Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Φιλικα σου απαντω λοιπον κι εγω για αλλη μια φορα...3-4τη φορα ξανα λεω, οτι δεν μιλησα για συγκεκριμενο κοσμο αλλα γενικα, οποιος εχει τη μυγα λεει ο λαος..! Αλλα ξεκολλα και καταλαβε τι εννοω! Το θεμα δεν ηταν η προταση που κολλησες αλλα κατα ποσο εχει νοημα αυτη η συζητηση πισω απο οθονες και οχι απο κοντα...
Ξεκολληστε επαναστατες!!
Σαφέστατα και έχει ρε συ νόημα!!! Αυτή είναι η ουσία ο διάλογος. Η συζήτηση. Δηλαδή τι περιμένεις να γίνει; Να συμφωνήσουν ξαφνικά όλοι; Ή να πούνε α ωραία τώρα μαζευόμαστε και κάνουμε μία "σωστή" κουβέντα στο τάδε στέκι;
Ή μήπως ξαφνικά να αλλάξουν όλα όπως... "πρέπει" (πολύ σχετικό αυτό).
΄Ετσι είναι ρε φιλαράκι το διαδίκτυο και ειδικά ένας τέτοιος χώρος. Ξεκινά μια συζήτηση και όσοι θέλουν συμμετέχουνε.
Και στο είπα και στην πρώτη μου απάντηση στο ξαναλέω και τώρα.
Εγώ που σε ξέρω κάπως αντιλαμβάνομαι αυτό που λες ότι δεν μίλησες για συγκεκριμένο κόσμο κλπ.
Αλλά αυτό δεν έχει καιπολύ σημασία έως καθόλου. Αυτό που μετράει είναι ότι από την στιγμή που απαξιώνεις έτσι με την αρχική σου θέση κάποιο κόσμο αυτοί θα αντιδράσουν. Δεν έχει σημασία αν είπες ο Γιάννης ο Κώστας ο Πέτρος. Τους παίρνει η μπάλα και μου την ΣΠΑΣ που κάνεις σαν να μην καταλαβαίνεις.
Δεν είσαι χαζός οπότε μην το παίζεις!!!
Και άσε και αυτά τα εύκολα και καλά τα προχωρημένα "ξεκολήστε επαναστάτες". Τόσες σελίδες που έχουν γραφτεί εδώ δεν είναι "επαναστατικές". Όλοι γράφουν.
Μην κατεβάζεις χαμηλά τη δική σου θέση και το δικό σου λόγο.
Τα λέμε...