ που νόμιζα ότι προκαλούνται από "αντιεξουσιαστές", "αναρχικούς" και λοιπούς τζάμπα-μάγκες-επαναστάτες.

[B]

Νάτο πάλι το ad hominem! Μισό να το αντιστρέψω μήπως και το καταλάβεις:

Φίλη vas_sia ένα θα σου πω... Επειδή όλοι οι Έλληνες σκέφτονται σαν εσένα γι' αυτό ποτέ δεν θα πάμε μπροστά...

Ωραίο επιχείρημα, ε;!

[B]

Άλλος ζει υπό το προστατευτική κουκούλι της φοιτητικής ζωής κι άλλος στην πραγματικότητα. Άραγε ποιος ζει πού;

[B]

Απάντησα παραπάνω σχετικώς... Εν πάση περιπτώσει, αυτοί που μαντρώνονται στα Πανεπιστήμια, καίνε, σπάνε, πετάνε μολότωφ, πέτρες κ.λπ. είναι αυτοί που... προστατεύουν την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών; Έλεος!

Τίποτε πιο κομφορμιστικό στις μέρες μας από τον αντικομφορμισμό...
    εντάξει.....
    έριξα μια ματιά στο blog σου και κατάλαβα......
    προσκάλεσε και τους συμφορουμίτες να το δουν μην χαλάνε τσαμπα την ώρα τους .....

εισαι για το Los Angeles κατευθείαν....
    και σε ενοχλούν τα ελληνικά Πανεπιστήμια...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    δηλαδή ρε φίλε αυτοί που βγάινουν στουρνάρια υποβάθμισαν το πανεπιστήμιο??
    η το Πανεπιστήμιο ήταν υποβαθμισμένο κ έβγαλε στουρνάρια???
    εξήγησέ μου λίγο...τι προυπήρχε κατά την άποψή σου??

+10000.....

αλλα δεν ειδα τους φοιτητες να κανουν ''πορεια'' ωστε οι ''ιδιοι'' να σταματησουν να χρησιμοποιουν τα κινητα μεσα στις ταξεις... ...οπως οταν κανουν σκονακι και τους ''πιανουν'' να πιεζουν λογω της παραταξιακης τους ιδιοτητα ωστε να μην εχουν κυρωσεις.....

μαλλον δεν τους ενδιαφερει.....το ασυλο τους μαρανε...

αν δεν ενδιαφερει τους ιδιους που ''ζουνε'' μεσα στη σχολη ...σιγα μη νοιαξει την κυβερνηση...

ας ασχοληθουν πως θα γινουν πιο σωστοι φοιτητες-ανθρωποι ακι μετα να κοιταξουν τους αλλους....

υ.γ. δεν παιρνει ολους τους φοιτητες η μπαλα ...αλλα την μεγαλυτερη μεριδα....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    εντάξει.....
    έριξα μια ματιά στο blog σου και κατάλαβα......
    προσκάλεσε και τους συμφορουμίτες να το δουν μην χαλάνε τσαμπα την ώρα τους .....

εισαι για το Los Angeles κατευθείαν....
    και σε ενοχλούν τα ελληνικά Πανεπιστήμια...
    Α, εντάξει τότε, αφού κατάλαβες (sic)...
    Ρωτώντας πας στην πόλη

Το blog μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    +10000.....

αλλα δεν ειδα τους φοιτητες να κανουν ''πορεια'' ωστε οι ''ιδιοι'' να σταματησουν να χρησιμοποιουν τα κινητα μεσα στις ταξεις... ...οπως οταν κανουν σκονακι και τους ''πιανουν'' να πιεζουν λογω της παραταξιακης τους ιδιοτητα ωστε να μην εχουν κυρωσεις.....

μαλλον δεν τους ενδιαφερει.....το ασυλο τους μαρανε...

αν δεν ενδιαφερει τους ιδιους που ''ζουνε'' μεσα στη σχολη ...σιγα μη νοιαξει την κυβερνηση...

ας ασχοληθουν πως θα γινουν πιο σωστοι φοιτητες-ανθρωποι ακι μετα να κοιταξουν τους αλλους....

ως προς την μονόπλευρη πλευρά των διεκδικήσεων των φοιτητών έχεις μεγάλο δίκιο....
    αλλά αυτό δεν αναιρεί το δίκαιο των αιτήματων για το άσυλο κ γενικά το νέο νόμο πλαίσιο....
    ούτε σημαίνει ότι φταίει το άσυλο...
    ειδικά όταν δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς...
    και για όσους μιλάνε για δημοκρατίες και τέτοια...ας πάνε μια βόλτα απο το Γκουαντανάμο να τα πουν στους έγκλειστους....
    και ας τα πουν κ στον κακόμοιρο Γερμανό που τον απαγάγανε τον βασανίσανε, τον περιφέρανε στην ανατολική Ευρώπη νομίζωντας ότι ειναι τρομοκράτης μέχρι να καταλάβουν ότι κάναν λάθος...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Φιλε Νιτζα αν εκανες τον κοπο και διαβαζες το θεμα απο την αρχη θα καταλάβαινες οτι η Vasia ηθελε να κανεις παραθεση αυτών που ειπε ο rst...
    Οσο για τα αλλα που λες δεν θα ασχοληθω ειδα και το blog σου και κατάλαβα...(αν υποθέσουμε οτι το blog σου σε αντιπροσωπευει και το διαφημίζεις) οπως εγω π.χ. αμα δεν γνωριζω δεν θα πώ οτι να ναι για τους καλιφορνεζικους κώλους και βυζια ετσι και εσυ καλο ειναι να μην λές οτι ναι πάνω σε θεματα που δεν εχεις ασχολήθει ΚΑΘΟΛΟΥ

Sotirios ποσους φοιτητες και αποφοιτους εχεις γνωρισει και εχεις καταλήξει σε αυτο το συμπέρασμα που οπως λες και εσυ σε βολευει αρκετα...
    Γιατι π.χ. να καθονται καποιοι βλάκες να τρώνε τα χρόνια τους σε επιστημες ενω εγω που δεν σπούδασα τα καταφέρνω σε όλα...Κάρτα τυπωσες?

Πιο πολυ στεναχωριεμαι γιατι βλέπω μια ακριτη επίθεση και επιχειρηματα "οτι να'ναι" απο τους περισσοτερους εκτος ολιγων που πραγματικα εχουν όρεξη για κουβέντα και αντιπαράθεση

Αναθεμα με και αν καποιος διάβασε τα Link και τα κειμενα που εβαλα απο εφημεριδες!

Η ΕΛ.ΑΣ. ευθύνεται για τα επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο

Συντάκτης : Ημ/νία καταχώρησης : 23/02/2007 18:27:31 Ευθύνες στην αστυνομία επιρρίπτει, εμμέσως πλην σαφώς, για τα επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο μετά το τέλος του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου ο πρύτανης του ιδρύματος κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης. Σε δηλώσεις του στη χθεσινή πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ με την Πόπη Τσαπανίδου, ο κ. πρύτανης καταλόγισε ευθύνες στην αστυνομία για την εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων έξω από το Πολυτεχνείο, που ανάγκασε την περιφρούρηση των φοιτητών στην οδό Τζωρτζ να αποχωρήσει μέσα στο ΕΜΠ λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να "ελευθερωθεί" ο χώρος και να μετατραπεί το σημείο στη συνέχεια σε πέδίο μάχης, κάτι που δεν είχε γίνει πριν τη ρίψη των δακρυγόνων. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ της "Α", που κατέγραψε τον αντιπρύτανη του Πολυτεχνείου κ. Σπαθή να επιχειρεί να εμποδίσει και να το επιτυγχάνει -με τον λόγο και όχι με τα κλομπ- άτομα με καλυμμένα τα προσωπά τους, παρουσία της περιφρούρησης των φοιτητών και χωρίς να ανοίξει μύτη. Μέχρι τη στιγμή που τα ΜΑΤ αποφάσισαν να "αδειάσουν" τις αποθήκες με τα χημικά της ΕΛ.ΑΣ. και να μετατρέψουν σε θάλαμο αερίων τον χώρο γύρω από το ίδρυμα, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποσυρθεί η φοιτητική περιφρούρηση.
    Επίσης, ο κ. πρύτανης διευκρίνισε ότι όλες οι πύλες του ιδρύματος ήταν κλειστές, εκτός από εκείνη της Στρουρνάρη, την οποία ζήτησαν να ανοίξει οι φοιτητές, προκειμένου να συνεδριάσει το Συντονιστικό, που θα φιλοξενούσε φοιτητές και από άλλα μέρη της Ελλάδας. Ο κ. Μουτζούρης σημείωσε ακόμη ότι δεν προκλήθηκε καμία ζημιά μέσα στο Πολυτεχνείο, ενώ επανέλαβε πως το άσυλο είναι υπόθεση της ακαδημαϊκής κοινότητας, που είναι σε θέση να το περιφρουρήσει.
    Εξάλλου, σε άλλες δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΚΑΪ" επέμεινε στις ευθύνες της αστυνομίας, θέτοντας το ερώτημα "εφόσον υπήρχαν παρεκτροπές που δικαιολογούσαν συλλήψεις ή παρεμβάσεις της αστυνομίας πιο δυναμικές πρό του ναού της Δημοκρατίας, τη Βουλή, ή μπροστά από το ναό των ξενοδοχείων, τη Μεγάλη Βρετανία, ή στην οδό Τζωρτζ ή στην Κάνιγγος, δεν ήταν δυνατόν να γίνει αυτή η παρέμβαση; Έπρεπε να μπουν οι πέντε, οι δέκα εντός του Πολυτεχνείου, που όλοι έτρεχαν, και τους δικαιολογώ τότε, για το οξυγόνο και να μας λένε "φωνάξτε την Αστυνομία να τους πιάσουμε μέσα. Μα αφού ήταν έξω;". Copyright © "Η ΑΥΓΗ". ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιλιπτική, ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοπυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

NInja636: Ολα τα τσογλανακια γινοντε μαγκες πισω απο ενα πληκτρολογιο και αποκτουν και αποψη οι πλεον αμορφωτοι!! . αυτό φίλε μου το είπε άλλος (rst) και το κατέκρινα....
    αν διάβαζες όλη τη συζήτηση θα έβλεπες ποιός το είπε..... αλλά... όσο για την έκπληξη που έπαθες καλύτερα να εκπλήσσεσαι με τον εαυτό σου που ούτε να διαβάσεις δεν έκανες το κόπο και ικανοποίησες την άποψη σου ότι είμαστε στουρνάρια.... Όχι σου λέω δεν απαφασίζει η πλειοψηφία.... Όταν έχεις ελεύθερο χρόνο πέρνα από πανεπιστημιακές συνελεύσεις να μου πεις..... Αλλά είναι πιo εύκολο να κάθεσαι στην τηλεόρασή σου και να πιπιλάς τη λέξη μειοψηφία.... Προφανώς αυτά που νομίζεις εσύ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα... Όσο για τα στουρνάρια που αναφέρεις συνέχεια.... Πίστεψέ με.... Στουρνάρια με μέσο δουλεύουν αυτή τη στιγμή παντού... ενώ άτομα με πτυχία και φοβερά μυαλά παίρνουν 3 και 60.....Και δε λέω μόνο για γιατρούς.... που είναι και ο κλάδος μου γιατί σπουδάζω ιατρικό επάγγελμα....Λέω για όλα τα εππαγγέλματα.... Αυτοί που χρησιμοποιούν τη δύναμή τους (δαπ, πασπ και όλες οι παρατάξεις στο δικό μου τουλάχιστον πανεπιστήμιο) είναι γελίοι.... Γιατί αν δεν είσαι γραμμένος σε παράταξη όσο και να γλύψεις βαθμό δεν παίρνεις.... Και να σου θυμίσω αν διάβασες παραπάνω ότι εγώ δεν εκπροσωπώ καμία παράταξη της σχολής μου γιατί είναι όλοι τους γελίοι... Στα ειρωνικά σου σχόλια προτιμώ να μην αναφερθώ άλλωστε φαίνεται από αυτά που λες ότι δεν παρακολουθείς τα γεγονότα από κοντά αλλά εκ του ασφαλούς.....

Και πάλι φιλικά....
    Άδραξε τη μέρα...

Κάλυψη στην ΕΛ.ΑΣ. από Αντώναρο

Συντάκτης : Ημ/νία καταχώρησης : 23/02/2007 18:23:26 Απόλυτη κάλυψη στο προχθεσινό όργιο αστυνομικής βίας στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο παρέσχε χθες ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ταυτόχρονα ο κ. Αντώναρος κάλυψε την ΕΛ.ΑΣ. και σε σχέση με αιτιάσεις των καναλιών ότι δεν προέβη σε αρκετές συλλήψεις.
    Στη δημοκρατία υπάρχει ο λόγος και ο αντίλογος. Στη βία προσφεύγουν όσοι δεν έχουν την πρόθεση να αρθρώσουν λόγο και προσπαθούν με παράνομες πράξεις να επιβάλουν τη δική τους απαράδεκτη νοοτροπία" δήλωσε ο κ. Αντώναρος και πρόσθεσε ότι "η κυβέρνηση ενδιαφέρεται πρωτίστως για την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας". "Δεν υπάρχει καμιά δυσαρέσκεια. Η αστυνομία επιτελεί το καθήκον της", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
    Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών, Θανάσης Κατερινόπουλος αναφερόμενος στη μία μόνο σύλληψη κατα το προχθεσινό συλλαλητήριο δήλωσε "τέτοιες εντολές είχαμε". O εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης Παναγιώτης Στάθης διέψευσε πάντως ότι υπήρχαν εντολές να μην γίνουν συλλήψεις και δήλωσε ότι πρώτιστο μέλημα της αστυνομίας είναι η ομαλή διεξαγωγή της συνάθροισης που επιβλέπει.

Copyright © "Η ΑΥΓΗ". ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιλιπτική, ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοπυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Φιλε Νιτζα αν εκανες τον κοπο και διαβαζες το θεμα απο την αρχη θα καταλάβαινες οτι η Vasia ηθελε να κανεις παραθεση αυτών που ειπε ο rst...
    Το διάβασα από την αρχή το post. Μου διέφυγε, προφανώς, το σχόλιο του rsp. Εν πάση περιπτώσει, εάν η Vasia είχε κάνει ξεκάθαρη παράθεση δεν θα είχε συμβεί αυτό. Τέλος πάντων, mea culpa.

Οσο για τα αλλα που λες δεν θα ασχοληθω ειδα και το blog σου και κατάλαβα...(αν υποθέσουμε οτι το blog σου σε αντιπροσωπευει και το διαφημίζεις)
    Ουδέν πρόβλημα. Μήπως, όμως, μπερδέψατε τα blogs; Διότι το δικό μου είναι αυτό που υπάρχει στο sig μου, τα άλλα -το e-roosters.blogspot.com και το e-rooster.gr- δεν είναι δικά μου. Τώρα, βέβαια, εάν δεν τα μπερδέψατε αλλά τα είδατε και, όπως λέτε, καταλάβατε...

Ένα τελευταίο: ναι στα επιχειρήματα, όχι στις ιδεοληψίες.
    Ρωτώντας πας στην πόλη

Το blog μου

Επισης εμπρος στον ετσι που χαραξε ο τετοιος...
    Οχι δεν μπερδεψαμε τα blog

NInja636: Ολα τα τσογλανακια γινοντε μαγκες πισω απο ενα πληκτρολογιο και αποκτουν και αποψη οι πλεον αμορφωτοι!! . αυτό φίλε μου το είπε άλλος (rst) και το κατέκρινα....
    αν διάβαζες όλη τη συζήτηση θα έβλεπες ποιός το είπε..... αλλά... όσο για την έκπληξη που έπαθες καλύτερα να εκπλήσσεσαι με τον εαυτό σου που ούτε να διαβάσεις δεν έκανες το κόπο και ικανοποίησες την άποψη σου ότι είμαστε στουρνάρια.... Όχι σου λέω δεν απαφασίζει η πλειοψηφία.... Όταν έχεις ελεύθερο χρόνο πέρνα από πανεπιστημιακές συνελεύσεις να μου πεις..... Αλλά είναι πιo εύκολο να κάθεσαι στην τηλεόρασή σου και να πιπιλάς τη λέξη μειοψηφία.... Προφανώς αυτά που νομίζεις εσύ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα... Όσο για τα στουρνάρια που αναφέρεις συνέχεια.... Πίστεψέ με.... Στουρνάρια με μέσο δουλεύουν αυτή τη στιγμή παντού... ενώ άτομα με πτυχία και φοβερά μυαλά παίρνουν 3 και 60.....Και δε λέω μόνο για γιατρούς.... που είναι και ο κλάδος μου γιατί σπουδάζω ιατρικό επάγγελμα....Λέω για όλα τα εππαγγέλματα.... Αυτοί που χρησιμοποιούν τη δύναμή τους (δαπ, πασπ και όλες οι παρατάξεις στο δικό μου τουλάχιστον πανεπιστήμιο) είναι γελίοι.... Γιατί αν δεν είσαι γραμμένος σε παράταξη όσο και να γλύψεις βαθμό δεν παίρνεις.... Και να σου θυμίσω αν διάβασες παραπάνω ότι εγώ δεν εκπροσωπώ καμία παράταξη της σχολής μου γιατί είναι όλοι τους γελίοι... Στα ειρωνικά σου σχόλια προτιμώ να μην αναφερθώ άλλωστε φαίνεται από αυτά που λες ότι δεν παρακολουθείς τα γεγονότα από κοντά αλλά εκ του ασφαλούς.....

Και πάλι φιλικά....
    Για τον rsp mea culpa. Απάντησα στο προηγούμενο σχόλιό μου.

Όσο για το "στουρνάρια" πού είδες να το γράφω εγώ αυτό και μάλιστα συνεχώς; Είδες που έκανες και συ το ίδιο λάθος με μένα;

Ειρωνικά τα σχόλιά μου δεν είναι. Και σίγουρα δεν είναι ad hominem όπως μερικά από τα δικά σου. Καλή σου μέρα!

Όσο για το αν παρακολουθώ τις εξελίξεις από κοντά, ρίξε μια ματιά στο e-roosters.blogspot.com και συγκεκριμένα στην κατηγορία "Παιδεία"
    Ρωτώντας πας στην πόλη

Το blog μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Επισης εμπρος στον ετσι που χαραξε ο τετοιος...
    Οχι δεν μπερδεψαμε τα blog
    Ωραία, εφόσον λοιπόν δεν μπέρδεψες τα blogs, μπορείς να μου πεις τι ακριβώς "κατάλαβες" για μένα και δεν ασχολείσαι πλέον, διαβάζοντας ένα blog που είναι αφιερωμένο στη γυμναστική;

Έτσι ξεκινάνε τα ad hominem...
    Ρωτώντας πας στην πόλη

Το blog μου

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Ολα τα τσογλανακια γινοντε μαγκες πισω απο ενα πληκτρολογιο και αποκτουν και αποψη οι πλεον αμορφωτοι!!

Καλά δεν το πιστεύω ότι λέει τέτοια λόγια κάποιος που κάνει την ίδια δουλειά με όλους μας... Καθεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.... Και μάλιστα μας λες και όλους αμόρφωτους.... νά' σαι καλά μορφωμένε...

Φιλικά...
    Φιλικα σου απαντω λοιπον κι εγω για αλλη μια φορα...3-4τη φορα ξανα λεω, οτι δεν μιλησα για συγκεκριμενο κοσμο αλλα γενικα, οποιος εχει τη μυγα λεει ο λαος..! Αλλα ξεκολλα και καταλαβε τι εννοω! Το θεμα δεν ηταν η προταση που κολλησες αλλα κατα ποσο εχει νοημα αυτη η συζητηση πισω απο οθονες και οχι απο κοντα...

Ξεκολληστε επαναστατες!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θελω V-strom.....αλλα απο που να το παρω
    από cyclist777 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2008, 21:17
  2. Απο πού να το αγοράσω...
    από lhasa2015 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 10:43
  3. Απαντήσεις: 2