Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 75

Θέμα: Αγαπημένο σας τραγούδι Καζαντζίδη

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ρε μεχρι και ο Καζαντζιδης σας χαλαει???

ρε δε πα να γαμηθείτε στόκοι, αντιρρησηες των παντων, πανηβλακες διανοουμενοι της πουτσας, που εχετε το θρασος να γραφετε και σε φορα και να απαξιώνετε οτι αγαπαμε!!!

α σιχτιρ!! Δε σας αντεχω πια τη μαλακια σας!!
    :a37: :a37:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

ρε δε πα να γαμηθείτε στόκοι, αντιρρησηες των παντων, πανηβλακες διανοουμενοι της πουτσας, που εχετε το θρασος να γραφετε και σε φορα και να απαξιώνετε οτι αγαπαμε!!!

καλα πες μας το αγαπημενο σου τραγουδι της brittney spears και μην τολμησεις να σχολιασεις γιατι την αγαπω και δεν θελω να την απαξιωσεις...

στο ζηταει ενας θρασυτατος πανιβλακας , αντιρρησιας των παντων & διανοουμενος της πουτσας...

chill out man...

Δες υπογραφη!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Το πουκαμισο το ταλαση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    καλα πες μας το αγαπημενο σου τραγουδι της brittney spears και μην τολμησεις να σχολιασεις γιατι την αγαπω και δεν θελω να την απαξιωσεις...

στο ζηταει ενας θρασυτατος πανιβλακας , αντιρρησιας των παντων & διανοουμενος της πουτσας...

chill out man...
    οτι γουσταρω ακουω και οτι μου αρεσει

δε καταλαβα!!!

.... αμα μου αρεσει η brittney spears ή ο ταδε, αυτο σε κανει πιο εξυπνο απο εμενα??? μαι αςς που λενε και στο χωριο μου!!!

hallooooooo μιλαμε για μουσικη κολλημενο μυαλο!!!

δε κρινεις εναν ανθρωπο απο τo τι ακουει την ωρα που πινει το καφε του ή την ωρα που παιζει το πουλι του

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ

halloooooooooooooooooooooooooo

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Πάντως,ο Καζαντζίδης ήταν αυτός που πρώτος ξεκίνησε τον αγώνα για να παίρνουν οι δημιουργοί τα ποσοστά τους από τις πωλήσεις.

γι' αυτο εκανε τοση φασαρια και δικες για να "φαει" τα τραγουδια του Νικολοπουλου!!!
    και οταν του εκανε νουμερα ο Καζατζιδης εδωσε τραγουδια του στον Βελη ( που κατα την γνωμη μου δεν ειχαν και τρελη διαφορα)

και κατι βασικο που ειπε ο TROOPER

τα τραγουδια του δεν ειναι διαχρονικα γιατι τα ειπε ο Καζατζιδης αλλα γιατι ειναι "τραγουδια" που αξιζουν, φυσικα μετρα και ο ερμηνευτης αλλα αν η μουσικη και ο στιχος δεν ... δεν παει και το τραγουδι.

τωρα για την φωνη , ναι ηταν καλος , αλλα δεν ηταν ο "θεος" που παρουσιαζουν τα media,
    (ποιος εχει ακουσει τον Νικο Γουναρη π.χ. μια απο τις καλυτερες φωνες που εχουν περασει...αν ηταν τα media ομως; και αυτο γινετε σε ολους τους κλαδους του ει ειδους.....

οπως και τωρα... ποσες καλες "φωνες" υπαρχουν και ποιες ακουγονται.

η αληθεια ειναι καπου στη μεση,

και φυσικα στο τι πουλαει και ποιος εχει τις ακρες.

ειναι αυτο που στις μερες μας λεμε " απο φωνη μ&*ι και απο μ&*ι φωναρα"

οποτε τι σιγουρο ειναι πως εγραψε μια καλη ιστορια
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Γιου'Ρ τζαστ του γκουντ του μπι τΡου

:rotflmao:

οτι γουσταρω ακουω και οτι μου αρεσει

δε καταλαβα!!!

.... αμα μου αρεσει η brittney spears ή ο ταδε, αυτο σε κανει πιο εξυπνο απο εμενα??? μαι ασ που λενε και στο χωρι μου!!!

hallooooooo μιλαμε για μουσικη κολλημενο μυαλο!!!

δε κρινεις εναν ανθρωπο απο τo τι ακουει την ωρα που πινει το καφε του ή την ωρα που παιζει το πουλι του

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ

halloooooooooooooooooooooooooo
    Οντως δεν εχεις καταλαβει...

