![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?????
ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΔΩ,ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ..!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?????
ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΔΩ,ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ..!!!!
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Άσε
εσύ το έχασες πιο γρήγορα απ΄ την άλλη την λουλού που εκεί που
ήταν έτοιμη να με φάει και με ένα postaki μαλάκωσε αμέσως
και άρχισε τις κουβέντες για ταραμάδες…..
crs είσαι ένα ημίχρονο πίσω ρεεεε….
εντάξι ο αφρο έχασε χτές 1-0 και δεν μιλάει....
Χαχαχαχα…..
:rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
Αααα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Άσε
εσύ το έχασες πιο γρήγορα απ΄ την άλλη την λουλού που εκεί που
ήταν έτοιμη να με φάει και με ένα postaki μαλάκωσε αμέσως
και άρχισε τις κουβέντες για ταραμάδες…..
crs είσαι ένα ημίχρονο πίσω ρεεεε….
.................
Ετσι ???
Το γαμηδι σου και στην Καντινα στις 3 !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν αγαπητοί συμφορουμήτες αναρωτιέμαι τελικά μήπως έχουμε ξεφύγει τελείως ….
Δηλ δεν θα έπρεπε να συζητάμε περισσότερο για θέματα που έχουν να κάνουν με μηχανολογικά, τεχνικά, οδηγικά αν θέλετε σχετικά με μηχανές….τι στο καλό είμαστε σε μοτο φορυμ εδώ μέσα…
Τελικά η μόνη δικαιολογία από κοινωνιολογικής απόψεως μπορεί να είναι ότι οι ‘άνθρωποι που οδηγούν μηχανές είναι για πάντα νέοι για να μην πω παιδιά….
κερνάω...
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Διαφωνω με οσα λες, αλλα θα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Λοιπόν αγαπητοί συμφορουμήτες αναρωτιέμαι τελικά μήπως έχουμε ξεφύγει τελείως ….
Δηλ δεν θα έπρεπε να συζητάμε περισσότερο για θέματα που έχουν να κάνουν με μηχανολογικά, τεχνικά, οδηγικά αν θέλετε σχετικά με μηχανές….τι στο καλό είμαστε σε μοτο φορυμ εδώ μέσα…
Τελικά η μόνη δικαιολογία από κοινωνιολογικής απόψεως μπορεί να είναι ότι οι ‘άνθρωποι που οδηγούν μηχανές είναι για πάντα νέοι για να μην πω παιδιά….
κερνάω...
![]()
![]()
αληθεια που εισαι αυτη την στιγμη Χρηστακη?
:rotflmao:
![]()
8a peksi ke kanena kopsidatsi?:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
κερνάω...
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ.................. ...........γαμω τα αλογα μου παλι δεν προλαβα να δω το ποστ τι τρεχω ετσι..................................................
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Ρε συ Τανάση...έτσυ όπως έιναι η φωτογραφία με τον προϊστορικό καρσιλαμά που ποσταρες....νομίζω ότι θα βγει ο T-REX ο δεινόσαυρας να πούμε να σου φαει τις βαλίτσες!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Που πήγαινες τότες, βολτούλα? Μέχρι την Ιουράσια μπυραρία?:rotflmao:
Ρε συ υπήρχε από τοτε η καντίνα ρε?
Μα τι μαλάκα ειμαι?!?!![]()
![]()
![]()
"It's been going on for some years now. My hands never seem to leave the keyboard, my eyes never seem to leave the screen. Days and nights go by in a blink of an eye. I work in a constant state of hyperstimulation, a by-product of youth and perfect knowledge, connected to a cyberspace console that projects my conscience into the artificial illusion of the core. Time is fluid around me. I am now part of a bigger whole. I now look but do not see, I now touch but do not feel. Streams of infinite data pass through me as if I were transparent. Its a whole new world in here..."
And then the phone rings. It's a friend, one who hasn't forsaken me yet. I'll be going out tonight.
I can't wait to go back online...
Αρχικά δημιουργήθηκε από darkCount
Ρε συ Τανάση...έτσυ όπως έιναι η φωτογραφία με τον προϊστορικό καρσιλαμά που ποσταρες....νομίζω ότι θα βγει ο T-TEX ο δεινόσαυρας να πούμε να σου φαει τις βαλίτσες!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ...![]()
![]()
ΟΝΤΩΣ ΡΕ.....ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Διαφωνω με οσα λες, αλλα θα ...
αληθεια που εισαι αυτη την στιγμη Χρηστακη?
:rotflmao:
![]()
περικαλώ??
τι θέλετε αγαπητέ κύριε?
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
χαχαχαχαααααΑρχικά δημιουργήθηκε από darkCount
Ρε συ Τανάση...έτσυ όπως έιναι η φωτογραφία με τον προϊστορικό καρσιλαμά που ποσταρες....νομίζω ότι θα βγει ο T-TEX ο δεινόσαυρας να πούμε να σου φαει τις βαλίτσες!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