Αυτο που εννοουσα ειναι οτι ξεσηκωθηκατε γιατι γραψαμε δυο μαλακιες για τον Καζαντζιδη...

...προσωπικα δεν κρινω κανενα ειτε ακουει μουσικη , ειτε πινει καφε ειτε παιζει το πουλι του....

αν θιγεστε τοσο πολυ επειδη ειμασταν(εγω και αλλοι) off - topic σε σχεση με την αρχικη ερωτηση που αφορουσε πιο τραγουδι του Καζαντζιδη μας αρεσει πιο πολυ , συγνωμη ρε παιδια ... δεν διατυπωθηκε η ερωτηση στο forum ''Συλλογος φιλων Στελιου Καζαντζιδη'' σε forum μοτοσυκλετας διατυπωθηκε.....

για αυτο λοιπον ρωταω ΞΑΝΑ !!!

Ποιο τραγουδι της spears σας αρεσει περισσοτερο?????

παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

δεν διατυπωθηκε η ερωτηση στο forum ''Συλλογος φιλων Στελιου Καζαντζιδη'' σε forum μοτοσυκλετας διατυπωθηκε.....

:rotflmao: :rotflmao:
    ---Dum spiro, spero---

οκ και εγω σου λεω οτι μου αρεσει ο Καζαντζιδης σαν ερμηνευτής και σα φωνη και σαν ρεπερτοριο που διαλεξε να ερμηνεύσει...

αμα ειναι καλύτερος απο αλλους δεν ειναι δικο μου θεμα και ποτε δεν πιστευα στο "καλυτερος" γιατι παντα ειναι σχετικο

αλλ εσυ ποιος εισαι και τον αμφισβητείς και τον ειρωνεύεσαι? ο παβαροτι?

Αν δε σου αρεσει η ερμηνεία του ... προσωπικά χεστικα γιατι σε πολλες φασεις της ζωης μου μιλησε κατευθείαν στη καρδια μου η φωνη του.... δε με νοιαζει η αποψη σου.... γιατι δεν εχει επιχειρήματα

Μου αρεσει το OOOOoops I did it again!

οκ και εγω σου λεω οτι μου αρεσει ο Καζαντζιδης σαν ερμηνευτής και σα φωνη και σαν ρεπερτοριο που διαλεξε να ερμηνεύσει...

αμα ειναι καλύτερος απο αλλους δεν ειναι δικο μου θεμα και ποτε δεν πιστευα στο "καλυτερος" γιατι παντα ειναι σχετικο

αλλ εσυ ποιος εισαι και τον αμφισβητείς και τον ειρωνεύεσαι? ο παβαροτι?

Αν δε σου αρεσει η ερμηνεία του ... προσωπικά χεστικα γιατι σε πολλες φασεις της ζωης μου μιλησε κατευθείαν στη καρδια μου η φωνη του.... δε με νοιαζει η αποψη σου.... γιατι δεν εχει επιχειρήματα

Μου αρεσει το OOOOoops I did it again!

οκ ενταξει...τελος..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Θα έλεγα, πάλι, την ρήση εκείνου του αρχαίου φιλοσόφου αλλά το αφήνω για κάτι σημαντικότερο...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

Τελικά αφού και της πατάτες της έκανε επιτυχίες, ήταν πολύ μεγάλος

και το μπάζο η θώδη :a04: έχει κάνει επιτυχία το γλλίίκα γλλίικα είναι μεγάλη; :a04:

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ΟΕΟ!!!!!!!

γιατι???

5? στα 20??????????????

γιατι αμα βρεις "καλλιτεχνη" με καλυτερο συμβολοαιο κ δε τη λενε madona ΧΕΣΕ ΜΕ!

δεν ξέρω πόσα παίρνει η μαντόνα

ούτε πια ήταν η συμβολή του καζαντζίδη

αυτό που ξέρω είναι ότι τα πολλά λεφτά (στην ελλάδα τουλάχιστον όταν μιλάμε για πωλήσεις εκατομυρίων δίσκων - επειδή αναφέρθηκες στη μαντόνα - μιλάμε για άλλη κλίμακα) τα πολλά λεφτά λοιπόν βγαίνουν από τα ραδιόφωνα και τα βίντεοκλιπ όπου για κάθε μία φορά που παίζονται ένα χ (συμφωνημένο) ποσό πάει στη αεπι (ή κάπως έτσι) και μοιράζεται σε όλους όσους έχουν σχέση με το συγκεκριμένο τραγούδι (ερμηνευτή, στιχουργό, συνθέτη για ηχολήπτες κλπ δεν ξέρω)

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2011, 08:36
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 10:30
  3. Τη γνώμη σας παρακαλώ..
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2003, 12:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα